World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinek szégyen ez vajon? <#nevetes1>#nevetes1>
Sõt minden prémtankját 1 másikkal tud... <#zavart1>#zavart1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A képen látható prém tankokon kívül még 16 pénzért vásárolható prémjárgányt számoltam össze a listájában.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Okmyx: ezeket hol találtad?
A lövés pillanata:
A lövedék és a becsapódás a tank mögött:
<#nemtudom>#nemtudom>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Többet nem jövök! <#nevetes1>#nevetes1>

Kiosztasz 200 damot 3mp alatt.
1x nem figyel az ellenfél...
Nekem anno a 3as szintû is bejött. Malinovka védõ csapat 7 kill.
Próbálgattam a kis FT AC-t én is, nekem úgy tûnt, hogy egy helyben forgó egész jó ágyú, páncél nélkül, de bazi nagy camoval. Bázisvédésre kitûnõ az elsõ bekapott lövésig...
Wot: Totti93
Renault FT AC-nél 642 xp-re kaptam tank ászt!
És bitang jó kis ágyúja van. <#nevetes1>#nevetes1>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Alap ágyú felejtõs, az ágyú vízszintes kitéríthetõsége nagyon szar, mindig mozdulnod kell célzáshoz, ezért a periscope meg a net nem sokat ér. (Vent+rammert raktam rá) A legnagyobb ágyú célzása mozduláskor szétugrik és lassan céloz be újra, a lõszer drága. Szembõl magas vagy és teljesen derékszögû a felépítmény, semmi se pattan le. Forgás fos, még egy nehéztank is orbitál körülötted. Ami jó: ágyú függõleges kitéríthetõsége (dombra föl-lövés-dombról le), pontos, és lórúgásszerû ha egyszer betalálsz. Úgy érzem, hogy a camo festés is segít némileg, persze lehet, hogy ez csak illúzió. Tipikus "hátulról fedezlek" járgány.
Nagyobb baj, hogy nem ismerik: sokan kisérnek majd a kicsik közül mert azt hiszik olyan páncélzatod van mint egy AT-nak. Van aki majd vadászik rád, mert még ez a tank hiányzik a repertoárjából. Ugyanakkor sokan bemásznak elé valamilyen okból és nem megkerülik (nem tartanak tõle), na akkor lehet odaszólni. (214 pen, 250 damage, ugyanaz az ágyú mint a Tortoise-on, csak az T8-as, ez meg T6-ös...)
Igazából egy ARL V39 a nagyágyúval, de kilõtt motorral és halott sofõrrel <#nevetes1>#nevetes1>
60 db. TD van a játékban, ami annyi, mint 180ezer gold.
Ezt még szorozzuk be 50-el, mivel az elsõ 50 kapja ezt, az annyi, mint: 9 millió gold.
Ezt a lépést nem igazán tartom reálisnak.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Viszont ha jól tudom szerveradatokból is építkezik, nem csak a regisztrált userek feltöltéseibõl.
Reménykedem hogy most is bent leszek 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A goldot tankonként kapod.
If you are in the Top 3 for a Tier, you will also win a premium vehicle as follows:
Tehát ha az adott tierben benne vagy a top 3-ban akkor kapod a jutalom tankokat.
Vagy én értelmezek valamit nagyon félre <#nevetes1>#nevetes1>
holnap megnézem mit tudok a csörcsill Gécé-vel 😊
A SU-100 azért necces, mert rengetegen játsszák, és ahogy írta kisokka fórumtárs sokan goldozzák a 122-es csõvel, rengeteg XP-t termelve. Valahol 1600+ körül lehet az igazság (nekem csak a 100-as csõ van rajta és nem vagyok jó játékos, de 1300 körül egy jó meccset még így is le lehet hozzni némi szerencsével).
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyobb tierekben a SU-100M1 vonal a legritkábban használt összehasonlítva a saját tierbeliekkel, de pld. a SU-100M1 már 5x annyit csatát látott mint a kis Renault. (forrás: vbaddict.net, itt tudod figyelemmel kísérni, hogy mibõl mennyi).
Expre pontos adatok nincsenek, de amikor a Churchill GC megjelent utána volt ilyen goldos event a britekre, és annak ellenére, hogy akkor jóval többen játszottak vele, már 1058 XP-re járt a 2500 gold. Most valószínûleg ennél kevesebb is elég lesz.
A kicsikhez meg sok sikert, szerencsét és kitartást kívánok, meg kötélidegeket.
De a lényeg, hogy maximálisan egyetértek a leírtakkal. Csak még annyi kiegészítést fûznék hozzá, hogy míg a németeknél a viszonylag alacsony DPM-et hatalmas mennyiségû hp-val kompenzálták, addig az IS-7 ennek is híján van.
Amúgy én is sokallom azt a méretet, ami a neve takar.