World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap kipróbáltam a su-100y-t he-vel.Nagyon mókás volt.A hellcat full hp-n, egy lövés .😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

hmmm hamar meglesz ez az 50 killl már 17/50
KV-1 és IS kombó aláz 😄 fraglopás ON XDDD
pssszt!

Itt nem szabad rinyálni, mer' gyün a yossarian aztán jómegmondja, hogy emós vagy...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Vereség
Csata: Fjords 2013. július 27. 8:08:01
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 653
Szerzett kredit: 19 952
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Ilyen állatokat én nem sûrûn látok,mindenki ugyan arra ment,még az arty is.Egy halomba lõtték le az összes hülyét,a két hegy közt a városba vezetõ úton.Én meg körbementem,még a bázisukra is elmentem de hiába,õk többen voltak.

Sunsetjoy

Üdv!

1, Írhattál volna a Panzer Corps topikba is pl., oda írj, lehet, hogy más valaki tudja a választ.
2, Nem írtad le, hogy magyarítás felrakásával fagy ki, vagy nélküle...
3, Az elérhetõ magyarítás csak az 1.0 verzióval mûködik igazán, az annál újabb verzióknál lehet, hogy ilyen hibát okoz, ez nincs tesztelve.
4, A játék elvileg gond nélkül fut Win7 rendszeren is.

- Bocs a többiektõl, gondoltam itt válaszolok, az esetleges továbbiakat csak a céltopikban írom le.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Tier 4 kell minimum.

Szerintem többféle tankkal is lehet gyûjteni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Minimum t6 tank kell nem? A kv1 pedig t5 tudtommal😄DD

Másrészt ha ma van rá idõm: ha az 50 kill úgy jön össze hogy pl: T 29-el 15 Tiger P-vel 20 Tigerrel 5 Is 3-al 10 kill az érvényes nem
na indulhat az 50 kill összeszedése KV-1-el
így másnaposan fasza lesz <#finom>
Eagle16
Remélem most mindegyik küldetés úgy mûködik majd ahogy kell és ahogy kiírták<#whatever>

A valóságban ez nem így mûködik. Elõször is a klánban a fõbb posztokra a megbízható embereket nevezik ki, ami elsõ ízben a nullára redukálja annak valószínûségét, hogy a közösen megszerzett aranyat így elherdálják. Botrány lenne belõle, megszégyenülne az illetõ stb.

Viszont egy nagyobb klánban, ahol alapból több tízezer aranyat osztanak szét fejenként, mint például a KAZNA-ban, PTS-ben, a tagok a saját részükkel azt tehetnek, amit akarnak. Annyit kell a vezetõnek mondani, hogy a nekem járó (hasamra csapok) ~30.000 aranyat majd TigerKiller74-nek szeretném adni.
Nem kell tudnia arról senkinek, hogy a háttérben történik-e bármilyen pénzmozgás, mert ezt nem kell senkinek sem az orrára kötni. Egyébként sem szólhatná meg senki érte, mert a saját részével mindenki azt tesz, amit akar.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Pedig nagyjából így mûködhet. Gyártok hozzá egy elméletet, persze csak légbõl kapom (szigorúan fikció, bármiféle hasonlóság a brazil szappanoperákkal Stoppos mûve):
Adott egy klán, aminek a páncélterme (póriasan klánkasszája) 'majd kireped a felhalmozott aranytól. Ezt az aranyat a klán tagjai vérrel, verítékkel és olajos rongyokkal kaparták össze. Adott továbbá egy okos emberke, aki úgy dönt, hogy a szépen csengõ virtuális aranyat (mely nem az övé, hanem a kláné) forintosítja, és a való életben használható fogyasztási cikkekre váltja (pl.: kolbászt vesz belõle, de mivel itt nagy tételrõl van szó, még a mustárra is futni fogja). Megállapodik egy érdeklõdõvel, akit aztán felvesz a klánba. A játék honlapján bejelentkezik, kijelöli a vevõt, majd az allocate funds gombra kattint. Ezek után csak be kell írnia az összeget, majd confirm, és az üzlet létrejött. Az elégedett vevõt kirúgja a klánból, majd maga is kilép, és eladja az acc-ját. Ha az emberkénk nem okos, hanem zseni, akkor vesz egy másik acc-ot (szép stattal), és jelentkezik egy másik sikeres klánba, megpróbálván újra a mézesbödön mellé férkõzni.
Nyilván ebben az esetben errõl szó sincs, sõt, ez az egész nem is mûködhet. Legalábbis õszintén remélem...
Ez engem nagyon meglep, kiváltképp annak tudatában, hogy a klánodnak Te vagy a parancsnoka. Így hirtelen több lehetõséget is tudnék neked ajánlani:
1. béreljetek TS-t, és kötelezd a klánodat a használatára
2. ezek után toborozz játékosokat, hogy legyen elég ember századra
3. igyál meg néhány energiaitalt és vegyél be egy doboznyi koffeintablettát, hogy eleget tudj tenni a kijelentésednek, miszerint: "De ha követelmény 1 nap alatt összefarmolom az árukat." Ugyanis jelenleg 1,2 millád van, a "sok" T10 pedig "sok" X 6,1 millió, ergo nagyon kell pörögnöd, hogy összefarmold ezt a rengeteg pénzt egy nap alatt
4. vegyél néhány T10-es tankot a T10-es századra.

Konstruktívan:
1. regelj be egy új account-ot
2. add át az új regednek a commander pozíciót
3. a fõ acc-oddal lépj ki a klánodból
4. nyisd meg a hivatalos fórum klántoborzás topicját
5. válaszd ki a legszimpatikusabb klánt
6. lépj be, és élvezd az aktív klán nyújtotta elõnyöket
Ha mégsem akarsz váltani, de mégis századoznál, akkor írj rám, segítek.
XVM módban láttam már függõlegest, a Roughnecks-félében tutira. Link

Nem szoktam nyígni a vereségek miatt, de ez most fájt. A KV-13-at nem nekem találták ki, nem érzem a gépet, de ebben a körben szinte minden sikerült (szakasztársaimnak is hála), mégsem volt elég a gyõzelemhez 😞

@Oddball: te játszol Oddball_Hun néven?

Replay
A 105leFH prémium arty viszont kimondottan használható maradt, sõt. Nálam továbbra is 8-9 mp (!) az újratöltési ideje, gyorsan céloz, szépeket lõ, a hatótávja se nulla.
Nem. Van valami mod, amivel a játékban a tankok feletti életerõcsík nem vízszintes, hanem függõleges. Hivatalosan ezt (mármint általában véve a tankok felett kijelzett dolgokat) over target markersnek hívják.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

így hívják:

Sunsetjoy
valóban tudnék de:

- nem tudom a pontos nevét
- se nem tudom hogyan kell rákeresni

Ha megmondod, megköszönöm.
ja nem is, de kellett az arty kupára egy 72-vel száguldozó felderítõ arty.

2000 aranyamba fájt, remélem visszajön...
Megoldás: nem kell artyzni. Úgyis szénné lettek nerfelve, tényleg reménytelen elvetemült aki ezek után még továbbra is erõlteti õket.
GabeE3e
Megsúgok egy nagy titkot, privátba is tudnál neki írni.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

igazából azért, mert sunset nevû felhasználó szokott errefelé járni, és õ magyarította ajátékot, gondoltam hátha megválaszolja.

Akkor a topichoz.

A Bishop és FV304 artyk a WG egyik leggusztustalanabb húzása. Csak arannyal tudsz továbblépni a statod romlása nélkül.
Hát nincsenek valami nagy elvárások a jövõbeni klántagokkal szemben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja várj, közben beugrott ki vagy, régebben is jártál erre párszor, úgyhogy vedd úgy hogy nem kérdeztem semmit.
Már megbocsáss, de ezt miért ebben a topikban kérdezed?
Sziasztok!

Segítség kellene.

Van a Panzer Corps játék. Már a harmadik féle verziót telepítem a gépre, de mindegyik ugyanolyan hibát generál.

Elindul a WIN 7-em alatt a játék, tudok menteni, egységeket venni, de ahogy lépnék egy egységgel is a térképen, azonnal kifagy, Próbáltam Win 98, és xp alól is indítani, de semmi.

Mi lehet a gond?

A sok hobbi germanoid után jólesik a magyaros név igaz-e 😄
Master91
Tetszik a név!

Üdv mindenkinek!

Klánunk olyan emberekbõl áll, akik erejüket és idejüket nem sajnálva tesznek a klánért és a jó hangulatért.

Egyik jelmondatunk:
"Nem azért fejlesztünk, hogy CW-zzünk, hanem azért CW-zünk, mert fejlesztettünk."

Klánunkhoz bármikor lehet csatlakozni, csupán 3 alap követelmény van.

Feltételek a bekerüléshez:
- Minimum egy darab Tier IV-es tank kifejlesztve a garázsban;
- TeamSpeak 3 megléte a gépen mûködõ mikrofonnal;
- Felvételi elbeszélgetés TS3 szerverünkön.

Klánunk TeamSpeak 3 szerverét ezen a címen érhetitek el: 81.183.69.2

JELENTKEZÉS GERY111-nél vagy a fent említett TS címen!

A KORONÁÉRT és a HAZÁÉRT!

Facebook oldalunk:
facebook.com/SzentKoronaGarda

Szent Korona Gárda fõhadiszállás
2013.07.25.
zoknimano õrvezetõ

Próbálom leduplázni a wz-131-et,9 bukó zsinórban.9-bõl 9-szer full idiótákat fogtam ki,még csak véletlenül sem volt szoros csata,ááá minek az,Na 10.-re sikerült.Na mondom utána egy fun kör a jó öreg sztálin hárommal(is-3)
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. július 26. 22:23:05
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 3 416 (x2)
Szerzett kredit: 61 429
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
4600 dmg
Ez a leg-leg legjobb 8-as.Kár,hogy nincs neki prémium változata.Azonnal megvenném.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

patchaou
Én kaptam 3-at is 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Antimat
Ilyet én is kaptam ma. Azért kaptad, ami oda van írva. Részt vettél a 1st Campaign-ban. <#nezze>

Am én is hirtelen elkezdtem nézegetni, hátha kaptam mellé valamit, de sajnos nem... <#shakehead>

JeffDunham
ÓÓÓÓÓÓÓÓ bocsánat az elõzõ képért, rosszul méreteztem át. Sorry.

Ma esti random. Olyan 15:3-ra ki is kaptunk...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Ezt ma miért is adta? Vagyis pont ma? Mi is ez? Medált már rég megkaptam hetekkel ezelõtt.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Eagle16
Na azt írta, hogy valamit elrontott valaki, azért kaptam, de olyan sok van hogy ez a 3k nem is számít, szóval élvezzem 😛

Még sok ilyen apró hibát elviselnék 😄

Eagle16
Hát köszi, de tényleg nem tettem érte semmit 😊 Lehet hogy valami ösztönzés lenne ez, hogy járjak el CW-re...de random-ban is nagyon össze-vissza játszok, van amikor van kedvem pár napig, aztán rá se tudok nézni a játékra. Ezért nem is veszek aranyat, utoljára tavaly nyáron volt ennyi aranyam mint most...

De úgy látszik hogy valaki azt akarja hogy hamar meglegyen az a Foch, hát akkor nekiugrok most már 😊 Pár tankkal nagyon leragadtam most Tier 8-ban, mert prémium nélkül marhára hosszú már a grind.

Akkor puff, de attól még gratulációm érvényes😊

Eagle16
Az érdekes lenne, mert nem emlékszem hogy mentem volna valami komolyabb kört nehéztankkal. Most rákérdezek csak még nem írt vissza. Akkor kaptam mint a többiek, szóval több mint valószínû, hogy nem WG-s versenyért jött.

Osztogatnák a heavy eventre az aranyat? Mert arra kapsz 3k ha benn vagy Top50-ben. Mint ha a britt Td-s eventnél is elötte nap kapott volna valaki.
Az évfordulós heavy contest miatt kaphattad😊. Valamelyik heavy tankkal a top50-ben végeztél xp-t tekintve. Gratula!

Eagle16
Hmm...jött valami 3k arany, pedig nem voltam CW-n. Hát visszaadni sajnos nem lehet 😄 Bár lehet hogy rendes volt a fõvezír és adott mindenkinek, bár eddig még sosem kaptam csak úgy.

nemtom mer' nemjártam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ejnye, kockatanknak kellett menni spotterkedni<#idiota> A lényeg hogy összejött.
Lehet hogy igazad van😄 De én azon elv alapján élek, hogy mindenki elmebaját tolerálni kell, amíg az nem okoz kellemetlenséget másoknak😊
Ma már van két szárnysegédem, gondolom a hétvégén nem lesz egy sem.
Ugyan miért szidnád?? Sztem a KV-1S mellett a legjobb tier6-os. Jól teljesít magasabb tierben is, sokat pattannak róla. Egyik kedvenc 😊
yossarianHUN te nem vagy toleráns az emosokkal!
Nem hinném hogy akár általános alsó osztályban lennének olyan kölkök akik annyit nyafognak mint te.