World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Replayeidre gondolsz ?
Igen, sajnos valószínûleg mostanában nem lesz leárazás. Pedig nekem nagyon tetszik a kicsike. Nem tudom eldönteni, hogy a JgT 8.8mm-eset vagy az E-25-öt érné meg jobban megvenni. A JgT-rõl azt hallottam, hogy iszonyatos farmoló tank, de az én játékstílusomhoz az E-25 illene jobban...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Izé, rejtélyt. :) sose fórumozzatok vezetés közben! :P
Kettes számú próba:
Sziasztok!
Egy ideje nem tudom visszanézni a videóimat. Ez kb 1 hónapja tart. Azóta volt egy rendszer újratelepítésem is, de az se használt. Driverek frissítve, pluginok felrakva és még se mûködik. Mással nincs ilyen problémám csak ezzel. Az is jó nekem ha valaki tud egy normális konvertálót hozzá. Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv Oli
Az M3-on vagyok, de a wot wiki minden tornyos relytéjt megold.
Egy fejlettebb torony az esetek 99%-ban csökkenti a töltésidõt, célzásidõt és ad némi extra hp-t a tankhoz. Szerintem mindenképp megéri feltenni még akkor is ha az adatlapon nincs nagyobb változás, esetleg, kicsit rosszabbul is néz ki a statja.

Count Adyn
Aki szándékosan belémkoccol az elején azt ott lövöm agyon:D Ha már fizetek legyen egy kis nevelési célzat is, annyit megér nekem:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Köszönöm a gyors válaszokat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

+ Az célzókör gyorsabban szûkül. (Ezt már wikirõl szedem)

Amúgy ott is leírják:

Upgraded turret provides spaced armor

voivod32
Kösz! De az oldala 2 mm-el vékonyabb, mint az egyesé... Nem minthza hosszútávú terveim lennének vele, csak szemet szúrt... Gyengább, lassúbb, nehezebb, látótáv ugyanannyi...

Na a "Rof"-ot vagy a "Tûzgyorsaságot" cseréljük le mondjuk "Pontosságra",benéztem<#nevetes1>
A második toronynak az oldala spaced armor. Jófajta, néha megfog egy pár lövést.

Tier 2...nem mind1?
Amúgy valószínûleg:
-Jobb statot ad a lövegeknek(Rof,Célzás,Tûzgyorsaság)
-Több Hp-t ad
Vak vagy?! Két miliméterrel vastagabb az oldala <#nevetes1>

Egyébként a minimális plusz HP miatt, de ennyi.
voivod32
Valaki magyarázza már meg nekem pls., hohy miért jobb(mire való) a kettes szintû torony?!

Nem is tudom múltkor ki dühöngött itt a fórumon és csapkodta önkívületi állapotban a rózsaszín hello kittys papucsával a saját asztalát, mert 4xer egymás után kilõtték a csapattársai kezdés után nem sokkal...

hmmm akkor annyira még sem hülye a google fordító
A prém tankokra nem lesz leárazás most a 15-éves évforduló alkalmából,max Gift Shopba rakják bele valami csomagba.
(azokra meg NAGYON oda kell figyelni,hogy melyik éri meg,és melyik a lehúzás)
Késõbb meg ki tudja...hétvégi akcióba talán,de szerintem túl "friss" még.
Nesuten
A németben így kell kifejezni magad ,hogy ; kein=nincs " nem vagy "

ich bin ... : én vagyok ...
ich bin kein ... : én nem vagyok ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Azt akarta mondani, hogy ein.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

buzi google fordító :D:D
mindig átver engem <#miaz>
JeffDunham
Német sem. :DDDDD

nein = nem
kein = nincs

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ich bin kein Kommunist
Arra láttok valami esélyt, hogy a hónap során lesz az e-25-re is valami leárazás?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mer biztos komenista vagy, aki utálja a pénzeseket.

<#law> <- Brezsnyev-Honekker csók szemléltetésképp. :)

ez van :)
más tier8 prémmel keresi a pénzét.... full béna de löwé-vel rohangál, nekem meg attól nyílik ki a bicskám :D
JeffDunham
""feddhetetlen" és a "kritikán felüli" <#eljen> <#papakacsint>

1550... ezt a mázlit, akkor én is megkapom éppen. Ilyennek meg a Bombardier soha nem sikerült. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mint mondtam...
Foxi, elismerem, hogy jó játékos vagy, de annál nagyobb gyökérséget, hogy szándékosan belehajtasz a csapattársadba, csak hogy kárpótlást kapj, nem igen tudok elképzelni. Nálam ez felér egy lopással. És az, hogy ezzel még dicsekedni is mersz a fórumon, eléggé bicskanyitogató...

xDDD <#eljen>
na ez jó volt :)
Ezenfelül a kritikára nem reagál, mivel egyszerûen nincs hozzászokva, és megzavarodik ilyen helyzetben, ellenben mikor már azt hinnéd nincs mondanivalója, meglepetés(hehh-hehh)szerûen benyújtja az elmúlt 24 órai alkoholfogyasztása részletes jelentését (hogy is tudnánk élni nélküle), illetve az elkövetkezõ 72 órára vonatkozó alkoholfogyasztási terveit. Ami persze szintén teljesen elfogadott és rendben, hisz ez az SG fórum, akinek 1500 és 2000 között van az effije, az automatikusan megkapja a "feddhetetlen" és a "kritikán felüli" rangot.
JeffDunham
jav.

"Én jót röhögök rajtad és a trollkodásaidon, de..."

Jó mondjuk magamon is néha. <#hehe>

nyugi már csak 7k exp és vége a haszonszerzésbõl elkövetett ütközéseknek :D
nehogy már belehaljon ha levonnak tõle 500 creidtet húha :)
különben is olyan sík hülyék hogy azt sem veszik észre hogy nekik megyek.... hahó ez a World of Tanks!!!!!!
<#taps>
Nem állítom, hogy szar tank, mert lehet hogy jó valamire. Kapálni, boronát húzni, ilyesmik.

Viszont nem igazán jöttem rá, hogy mire is kellene használni. Sebesség nincs, de light. Pen nincs, sebzés alig, papír. Szal na.... Broáf....

JeffDunham
Foxi van nálad vazelin? Most elkapnak. És szerintem is jogosan. <#hehe>

Én jót röhögök rajtam és a trollkodásaidon, de ha velem lennél egy csapatba biztos kapná a levelet a support. <#nyes>

"kilövitek talán az egyetlen ütõképes játékost a csapatodból" nyihihihiiii <#mf1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Hát te nem tudtad? Foxi felette áll minden kritikának, ha õ tékázza illetve koccolja le az általa nem megfelelõen cselekvõnek ítélt játékost, vagy csak mert épp olyan kedve van, illetve ha épp alpári proli stílusban osztja a népet ingame illetve global chatben, az teljesen elfogadott és oké, sõt még illik meg is dicsérni érte a buksi kis fejét. De ha valaki ne adj isten õt tékázza le, akkor az illetõ instant mocskos áruló noob lengyel paraszttá avanzsál.
De cserébe napi szinten, mintegy "elejti" az aktuális statjait, killjeit, xp-it, természetesen aki azt hinné önfényezésbõl, az tévedésben él, csupán a világ tudni akarja mindezt. Akarja. Kész. Ja és ilyenkor magától értetõdik, hogy mellé kell szúrni némi hisztit is, mint "jajj de nem megy ezzel a tankkal, csak 2,7 a kill rátám vele", vagy "ilyen fost még nem láttam, hülyék a csapatok is, most nézzétek meg, csak 62% a winratem vele, bezzeg múltkor a...". Aki gyakran jár facebookon, annak ismerõs lehet a jelenség, mikor tizenéves tinilányok jóformán félmeztelen képeket tesznek ki, "jajj de ronda vagyok" felkiáltással, amire aztán persze beindul a "dehogy is, nagyon gyönyörûséges vagy" komment-lavina.
Kíváncsian várom õket:D
Ebõl látszik, hogy a magas eff, nem jelent semmit. Inkább kerüljek össze, egy 800 effis illetttõvel KV-1s-ben, mintsem egy olyannal aki szándékosan nekem jön, hogy plusz creditet kapjon. A 800 effis legalább nem okoz kárt( se nekem ,se az ellenfélnek, de nem ez a lényeg)

JeffDunham
<#papakacsint> köszi, úgy belemélyedtem a képekbe hogy észre sem vettem.

És az nem agyhalott gyökér, aki bele megy a csapattársába szándékosan amivel elrontja annak a körét, mert creditet vonnak le tõle emiatt? Ez nem gyökérség? Neki menni a másiknak szándékosan, ugyanaz, amint szándékosan belelõni egyet csak úgy.

"Mit szólnál ahhoz, ha erre meg néhány ember azt mondaná, ha véletlül egy csapatba kerülünk, kapásból kilövünk a kezdõkörben, mert hihihi hahaha jópofa dolog, ökörködünk.
Ez élvezetes volna? Nem hiszem. Bár lehet hogy neked ez is tetszene, a fene tudja. "

Na ná hogy tetszene :D
mert saját magatokkal basztok ki :)
0 exp 0 credit és még a csata is lose mert kilövitek talán az egyetlen ütõképes játékost a csapatodból :):)
engem nem zavar ha belém jönnek...
sokkal inkább zavar a sok agyhalott gyökér aki azt se tudja merre kell menni vagy mit hol kell lõni :)
vagy jobban zavar a szándékos TK :)
Anonymuser

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

JeffDunham
Látom már az évfordulós garázsod van, nekem nem frissítette le. Honnan töltötted le?

Én ezt nem értem. Magyarázza el valaki. Mindenki utálja a gyökér csapattársakat, akik például szándékosan beléd jönnek.

Ám ha te csinálod ezt, akkor hihihihi hahahaha de jó pofa dolog? Nagyon nem jó pofa, ezzel más szórakozását rontod el, és igen minimum egy hét bant meg érdemelnél.

Mit szólnál ahhoz, ha erre meg néhány ember azt mondaná, ha véletlül egy csapatba kerülünk, kapásból kilövünk a kezdõkörben, mert hihihi hahaha jópofa dolog, ökörködünk.
Ez élvezetes volna? Nem hiszem. Bár lehet hogy neked ez is tetszene, a fene tudja.

Szent Ethelwold (908 k.–984) winchesteri püspök emléknapja
:)
Nesuten
kössz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

voivod32
Mintha lenne némi hasonlóság a két eset között! #245536