World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nesuten: a Wargaming alapításának 15 éves évfordulója.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
ha több tanknak megyek neki szándékosan akkor nem kapok kárpótlást 😊
Az angol négyesnek legalább fel lehetett rakni a pompomot és azt gódammóval megtöltve lehetett értelmeset alkotni, de ez a tank ez tényleg szopacs volt. 😊
Aki ekkora zseni hogy levonja az új garázsból azt a következtetést hogy a WT-re hajaz, annak pofon járna.
Meg neked amúgy is.
Úgy viselkedsz mint valami fél isten, team killezel folyamatosan, de mikor téget a kis szaros T18al 3x ki nyírtak jöttél ide nyálazni, hogy milyen már ez , felvoltál háborodva !
De mikor te ölöd meg a másikat az persze természetes!
crusader-rel lentebb írtad kezdésnél szándékosan rammolgatsz, hp-t szívsz a csapatodtól csak hogy +1k -t kapj!
Persze ha beléd mennének folyamatosan 1-2 %-okat bukva megint sírnál mint egy ripacs.
Hogy merészeled eggyáltalán ??? Te vagy a mindenható ?
Gondolkozz el de jó mélyen ki a gyökér szerintem.
Garázsba persze felse tûnt a pár hajó a háttérbe a naplementénél, ja igen, pont ott a naplemente, hogy a szellemi rövidnagrág mint pl. Te észre vegyek a hajókat.
Mire hajazhatnak ??? Hmmmm persze nem a World of Warships-re, de hogy kint van a tank a garázs elõtt WT koppintás!
Gratulálok. Team killezél inkább aranyosan, meg kocsmázz.
master91 te meg csak szimplán gyökér vagy 😄 totál nem fogod fel amit mondok <#nevetes1>#nevetes1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És most a wotba látsz pár repülõt, akkor már tuti koppintott a WT-tõl nem?
Meg ki rakta mind a 2 játék a jármûvet a garázs elé akkor tuti koppint.
Hát beszarok.
Mellesleg ott van 1 rahedli csata hajó, akkor most azzal kire hajaznak?
Ne trollkodj pls.
így tudok egy türhetõ keresetet összehozni vele 😊
amúgy brutál keveset hoz... 7-9k-nál többet nem nagyon kapok vele
így meg legalább ökörködök egyet XD
master:
war thunderben is bent voltak a gépek egy ideig a garázsban...
majd kitették õket a garázs elé, pont mint most wot-ban 😊
csak grafikailag nem lehet összehasonlítani a kettõt, wot nincs kidolgozva olyan szépen
csak furcsa hogy érdekes módon kitették a garázs elé a tankot 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mellesleg emlékeim szerint nem sok hasonlóság van a kettõ közt
Ezt ugye csak poénból írtad? Bannolni kellene az összes gyökeret aki ezt csinálja.
kicsit sem hajaz ám a War Thunder "garázásra" ááááá nem, dehogyis
ez csupán véletlen <#nevetes1>#nevetes1>
Az utolsó bázisukon kempelõ KV-1-ük full hp-s volt, amikor én 89hp-val mentem rá a végén, maradt benne kb. 1 lövésnyi hp, az arty a kritikus pillanatban nem találta el, és lejárt az idõ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó kis Td de még egy kis HP-t elbírna...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
amit tudok vele csinálni az annyi hogy kezdés után nekimegyek a nehéz társaimnak hogy sebzõdjek... ezáltal betudok szedni +1-2000 creditet kárpótlásként, aztán megyek sebzek kettõt és meghalok 😄
kurva jó tank ez, statrontásra kifejezetten ajánlom bárkinek!!!
Túl jó a statod? túl sokat sebzel? túl sok a kill? túl sok a win?
Hát, szopjál!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
ilyenkor mi van a nagy economy balance handabandaval? 😊
Amíg te meg a haverod azzal voltatok elfoglalva, hogy felhomályosítsatok arról, hogy mekkora balfasz vagyok -ami egyébként fájt, bár mérsékelten érdekel- addig másik fórumon megtaláltam a valószínû megoldást, amit itt megosztottam a tisztelt egybegyûltekkel, ha valamikor ilyesmivel találkoznak, meg tudják oldani a problémát önállóan.
Szívesen.
Mert ha beírják ide -tehát elkezdenek sírni- akkor megint ki leszel borulva, és kezdheted kiosztani a balfasz lámáját, hogy még prémium lõszerrel se meg neki a game stb..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de sok embertöl hallom ezeket a lagokat igy nem hiszem hogy annyira net probléma inkabb a WG részéröl vlaami programozási nonsense
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak, hogy kötözködhess, vagy hogy leírhasd még párszor, hogy CW zel a biztosannagyonsikeres klánoddal...?
Visszatérve:
Több fórumban is tárgyalják, mindenhol azt írják, hogy a modem gyakoribb újraindítása megoldja a hasonló laggból származó gondokat, pl tankon átmenõ lövedékek ( a tank a szerver szerint már nincs ott ahol te még látod ) eltûnõ lövedékek ( ghost shells ) meg a már említett 0 dmg os telitalálatok.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
nem használtam rá freet de vért izadtam nincs még egy olyan szar tank és sajna még a credites gold löszer elött mentem vele igy nem tudom goldal jobb lett e volna vele menni
De most már szinte biztos vagyok benne, hogy én vagyok a noob...