World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az a mód mikor játékon belül látod,h ki van a szobában és éppen per pill ki beszél.
Na mert egyszer ez a mód kavart be nálam is úgy mint nálad.
Ts en beszélgettem a többiekkel,majd elindítottam a Wot-ot és reccs.
A megoldás az volt,h a legfrissebbet kellett letölteni.Onnantól hibamentes a ts.
Top of the Tree – German Mediums
This special will let you enjoy the late additions to the German tech tree, the Indien-Panzer and both Leopards. Get extra income from battles using these superb vehicles or use the opportunity to get them with a discount.
Akkor a hónap 2. felében lesz Leo1-ünk is. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én 105össel nyomom 😊 egyik fun4farm tankom
Nekem ez lett jó.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
100 euróért pedig csak 12k gold és 12 milla kreditet...de drága a kredit te jó ég 😄
A honlapról töltsd le a jó ( torrent ) verziót úgy telepítsd.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A Tetrarch mennyit kóstálhat vajon?
(vszínû hülye kérdés), csak azon gondolkoztam h 12k és 12milla kredit 100 euro, viszont fele annyiért akár kaphatnék minimum 14,5k goldot (tetrach-ért nem tudom mennyit számítanának be) + 2 garázs helyet.
Trance&Friends nothing more..
Lassan annyi akció fut egyszerre, hogy azt kell összeírni, hogy mi NEM akciós vagy van rá bónusz 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Jéger is van mellé, csak hogy még jobban fájjon 😊
...persze csak, ha az anyagi oldalát nézem, amúgy frankó vereség volt, egy 10HP-s utolsó enemy KV1-S lõtt ki. 😞
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
(Igaz kikaptunk, maradtak még négyen, jó paradicsom csapat vót... <#vigyor2>#vigyor2>)

Na akkor ennek neki kell feküdni és legyûrni az elõttem álló 23,500 xp-t a normálishoz közeli ágyúért.
Valaki egy sört ? 😊
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Mindenkinek jó tankozást!
A frontpáncél meg mintha nem is lenne annyi gyenge pont van rajta.
Az AT7 jobb lesz ? Vagy az is ekkora ratyi ?
1 napra felfüggesztették a fiókomat, mert kilõttem két csapattársamat is......akik úgy kezdték a csatát, hogy más saját csapattársainkra lõdöztek, meg rám.......és azonnal fel is jelentettek.
Ez most komoly?
Akkor most várok holnapig?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius