World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
De volt mikor 3x kellett elküldenem hogy olyan 1 hét múlva meg csinálták.
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. július 30. 20:44:54
Vehicle: T-54
Experience received: 1 164
Credits received: 38 016
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
Kb. mennyi idõ míg visszaküldik a videót?
1-2 hét vagy több?
na ezért megyek rá 😄 de én megtartom, jó lesz dísznek max. vagy ha van vele vmi akció akkor farmolni
Cromwell here i come XD
Viszont a dupla csõvel ellátott KV prototípust, KV-7 talán bekerülhetne, na nem ajándékként, vicces tier 5-ös prém lenne.
stock tannak összeszedni 5k exp-t a talpra? :S minden motor nélkül szívás
gondolom alap toronyra meg nem megy rá a legjobb gun mert az meg megvan a churchill-rõl 😊
megköszönném ha vki felvilágosítana, mert most még tesztre sem tudok felmenni mert letöröltem 😄
megszoktam nézni mi mire megy rá és felírom, csak ez a Cromwell egy hirtelen ötlet volt 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
szinte még senkit nem hallottam aki szidta volna 😊
viszont azt áruljátok el lécci hogy jól néztem/számoltam h a talpat ráérek a végén kifejleszteni?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Van egy haverom akinek a bánkártyáján vásároltam prém tankot (paypal és bankártyásan), késõbb eladtam a Wot accountom+emailt. Arra volnék kíváncsi hogy a srác akinek eladtam a Wot accountomat vissza tud e élni azzal, vagy legalábbis olyan adatokhoz jut e így hogy a bankárkáról leszívja a pénzt és ezt a Wot fekteti bele? Tudomásom szerint email címrõl mindent töröltem.
pedig nyomhattunk volna egy T18 buziszakaszt<#nevetes1>#nevetes1><#puszi>#puszi>
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/159940-german-agrimotor/
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Amúgy meg, majd kiderül milyen a tank a csatában. Ki kell próbálni, aztán megítélni.
Nos, azt is írtam, hogy szerintem egy alacsony tier-es tank a megfelelõ ajándék. Vagy lehetne még egy-két nap prémium mellé, valami ilyesmi.
De maga a tank, legyen alacsony tier-û, mert ott nem zavar sok vizet. Ha magasabb tierû lenne, a sok a teljesen hülye felborítaná vele a játékot. Tier III-ban meg nem oszt nem szoroz, max annyi, móka vele játszani, de hogy mókás lesz-e, ezt meg lehet elõre tudni? Szerintem nem, majd kiderül.
Nem kell minden miatt elégedetlenkedni, és minden miatt szidni a fejlesztõket.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
menj le most tier2be, alig van már Tetrarch 😊
rossz nem latok benne, csak ez a korabbi tankokhoz kepest szamomra egy kutyakozeonseges atlagos tankocskanak tunik.
ha mar 15 evfordulorol van szo, valami extra kivancsi lettem volna, mert az eddigi ajandektankok jol ellettek talalva: tetrach (jo agyu, gyors), t127 (jo pancel, jol kiegyensulyozott), t1e6 (gyors, autoloader)
az ertekek alapjan ez kb mindenben kozepesnek tunik szamomra. ezert erzem csalodasnak, mert ilyen tankbol premben mar van egy par mar a garazsomban. es ha egy ev mulva eloveszem, es megkerdik ez honnan van es benyogom h ez a 15. efordulos tank, el tudom kepzelni reakciot 😊
Egyébként ha már igénytelenségrõl beszélsz: szerinted nem igénytelen, hogy ha már itt a 15. születésnap, adnak egy senkit sem érdeklõ, haszontalan tankot adnak? Nem mi kértük hogy adják, õk találták ki. És ha kitalálták, akkor legalább vették volna a fáradságot, hogy legyen benne valami érdekes.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Így adatok alapján, én semmi rosszat nem látok benne.
de csak neked, mert en legalabb megneztem:
http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/ussr/ltp/
ezt megis honnan veszed? megkritizaltam egy igenytelen pr fogastukat. a fejlesztok igenytelenseget azt viszont valoban utalom, es azt h ha valaki szovateszi, azert minimum kereszthalal jar.
nem koteles adni, nem si vartam, kaptam mar eleg ingyenajandekot toluk, es koltottem is elegeta jatekra. egalban vagyunk ugyerzem. de ha mar ad legalabb legyen igenyes es ne csak kotelessegbol a tankopedia harmadik oldalat felutve boffentse ki valamit a nepnek.
ahha, igen lattam mindket forumban😊)) mert te vagy a partatlansag es huvos elegancia szobra 😊
ha meg ilyen szinten nem erdekel, hadd legyen meg mar a velemenyem a dologrol, mert engem meg igen es kimelj meg a okoskdo, "en megmondtam, es ezeknek a tier8 sem eleg" dumaktol.. koszonom.
Szerintetek lehet olyan hogy valaki paypal vagy simán bánkártyásan is fizetett Wot-nál (tehát mind2 egyszerre) bár az elõbbi 100% biztonságos (gondolom én), és közben eladta az accout+email (magát a Wot bejelentkezést),késõbb húzták le a már fizetett bánkártyáról a lóvét? Persze email címen semmi info nincs a bánkártya számáról, csak gondolom az jön meg rá hogy xy gold fizettél!
Csak azért mert haverom akinél intéztem a dolgot (akié a bankáratya), "állítólag" húztak le róla pénzt a Wot-nál. Mert nem hiszem hogy akinek eladtam a wot hogy õ majd hozzáférhetett a bánkártyájához!?😄