World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
megérte "visszavennem" 😊
megvan az új farmgépem 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
rohadjak meg nagyon felvitték a bevételét.... 850 damage 500 spot damage 30k vicc 😊
elõtte a 7killes körben 38k-t kaptam, pedig csak kicsiket csaptam le
pl:kv/107mm pz4/75L70
De ez csak azért érdekes, mert sokan nem ismerik vagy nem emlékeznek milyen volt régen a játék. Amikor nagy dolog volt, hogy láttam olyan embert, aki látott Maust! Amikor még csak Hummel volt a németeknél. <#hehe>#hehe>
gyökér amatõr balfasz béna WG, ennyit tudnak!!!! <#eljen>#eljen>
akkor levan szarva a 7 kill 😊
hát basszam meg 😞
bétás sörmivel betett kicsik ellen t4 és t3 és 7 killnél megdöglöttem 😞
pool medálom se lesz mostanában 😞
Foxi megsasolom 😊 Addig meg itt van az Én kedvenc replayem. A kis ûrhajó hozott nekem egy pool medált 😄 Tudom volt már, de akik most érdeklõdnek a SU101 iránt, azok még nem látták.
SU-101 Pool - youtube
the A team<#wow3>#wow3>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de igazad van teljes mértékben... nem bokor TD, igazából torony nélküli med-ek ezek 😊
Azért jó dolog ha vkinek már csak ennyi baja van az MMel, mert egyébként jól mûködik.... 😉
Hol vannak mér a régi jó okok, amikor szídhattuk úgy istenesen a matchmakinget 😄
----
@Patchaou: dettó, nagyon tudnak alkotni a playerek a chaten, ha nem top közelbe vannak. Szegény kis T4-es lightokat még megértem, fõleg ha 0k csatás emberek, velük egészen jól kicseszett a WG...
remélem nem bántalak meg, de gondolom tudod, hogy nem te vagy a legjobb gamer, kb. átlagos vagy.... de 936 effidhez és 896 WN7-ed hez képest király voltál!!! ez az a medál amire igazán büszke lehetsz 😊
faszán kicsináltad õket ott a várnál 😊
GRAT!!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
mobilitása fasza, viszont a páncélzata annyira nem kemény mint SU-101-nek
inkább távolról használtam, de közelharcban sem maradsz szégyenben vele, csak a 90mm páncélzattol ne várj sokat.... néha azért pattan
de SU-101-hez képest jóval kevesebbet 😊
SU-100M1 137csata 226kill 62% WR
ha nem vagy full béna, akkor csak rábeszélni tudlak a SU-100M1 és SU-101re 😊
vétek lennei kihagyni õket 😄
Legalább 6 cstát nyomtam vele csak szívás van<#idiota>#idiota><#boxer>#boxer>
igaz nincs vele semmi extra a statomban (kivéve a kritikust) semmi kiemelkedõ
de mégis élvezetes vele a game 😄
egyszerûen dara 😊 csak egy tank kell a célkeresztbe és darál 😄😄😄

itt a replay: Letöltés
vicces amikor a VK3001H rámjön 1v1-be 😄 nem tudom mire gondolhatott... 😊
(végén ne röhögjetek nagyon xd)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Persze nem jó érzés planktonnak lenni, de hihetetlenül alacsony ebben a topikban az emberek pánikküszöbe. Én kb vállat vontam volna, elmorzsolok egy szitokszót a fogaim közt, aztán miután 1 perc után minden érdem nélkül meghalok, nyomok egy exit battlét és gurulok egy másik tankkal.
Screenshot, upload, poszt ide a topikba.. minek vesztegetném az idõt vele?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Simulacrum:
Grat a tank ászhoz! Amikor én húztam, sajnos még kb lehetetlen volt megcsinálni vele 😊