World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha esetleg vki szeretné meglesni a replay-t 😊
isu replay
megvan a 15. lose
rohangálok, spotolok, sebzek 5000et, kicsinálok 4et, visszamegyek lövök 200 base defet és sima vereség <#falbav>#falbav>
FU noob, shut up noob... és 2 halott kv1s lett a vége 😄
Csak jó használni. Amúgy a piros KV1s platoontol meg nem szoktam félni, könnyû prédák a páncélzat hiánya miatt 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nem kell mennem piálni mivel van a hütõben egy zsák sör!!!
de igazad van! bontok is egyet!!!
mibe fogadjunk hogy bebaszok és zsinorban jönnek a gyõzelmek???
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
véletlen megmerem neki említeni hogy nem arra kellene menni TD-vel... nem kempelni kellene stb... meg kellene tanulnia játszani akkor egybõl jön az oltás a 400 WN-s vérpistikéktõl....
egyik se írja hogy "lehet igazad van" vagy "bocsi, elcsesztem"
hanem "kussolj, paraszt" vagy "noob vagy"
szeretem a magyar mentalitást.... 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem kötekedésnek szántam, csak megfigyeltem, hogy ilyenkor nekem jobban megy 😉
Nagyjából ez fordítva is igaz. 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Itt tudsz számolni.
Az számít hogy jelenleg mennyi xp-je van vagy is hány %-on állsz vele és hanyadik skillen.
What ????
1 hete sincs hogy meg cáfolták !
Nekem csak az a bajom azzal a tankal hogy van mikor 4-5 van az ellenfélnél, és 400at tud sebezni az is vele, akinek taknya folyik miközbe ( nem céloz, arra képtelen ) megy elõre és látja hogy milyen szép az a piros valami a térkép másik oldalán, rá kattint eggyett.
És látja hogy majd 1 hitteli, szól a báttyának akinek a nyála folyik, és már ketten kattingatnak a pirosak felé. De bátyus nem tudja, hogy a 122milisbe a D2-5T ágyú a király, csak annyit jegyzett meg hogy "122", és rá teszi az U-11-et, majd a csapatomba kerül.....
Olyat kéne ki találni hogy a kezdõ játékosok körébe ne legyen népszerû ez a tank. Meg a Kv-1 se. Kicsit nehezítsék meg valahogy.
Mármint mondjuk egy 500 csatás 98-ról 99-%ra több xp-t igényel,mint egy 50 csatás?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
És különben is, kibaszott ruszki tankot, SOHAAAA! <#violent>#violent>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha meg lenne tíltva neki hogy használja (mert mondjuk õ csak német tankokkal mehet) akkor megérteném. De így...
szánalmas
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nézd meg Wotreplays.com- ot onnan lehet következtetni.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
1 óra alatt 0 win 😄😄
lehet elkellene kezdenem vedelni
Most futottam egy 1592 xp-s kört hellcattel, szerintetek elég lesz az elsõ 50-be való belyutáshoz a TD-s versenyen ?

Blokkol, belém jön, kitol a fedezékbõl...
Szánalom..
(Jah,hogy ez nem a SerB...így már érthetõ a<#nevetes1>#nevetes1>)