World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm...ezt nem értem. Mióta kreditért van a goldammo,miért is érdeke a WG-nek hogy többet költsek lõszerre?
Egyébként meg mióta kreditért van,mindenki számára elérhetõ.Mindenki eldöntheti hogy mennyit ér meg neki,hogy mikor használja.Ugyanúgy pattog és mellé megy ez is,szóval nem nagyon lehet csak goldot használni.
Ha t5 tankkal meg betesz t7 csatába,még szép hogy használom az egyébként átlõhetetlen tankok ellen.
Nem hiszem hogy ez a fejlõdésem rovására menne.Úgy 30K csata után, 1700 körüli VN-6-al azt hiszem már nem sokat fogok fejlõdni. 😄 Lenne még hová de a képességeim határt szabnak ennek.😊
Már jött volna 8.7-reis a 112,ha nem lett volna túl OP...még nem tudja a WG mi legyen vele,8.7 tesztre se rakták be.
A japán prém,pedig a Chi-Nu Kai,és csak Tier 5,8.8 teszten fogják szupertesztelni.
én abba bízok hogy a 112 mikor kijön a T26ot el lehet adni goldért 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem kell oda még med sem,elég egy gyors TD<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõtte:
Szemtõl-szemben:

Nincs megállás!Be a seggébe😊

Francia-TD-vel néha érdekes dolgok történnek na...
Srácok a kínai prém jön 8.8-ban?
Ill. mi ez a japán X-es prém,tud errõl valaki valamit???

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Master91
Tévedés.

2-3 naponta okádsz ide valami OP td szöveget. Nem fogok most kommenteket keresgélni, így is több idõt pazarlok rád mint amennyit eggyáltalán meg érne.

Majd ha több mint 1 ember panaszkodik rám itt fórumon folyamatosan , meg kereshetem a szálkámat. Addig te csak op td-zz persze, mert nem tudsz legyürni 1-et a csoda médiumoddal.

És én infót közlök ÉS panaszkodok hogy barmok játszanak a játékba.
Az utóbbivel találkozhatsz itt a fórumon átlagba durván minden 6. hozzá szólásban.

a "Egyébként megmondtam, hogy a foch nerfelve lesz!"-ez hozzá tenném hogy durván 2 hete azért robbantottál flamet mert akkor te bizonygattad hogy nerfelve lessz az összes td.

Forrás nélkül persze!

Most valszeg a JÖVÕBEN ( nem a következõ patchen--> T57 Heavy and Foch 155 will be nerfed, but not too soon forrás) kap 1 nerfet a 10-es francia td, boruljunk térdet hogy te meg montad?
Még egy átlagos med játékos simán össze tud csomagolni egy td-t. A gond azokkal a medesekkel van akiknek fogalmuk sincs a pályáról, a tankjukról, hogy kell helyezkedniük. Õk csupán kikerültek a frissen lenerfelt artijukból és csodálkoznak, hogy ebben a játékban bizony elõfordul hogy a 600 wn6-juk ellenére sem védi meg õket a randomfaktor és idõnként bizony kilövik õket.
Ez a R3nton is egy ilyen player. Tele van anti-td tankal "állítólag" és sír, hogy még így is kevés. Hát ez van, nem lehet mindenki jó és ügyes...

valamiért a T18 mindig mosolyt csal a pofámra....
de nem tudom miért <#vigyor2>

Igen ezek a manusok már veteránok (kb 2k csata). Több, mint 1000 meccsem van csak a Jagdtigerrel, és egyáltalán nem szoktam kigyulladni. Mondjuk a Löwe-vel sem, mindig meglep mikor azt olvasom, hogy mekkora fáklyák ezek a vasak. Ez a snapshot nekem úgy jött, hogy kellett valami. Gondolkodtam, hogy fegyverkovács, vagy ez. Javító csomagot csak két modulra szoktam elhasználni (lõszerláda vagy löveg), a lövegemet se lövik el olyan gyakran, hogy elfoglaljon ez a skill egy helyet, ezért lett snapshot. Nem tudom, hogy ér-e valamit, itt azt olvastam, hogy orosz td-re kötelezõ, ezért gondoltam, hogy feltuningolom vele német td-met. Szerintem simán megéri lemondani róla az álcáért cserébe. Eddigi legmesszibb találatom 699m volt (Malinovka), de ritka az amikor ki tudod használni a pontosságát. Átlag 2-400 m távolságokból kell lövöldöznöd. Lehet, hogy a számok mást mondanak, de érezhetõen (látványosan) javul az álca skill/háló/festés trióval a rejtõzködés.
Miért egyes "egyedek" az ST-I-t is azzal használják<#eplus2>,sõt az Is-4-et is<#wilting>
Ma is csak 1 kört mentem wot-tal,és volt ilyen "scout"(másra nem való) ST-I a csapatban,T10-es game volt...(ja nyertünk amúgy)
JeffDunham
Replayt most nem teszek ha nem gond, mert olyan ordenáré módon osztottam ki a csapatot, hogy 3 év ban-t kapnék érte. A képeket elnézve rájöttök miért is...

Mai elsõ csatám...

Sikerült fokozni a szopást...

De azért jött a kielégülés...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kicsit sokan lettek, elõkerültek a noobok :d Azért így is õk szokták a rövidebbet húzni, de viccesebb volt artyval. Amikor megspotoltam a bokorban kempelõ TD-ket és már láttam is az 5-6 artynk tracerét a fejem felett elsüvíteni, és utána bummmmm, bummmm, bummm <#vigyor2>

Egyébként megmondtam, hogy a foch nerfelve lesz! Hol is van az a nosztradamuszos könyv? <#nezze>
Aha, hát így kell egy tankos játékos FPS-é degradálni. A WG-nek nem az az érdeke, hogy fejlõdjél, többet tudjál az ellenfélrõl, hanem hogy a WoTprolik minél többet költsenek lõszerre.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hetente 2x kiborulsz? Hát én se szoktam többet TD-re. Egyébként én meg ilyesmiért nem szoktam írni, csak éppen az volt irritáló, hogy megint egybõl betaláltál, közben, meg vagy egy hete nem írtam semmit semmilyen TD-re.

Gyakorlatilag ahogy meglátsz már írsz is 😄 Csak furcsa hogy más szemében meglátod a szálkát a sajátodban pedig nem. Én sírok a TD miatt, te pedig infot közölsz, hogy ismét barmok játszanak a játékban. Értem a különbséget 😊
Rengeteg sírás volt anno az artyk miatt ezen a fórumon.Nagyon sokan panaszkodtak miattuk.Sokszor már tényleg unalmassá vált.
De soha nem gondoltam volna,hogy azt egyetlen ember felül tudja ûberelni!
Grat R3nton!<#taps>
Igazából annyi történt,hogy a nerf miatt,rosszabbak is lettek meg jóval kevesebben is vannak az artyk.Ezért a TD-k bátrabban mernek harcolni és több szerephez jutnak.A nagy sebzés meg a jó pen ellenére azért van bõven hátrányuk is ám!
Azonkívül meg már olvastam egy csomószor,hogy mekkora fun med tankkal TD-ket szivatni.
Ez alapján pont,hogy örülni kellene nekik,vagy nem??<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Muhaha, mai elsõ csatám Prokhorovka - Encounter, T-34
Battle Duration 3min 0 sec.

Én voltam a legjobb 500 sebzéssel, közben a srácok egymás vállát veregették mekkora gg miközben foglaltak. Anyátok az a gg. Valahol szánalom mikor a WG-nek úgy kellene térképet készíteni hogy figyelembe veszi az embereknek fogalmuk sincs a játék mechanikáiról.

Amit a 10 találatból sebezhetett volna, ha mind átüt.

https://wotinfo.hu

Közelrõl nem kell de ha távol van,nem olyan könnyû eltalálni ott ahol kell. A gold meg viszi a tornyot is.T5 csatában egyébként nem töltök be goldot,csak ha nagyok közé rak.
Esetleg neked van több accod fórumra, nekem ilyen még eszembe se jutott
Na ez nem egészen tiszta......Õ csak 700-at sebzett. Mi is az a potenciális sebzés pontosan?
75 mm alig döntött páncélra miért kell gold?

Igazából a KV-S-al az a baj, hogy eddig a lassú újratöltése mellett a gyenge pontossággal volt ellensúlyozva. De 8.6 óta a célkör-változások miatt 150 effis vérszergejek is kikapnak fele félpályáról, ha kis tankban vagy. Vagy 1 mp célzás után kapásból odavernek a sarok mellé, ahova éppen gurulnál vissza.

Ugye kellett a menekülõút a sok funoló artisnak.

Persze a T18-al t2-ben a legkönnyebb de sokszor már unalmas.t10-ben is lehet fun a játék pl. egy foch155-el(most hogy nincs arty),csak az sokba kerül ha folyamatosan noob a csapat.Így marad a t5 és ha sok a KV1s,akkor hátul maradok.Nagyon jó a KV 85-ös ágyúja.Ha muszály,megy bele a gold és az viszi a KV1s-t is szembõl. 😊
Mesterlövész:
Érj el legalább 85%-os találati arányt minimum 10 egymást követõ lövésbõl úgy, hogy a potenciális sebzés értéke 1000+ HP legyen. A sorozatba a nem átütõ találatok is beleszámítanak. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos értékû potenciális sebzést osztottak ki, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra.

Ergo: kevesebb volt a pontenciális sebzésed abból a 10-bõl mint neki.

https://wotinfo.hu

Nekem t5-ben a sok trollszartól van herótom, vagy ha egy falka kv 1S is van.
Én t4-5-ben nyomom hasonló okok miatt a t28/KV1 kombóval.(néha t34) Nagyon fun.😊 T8 felett csak a méreg van ha látod hogy a csapat tele van idiotákkal..
na ezt magyarázza már meg nekem valaki!!!!

14/14 találat és a mesterlövészt az enemy td kapja,11/10 találattal. A sebzésem és az xp-m is sokkal több nekem...

MIÉRT ????

nekem tegnap volt hasonló feelingem E75el 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jah... D25 T-vel elég érdekesen lehetett nyomni.
Am nekem tetszenek a német medek (legfõképp a VK3001D, VK3001H, Panther, Panther II, Leopard 1), mindnek megvan a sajátos játékstílusa, csak a rettenetesen sérülékeny modulokon kell túltennie magát az embernek valahogy, azon kívül egész fun tankok tudnak lenni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nna megvan a nagy ágyú az is3 ra..

egész más életérzés...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez a másik. Engem szembõl érkezõ lövések gyakrabban gyújtanak ki, mint amikor seggbelõnek. Logika, érted...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jah.... IS-3al meg 10/8 kicsik ellen tesz be...
7esek meg 8asok ellen

am visszatértem low tierbe... mekkora megkönyebbülés már bakker 😊
Tetrarch+T1E6 kombó 😊
dõl a lé, leszarod ha lose, könnyen befolyásolod a csatákat 😄
tiszta jó 😊
Szép legénység, jó sok csata lehet már a hátuk mögött 😊
Megelõzõ karbantartáshoz én személy szerint ragaszkodnék, mert megnyugtat. Viszonylag gyakran gyulladok így is, anélkül meg gondolom, még súlyosabb lenne a helyzet.
Snapshot terén viszont nagyon érdekelne, hogy érezted-e a hatását? Nekem ez az elsõ alkalom, hogy raktam torony nélküli TD-re, így nem tudnék határozott véleményt mondani róla, de mintha használna talán.
Szerinted megérné a lövésznél lemondani miatta az álcáról vagy a javításról? 3 skill révén, sajnos valamelyiket kénytelen leszek nélkülözni, amennyiben a BiA-t fixnek tekintem 1. skillként.

Lexlutor:
Mivel a camo skill továbbra is szorzóként hat a tank alap camo értékére, ezért én is azt feltételezem, hogy nem történt azóta jelentõs változás.
Viszont ezt csak álló, nyílt terepen tartózkodó tank esetében nézték, és harci körülmények között talán kicsit más lehet a helyzet (remélem).

Panther II jó tank, de ez a baj vele, 10-bõl 8 csatában 10-esek ellen dob be, ahol a legnagyobb ágyú se ér sokat...

Egy Foch 155-t is odaállíthattál volna mellé egy füstölgõ med roncsal a háttérben, lehetõleg olyan típusból ami ennek az õsasszonynak is van. 😄

Roger6
Tegnap egész jó napom volt, SU-152-vel trollkodtam fõleg, és semmit nem vettem komolyan. Így lett 110 csatám 63,64%-os WR-el.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
Gondolom Szemesrõl. Vasárnap amikor mentem dolgozni ott mentem el a sportcsarnok mellett, ahol valami buli lehetett elõzõ nap. Ennyi szakadt és leharcolt suttyót (már bocsánat a kifejezésért) az út mellett nem láttam még sosem. Egy hajléktalan hozzájuk képest frakkban díszeleg az aluljáróban. <#hehe>

Kár hogy nem szóltál, találkozhattunk volna.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Bumm, merek linkelni infókat, merek néha írni valamikor hetente kb 2x mikor kiborulok a segg hülye csapat társaim miatt, leírok egy konkrét valós tényt, és TE azt mondod hogy amit legutóbb írtam a Kv-1s-el kapcsolatba folyamatos sírás? 😄

Te mered ezt leírni valaki másnak, aki hetek óta itt nyálazdik hogy OP TD ????

Szánalmas vagy.

Tényleg te vagy a csaj a képrõl amúgy vagy sem ?

Ha nõ vagy akkor nincs több kérdésem,maztiszhatsz rá:
Omg, psziho-anyó rosszabbik énje felébredt és máris támad az egyik accjával!

joceruza
Jó neked! Tegnap ki akartam húzni az IS8-at,csak az az IS3-mal mentem. 13 körig bírtam. 7-szer mentem tier X-be. Amúgy igzán gyönyörû lett,mert 5 egész csatát nyertünk...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Nekem így van elosztva. Az álcázás érezhetõen számít, a megelõzõ karbantartást feleslegesnek tartom, a tûzoltást is.

Ugy remlik, mintha commentben ott a cikknel lett volna h Ectar vagy valamelyik WG-s utananez a dolognak, mert elegge kiabranditoak voltak az eredmenyek, de nem emlekszem, h azota lett volna eredmenye.
Hú emberek, most értem haza Balatonmittudoémhonan, valami fesztiválom volt Sabaton koncert. Volt esetleg valaki még innen? Ha igen, jó lenne ha elmondaná mi volt már a felére sem emlékszem <#idiota> Úgy bebasztunk kollektíven hogy reggel a Balatonban ébredtünk fel. Aztán hazazötyögés hulla másnaposan azon a szaros vasúton, ebben a kellemes idõjárásban meg sem kottyant az az 5 órás út. De megérte, dögöljek meg!
Most játszottam egy kicsit, de hát nem értem, pl. foxbat hogy bírja ezt másnaposan, T-44-ben ülve rám jön a hányinger.

Am hogy nem legyen annyira ofF: nálam a Tiger II nem nagyon szokott robbanni ammoval. Ha gebasz van akkor inkább motor, de az se gyakran.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Van itt valaki, aki nagy szakértõje a német top TD-knek?
Érdekelne, hogy a hozzáértõk milyen véleménnyel vannak a camo skill hasznosságáról ezeken jármûveken, illetve milyen skill kiosztást javasolnának egy 3 skilles legénység esetében?

Nem túl rég volt egy cikk FTR-en, ahol leírták, hány méterre lehetett felspotolni a JagdE-100-at minden féle álcázás nélkül, és mennyit javított ezen a camo skill, a venti és az álcaháló. És emlékeim szerint a camo valami röhejesen keveset jelentett, talán 5-10 méterrel spotolódott csak késõbb.
De érdekelne, hogy más ezt a gyakorlatban hogy tapasztalja, pl bokor mögött, vagy lövés közben mennyire lehet tapasztalni a különbséget egy camo skilles és egy camo skill nélküli JT/JagdE-100 között?

Jelenleg így néz ki a skill kiosztás:

Tûzoltást csak azért kapták, hogy addig is legyen valami, míg átképzem õket 😊

Valami ilyesmi skillezéseken gondolkodtam:

Par.: BiA + 6th sense + Repair
Löv.: BiA + Deadeye + Snapshot
Vez.: BiA + Prev.Maint. + Clutch Braking
Rád.: BiA + Sit.Awaren. + Repair
Töl.: BiA + Safety Stow. + Repair
Töl.: BiA + Adr.Rush + Repair

Vagy:

Par.: BiA + 6th sense + Camo
Löv.: BiA + Deadeye + Snapshot
Vez.: BiA + Prev.Maint. + Clutch Braking
Rád.: BiA + Repair + Camo
Töl.: BiA + Repair + Camo
Töl.: BiA + Repair + Camo

Vagy egy tradicionálisabb:

Par.: 6th sense + Repair + Camo
Löv.: Repair + Camo + Snapshot
Vez.: Prev.Maint. + Clutch Braking + Offroad(vagy Smooth Ride)
Rád.: Repair + Camo + Firefighting
Töl.: Repair + Camo + Firefighting
Töl.: Repair + Camo + Firefighting

Abban sem vagyok igazán biztos, hogy BiA-t megérné-e TD-re tenni a klasszikus skillek helyett, elvégre amiben tényleg érezném a hatását, az csak a minimálisan jobb töltés és célzásidõ...

Bocsánat a hossz miatt, várom az észrevételeket! 😊

Hogy eladják az új technikát, ezért kell.

jah... alig várom h legyen kredit a vizes lõszer rekeszre... remélem segít
mert így vicc 😊
ellövik, megjavítom, majd megint ellövik és van 12sec-es töltésidõm 240dmg-vel :S
alig bírok összehozni egy 1500+ damages kört :S
Nálam ilyen érzés a 3002D-vel van. Szembõl és hátulról motor, oldalról lõszer. Mindig ez van. Robbanni nem robban, de egy javítás kell rá.
Neked miért kell mindenbe beleszólni?

Amúgy tõleg meg ezt lehet folyamatosan hallani:

"Nekem csak az a bajom azzal a tankal hogy van mikor 4-5 van az ellenfélnél, és 400at tud sebezni az is vele, akinek taknya folyik miközbe ( nem céloz, arra képtelen ) megy elõre és látja hogy milyen szép az a piros valami a térkép másik oldalán, rá kattint eggyett.
És látja hogy majd 1 hitteli, szól a báttyának akinek a nyála folyik, és már ketten kattingatnak a pirosak felé. De bátyus nem tudja, hogy a 122milisbe a D2-5T ágyú a király, csak annyit jegyzett meg hogy "122", és rá teszi az U-11-et, majd a csapatomba kerül.....
Olyat kéne ki találni hogy a kezdõ játékosok körébe ne legyen népszerû ez a tank. Meg a Kv-1 se. Kicsit nehezítsék meg valahogy."

Mennyivel jobb, hogy te folyton azon sírsz mennyire nyomik játszanak a játékkal, közben pedig te is max egy átlagos játékos vagy???!!!
ja és még vki
aki a Panther2-re hajt vagy afele megy...
felejtsétek el hogy vizes lõszer rekesz nélkül mentek vele egy csatát is!!!
minden második bekapott találat ammo damage :S:S:S