World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
A Gift shop csomagokat ma rakják majd fel.

Nesuten: a Wargaming alapításának 15 éves évfordulója.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nesuten
milyen ünnep van most ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Na ez jó hír, köszönöm 😊
nah végre valaki!!!! <#nevetes1>
Eagle16
Biztosan lesznek, csak holnaptól fut jó pár akció majd és nem akartak egyszerre berakni mindent.

Hi all - szerintetek most ünnep alkalmából lesznek majd új gift shop csomagok, esetleg prem tank leértékelések ?
azért köcsög a WG is...
ha több tanknak megyek neki szándékosan akkor nem kapok kárpótlást 😊
1 értelmes kört sikerült menni vele, ha jól emlékszem. Az idõ nagy részében az arcom karmoltam abban a tankban.

Az angol négyesnek legalább fel lehetett rakni a pompomot és azt gódammóval megtöltve lehetett értelmeset alkotni, de ez a tank ez tényleg szopacs volt. 😊

minel jobban pattogsz, annal jobban rohog rajtad.
Master91
Hidd el kis senkiházi hogy jobban felfogtam mint te.

Aki ekkora zseni hogy levonja az új garázsból azt a következtetést hogy a WT-re hajaz, annak pofon járna.

Meg neked amúgy is.

Úgy viselkedsz mint valami fél isten, team killezel folyamatosan, de mikor téget a kis szaros T18al 3x ki nyírtak jöttél ide nyálazni, hogy milyen már ez , felvoltál háborodva !

De mikor te ölöd meg a másikat az persze természetes!

crusader-rel lentebb írtad kezdésnél szándékosan rammolgatsz, hp-t szívsz a csapatodtól csak hogy +1k -t kapj!
Persze ha beléd mennének folyamatosan 1-2 %-okat bukva megint sírnál mint egy ripacs.

Hogy merészeled eggyáltalán ??? Te vagy a mindenható ?

Gondolkozz el de jó mélyen ki a gyökér szerintem.

Garázsba persze felse tûnt a pár hajó a háttérbe a naplementénél, ja igen, pont ott a naplemente, hogy a szellemi rövidnagrág mint pl. Te észre vegyek a hajókat.
Mire hajazhatnak ??? Hmmmm persze nem a World of Warships-re, de hogy kint van a tank a garázs elõtt WT koppintás!

Gratulálok. Team killezél inkább aranyosan, meg kocsmázz.
az már feltûnt hogy a módokból kezdenek rájönni a dolgokra 😊
master91 te meg csak szimplán gyökér vagy 😄 totál nem fogod fel amit mondok <#nevetes1>
patchaou
Egy csomó modder már a WT elõtt elkezdte gyártani az ehhez hasonló "garázsokat". Lehet hogy a modokból kezdik már kapizsgálni mi kell a népnek. Na meg ugye volt már kinti garázs karácsony környékén is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Istenem....

És most a wotba látsz pár repülõt, akkor már tuti koppintott a WT-tõl nem?
Meg ki rakta mind a 2 játék a jármûvet a garázs elé akkor tuti koppint.
Hát beszarok.

Mellesleg ott van 1 rahedli csata hajó, akkor most azzal kire hajaznak?

Ne trollkodj pls.
sajnos nem 😄
így tudok egy türhetõ keresetet összehozni vele 😊
amúgy brutál keveset hoz... 7-9k-nál többet nem nagyon kapok vele
így meg legalább ökörködök egyet XD

master:
war thunderben is bent voltak a gépek egy ideig a garázsban...
majd kitették õket a garázs elé, pont mint most wot-ban 😊
csak grafikailag nem lehet összehasonlítani a kettõt, wot nincs kidolgozva olyan szépen
csak furcsa hogy érdekes módon kitették a garázs elé a tankot 😊
patchaou
Ha mindenkit kilõnék aki noob a csapatomban akkor csatánként 10-12 TK-t kellene csinálni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Jajjaj, bele ne taposs a kis wot hívõk lelkivilágába. Ja hogy már elkéstem... 😊

Master91
Olyan embertõl kérdezed aki napi átlag 5 team killt szed össze mert szerinte noob volt a csapat társa.
Master91
War Thunder meg kicsit se fog hajazni a tank vs tank csatával a wotra áááááááá dehogy is.

mellesleg emlékeim szerint nem sok hasonlóság van a kettõ közt
patchaou
"amit tudok vele csinálni az annyi hogy kezdés után nekimegyek a nehéz társaimnak hogy sebzõdjek... ezáltal betudok szedni +1-2000 creditet kárpótlásként"

Ezt ugye csak poénból írtad? Bannolni kellene az összes gyökeret aki ezt csinálja.

na leszedtem ezt a 15szülinapos garázst....
kicsit sem hajaz ám a War Thunder "garázásra" ááááá nem, dehogyis
ez csupán véletlen <#nevetes1>
Ilyenkor kapok agyfaszt!

Az utolsó bázisukon kempelõ KV-1-ük full hp-s volt, amikor én 89hp-val mentem rá a végén, maradt benne kb. 1 lövésnyi hp, az arty a kritikus pillanatban nem találta el, és lejárt az idõ...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

QuentinT
A Crusader elsõ szabálya, hogy nem könnyû tank, még ha úgy is néz ki 😊 Sebessége nincs, tehát rohangálni amúgy sem lehet vele. Az alap álcázási értéke viszont nagyon jó. Nem hiszem, hogy ebbõl te ne tudnál kihozni normális statisztikát, mikor nekem is összejött 😊

még 9k exp és megszokom nyomkodni az eladás gombot....
Tegnapi legutolsó köröm:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó kis Td de még egy kis HP-t elbírna...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szokni kell.

aaaaa ez a crusader mekkora szar neeeee!!!!!!
amit tudok vele csinálni az annyi hogy kezdés után nekimegyek a nehéz társaimnak hogy sebzõdjek... ezáltal betudok szedni +1-2000 creditet kárpótlásként, aztán megyek sebzek kettõt és meghalok 😄
kurva jó tank ez, statrontásra kifejezetten ajánlom bárkinek!!!
Túl jó a statod? túl sokat sebzel? túl sok a kill? túl sok a win?
Hát, szopjál!
joceruza
<#eljen>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

huu..nekem ez az event az eu szerveren nagyon fantasy kategoria. 😊
ilyenkor mi van a nagy economy balance handabandaval? 😊
Én meg felvetettem egy problémát, amivel én is találkoztam és még sok más játékos is.

Amíg te meg a haverod azzal voltatok elfoglalva, hogy felhomályosítsatok arról, hogy mekkora balfasz vagyok -ami egyébként fájt, bár mérsékelten érdekel- addig másik fórumon megtaláltam a valószínû megoldást, amit itt megosztottam a tisztelt egybegyûltekkel, ha valamikor ilyesmivel találkoznak, meg tudják oldani a problémát önállóan.

Szívesen.

Mert ha beírják ide -tehát elkezdenek sírni- akkor megint ki leszel borulva, és kezdheted kiosztani a balfasz lámáját, hogy még prémium lõszerrel se meg neki a game stb..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

speciel én nem inditom a modem ujra egyszer sem mégsem volt nekem semmien lagom lehet szerencsés vagyok 😊
de sok embertöl hallom ezeket a lagokat igy nem hiszem hogy annyira net probléma inkabb a WG részéröl vlaami programozási nonsense

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Elvileg global event, az lenne a logikus. Persze WG meg EU server, itt saját logika van. Gondolom az eventek is bugossak lesznek az elsõ két nap

Anonymuser
Nem hinném...

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

A pillanatnyi állást meg lehet nézni valahol?
JeffDunham
Én naponta kétszer indítom újra (áramtalanítva) a modemet és a routert. 2x 3 perces procedúra, és soha nem volt még ilyen problémám mint másoknak (gondolom ezért). Aki nem csak böngészni használja a netet annak tényleg ajánlatos ezt lezongorázni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Igazából csak példának akartam felhozni egy rakás játékost, akik nem szoktak ennyiszer pattanni golddal, vagy ha elõfordul, akkor nem sírnak miatta, mert tudják hogy az õ hibájuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha nem is érted ( akarod érteni ), hogy mi volt a kérdés miért erõlködsz?

Csak, hogy kötözködhess, vagy hogy leírhasd még párszor, hogy CW zel a biztosannagyonsikeres klánoddal...?

Visszatérve:

Több fórumban is tárgyalják, mindenhol azt írják, hogy a modem gyakoribb újraindítása megoldja a hasonló laggból származó gondokat, pl tankon átmenõ lövedékek ( a tank a szerver szerint már nincs ott ahol te még látod ) eltûnõ lövedékek ( ghost shells ) meg a már említett 0 dmg os telitalálatok.

Eagle16
És vajon holnaptól indul nálunk is?

én meg hülye már lemondtam rola azt hittem 1 jén vége van 😊

illetve az még tart

hmmm ilyen lassan adnák a goldot hogy a heavyt kapnák meg most ?? a td ért véget mostanában azert gondoltam 😊

AMi késik nem mulik 😊))

TD az most lesz nem?

ügyes voltál a múlt hónapban valamelyik heavyvel😊

TD event volt nemrég azert járt 3000 gold ha valamelyik tdvel a top 50 xp ben benne voltal

JeffDunham
Múltkor én is elkaptam. Há' Istenem, vadászidény volt. <#hehe><#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hát nem én verem magam arra hogy gold ammoval se tudok átlõni semmit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csizihungary
Kaptam 3000 goldot, szerintetek ezt miért kaphattam? 😄 Valamilyen event volt?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

M3LEE az egy büntetés egy utolsó fostalicska
nem használtam rá freet de vért izadtam nincs még egy olyan szar tank és sajna még a credites gold löszer elött mentem vele igy nem tudom goldal jobb lett e volna vele menni

1800.. bár most kicsit visszaesett 1785 re...

De most már szinte biztos vagyok benne, hogy én vagyok a noob...