World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
te sem vagy már kezdõ, tudnod kellene 😊
most lett meg a Panther2esem nem rég, király gép, ha a kocka melletted van
mindent eltalál és át is üt
ha a gép rosszat dob akkor olyan lövések mennek mellé hogy csak nézel, és ha el is találod még akkor sem üti át, vagy benyeli a talp nullának 😊
valahogy hasonlóan mûködik a gold ammo. is
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az meg hogy kevesebbet sebez stb? Nonszensz. Napi szinten elég sokat ellövök CW miatt, mégse hallok ilyet senkitõl a klánban, meg én se tapasztalom. De ja, lehet hogy én nem 800 effis növényekkel játszok.
Lehet meg kéne tanulnod weak spotra lõni, mert a gold ammo nem azt jelenti hogy mindenhol viszi az ellen pánélját.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
egyébként a játék mehanizmusa eccerü a gép dob egy dobokockával és ha rosszat dobtál akkor pattan tök mindegy hogy hova lötted 😊))
Errõl ennyit
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
bár halkan megjegyezném, hogy 2 karival és pár ezer csatával a hátam mögött
néha eltalálok egy-egy gyengébb pontot az ellenségen...
Valószínûleg ezért volt furcsa, hogy az AT kupoláját hátulról telibeverve nem sérült, úgy, hogy a lõszer nyoma is látszott rajta. IS3 segge ugyanez.
11 darab lõszert vette, el is lõttem mind, tehát a pontos szám, 11 bõl 2 sebzett.
Bár ilyen rendkívüli képességû játékostól, aminek a legnagyobb tisztelettel téged is tartalak, elfogadom, hogy balfasz vagyok..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
volt hogy az is3 oldalárol 2 egymas utan ami tisztan látszott hogy az oldalába megy hmmm van ám ebben a játékban elég furcsaság 😊
és nem vagyok béna játékos<#alien2>#alien2>
Amx 50120 golddal viszi is3-at bárhonnan, szóval ne akard bemagyarázni, hogy a BL9 nem viszi át...
én örülnék ennek a missziónak nagyon 😄
egybõl megvenném a T32-õt, viszont a maradék credittel nem tudnék mit kezdeni 😊 várom már a Firefly-t, Nashorn-n és Sturer Emil-t 😊
Ma többen írták játék közben hogy ugyanezt tapasztalták.
Itt írja Ectar, global event ez is: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/276793-wargaming%E2%80%99s-15th-anniversary-special/page__st__180__pid__5439523#entry5439523
+9.000.000 a kasszába 😊
nem tudom a WG meghúzná-e ezt a lépést....
9 milla nem kevés credit
Sima konteó amit írsz. Viszont mintha emlékeznék, hogy bizonyos "arany" vagy hívjuk inkább speciális lõszernek, nerfelték volna a paramétereit 8.6/8.7 - ben, és ez független attól, hogy miért vetted.
Érdemes megnézni a vissza játszást. Igen nagy szerencsénk volt, hogy nyertünk.
Link
Ha valaki csak kreditért vásárol aranylõszert, gondolom nem jól játszik és azért pattog.
Monthlong Anniversary Missions
Mission Number 1
Objective: Destroy 30 enemy vehicles over the course of one day using a tier IV or higher vehicle
Once Per Day Reward: 300,000
Mission Number 2
Objective: Obtain any of the following medals during a match
Tamada Yoshio
Nikols
Lehveslaiho
Radley-Walters
Repeatable Reward: x5 Crew XP for the match
Mission Number 3
Objective: Earn 50,000 XP over the course of one day
Once Per Day Reward: One day of Premium
Más is észrevette..
Büszke vagyok magamra. Persze amikor megláttam beirtam hogy DIE KACSA DIE!
Aztán DIE. 😄 Megkérdeztem hogy kapok-e bant, de nem kaptam még.
Kemény az élet a gettóban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
At-15-tel volt egy 1440 xp-s köröm, meg talán egy 1350-es AC Mle. 48-al és slussz...pedig sokat játszottam vele és ezeket olyan 5k+ nem spot sebzésre adta be. Szóval nem tudom, a Top 50-hez nekem kell ledarálni 10 tankot egyedül?
AT-15-tel még tudok javítani, de az Mle. befejeztem, jön a trollkodás a Foch-sal 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vissza térve mindig szar és nem értem mért erõltetik rám ezt a szart,nyílván ha akarok TD-vel játszani azt veszek de mivel nem akarok mert nem az én játékstílusom ezért maradok médimnál vagy heavy.
Ennek ellenére 2x vettem vissza 2 ág kinyitására (elõször egyiket, késõbb a másikat). És másodjára már nem éreztem olyan rossznak. Valszeg ez valami kezdõbuktatónak van benne 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem akarom elvenni a kedved, de T1 fele indulva is szívás lesz az elején, amíg el nem éred a nagy ágyút.
A T29 viszont istencsászár.
Túl kell élni, aztán, ha a heavy ágon mész, akkor már sokkal jobb tankok jönnek(a másik ágról még nem tudok nyilatkozni). Egyébként néha meglepõen jó csatáim is voltak Lee-vel(pl. 7 kill), de ehhez nagyon kell klappolnia mindennek. Az a legjobb, ha valahogy észre sem vesz az ellen és még jó köröket is futhatsz vele.
Elõre ne menj vele, mert hamar kilyukad, hátul kullogj, vigyél be sebzést(feltéve, ha eltalálod a célt <#hehe>#hehe>). Azt se felejtsd el, hogy a tetején lévõ torony sokkal magasabban van, mint a löveged, így nem árt jobban visszahúzódni egy domb mögé, ha baj van.
Más nem jut eszembe róla, szvsz ez tényleg egy rossz tank, de azért túlélhetõ.
na most válaszoltak a franciák....
íme mi a véleményük a német kocsikról: KATT 😄
szeretem a rohangálós tankokat ha van bennük valami ütõképes cucc...
szeretem a Hellcat-et a PZ1C-t szerettem a T-50/2-õt szeretem az AMX 13 90-et...
de ebben a Crusaderben nincs semmi ütõképes dolog
nem olyan hú de gyors, nagyon könnyû kilõni, gyenge gunja van, rossz hull downban is
crusader replay
<#eplus2>#eplus2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ