World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs fu...Tisztelet mindenek elõtt...

megvan! en a CGC-vel szenvedtem ki az at7et 😄
fu 😄
leírtam privibe.... :/
at8ra nem nagyon emlekszem. jolakott ovodaskent elvonatozgattam benne. semmi extra, de semmi rossz elmeny.
Hi all!Mi történt mostanság,5 np eü szabi.Valami információ?
Thx..😊
Ha nem,akkor fu..
Lammaer,0tEP,Fox,Nazarov77,etc?Thx😊
Sry akit nem mondtam..szal mi történt..thx..

Eagle16
Ja, érdekes. Pedig nekem is eltalálták a kupolát rengetegszer, de az ágyúja meg annak a DPM-je rengetek hátrányát elfeledteti. Ha valami elé került akkor az be lett darálva.

Az Mle. 48-ast csak a legvégére szerettem meg valamennyire, de nem egy mini Foch az biztos. 1k HP-val nehéz sok sebzést csinálni. Tier 7-es tankoknak több HP-ja van 😊

Az AT-15 teljesen más, másként is kell vele játszani, de határozottan jó és élvezhetõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

AT2-vel nem volt bajom, AT7-em pedig még nincs, de ez a 8-as nálam eddig csak egy céltábla 😊

amx48nal tartok, en meg ezektol okadok.. egyszeruen szarok. a hp az nevetseges, pancel null.. az agyu meg gecilassan tolt es a celkor ... hehehhee... tier8ban 1000hp..
Franciáknál lassan meglesz a t8, de eddig semmi különösebb bajom nincs velük (egyiken sem a top löveget használtam, hanem a gyorsan célzókat).
Britekkel kapcsolatban pedig mintha nem is ugyanazokról a tankokról beszélnénk 😊

at7 vegenel tartok. nekem pont az agyuja jott be. gyors, pontos. mint az angolok, mire eszbekap a sok harapastol, elkopik. a pancelja, na igen.. ebben a jatekban a pancel lofaszt sem er. vagy ha eppen erne, akkor adnaka pontossagnak egy kurvanagy buffot, h mindenki eltalalja a jo nagy weakspotokat.
Eagle16
Szerintem AT-2-tõl AT-7-ig easy mód az egész ág...addig játssz velük amíg nem jön a nerf. Látszik hogy még újak és nem kaptak egy nagy pofont mint a franciák Tier 9-ig 😊

Azokkal fele ilyen jól se ment, mint a britekkel.

Én is kb ezért nem merem folytatni a brit ágat, mert nemhogy az ellenfél de még én is röhögve írtom õket... A Ferdi, annak van páncélja és csak az alját kell rejtegetni.
Inkább elhiszem, de mire azt kihúzom, nem hogy a hajam, de még a fogam is kihullik 😄

Eagle:
A top löveg még nincs meg, de az sem fog változtatni azon, hogy a KV-1S-eknek 2 lövés vagyok, mert persze valahogy mindig átlõnek 😄 arról meg inkább ne is beszéljünk, mi van, ha nem top tiernek rak...
Pedig AT2-vel egész jól ment.

Foxbat:
Hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is 😄

nekem 3 csatám van vele
majd azt mondtam "neeeeeeeeeeeeee a k*** anyád!!!!!"
és eladtam<#nevetes1>
Eagle16
Na ne már 😄 És fullos?

Ne add el, az AT7 nagyon jó. Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezd meg Tibik89et vagy TibiTomit 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Count Adyn
Valóban egy fos a t150, amíg nincs teljesen kifejlesztve rajta minden,de onnantól varázsütésre elkezd mûködni😊A top gunja a zis6 nagyon korrekt, én még kv3 at is azzal toltam végig😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Még mondjál ilyeneket, aztán adom is el ezt az AT8-at úgy, hogy sistereg 😄
Nem sok más tankkal szenvedtem ennyire... Mozgékonysága nincs, tûzereje nevetséges, mindezt cserébe azért, mert "jó" páncélja van, amit meg minden átlõ. Ilyen rossz statom nem volt semmivel 1000 csatás noob korom óta 😄

Errõl van infó.

A Jagdchieftain (FV3807) 1972-es angol és NSZK (innen a jagd, amúgy CTR az igazi neve) közös project, amit az Strv 103 inspirált. Az alváz a Chieftain harckocsié. Viszont a felfüggesztése nem a Chieftainé, hanem valami hidraulikus. A motorja vagy a brit L60 vagy a német MTU lett volna, elvileg mindkettõt belehetett volna építeni a hajtásláncokkal együtt. A löveg pedig valami 120 mm-es amit nem építettek be, a löveg csak imitáció volt, bár lehet volt olyan prototípus amibe be is építették. 120 mm-es de nem említenek pontos típus, úgyhogy valószínûleg a 120 mm L11A5 lett volna, ekkor szerintem még nem létezett a L30. A páncélzata pedig már Chobham páncélzat. Mintha úgy rémlene, hogy ezt sem építették be a prototípusokba, hanem azok hagyományos homogén páncélzattal készültek és rászámoltak még 5 tonnát a tömegre az ólomréteg miatt. Meg hogy a hull nem acél, hanem alumínium volt.
Három fõs: parancsnok, sofõr és töltõ. Mindegyik tudta vezetni a gépet, mert mindnél megvoltak a kezelõszervek. A töltõ hátrafelé tudta volna vezetni, hasonlóan az Strv 103-hoz.
Nem tudom miatt bukott meg.

A tank.net-en van neki saját topikja, meg a secretprojects.co.uk-n is van. És persze a WoT fórumokon is írkálnak róla.
Még az elõzõhöz annyit, hogy elvileg 120mm-es gunja lett volna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És azt nem tudod hogy a Jagdchieftain miféle TD lett volna? Mert róla se találtm szinte semmi infót.

voivod32
És a vége: Beszarás!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Errõl beszéltem, hogy kúrnák szájba az anyjukat!

"vagy nincs nem 140 mm-es lövege lett volna akkor sok értelme nincs"

Helyesen:

vagy ha nincs legalább 140 mm-es lövege, akkor sok értelme nincs.
Semmit. Ezen az oldalon írogatnak róla. Meg a tank.net-en is megtalálható ez a kép, de nem tudom ott reagáltak-e rá.

Szerintem valami kitalált cucc. Chieftain/Challanger 1 alapúnak tûnik. De ha nem tud valami nagyon speciálisat vagy nincs nem 140 mm-es lövege lett volna akkor sok értelme nincs. Az akkori MBT-k mindent tudtak amit ez is tudhatott volna.
Ez a Panther II brutális tier8 farmgép 😊
csak elõre kell menni, szpotolni és vigyázni a tankra 😊
lõni lehet mert olcsó a skuló
EREDMÉNY:

prémmel durva lenne ez a cucc
Már vehetném, de annyira bejön a tigris, hogy képtelen vagyok eladni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A királytigrisem most lett fullos,ezt kaptam tõle mindjárt az elsõ körben.
Nagyon jó gép bátran ajánlom mindenkinek (aki még nem próbálta).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
T4 felett bármivel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Am némileg eltérve a témától. Te nem tudsz valamit arról a TD-rõl, amit a kanadaiak fejlesztettek a 80as években. Chimeria néven futott.

Hello. Ebben a 24 óra alatt 30 kilõtt ellenség misszióban egy tankkal kell kilõni 30-at vagy ha úgy alakul akkor 6 különbözõ tankról is ér?

a 24 órát reggel 7-tõl kezdi?
Én speciel nagyon élveztem. Szépen cammogtam elõre, aztán lezúztam azt ami elõttem volt.

Ja jó, a szart kihagytad a jó után...
Támadáshoz túl lassú és rossz a lövegkitéríthetõsége. Hatalmas gyenge pont van rajta amit még 150-200 méterrõl se nehéz eltalálni az új szóráskép óta. A fordulékonységa is rossz. A RoF-ot hazavágják a rossz tulajdonságai. De még kempelésre se jó, mert a látótávolsága meg kicsi.
Mégis mi lenne olyan jó benne?

Mondjuk legalább hûen tükrözi mennyire értettek a britek a harckocsi, páncélvadász tervezéshez...
Van valakinek invite kód kezdõ acchoz?
Megköszönném elõre és azt is ha elküldené privátba.

voivod32
Vagy:

popey8
Igaz, de nem fogom megvenni -15%-ért, mikor megvehetem -30%-ért is😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A francba már, hogy nem tudják a T62 ágat betenni :/.

"Safari Special

Ready for some big game hunting? Ready your cannons but beware - on a Wargaming’s Safari the big game hunts you! During this special, all tanks named after an animal will enjoy discounts and income bonuses, and will be the target of a special mission as well!"

Akkor a németek megint jól járnak! Leopard, Tiger, Panther, Hummel, Grille...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na, ennek örülök! Leopard 1-el fogok farmolni! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azt most amúgy is akciózzák,15%-al,mint minden T10-et 15-ös szülinap miatt.
(nekem is az vár vételre)
Ahogy bmsrt kolléga mondja.
Howitzer ágyút feltenni enyhén gold ammóval megfûszerezve.
Sok Hodorkát orrba vághatsz rendesen.

van szituáció amikor engem is megfingat... de akkor keresek egy másik szituációt és úgy megfingatom hogy öröm nézni... szerintem gyenge td
mobilitás hiánya kinyírja a páncélzatot...
lásd gyengébben páncélozott de mobilis TD-k statja mindig jobb mint a lassú páncélozottaké 😊 érdekes
felgyorsult a game
popey8
Jó lett volna, ha a másik med ágat akciózzák le. Az E50M vár megvételre😊

Am szerintetek végig mennek minden ágon ezzel az akcióval? Ha végig értek, újrakezdik vajon? Vkinek vmi infó esetleg ezzel kapcsolatban?

Viccelsz? Az AT7 az egyik legjobb T7 cucc amivel eddig találkoztam 😄.

a 3as a legkritikusabb tier....
2es jó mert van olyan fegyverzete amivel tudod sebezni a 3as 4eseket akár
4es is jó mert azzal is tudsz ártani a nagyoknak ha betesz ellene
de a 3as :S ott ha betesz 4-5ösök ellen akkor nem sok esélyed van :S
Épp az imént volt egy hasonló érzésem Kv-ban ülve,valamiért imád T7-be rakni:
-Miért csak a hótnúbvörösmajmok mehetnek T5-be KV-val???
Aztán:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Top sebzés,T7-be ofc...ja még goldot sem lõttem,noobKv-tank powaaa)

M2-re meg a howitzer rádobni,és lesz ami lesz,bár én a nagy-He-nerf elõtt toltam,akkor király volt az a tank...
Dehogy lesz jobb. Ugyanolyan kacat mint az AT8. Az is lassú, a furdulékonysága is ugyanolyan rossz mint az AT8-nak. A löveg kitéríthetõsége szinte nincs. A löveg jobb oldalon van, ami nagy szívás tud lenni, ha a jobb oldalon van a fedezék, de teljesen ki kell állni a jármûvel, hogy tudj lõni. A kupola gyenge pont és nálam a homlokpáncél tetejét is elég gyakran átlõtték.
Maga a 20 fontos löveg nem lenne rossz, de nem igazán szerettem. A rossz lövegkitéríthetõség és a lomhaság teljesen hazavágja a nagy RoF-ot. A nagy RoF-ot nyílt terepen és hosszú utcákban lehet kihasználni. Nem tudom ezeket az AT2, AT8, AT7 gépeket hogy a fenébe lehet jónak, sõt OP-nak tartani, szeméttelepre való az összes.

Most az AT15-nél tartok. Ez már egész használható. Bár a tûzereje nem valami nagy. Egyszerûen túl kicsi az alfa sebzése. Nem vagyok nagy alfa sebzés mániás, szerintem tier 9-10-es nehezken is bõvel elég a 400, közepeseken elég lenne 320-350 (nem ám 390-440...), de egy lassú torony nélküli harcjármûvön kevés az a 230/250. Normális paramétereket kellett volna kapni a 32 fontosnak és akkor egész jó lenne az AT15. De így az ISU, Ferdinand, AC Mle 48 mellett csak elmegy kategória.
voivod32
Tele va n a tököm az MM-el . T3-al állandóan full T5-ös csatákba tesz! Mi a faszt kezdjek egy M2-ben egy KV1, Egy AT2, vagy egy Csörcsi ellen? Még a valagukról is pattanok!

AT8 vs beforgatott Matilda = élethalál harc
Na ez a nevetséges