World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Még a tank ászt sem adta meg. <#confused>#confused>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
már vagy a 10.ik vereség vele zsinorban 😄
örülök ha 100nál többet tudok sebezni vele 😊
Covenater 65.52 %
Crusader 41.76 %
Cromwell 51.60 %
cromwellt megtartottam, bár arty nerf elõtt volt az igazán jó szénné szopatni õket😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vagy 100 csata sajna, fõleg h nem lesz hétvégén semmi exp bónuszos event 😞
sorba megyek vele 200 exp-s köröket
ehhez képest a T25/2 álom tank 😄😄
remélem megéri a Cromwell-ért ennyit szopni 😄😄
örülök ha lesz vele 40% WR-em a végére!!!!
It\'s a trap!!! :)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
+
http://worldoftanks.kr/ko/news/13/dct_devil_batchat/
na feldobok három témát had legyen meg a kezdõ löket 😊
1.olvastam egy fasza cikket a Tigrisrõl amit katonák írtak... németek, angolok, amerikaiak és kanadaiak.
szépen le van írva hogy miért volt jó és miért volt rossz tank a Tigris...
Röviden tömören voltak kiemelkedõ tulajdonságai és nagyon nagy hibái.
Nagyon jó tank volt, de nagyon rossz is 😊 na erre varjatok gombot hobbinácik 😄
2.egyre többet csalódok a magyar játékosokban játék közben
ma még egy volt klántagom is nekem esett a HPTS-bõl 😄
más nemzet játékosai tök összefognak game közben fõleg németek, csehek...
mi magyarok meg egybõl oltjuk egymást a gecibe 😄 tök jó
3.az a kurva lucky medál még mindig nincs meg ........ ááááááááá

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
na feldobok három témát had legyen meg a kezdõ löket 😊
1.olvastam egy fasza cikket a Tigrisrõl amit katonák írtak... németek, angolok, amerikaiak és kanadaiak.
szépen le van írva hogy miért volt jó és miért volt rossz tank a Tigris...
Röviden tömören voltak kiemelkedõ tulajdonságai és nagyon nagy hibái.
Nagyon jó tank volt, de nagyon rossz is 😊 na erre varjatok gombot hobbinácik 😄
2.egyre többet csalódok a magyar játékosokban játék közben
ma még egy volt klántagom is nekem esett a HPTS-bõl 😄
más nemzet játékosai tök összefognak game közben fõleg németek, csehek...
mi magyarok meg egybõl oltjuk egymást a gecibe 😄 tök jó
3.az a kurva lucky medál még mindig nincs meg ........ ááááááááá <#falbav>#falbav>
A spot damage-re bírságot szabnak ki, vagy csak nekem tûnik úgy, hogy eltûntek a scout-ok? Nem csak a tankok, mert ha akad is néha egy light a csapatban, az is hátul campel. Ellennél detto.
Viszont, ami zavaróbb, hogy a legújabb frissítés óta, hiába van a látómezõn belül egy tank és belém durrant egy lazát, akkor SE villan fel. Persze nem állandó dolog ez, de elég sûrûn elõfordul és nem igazán tudom mire vélni. Legutóbb egy T34 lõtt kb. 100-150-rõl és nem akartam hinni a szememnek, hogy nem látom. Duplabokor kizárva, egyszerûen semmi olyan nem volt a környezetében, ami ezt indokolná. Patch elõttrõl én nem emlékszem ilyenekre.
A frissítési infókat általában nagy vonalakban olvasgatom át, így lehetséges, hogy valami elkerülte a figyelmem ezekkel kapcsolatban?
Ja az meg külön móka mikor nekik Obj263+T110E4+IS8 tripla platoon jut (1500+ eff) míg nekünk random E100 meg IS7 a maguk 700 effjével. Tudod elõre mi fog történni, a lista aljáról roppant nehéz befolyásolni ilyen leosztásnál a dolgokat.
Akkor legyél ideges, ha te rontasz el valamit és ezért bukjátok a csatát.
Ha ilyen 40%-os bukó csatákban értelmes sebzést osztok ki akkor elégedett vagyok, de mikor én rontom el és ezért vesztünk akkor meg 5 percen keresztül szidom magamat hogy minek mentem ki a fedezékbõl, miért nem vártam még egy kicsit, miért mentem olyan hülye pozícióba.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Odatették magukat rendesen. Igaz csak úgy,hogy golyófogók voltak. És ne legyen ideges az ember.

The calculation for this is as follows
Player gets his own x3 crew experience = x1 base exp as player ordinary receive + 200% exp as bonus = x3 (300% total).
When player additionally complete the mission = x1 base exp + 200% for x3 crew + 200% from mission (because x1 base exp you've already received) = x5 (500%) total.
Missions are separate to specials and stack with a special. So you can get 3 x crew with a special and 3x crew with a mission. (I'll explain in more detail later if you want as it's complex and not just 6x exp).
A mission can stack with another mission.
A mission can only be awarded once per match. (So you don't get x2 credit for Top Gun AND x2 credit for Patrol Duty)
So a tank that is "tank of the month" or "top of the tree" (big and heavy) will get 30% income from the special and then any bonus income from a mission they complete. (So some tanks can get 130% extra credits if they play well enough - IS-2, AMX 13-90, Lorraine 40t or Batchat winning a battle with a Top Gun medal for example).
Mission bonus and special bonus are not combined, for the calculation. They're applied separately from your base amount.
For example using one of the tanks above.
You get 50,000 credits for winning a battle.
You get 30% credits from Tanks of the month or Big and Heavy (Top of the tree) = 15,000 credits
You get x 2 credits for getting a Top Gun = 50,000 credits
Total = 115,000 credits. (bonus amount 65,000 credits from event)
Nekem pont az elõbb volt egy csatám, hol KT-val mentem, és egy Chaffee-vel maradtuk egyedül egy szinte full HP-s E3 ellen. Na mondom ennek itt rövid úton vége lesz. Aztán mikor ránk jött engem akart kilõni de utolsó leheletemmel lelõttem a lánctalpát. Na innentõl halott volt, mert a Chaffee mögé került és szépen lelõtte százasával 2000 körüli HP-ról. Pedig az tényleg op t10 TD. Mégis kiszedte egy T5-ös light...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Csata1: jagdpz e-100 550 méterrõl tornyon át kikap 1200 hp-ról. Csata2: Foch 155 kikap 2 lövéssel 5 sec alatt persze láncol is szembõl meg sebez. Csata3: lerohan T110E3, átlõni nem tudom õ snapshottal kikap 1000 hp-ról. Unalmas. Persze, nem az én feladatom kilõni meg miért nem flankelek, de ha olyan a helyzet semmit nem tudsz csinálni.
Tegnap többször reportoltak mert visszavonultam onnan ahol ketten tartottuk a frontot és 6 ellen jött szembe.
- regading artillery: “Arty won’t be the same as before 8.6. That’s for sure. We are monitoring the situation right now. Everything is possible. Including rebalance.” - nocsak-nocsak..
"- Q: “What is the next big thing after physics?” A: “In-game quests, cybersport, reshuffled CWs historical battles, garage battles”" - ugy ket eve is megvan h baratkoznak a garaszcsataval, meg a historical battleval. sot! legutobb serb mondta, h ezekbol talan nem is lesz semmi, mert a jatekosoknak csak egy szuk reteget erdekli..
AMX1390-en horribilis a célzási idõ, ezért azzal is csak közelharcban tárazok ki általában.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Remélem megéri, fun-nak tûnik. Felszerelésnek gondolom vstab meg optics + venti?
Csak az a nagy kérdés, h most hétvégén összeadódik-e a 30% és a 15%. Sajnos nem valószínû, h a WG ilyen rendes lesz (majdnem féláron lenne a Bat), de hátha😊
Master91: Igen ez se rossz, de az 5x-nek jobban örültem volna. Több xp, rövidebb grind. Meg amúgy is a missziók is csak arra vonatkoznak, ha te szerzed a legtöbb alap xp-t a csatában.
Leírom büntibõl százszor, hogy nem káromkodok az SG-n...
Már 52-mél tartok.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lehet spotolni, csak kell egy elfogadható csapat is mellé:
Amx 13 75 replay
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nna figyi.
Nem azért írom le neked, és a hozzád hasonló önjelölt felvigyázónak, hogy okosabb legyél, csak mégse cseszegess feleslegesen senkit, nem koptatva ezzel a fórumlakók retináját:
Ez egy nyílt fórum. Mindenki leírhatja örömét, bánatát, sikerét kudarcát, arcolhat a statjával, kérdést tehet fel, válaszolhat a kérdezõnek olyan stílusban, és szóhasználattal ahogy neki tetszik. Te is, én is.
Rengeteg olyan Hsz van, ami engem is irritál, hülyeségnek tartom vagy egyenesen az arcomba markolok tõle, de soha ( tehát nagy S és nagy OHA ) nem venném a bátorságot, hogy a beírót kérdõre vonjam, vagy a szemére hányjam akár a stílust, akár a szóhasználatot, neadj' isten a helyesírást.
Amennyiben okvetlen szükségét érzed, hogy az sg csapatát erõsítsd tehetségeddel, fordulj a moderátorokhoz bizalommal, amennyiben jónak látják, felruháznak a szükséges jogosítványokkal, hogy moderálhass akár engem, akár mást.
Sok sikert kívánok, a továbbiakban pedig megkérlek, hogy a bejegyzéseimmel ( és esetlegesen más fórumhasználó bármilyen bejegyzésével ) kapcsolatos véleményed ne tedd közkinccsé, ugyanis az meg engem irritál.
Köszönöm a figyelmed, remélem a megfogalmazás valamint a szóhasználat is megfelelt az általad elvárt színvonalnak.
ON
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Elõbb Isuval hoztam 2k spot dmg-et, úgy hogy kb. 2 vonalba voltam, és eszembe se jutott hogy én spottolok valakit
És persze a wg nem nyúl bele semmibe <#confused>#confused>
Nem is érdekel az 5x win ezek mellett, úgy is 2k expet hoznék csak...
Am teljesen egyetértek veled.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sand riveren folyamatosan spotolok vagy 6 tankot, lövik õket, sebzik is. Aztán a végén kapok 300 spot dmg-t. DAFAQ?
Van replay is, valaki megnézhetné, de nem hinném hogy én néztem be. Látszik, hogy senki sincs a közelemben, csak jóval távolabb. Na akkor ez most mi?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.