World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Az elsõ tank volt aminek a fele xp-jét az összegyûjtött free-mbõl pótoltam ki. Ha most játszanék vele biztos tudnám kezelni, de zöldfülüként büntetés volt a javából. Más haverok meg elaléltak tõle annyira tetszett nekik. Szerintem sz@r. Rossz RÉGI emlék.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Ezzel nem vagy egyedül 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hidd el nagyon sok múlik azon hogy mit dob neked a gép 😊
te sem vagy már kezdõ, tudnod kellene 😊

most lett meg a Panther2esem nem rég, király gép, ha a kocka melletted van
mindent eltalál és át is üt
ha a gép rosszat dob akkor olyan lövések mennek mellé hogy csak nézel, és ha el is találod még akkor sem üti át, vagy benyeli a talp nullának 😊

valahogy hasonlóan mûködik a gold ammo. is
nem de néha már kezdem ugy érezni hogy a jatek a random faktorjával nagyon belenyul az élvezhetöségbe

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Csak a +/-25%ot randomizálja átütésnél.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Van valami abban amit mondasz, de ezzel nagyon lesarkítod a dolgot. Ez így kb azt jelenti, hogy csak azért sebzek többet egy csatában a botoknál, mert jobbat dob nekem a gép?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyet kell értsek NH3CL kollégéval, a saját noobságod az ha ilyet produkálsz.
Az meg hogy kevesebbet sebez stb? Nonszensz. Napi szinten elég sokat ellövök CW miatt, mégse hallok ilyet senkitõl a klánban, meg én se tapasztalom. De ja, lehet hogy én nem 800 effis növényekkel játszok.
Lehet meg kéne tanulnod weak spotra lõni, mert a gold ammo nem azt jelenti hogy mindenhol viszi az ellen pánélját.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát én nem célzok hanyagabbul mert sokba kerül és prém nélkül elég minuszos ha vaktába tüzelek 😊

egyébként a játék mehanizmusa eccerü a gép dob egy dobokockával és ha rosszat dobtál akkor pattan tök mindegy hogy hova lötted 😊))

patchaou
"Arany" lõszerrel hajlamosak az emberek hanyagabbul célozni, mondván a gódlõszer úgyis átviszi. Utána meg sírnak, hogy pattog a gódammó...

De a goldlõszer nem azért gold, mert bármit bármikor bárhogyan átüt, ugyanúgy pattanhat, mint a kredites. Hiába célzol weakspotra, a lövedék abba a tartományba csapódik be amit a célzókör jelöl. Nem pont oda, hanem egy kis területen belül bárhova.
foxikám, amikor neked T10 tankod volt, akkor még volt 1-2 forintos. Az elsõ prémedet pedig 10k fillérért vetted.

Errõl ennyit

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

ha te mondod... <#szomoru2>

bár halkan megjegyezném, hogy 2 karival és pár ezer csatával a hátam mögött
néha eltalálok egy-egy gyengébb pontot az ellenségen...

Valószínûleg ezért volt furcsa, hogy az AT kupoláját hátulról telibeverve nem sérült, úgy, hogy a lõszer nyoma is látszott rajta. IS3 segge ugyanez.

11 darab lõszert vette, el is lõttem mind, tehát a pontos szám, 11 bõl 2 sebzett.

Bár ilyen rendkívüli képességû játékostól, aminek a legnagyobb tisztelettel téged is tartalak, elfogadom, hogy balfasz vagyok..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

t69 gold ammoja és pattan néha nagyon csunyan
volt hogy az is3 oldalárol 2 egymas utan ami tisztan látszott hogy az oldalába megy hmmm van ám ebben a játékban elég furcsaság 😊

régen IS-7el amikor még jártam CW-re én is lõttem néha néha goldot, és pattant mint a szar, olyan helyekrõl amiket AP simán vitt volna...szóval érdekes
és nem vagyok béna játékos<#alien2>
Erre -megbocsáss- azt tudom mondani, hogy simán balfasz vagy. Ha 11-bõl 9 át megy, az reális. De a 11/3 eléggé rinyálós túllõtt szám.

Amx 50120 golddal viszi is3-at bárhonnan, szóval ne akard bemagyarázni, hogy a BL9 nem viszi át...

A gift shop ajánlatok ma kerülnek ki egyébként. Aki Type59-re vár az ne várjon rá mert biztos, hogy nem lesz.

30 kill pikk pakk összejön egy KV-1el mondjuk, ha az ember nem balfasz...
én örülnék ennek a missziónak nagyon 😄
egybõl megvenném a T32-õt, viszont a maradék credittel nem tudnék mit kezdeni 😊 várom már a Firefly-t, Nashorn-n és Sturer Emil-t 😊
Nagyon ritkán használom, tegnap vettem IS3 ba, próbálgatom az ágyút, és azt hiszem 11 bõl 9 lepattant egyetlen csatában olyan weakspotokról, amit sima lõszer kérdés nélkül átvisz.

Ma többen írták játék közben hogy ugyanezt tapasztalták.

Csak akkor ha van idõd minden nap játszani mondjuk másfél órát, de tényleg ez elég jó.
Itt írja Ectar, global event ez is: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/276793-wargaming%E2%80%99s-15th-anniversary-special/page__st__180__pid__5439523#entry5439523

Ez jó mert naponta 30 kill nem nehéz. Hónap végére csak ebbõl összejöhet 8-9 milla kredit. Ha meg az ajándék prémium mission végre értelmesen fog mûködni akkor pár nap prémium is összejöhet.

Serb válaszol neked: "Don't use gold ammo"

Az is benne lehet.

ez jó lenne...
+9.000.000 a kasszába 😊
nem tudom a WG meghúzná-e ezt a lépést....
9 milla nem kevés credit
Az "arany" lõszer sem csodafegyver. Az is tud pattanni hiába 300-400mm az az átlag átütése.

Sima konteó amit írsz. Viszont mintha emlékeznék, hogy bizonyos "arany" vagy hívjuk inkább speciális lõszernek, nerfelték volna a paramétereit 8.6/8.7 - ben, és ez független attól, hogy miért vetted.
Trucker39
Duplázó csata (ma az elsõ és gondolom, a többi kör már nem lesz ilyen jó)
Érdemes megnézni a vissza játszást. Igen nagy szerencsénk volt, hogy nyertünk.

Link

Ha valaki aranyért vesz lõszert meg kreditért, akkor is különbséget tesz a játék ? Õ maga hogyan képes különbséget tenni?

Ha valaki csak kreditért vásárol aranylõszert, gondolom nem jól játszik és azért pattog.
Ectar azt mondja nekünk is az lesz egész hónapban a mission mint az amcsiknál

Monthlong Anniversary Missions

Mission Number 1
Objective: Destroy 30 enemy vehicles over the course of one day using a tier IV or higher vehicle

Once Per Day Reward: 300,000

Mission Number 2
Objective: Obtain any of the following medals during a match

Tamada Yoshio
Nikols
Lehveslaiho
Radley-Walters

Repeatable Reward: x5 Crew XP for the match

Mission Number 3
Objective: Earn 50,000 XP over the course of one day

Once Per Day Reward: One day of Premium

Újabb összeesküvés elmélet? Sírjak?

Játék közben is írják, hogy a kreditért vásárolt prémium lõszer sokkal többet pattog meg keveset sebez...

Más is észrevette..

Eagle16
Holnap.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mikor kapjuk meg az ünnepi Tier3 prémium tankot ? Már elmúlt 7:10 CET.
Kilõttem kacsát tegnap 😄

Büszke vagyok magamra. Persze amikor megláttam beirtam hogy DIE KACSA DIE!

Aztán DIE. 😄 Megkérdeztem hogy kapok-e bant, de nem kaptam még.

Kemény az élet a gettóban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én is úgy hoztam össze 1600-ast, hogy Mannerheim Line-on a középsõ TD-pozícióból végiglövöldöztem a meccset, ki is fogyott a lõszer.

Eagle16
Nekem Tier 8-al jött össze ennyi max. 😄

At-15-tel volt egy 1440 xp-s köröm, meg talán egy 1350-es AC Mle. 48-al és slussz...pedig sokat játszottam vele és ezeket olyan 5k+ nem spot sebzésre adta be. Szóval nem tudom, a Top 50-hez nekem kell ledarálni 10 tankot egyedül?

AT-15-tel még tudok javítani, de az Mle. befejeztem, jön a trollkodás a Foch-sal 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De akkor se értem mért rakták bele,attó lhogy valóságban MED volt itt még lehetett volna TD...Meg olyan jó hogy 2 emelet magas,valóságban legalább tudott lõni a tetején is de itt nem...Nem igaz hogy az Amerikaiak akkor vették észre hogy nem jó ez a tank,mikor El alameinnél oda küldték...Én már elején tudtam volna hogy szar tank lesz mert minden tank tudta forgatni a tornyát csak ez nem.Na mind1 amerikai ész akkor is volt 😊
Vissza térve mindig szar és nem értem mért erõltetik rám ezt a szart,nyílván ha akarok TD-vel játszani azt veszek de mivel nem akarok mert nem az én játékstílusom ezért maradok médimnál vagy heavy.
Sunsetjoy
Igen az olyan elbaltázott konstrukció a játékban - TD-szerû kitérítési módszer, forgás is hasonló. Sebessége meg valahol med és heavy között 😊

Ennek ellenére 2x vettem vissza 2 ág kinyitására (elõször egyiket, késõbb a másikat). És másodjára már nem éreztem olyan rossznak. Valszeg ez valami kezdõbuktatónak van benne 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem.

Nem akarom elvenni a kedved, de T1 fele indulva is szívás lesz az elején, amíg el nem éred a nagy ágyút.

A T29 viszont istencsászár.

<#hehe>Pfejj, de utáltam én is, elég nehezen játszható tank. Szerintem ami hiba lehet egy tankban, azt belepréselték ebbe. Én elhiszem, hogy a valóságban jobb volt, de itt nagyon görcs.

Túl kell élni, aztán, ha a heavy ágon mész, akkor már sokkal jobb tankok jönnek(a másik ágról még nem tudok nyilatkozni). Egyébként néha meglepõen jó csatáim is voltak Lee-vel(pl. 7 kill), de ehhez nagyon kell klappolnia mindennek. Az a legjobb, ha valahogy észre sem vesz az ellen és még jó köröket is futhatsz vele.
Elõre ne menj vele, mert hamar kilyukad, hátul kullogj, vigyél be sebzést(feltéve, ha eltalálod a célt <#hehe>). Azt se felejtsd el, hogy a tetején lévõ torony sokkal magasabban van, mint a löveged, így nem árt jobban visszahúzódni egy domb mögé, ha baj van.
Más nem jut eszembe róla, szvsz ez tényleg egy rossz tank, de azért túlélhetõ.

Csak én vagyok egyedül aki ennyire utálja azt a fos szar M3 Lee-t? Komolyan a fejlesztõket se értem mért erõltetik az emberre azt a szar DT-t egyszerûen nem tudok vele játszani mindig annyira felbaszom az idegeimet hogy az nem igaz.Ember életkedve elmegy attól a szartól meg a játékedve is.
Esti kultúrrovatunkat láthatják.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Láttátok a tegnapi videót amit linkeltem hogy mi a véleményük a németeknek a francia kocsikról? 😄

na most válaszoltak a franciák....
íme mi a véleményük a német kocsikról: KATT 😄
a Crusadert nem nekem találták ki 😊
szeretem a rohangálós tankokat ha van bennük valami ütõképes cucc...
szeretem a Hellcat-et a PZ1C-t szerettem a T-50/2-õt szeretem az AMX 13 90-et...
de ebben a Crusaderben nincs semmi ütõképes dolog
nem olyan hú de gyors, nagyon könnyû kilõni, gyenge gunja van, rossz hull downban is
QuentinT
Sokkal jobb játékos vagy nálam, szóval lesz még barátibb is a viszonyod a Crusader-rel... szerintem. Én jelenleg a Centurion Mk. I-nél járok, de a Cromwell mellett a Crusader-t is megtartottam, mert egy imádni való kis dög 😊 Most persze még szerencsém is volt - nyilván a lekicsinylõ nyilatkozatok hatására õ is meg akarta mutatni mit tud - és az utolsó ellenséges tankot, egy Churchill I-et, némi puhítás után, lõszerrekesz robbanással szedtem le.

Jó kis ágyúja van, én is köpködtem rá az elején, de az is megszerethetõ :
crusader replay

<#eplus2>

nekem nem volt ennyi a sebzésem ,de 2700 volt a dmg-a spot meg 3k körül,,T8 is volt a csatában 4
Jah ,a macsekkal nem is vizionálok ilyesmiken..
JeffDunham
Nekem ez lett volna jó a cicával, de elb@szták nekem. <#rinya>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Francia az meglehet, hogy elég lesz. Hellcattel viszont túl sok a buzi statpadder.

Hell Cat-el csináltam asszem egy 1960 xp-s kört,nem prémes adat volt,meg T4 franciával 1400xp körül,gondolom ez lófasz <#rinya><#confused><#zavart2>