World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dögölnének meg 😊
igaz akkor alig lenne gamer 😄
mert a 80%-uk egy suttyú low effis geci 😄
Mert valaki MINDIG rinyál valamiért....
Sok az arty NERF
Erõsek a TD k NERF -benne van a nevében hogy miért olyan erõs..
Stb.
Nekem spec a kreténekkel van bajom. DEBILNERF??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
azok elnyelik a golyókat, tele vannak baszva hitbox-al, minden eltalálnak zoom nélkül is, baszott nagyot sebeznek és kedvez nekik az MM
Panther 2-õt nyomom és csomó 10es ellen betesz
IS-3al tudod mikor látok tier10et???? SOHA!
A nagy csúzli után a tornyot érdemes feltenni ugye /rof, célzásidõ, pontosság javulás/? Annyira nem fáj, ha nem én vagyok a legelsõ 12-es reload time-al, papír páncéllal. 😊
Az természetesen elkerülte a figyelmedet, hogy a medek most kaptak átütés nerfet. DPM-rõl meg annyit, hogy a 268-nak a legnagyobb a játékba.
Az meg aztán igazi, hozzáértõ hozzászólás, hogy a medeknek nem is lehetne jó teljesítményû ágyút tenni a toronyba. A mostani tankok a régebbi közepes tankok alapján készülnek, fõleg az oroszoknál. A T-54 család fejlõdése például: T-62, t-72, t-90, ezek mind inkább közepes harckocsikra hajaznak. Persze vannak nehezebbek is, mint például az abrams, de ezek is kb max ilyen 60 tonnásak, mint mondjuk az E-50M a játékban és nem ilyen elvetemült 200 tonnás tankok. És akkor a leo1esrõl még nem is ejtettünk szót, ami szintén MBT, sokkalta jobb páncélnak kéne rajta lenni. Ezek a régebbi ágyúk, amik a játékban vannak nem is ütnék át olyan könnyen.
bár nem értem, hogy ezek egy hét alatt sem lõnek 50K xpt honnan veszik hogy most menni fog egy nap alatt..? <#conf>#conf>
De a tehetségtelenséget szorgalommal kompenzálják..
Nna ezért van ennyi sötét birka mostanában.
hétvége -> balfasz csapattársak -> rossz körök, rossz random -> no prém -> avg.xp kb. 650-700. -> kb. 70 csata. -> na elmentek ti a jó büdös pics*ba. Inkább akkor már Borderlands.
Részemrõl ennyi volt a hétvége.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Annyi derül ki az összesbõl, hogy hiába baszták el 3-napból 2-n az eventet, gyakorlatilag átverve az embereket és egy olcsó marketing húzássá alacsonyítva az egészet, hogy minél többen játszanak hétvégén, "kisebb kommunikációs problémák"-ra hivatkoznak (nem azt az xp-t számolta, amit kiírtak, magyarán átbasztak egy csomó embert), "nagyon sajnálják", és "csak annyit tudnak tenni", hogy +1 nappal hosszabbítják meg a specialt, mert "nem tudják visszanézni minden játékos napi eredményeit" (na persze). Az agyam eldobom, ez a totális pofátlanság legfelsõbb határa! Az augusztusi akciók már nem is izgatnak, úgysem fognak mûködni rendesen... A marketing és kommunikációs osztályuk megérdemelne egy kibisztosított gránátot a kezükbe...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Btw, meg mindig van par kis nvidia bonusz kodom ami 2050goldot meg egy honap premiumot ad es 3500-ert adom (3300 ha tobbet viszel)
roviden le vagyunk szarva, es ha szolni mersz meg szopatnak is.
es mielott megkapnam h akkor ne jatszak, ha nem tetszik, en mar csak azt a jatekot varom, aminek a nevet itt nem lehet kimondani.
ez kérdés volt komolyan? <#nevetes1>#nevetes1>
WOT nick: tepi1
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
De tényleg, miért van az, hogy EU szerveren folyamatosak az ilyen gebaszok? Kezd olyan érzésem lenni, hogy nem egyszerûen inkompetens barmok, hanem szándékosan csinálják...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
A german dev confirmed, that there was a bug in the mission "Expierience Earner". Until yesterday ~ 03:30 PM MEST there were only base XP counting for the event. That was fixed after that time and by the fix all XP counters were resetted to zero!"
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de ha igen... akkor a WG elmehet a jó büdös k*rva anyjába!
Én nem is játszom ma egyáltalán, 30 fokos szobában le is olvadna a gép aztán nem lenne meg kedden a Foch 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az auto-loadere olyan lassú, hogy egy T57 hvy vagy bármi más kitáraz rajtam és én még csak akkor lövöm el a 2. lövedéket...
A páncélja meg egy vicc. 3 irányból bárki tudja lõni, szembõl mondjuk keményebb oda már kell egy T8-as med ágyúja legalább. Jah és 50 másodperc a betöltése. Egyedül a sebesség ami jó, de a forgási sebesség az megint gázos.
R3nton és multiaccountjai örüljetek, a sok esti térdelésed Serb elõtt meghozta a gyümölcsét. Viszont azt ne felejtsd el, hogy utána már csak a medek maradnak a nerflistán, hiszen ha nem lesz TD amit szidni lehet, akkor majd sok playernek fel fog tûnni, hogy a kis heavyjük vagy td-jük 2200 dpsel rendelkezik, akkor egy gyors medek meg light-ok amibe a torony mérete miatt még jó teljesítményû ágyú sem fért volna el, azok miért tudnak 2700+ dps-t ugyanakkora átütés mellett mint a többi tank.
Ejj, ennek a játéknak a fejlesztése sajnos már kezd olyan irányt venni (mondjuk ez a tendencia már 1 éve tart), aminek elég gyászos végkifejlete lesz.
Mindenesetre elég figyelni az akcióikat, hogy egyre több van, egyre nagyobb bónuszokkal, 1 éve még elképzelhetetlen lett volna az, hogy egy 10-es tankra 30-40% kedvezményt adjanak, ráadásul több mint egy hónapon keresztül!! Szerintem a WoT haldoklik és ezt õk is érzik (vagyis látják a bevétel statisztikáikból)...
sima 5 win... erre magyar a top 2 tank, szakaszban és sima vereség
Ha mégsem lesz jó, akkor lehet szidni Ectar-t, mert õ intézte 😄
Kicsit hisztiznek, aztán elindulnak szépen csatázni.
bontottam egy sört egybõl gyõzelem 😊
elsõ win-em 1.5 óra alatt XD