World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Nem tudom felfogni hogy hetek óta ezzel szopatod a jó népet fórumon, felejsd már el !!!!!
naja, a sok balfasz hülye bassza szét a gamet a legjobban
dögölnének meg 😊
igaz akkor alig lenne gamer 😄
mert a 80%-uk egy suttyú low effis geci 😄
Miért kell állandóan baszkurálni a tankokat?

Mert valaki MINDIG rinyál valamiért....

Sok az arty NERF

Erõsek a TD k NERF -benne van a nevében hogy miért olyan erõs..

Stb.

Nekem spec a kreténekkel van bajom. DEBILNERF??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Eagle16
Szerintem a Tortoise-nak a legnagyobb a DPM-je. Az Obj.-nek 3000, a teknõsnek meg 3380.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy meg én is mérges vagyok, hogy a T57 heavyt nerfelik, de legalább beismerem, hogy OP. Amúgy meg az OBJ268nak is kéne adni egy nerfet.
kezdek rájönni hogy ebben a gameben tényleg csak orosz tankokkal éri meg játszani 😊
azok elnyelik a golyókat, tele vannak baszva hitbox-al, minden eltalálnak zoom nélkül is, baszott nagyot sebeznek és kedvez nekik az MM

Panther 2-õt nyomom és csomó 10es ellen betesz
IS-3al tudod mikor látok tier10et???? SOHA!
Most léptem be, a tegnapi duplázós leo proto körömet most duplázta meg. 😊

A nagy csúzli után a tornyot érdemes feltenni ugye /rof, célzásidõ, pontosság javulás/? Annyira nem fáj, ha nem én vagyok a legelsõ 12-es reload time-al, papír páncéllal. 😊
Esetleg te szoktál térdelni elfogultboy. Még hogy nem OP. Kb jobban fordul, mint egy med. Azt megnézem, hogy te mikor lövöldözöl be olyan könnyedén egy fochot szembõl t8 meddel. Csak úgy szolok, hogy pl a t-44 top ágyúja 175-t üt át. És a többi is hasonló, ezzel még a weakspotokról is könnyedén pattani lehet.

Az természetesen elkerülte a figyelmedet, hogy a medek most kaptak átütés nerfet. DPM-rõl meg annyit, hogy a 268-nak a legnagyobb a játékba.

Az meg aztán igazi, hozzáértõ hozzászólás, hogy a medeknek nem is lehetne jó teljesítményû ágyút tenni a toronyba. A mostani tankok a régebbi közepes tankok alapján készülnek, fõleg az oroszoknál. A T-54 család fejlõdése például: T-62, t-72, t-90, ezek mind inkább közepes harckocsikra hajaznak. Persze vannak nehezebbek is, mint például az abrams, de ezek is kb max ilyen 60 tonnásak, mint mondjuk az E-50M a játékban és nem ilyen elvetemült 200 tonnás tankok. És akkor a leo1esrõl még nem is ejtettünk szót, ami szintén MBT, sokkalta jobb páncélnak kéne rajta lenni. Ezek a régebbi ágyúk, amik a játékban vannak nem is ütnék át olyan könnyen.
jaja a sok nyominger most mind az ingyenprémre hajt..

bár nem értem, hogy ezek egy hét alatt sem lõnek 50K xpt honnan veszik hogy most menni fog egy nap alatt..? <#conf>

De a tehetségtelenséget szorgalommal kompenzálják..

Nna ezért van ennyi sötét birka mostanában.

Megláttam az event-et, 50k xp. Kb ez zajlott le bennem:
hétvége -> balfasz csapattársak -> rossz körök, rossz random -> no prém -> avg.xp kb. 650-700. -> kb. 70 csata. -> na elmentek ti a jó büdös pics*ba. Inkább akkor már Borderlands.

Részemrõl ennyi volt a hétvége.

az egeszben a legjobb, h majd par het mulva, miutan az emberek meguntak a sorozatos balfaszsagot es atbaszast, majd avval jonnek, h azert nincsenek eventek, mert az emberek ugysem jatszanak rajta 😊
Észrevettem korábban is, csak akkor nem volt annyira vérlázítóan dühítõ, mert nem vertem bele egy egész napot, volt amelyik nem érdekelt/nem vonatkozott rám. De ez. Nekiálltam, mert milyen jó, ezt meg tudom csinálni, de hogy ekkora átbaszás legyen belõle, hát ez már azért tényleg mindennek a teteje.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Páran posztolták a hivatalos fórumba a ticketekre jött WG válaszokat...
Annyi derül ki az összesbõl, hogy hiába baszták el 3-napból 2-n az eventet, gyakorlatilag átverve az embereket és egy olcsó marketing húzássá alacsonyítva az egészet, hogy minél többen játszanak hétvégén, "kisebb kommunikációs problémák"-ra hivatkoznak (nem azt az xp-t számolta, amit kiírtak, magyarán átbasztak egy csomó embert), "nagyon sajnálják", és "csak annyit tudnak tenni", hogy +1 nappal hosszabbítják meg a specialt, mert "nem tudják visszanézni minden játékos napi eredményeit" (na persze). Az agyam eldobom, ez a totális pofátlanság legfelsõbb határa! Az augusztusi akciók már nem is izgatnak, úgysem fognak mûködni rendesen... A marketing és kommunikációs osztályuk megérdemelne egy kibisztosított gránátot a kezükbe...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gyerek a csata elejen leparkolt egy szimpatikus bokorban, aztan nekialt kekszet vajazni. Ez lett a vegeredmeny:

Btw, meg mindig van par kis nvidia bonusz kodom ami 2050goldot meg egy honap premiumot ad es 3500-ert adom (3300 ha tobbet viszel)
jo neked, h csak most: honapok ota nincs olyan event amit en basznanak el. a missionok, egyszeruen megalazoan szarok, a tobbi, foleg az orosz szerverhez kepest. a hangnem, egyszeruen verlazito. es konstans hazudozas megy.

roviden le vagyunk szarva, es ha szolni mersz meg szopatnak is.

es mielott megkapnam h akkor ne jatszak, ha nem tetszik, en mar csak azt a jatekot varom, aminek a nevet itt nem lehet kimondani.
Köszi, majd meglátjuk mi valósul meg ebbõl. Az elmúlt 3-4 hétvégén csak bugos event volt, szinte megszoktam

naná!!!!!
ez kérdés volt komolyan? <#nevetes1>
Jövõhéten jön haza!Küldjek neked pálinkát?

WOT nick: tepi1

no comment XD
Dr Kapitány Csilla! 😊

Hát igazából most elõször érzem úgy, hogy tegnap például kijátszottam a belem is a nagy hõségben, erre kaptam érte nagy lófaszt, mondjuk a Leopard kifejlesztése is végcél volt, ami sikerült is (nem hála WG-nek), és a ventit is megkaptam az 50 killért (még szép), de akkor is...

Kapitány Csilla? 😄
neked meg csak most? 😊
Anonymuser
Nekem ahhoz nincs mákom. Sose érek oda, vagy pont olyankor lepattanót vagy kritikalt adok neki.

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Hoppá! Megjött a tegnap elõtti egy nap prém. Akkor most már csak a med venti hiányzik és jó is.
Hát az rohadt jó, mert ha ez igaz, akkor kb. pont a felét regisztrálhatta a rendszer annak, mint amennyit összegyûjtöttem... A grindnek köszönhetõen legalább hamarabb meglett a Leopard 1. Írtam nekik ticketet, de WG-t ismerve kétlem, hogy EU-s játékosokért bármi kompenzációs lépést tennének. A + egy napjukat meg feldughatják a ruszki valagukba.

De tényleg, miért van az, hogy EU szerveren folyamatosak az ilyen gebaszok? Kezd olyan érzésem lenni, hogy nem egyszerûen inkompetens barmok, hanem szándékosan csinálják...

popey8
Ezen nem kell csodálkozni. Most én is nagyjából kill stealer noob-ot játszok. Kell az ingyé' venti😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Iváncai vagy!A jegyzõcsaj elégjó ismerõsõm <#eplus2>

vszínûleg igaz, mármint a nullázós rész. Tegnap is a biztonság kedvéért 60-70k xp-t nyomtam bele a game-be (most könnyebb volt az ingyen prémmel), de most nem kaptam semmit....😊
Anonymuser
Csak engem tesz az mm kser gyökerek közé? KV-1S a 10+-os töltésidejével megvárja, míg lesebzem az ellent 22 HP-re és kilövi... 19 csata alatt 10 kill <#boxer>

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Jah, nekem is úgy melegszik egy pillanat alatt a memória, hogy alapból 20-25 fps-el döcög, úgyhogy szabit kap a gép😊
"Just for Information.
A german dev confirmed, that there was a bug in the mission "Expierience Earner". Until yesterday ~ 03:30 PM MEST there were only base XP counting for the event. That was fixed after that time and by the fix all XP counters were resetted to zero!"

Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de ha igen... akkor a WG elmehet a jó büdös k*rva anyjába!

Eagle16
Tegnap délután javították állítólag...aztán hogy újrakezdte-e a számolást akkor, vagy nem, az nem derült ki.

Én nem is játszom ma egyáltalán, 30 fokos szobában le is olvadna a gép aztán nem lenne meg kedden a Foch 😄

popey8
Mai stat 9-bõl 2 gyõzelem és 12 kill. Kurva hamar meg lesz így az az 50<#falbav>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Csacsiság.
A távoli jövõben nerfelni fogják a foch 155-t? Mégis mit?
Az auto-loadere olyan lassú, hogy egy T57 hvy vagy bármi más kitáraz rajtam és én még csak akkor lövöm el a 2. lövedéket...
A páncélja meg egy vicc. 3 irányból bárki tudja lõni, szembõl mondjuk keményebb oda már kell egy T8-as med ágyúja legalább. Jah és 50 másodperc a betöltése. Egyedül a sebesség ami jó, de a forgási sebesség az megint gázos.

R3nton és multiaccountjai örüljetek, a sok esti térdelésed Serb elõtt meghozta a gyümölcsét. Viszont azt ne felejtsd el, hogy utána már csak a medek maradnak a nerflistán, hiszen ha nem lesz TD amit szidni lehet, akkor majd sok playernek fel fog tûnni, hogy a kis heavyjük vagy td-jük 2200 dpsel rendelkezik, akkor egy gyors medek meg light-ok amibe a torony mérete miatt még jó teljesítményû ágyú sem fért volna el, azok miért tudnak 2700+ dps-t ugyanakkora átütés mellett mint a többi tank.

Ejj, ennek a játéknak a fejlesztése sajnos már kezd olyan irányt venni (mondjuk ez a tendencia már 1 éve tart), aminek elég gyászos végkifejlete lesz.
Mindenesetre elég figyelni az akcióikat, hogy egyre több van, egyre nagyobb bónuszokkal, 1 éve még elképzelhetetlen lett volna az, hogy egy 10-es tankra 30-40% kedvezményt adjanak, ráadásul több mint egy hónapon keresztül!! Szerintem a WoT haldoklik és ezt õk is érzik (vagyis látják a bevétel statisztikáikból)...

na minden egészen jól ment addig míg két magyart nem tett be top tiernek.... egybõl lose, ennyire szánalmas ez a magyar nép? vagy mivan?
sima 5 win... erre magyar a top 2 tank, szakaszban és sima vereség
Már régen nem jó. Ki a faszomnak van kedve újra 50k xp-t grindelni ilyen melegben? Tegnap elértem, sõt bõven túlléptem, mégsem kaptam még semmit. Ezek után ki bízik meg bennük, hogy ha mégegyszer nekiáll az ember, akkor kap valamit. A hivatalos fórumon is folyamatosan mennek a panaszok. Lófaszt a WG seggébe.

Eagle16
Az összes, mert az egész meg lett hosszabbítva. link

Ha mégsem lesz jó, akkor lehet szidni Ectar-t, mert õ intézte 😄

Mármint az összes event vagy csak az experience earner?

popey8
Thx, ment a plusz😊

Eagle16
Igaz, és beleszámítanak.

popey8
Az igaz, h a hétvégi event szerda reggel 7-ig tart? Prémium tankkal szerzett killek beleszámítanak az 50-be?

GabeE3e

nyam nyam <#vigyor4><#eplus2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

én ilyenkor lealacsonyodok a csapat szintjére, atomkemp, csapattársak fedezékként használása, kemperek kilökdösése fedezékbõl, vagy éppen le a szikáról, beleállok a tûzvonalába, ilyesmik...

Kicsit hisztiznek, aztán elindulnak szépen csatázni.

Igaz, így történt itt is.
t57 nerf persze, még jó hogy 500%-os legénységem van benne...de baszott obj268-t eszükbe sincs nerfelni...
tegnap az 50 utan menetem meg ket kort, mire megjott.
mondtam én h sör kell
bontottam egy sört egybõl gyõzelem 😊
elsõ win-em 1.5 óra alatt XD
Benéztem. Azért kérdezem.