World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg mióta kreditért van,mindenki számára elérhetõ.Mindenki eldöntheti hogy mennyit ér meg neki,hogy mikor használja.Ugyanúgy pattog és mellé megy ez is,szóval nem nagyon lehet csak goldot használni.
Ha t5 tankkal meg betesz t7 csatába,még szép hogy használom az egyébként átlõhetetlen tankok ellen.
Nem hiszem hogy ez a fejlõdésem rovására menne.Úgy 30K csata után, 1700 körüli VN-6-al azt hiszem már nem sokat fogok fejlõdni. 😄 Lenne még hová de a képességeim határt szabnak ennek.😊
A japán prém,pedig a Chi-Nu Kai,és csak Tier 5,8.8 teszten fogják szupertesztelni.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szemtõl-szemben:
Nincs megállás!Be a seggébe😊

Francia-TD-vel néha érdekes dolgok történnek na...
Ill. mi ez a japán X-es prém,tud errõl valaki valamit???
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
2-3 naponta okádsz ide valami OP td szöveget. Nem fogok most kommenteket keresgélni, így is több idõt pazarlok rád mint amennyit eggyáltalán meg érne.
Majd ha több mint 1 ember panaszkodik rám itt fórumon folyamatosan , meg kereshetem a szálkámat. Addig te csak op td-zz persze, mert nem tudsz legyürni 1-et a csoda médiumoddal.
És én infót közlök ÉS panaszkodok hogy barmok játszanak a játékba.
Az utóbbivel találkozhatsz itt a fórumon átlagba durván minden 6. hozzá szólásban.
a "Egyébként megmondtam, hogy a foch nerfelve lesz!"-ez hozzá tenném hogy durván 2 hete azért robbantottál flamet mert akkor te bizonygattad hogy nerfelve lessz az összes td.
Forrás nélkül persze!
Most valszeg a JÖVÕBEN ( nem a következõ patchen--> T57 Heavy and Foch 155 will be nerfed, but not too soon forrás) kap 1 nerfet a 10-es francia td, boruljunk térdet hogy te meg montad?
Ez a R3nton is egy ilyen player. Tele van anti-td tankal "állítólag" és sír, hogy még így is kevés. Hát ez van, nem lehet mindenki jó és ügyes...
de nem tudom miért <#vigyor2>#vigyor2>

Ma is csak 1 kört mentem wot-tal,és volt ilyen "scout"(másra nem való) ST-I a csapatban,T10-es game volt...(ja nyertünk amúgy)
Mai elsõ csatám...
Sikerült fokozni a szopást...
De azért jött a kielégülés...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Egyébként megmondtam, hogy a foch nerfelve lesz! Hol is van az a nosztradamuszos könyv? <#nezze>#nezze>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyakorlatilag ahogy meglátsz már írsz is 😄 Csak furcsa hogy más szemében meglátod a szálkát a sajátodban pedig nem. Én sírok a TD miatt, te pedig infot közölsz, hogy ismét barmok játszanak a játékban. Értem a különbséget 😊
De soha nem gondoltam volna,hogy azt egyetlen ember felül tudja ûberelni!
Grat R3nton!<#taps>#taps>
Igazából annyi történt,hogy a nerf miatt,rosszabbak is lettek meg jóval kevesebben is vannak az artyk.Ezért a TD-k bátrabban mernek harcolni és több szerephez jutnak.A nagy sebzés meg a jó pen ellenére azért van bõven hátrányuk is ám!
Azonkívül meg már olvastam egy csomószor,hogy mekkora fun med tankkal TD-ket szivatni.
Ez alapján pont,hogy örülni kellene nekik,vagy nem??<#eplus2>#eplus2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Battle Duration 3min 0 sec.
Én voltam a legjobb 500 sebzéssel, közben a srácok egymás vállát veregették mekkora gg miközben foglaltak. Anyátok az a gg. Valahol szánalom mikor a WG-nek úgy kellene térképet készíteni hogy figyelembe veszi az embereknek fogalmuk sincs a játék mechanikáiról.
https://wotinfo.hu
Ugye kellett a menekülõút a sok funoló artisnak.
Érj el legalább 85%-os találati arányt minimum 10 egymást követõ lövésbõl úgy, hogy a potenciális sebzés értéke 1000+ HP legyen. A sorozatba a nem átütõ találatok is beleszámítanak. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos értékû potenciális sebzést osztottak ki, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra.
Ergo: kevesebb volt a pontenciális sebzésed abból a 10-bõl mint neki.
https://wotinfo.hu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
egész más életérzés...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
7esek meg 8asok ellen
am visszatértem low tierbe... mekkora megkönyebbülés már bakker 😊
Tetrarch+T1E6 kombó 😊
dõl a lé, leszarod ha lose, könnyen befolyásolod a csatákat 😄
tiszta jó 😊
Megelõzõ karbantartáshoz én személy szerint ragaszkodnék, mert megnyugtat. Viszonylag gyakran gyulladok így is, anélkül meg gondolom, még súlyosabb lenne a helyzet.
Snapshot terén viszont nagyon érdekelne, hogy érezted-e a hatását? Nekem ez az elsõ alkalom, hogy raktam torony nélküli TD-re, így nem tudnék határozott véleményt mondani róla, de mintha használna talán.
Szerinted megérné a lövésznél lemondani miatta az álcáról vagy a javításról? 3 skill révén, sajnos valamelyiket kénytelen leszek nélkülözni, amennyiben a BiA-t fixnek tekintem 1. skillként.
Lexlutor:
Mivel a camo skill továbbra is szorzóként hat a tank alap camo értékére, ezért én is azt feltételezem, hogy nem történt azóta jelentõs változás.
Viszont ezt csak álló, nyílt terepen tartózkodó tank esetében nézték, és harci körülmények között talán kicsit más lehet a helyzet (remélem).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kár hogy nem szóltál, találkozhattunk volna.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Te mered ezt leírni valaki másnak, aki hetek óta itt nyálazdik hogy OP TD ????
Szánalmas vagy.
Tényleg te vagy a csaj a képrõl amúgy vagy sem ?
Ha nõ vagy akkor nincs több kérdésem,maztiszhatsz rá:

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Most játszottam egy kicsit, de hát nem értem, pl. foxbat hogy bírja ezt másnaposan, T-44-ben ülve rám jön a hányinger.
Am hogy nem legyen annyira ofF: nálam a Tiger II nem nagyon szokott robbanni ammoval. Ha gebasz van akkor inkább motor, de az se gyakran.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Érdekelne, hogy a hozzáértõk milyen véleménnyel vannak a camo skill hasznosságáról ezeken jármûveken, illetve milyen skill kiosztást javasolnának egy 3 skilles legénység esetében?
Nem túl rég volt egy cikk FTR-en, ahol leírták, hány méterre lehetett felspotolni a JagdE-100-at minden féle álcázás nélkül, és mennyit javított ezen a camo skill, a venti és az álcaháló. És emlékeim szerint a camo valami röhejesen keveset jelentett, talán 5-10 méterrel spotolódott csak késõbb.
De érdekelne, hogy más ezt a gyakorlatban hogy tapasztalja, pl bokor mögött, vagy lövés közben mennyire lehet tapasztalni a különbséget egy camo skilles és egy camo skill nélküli JT/JagdE-100 között?
Jelenleg így néz ki a skill kiosztás:
Tûzoltást csak azért kapták, hogy addig is legyen valami, míg átképzem õket 😊
Valami ilyesmi skillezéseken gondolkodtam:
Par.: BiA + 6th sense + Repair
Löv.: BiA + Deadeye + Snapshot
Vez.: BiA + Prev.Maint. + Clutch Braking
Rád.: BiA + Sit.Awaren. + Repair
Töl.: BiA + Safety Stow. + Repair
Töl.: BiA + Adr.Rush + Repair
Vagy:
Par.: BiA + 6th sense + Camo
Löv.: BiA + Deadeye + Snapshot
Vez.: BiA + Prev.Maint. + Clutch Braking
Rád.: BiA + Repair + Camo
Töl.: BiA + Repair + Camo
Töl.: BiA + Repair + Camo
Vagy egy tradicionálisabb:
Par.: 6th sense + Repair + Camo
Löv.: Repair + Camo + Snapshot
Vez.: Prev.Maint. + Clutch Braking + Offroad(vagy Smooth Ride)
Rád.: Repair + Camo + Firefighting
Töl.: Repair + Camo + Firefighting
Töl.: Repair + Camo + Firefighting
Abban sem vagyok igazán biztos, hogy BiA-t megérné-e TD-re tenni a klasszikus skillek helyett, elvégre amiben tényleg érezném a hatását, az csak a minimálisan jobb töltés és célzásidõ...
Bocsánat a hossz miatt, várom az észrevételeket! 😊
mert így vicc 😊
ellövik, megjavítom, majd megint ellövik és van 12sec-es töltésidõm 240dmg-vel :S
alig bírok összehozni egy 1500+ damages kört :S
Amúgy tõleg meg ezt lehet folyamatosan hallani:
"Nekem csak az a bajom azzal a tankal hogy van mikor 4-5 van az ellenfélnél, és 400at tud sebezni az is vele, akinek taknya folyik miközbe ( nem céloz, arra képtelen ) megy elõre és látja hogy milyen szép az a piros valami a térkép másik oldalán, rá kattint eggyett.
És látja hogy majd 1 hitteli, szól a báttyának akinek a nyála folyik, és már ketten kattingatnak a pirosak felé. De bátyus nem tudja, hogy a 122milisbe a D2-5T ágyú a király, csak annyit jegyzett meg hogy "122", és rá teszi az U-11-et, majd a csapatomba kerül.....
Olyat kéne ki találni hogy a kezdõ játékosok körébe ne legyen népszerû ez a tank. Meg a Kv-1 se. Kicsit nehezítsék meg valahogy."
Mennyivel jobb, hogy te folyton azon sírsz mennyire nyomik játszanak a játékkal, közben pedig te is max egy átlagos játékos vagy???!!!
aki a Panther2-re hajt vagy afele megy...
felejtsétek el hogy vizes lõszer rekesz nélkül mentek vele egy csatát is!!!
minden második bekapott találat ammo damage :S:S:S