World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
KV-1 és IS kombó aláz 😄 fraglopás ON XDDD
Itt nem szabad rinyálni, mer' gyün a yossarian aztán jómegmondja, hogy emós vagy...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csata: Fjords 2013. július 27. 8:08:01
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 653
Szerzett kredit: 19 952
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Ilyen állatokat én nem sûrûn látok,mindenki ugyan arra ment,még az arty is.Egy halomba lõtték le az összes hülyét,a két hegy közt a városba vezetõ úton.Én meg körbementem,még a bázisukra is elmentem de hiába,õk többen voltak.

Üdv!
1, Írhattál volna a Panzer Corps topikba is pl., oda írj, lehet, hogy más valaki tudja a választ.
2, Nem írtad le, hogy magyarítás felrakásával fagy ki, vagy nélküle...
3, Az elérhetõ magyarítás csak az 1.0 verzióval mûködik igazán, az annál újabb verzióknál lehet, hogy ilyen hibát okoz, ez nincs tesztelve.
4, A játék elvileg gond nélkül fut Win7 rendszeren is.
- Bocs a többiektõl, gondoltam itt válaszolok, az esetleges továbbiakat csak a céltopikban írom le.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Szerintem többféle tankkal is lehet gyûjteni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Másrészt ha ma van rá idõm: ha az 50 kill úgy jön össze hogy pl: T 29-el 15 Tiger P-vel 20 Tigerrel 5 Is 3-al 10 kill az érvényes nem
így másnaposan fasza lesz <#finom>#finom>
Viszont egy nagyobb klánban, ahol alapból több tízezer aranyat osztanak szét fejenként, mint például a KAZNA-ban, PTS-ben, a tagok a saját részükkel azt tehetnek, amit akarnak. Annyit kell a vezetõnek mondani, hogy a nekem járó (hasamra csapok) ~30.000 aranyat majd TigerKiller74-nek szeretném adni.
Nem kell tudnia arról senkinek, hogy a háttérben történik-e bármilyen pénzmozgás, mert ezt nem kell senkinek sem az orrára kötni. Egyébként sem szólhatná meg senki érte, mert a saját részével mindenki azt tesz, amit akar.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Adott egy klán, aminek a páncélterme (póriasan klánkasszája) 'majd kireped a felhalmozott aranytól. Ezt az aranyat a klán tagjai vérrel, verítékkel és olajos rongyokkal kaparták össze. Adott továbbá egy okos emberke, aki úgy dönt, hogy a szépen csengõ virtuális aranyat (mely nem az övé, hanem a kláné) forintosítja, és a való életben használható fogyasztási cikkekre váltja (pl.: kolbászt vesz belõle, de mivel itt nagy tételrõl van szó, még a mustárra is futni fogja). Megállapodik egy érdeklõdõvel, akit aztán felvesz a klánba. A játék honlapján bejelentkezik, kijelöli a vevõt, majd az allocate funds gombra kattint. Ezek után csak be kell írnia az összeget, majd confirm, és az üzlet létrejött. Az elégedett vevõt kirúgja a klánból, majd maga is kilép, és eladja az acc-ját. Ha az emberkénk nem okos, hanem zseni, akkor vesz egy másik acc-ot (szép stattal), és jelentkezik egy másik sikeres klánba, megpróbálván újra a mézesbödön mellé férkõzni.
Nyilván ebben az esetben errõl szó sincs, sõt, ez az egész nem is mûködhet. Legalábbis õszintén remélem...
1. béreljetek TS-t, és kötelezd a klánodat a használatára
2. ezek után toborozz játékosokat, hogy legyen elég ember századra
3. igyál meg néhány energiaitalt és vegyél be egy doboznyi koffeintablettát, hogy eleget tudj tenni a kijelentésednek, miszerint: "De ha követelmény 1 nap alatt összefarmolom az árukat." Ugyanis jelenleg 1,2 millád van, a "sok" T10 pedig "sok" X 6,1 millió, ergo nagyon kell pörögnöd, hogy összefarmold ezt a rengeteg pénzt egy nap alatt
4. vegyél néhány T10-es tankot a T10-es századra.
Konstruktívan:
1. regelj be egy új account-ot
2. add át az új regednek a commander pozíciót
3. a fõ acc-oddal lépj ki a klánodból
4. nyisd meg a hivatalos fórum klántoborzás topicját
5. válaszd ki a legszimpatikusabb klánt
6. lépj be, és élvezd az aktív klán nyújtotta elõnyöket
Ha mégsem akarsz váltani, de mégis századoznál, akkor írj rám, segítek.
@Oddball: te játszol Oddball_Hun néven?
Replay
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sunsetjoy
- nem tudom a pontos nevét
- se nem tudom hogyan kell rákeresni
Ha megmondod, megköszönöm.
2000 aranyamba fájt, remélem visszajön...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Akkor a topichoz.
A Bishop és FV304 artyk a WG egyik leggusztustalanabb húzása. Csak arannyal tudsz továbblépni a statod romlása nélkül.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Segítség kellene.
Van a Panzer Corps játék. Már a harmadik féle verziót telepítem a gépre, de mindegyik ugyanolyan hibát generál.
Elindul a WIN 7-em alatt a játék, tudok menteni, egységeket venni, de ahogy lépnék egy egységgel is a térképen, azonnal kifagy, Próbáltam Win 98, és xp alól is indítani, de semmi.
Mi lehet a gond?

Klánunk olyan emberekbõl áll, akik erejüket és idejüket nem sajnálva tesznek a klánért és a jó hangulatért.
Egyik jelmondatunk:
"Nem azért fejlesztünk, hogy CW-zzünk, hanem azért CW-zünk, mert fejlesztettünk."
Klánunkhoz bármikor lehet csatlakozni, csupán 3 alap követelmény van.
Feltételek a bekerüléshez:
- Minimum egy darab Tier IV-es tank kifejlesztve a garázsban;
- TeamSpeak 3 megléte a gépen mûködõ mikrofonnal;
- Felvételi elbeszélgetés TS3 szerverünkön.
Klánunk TeamSpeak 3 szerverét ezen a címen érhetitek el: 81.183.69.2
JELENTKEZÉS GERY111-nél vagy a fent említett TS címen!
A KORONÁÉRT és a HAZÁÉRT!
Facebook oldalunk:
facebook.com/SzentKoronaGarda
Szent Korona Gárda fõhadiszállás
2013.07.25.
zoknimano õrvezetõ

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2013. július 26. 22:23:05
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 3 416 (x2)
Szerzett kredit: 61 429
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
4600 dmg
Ez a leg-leg legjobb 8-as.Kár,hogy nincs neki prémium változata.Azonnal megvenném.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
cyka blyat
Am én is hirtelen elkezdtem nézegetni, hátha kaptam mellé valamit, de sajnos nem... <#shakehead>#shakehead>
Ma esti random. Olyan 15:3-ra ki is kaptunk...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Még sok ilyen apró hibát elviselnék 😄
De úgy látszik hogy valaki azt akarja hogy hamar meglegyen az a Foch, hát akkor nekiugrok most már 😊 Pár tankkal nagyon leragadtam most Tier 8-ban, mert prémium nélkül marhára hosszú már a grind.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...