World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
full részegen értelmesebben wot-ozok 😊
akkor csináltam T-28al top gunt...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
rájöttek a gyenge pontjaikra, kész vége 😊
Persze ha 150-es átütéssel átlövik a 200-as frontot akkor lehet gyanakodni, de amin ilyen kis átütés van azok nem is élnek sokáig, mert kevés a HP-jük, de én nem érzem hogy sokan lõnének rám prémium lõszerrel...még is is az AT-15-tel van a legjobb statom, Mle. 48-as meg csak kullog mögötte, hiába a ~30mm-es átütés különbség. AT-vel egyszerûen több sebzést tudok csinálni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Én most húzom az angol TD vonalat és hidd el rengetegen nyomják azzal és ha nem nyomnák nem lõnének ki és akkor akár csatát is dönthetnék el. Szóval van azért ahol 2-3 is számít, ilyen az angol TD-k esete vagy ahogy korábban írták foglalás visszalövése. Jó játékos sokat jár vissza resetelni, náluk 1-2 is számíthat.
Nekem is ennyi van minden tankban, és kb. szökõ évente egyszer lövök el párat. Nagyon nagyon ritkán adódik olyan eset, amikor azt mondom hogy ezt prémium lõszerre váltáson kívül nem tudom máshogy megoldani.
Akkor lendítene valamit a staton, ha állandóan azzal lõnél.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ennyi erõvel menj cod4ezni 😄
Kíváncsi lennék mennyivel változna a statom, ha minden tankba raknék 4-5-öt adott esetekre. Szerintetek, mennyit jelent a statban? 100-200 WIN6?
de amint kilõttem ISU-val el is adtam a protobol a 2db-ot
most 49 tankomban van összesen 0 db gold ammo 😊
ha azon múlik a csata akkor lehozom sima ammoval és legalább büszke leszek magamra 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Köszi
Viszont nekem meg stat pakk kéne, legalábbis a mûködõ összesítés mert a bevételt számolja a lõszert javítást meg nem az elvileg frissített.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Virkir tegnap linkelt egyet, nálam mûködik.
Awa
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
ugyanaz mint a platoon meg company stat
csináljatok anélkül jó statot 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amúgy én is elég ritkán használok, mivel nincs prém fiókom ezért annyira nem kifizetõdõ. Ellenben a statnak nem tenne rosszat.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Az e50m ötletét is innen vehette a wg. Az m betû meg a wg dev vezetéknevének kezdõbetûjébõl jött, aki kitalálta/megtalálta.😄
Weserhütte Tiger
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
pont ezért nem használok sosem!
tiszta szégyen vagyok
egyszer bebaszva elmondtam hogy nem használok gold ammot 😞 azóta ég a pofám
- as the second campaign reward there will be a choice between either the M60, or the other reward tanks (Failowe, Object 907)
Update: yes, the players will be able to choose a reward
És ezek szerint mi fogunk választani. (Bocs a dupláért.)
Én az FTR-es cikkbõl, amit belinkeltél azt vettem ki régen, mikor elolvastam, hogy ez egy Silentstalker-ék által készített (tehát "fan-made") konstrukció. A WG-nek egyelõre semmi köze hozzá, ezért kérte is az olvasókat, hogy terjesszék, népszerûsítsék stb.
A napokban mellesleg szintén az FTR-en volt olvasható, hogy a következõ campaign-ben az M60, VK7201 és Object 907 közül lehet majd választani, de egyelõre még nem tiszta, hogy a WG választja majd ki, vagy a játékosok.
Amúgy meg nem tudom elképzelni hogy a Shörmisek olyankor csak goldot spammelnek mert az elég sok...
Te meg Master ne nézz úgy mint aki ilyenrõl elõször hallott<#nevetes1>#nevetes1>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |