World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De figyelj, elvileg cahce mappák is vannak, azok elvileg ideiglenes fájlok. Ha nagyon megnövekedne, akkor szerintem törölheted(talán most is), de semmi értelme nincs, ugyanis úgyis összeszedi ismét azt az infót, amit ideiglenessé tenne. Szóval, ha csak gigányi méreteket tölt be, akkor nézz utána guglin. Viszont kétlem, hogy ennyit összeszedne, ergo felesleges törölni.
Szerintem.

Elkezdõdött!

Hajrá fiúk!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Rossz helyen néztem, bocs. Nekem 179 mega van, de a preferemce.xml egy kicsit elrettent attól, hogy töröljem.

még érdekesség hogy a 250mb-osban world of tanks és wot mappa is van. az 1mb-osban csak world of tanks. találtam benne xml fájlt is.ebben tárolódik a jelszó felhasználónév és a beállítások is.érdekes...
rejtett mappa. az appdata mappán belül a roamingban megtalálod.kell hogy legyen csak engedélyezni kell a rejtett mappák láthatását.
a vicces az hogy tényleg van benne egy battle results mappa is😄 és mostanság ritka sz@!r csatáim vannak. amúgy nincs 800gb-om sajnos.
Mondjuk nekem nincs is ilyen cél...Érdekes.

Tuti az tárolja a nyert és vesztett csatáid statisztikáit, így manipulálja a játékot a WG. Szépen elhelyezett egy "vírust", ami informálja õket az aktuális helyzetrõl. A többiekre ne hallgass, tuti nem nyomnak gombot, mert erre program van írva. Magától benyomódik.
Amúgy nem tudom mi az, de tényleg 250 mega zavar téged a 800 gigás winyódon? <#pias>

mi található a roaming/wargaming.net/world of tanks rejtett mappában? most vettem észre a régi gépen 250mb másikon meg 1mb.csak foglalja a helyet ez is?lehet törölni?
Hallod, komolyan mondom, nem is baj, hogy nem jöttél. Iszonyat. Én nem szoktam szidni se tankot(kivéve M3Lee), se csapattársat, de ez durva, ami itt megy.
Egyszerûen elnézik, ahogy az egyik oldalra én megyek tök egyedül. Ez kb. a harmadik meccs zsinórban. A segítségkérésre nagy ritkán válaszol valaki, de mire odaér, már halott vagyok egy felderítõnek köszönhetõen.
Most jöhetne az, hogy minek megyek egyedül egy oldalra...A válaszom, hogy minek játszom ezzel a játékkal? <#hehe>
Szeretem és kész 😄

10 percen belül kezdõdik. Pro League Relegation csata a román csapat ellen. A tét a bennmaradás.

Team WD vs. The Homicidal Maniacs

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ki kéne próbálni azt a 113-at.

Az egyetlen igazi hátránya az IS-7-hez képest ami valóban számottevõ az a löveg negatív irányú kitéríthetõsége. (Persze ha az IS-7-esé a valós lenne akkor abban se lenne hátrányban a 113...)
A lövege sokkal jobb mint az IS-7-esé. Kategóriákkal gyorsabban céloz és a tûzgyorsasága is sokkal jobb. Jóval mozgékonyabb, mint az IS-7. A páncélzata pedig jó. Szembõl egyedül a lower hull az ami sokkal gyengébb mint az IS-7-é. A homlokpáncél a 113-ason se éppen gyenge. Az meg hogy az oldala milyen gyenge az lényegtelen, nem az oldalát kell mutatni. Mellesleg ha az IS-7 oldalát a futómûnél lövik, ami csak nagyon ritkán nyel el lövést, akkor semmivel nem erõsebb mint a 113 oldala. Szóval nem körbe-körbe páncélozott. Ami ilyen az a Maus és az IS-4. Azoknak a teknõ oldala is erõs és mindkettõnél a futómû gyakrabban nyeli el a lövést.
Tulajdonképpen az IS-7 nem mozgékony, nem fordul jól, a gyorsulása se jó. Egyedül a végsebessége jó, amit nehéz és ritkán éri meg kihasználni. A tier 10-es heavyk közül csak az IS-4, Maus, E-100 az ami rosszabb nála mozgékonyságban, az összes többi sokkal jobb.
A löveg pedig elég kacat, a nagyon rossz célzási idõ (ami elég gyalázat, mivel az volt elsõ szovjet harckocsi amin sztereoszkópikus távolságmérõ volt) és a viszonylag kicsi RoF (annak ellenére hogy egy fél-automata töltõberendezése volt) hazavágja. Konkrétan a második legrosszabb DPM-je az IS-7-nek van, legrosszabb a Maus. (Érdekes hogy az új nehéz harckocsik mind 2400+ DPM-el rendelkeznek míg a viszonylag régi két-két orosz német, alig éri el e 2200-at.)
A frontpáncélja szerintem egyáltalán nem olyan csodálatos mint ahogy te annak tartod. Miután a valós dõlésszögre állították vissza a teknõ elejét már "csak" olyan erõs mint az E-100-é. A homlokpáncélja pedig olyan 280 mm effektív védelmû, ha pont szembõl lövik. Ha oldalszög is van akkor ennyi sincs. Szóval a maximum védelme 280 mm ami nevetségesen kicsi. A többi tier 10 heavynek ha pont szembõl lövik õket, oldalszög nélkül akkor 260-350 mm az effektív védelme. Szóval nem vagy nem sokkal gyengébbek. Csakhogy azoknál ez a minimum, mert beforgatással ez tovább növelhetõ, míg az IS-7-nél a beforgatással csökken. Ezért például E-100, AMX-50B, T110E5 stb homlokpáncéljára normális játékos rá se lõ, még tier 10 TD-vel se. És nagyon nem mindegy hogy hogy csak teknõ méretû felületen van esély átütni valamit vagy az egész testen.
Amiben tényleg nagyon jó az IS-7 az a toronypáncélzata. Szembõl szinte átlõhetetlen és gyenge pont is kevés van rajta és azok se olyan gyengék.

Persze lehet linkelgetni jó eredményeket, statisztikát. De ezek a jó eredmények leginkább a játékos és az ostoba ellenfél érdemei, nem magáé a harckocsié. Ritka az olyan eset (gyakorlatilag amikor csak hull down harc van) amikor azt tudom mondani, hogy ezt a szituációt csak azért tudtam biztosan megoldani/túlélni mert IS-7-el voltam és más tier 10-es nehézzel biztosan elhullottam volna.
Valamelyik nap láttam wotwikin ezt az R2D2 dumát, aszittem beszarok xD De valóban így van, azt kell lõni és semmi mást 😄

bebaszva jobb játszani
két célkereszted van.... igaz az enemybõl is 30 van, meg a noob társaidból
Bevallom, ebben az idõben annyira nem jó. Ki is izzadom, meg nem is esik jól. De azért van még kettõ <#wave>
Csak azt a 26 killt hozzam össze és toszok reá.

nem csak majd elolvassák a noob kezdõk...
aztán majd mondják a haveroknak oviban: "A super peshingnek a rakétavetõit kell lõni ám"
picsába 😄
kBagyula
kettõ munkahenger. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Na azért nem kell hülyének nézni. <#idiota>
Tudom hogy nem rakétavetõ, de úgy néz ki. Olyan mint a Kv5-ön R2D2.

12 sör? 😄
irigyellek 😄 vagy nem is... pénteken mocsár részegre ittam magam
azóta nem kívántam meg még sört....
igaz a pálesz tett be 😄 vilmosos decis pohárból ittuk 😊
rakétavetõ xD
nemtom troll vagy komolyan gondoltad, de az egy munkahenger 😊
Semmi gond, ma nekem is elhúzódó napom volt, kell még 26 kill. Meg kb. a 12. sörömet iszom, de egész jól megy még(legalábbis ezt mondják a hangok).
Ugyanezen a néven (Kisokka) megtalálsz a játékban, szóval, majd legközelebb <#eljen>

Talán akkor ne a hasát lõdd, hanem a mondjuk a rakétavetõt a tetején vagy a torony alját. A sniperbuff óta meg már a "pontatlan" ruszki ágyúk is úgy lövik el távolról is a tetejét hogy öröm nézni.

ma már nem leszek wot-ban bocsi
amúgy mentem volna.... locsolás aztán megyek bringázok vagy valami.... este lesz kellemes idõ 😊
Nem akarsz zúzni egyet közösbe vele? A 152 már meg lenne utána, de a 100M1-hez még kell némi tp. Úgy nem akarom eladni, hogy ne legyen meg valamely tank hozzá, de a Master se ártana.
Persze nem kényszer, vagy ilyesmi, csak kérdezem 😊

Master91
Aha, csak Is3- csõrét ki lyukasztod, Kt-t nak pockakját ki jukasztod.

ÉS SEBZED.

Sp pociját lyukasztod, és az ûber spaced armor meg elnyeli mint kacsa a nokedlit, és nem sebzed 😄
csak úgy magától...modokat nem használok.nem tudom mit kéne állítanom mert sok dolgot soha nem állítottam és fogalmam sincs mit jelent egyáltalán.pl dinamikus kamera meg szerver oldali célkereszt stb.a beállítások célzási részében meg semmi ilyesmi nincs ami ide vonatkozna.
de azokért meg kell "dolgozni"
ezeket meg bármilyen hülye megveheti :S
majd kiderül 😊
köszi!<#worship>
Én valahogy nem látom magam elõtt hogy SP hordák terrorizálnák a T6-T7 tankokat.
Ennyi erõvel mindegyik T8 tankot korlátozni kellene. Az IS3 meg a KT is ugyan úgy legyalulja a kisebbeket, sõt, még jobban.

Az igaz, hogy sok balfasz van, de azok száma, akik kiteszik a SU-100-as használót, kb. eléri a 7ezret(csak mutatóban írom, gõzöm sincs). Ebbõl a 7k-ból minimum van 5-600, akik képesek jól használni ezt a tankot. Szóval nem reményeket akarok lelombozni, de annyira ne számíts sok jóra, ráadásul rengeteg a gold használó, ami azért elõnyhöz juttatja ellenfeleid a versenyben.
Pár ilyen akción néztem én is a tankjaimat, hogy "vagy most, vagy sose" hozzáállással és vissza kellett néznem a feltöltött replayekbõl, hogy szarrá aláznak a goldlõszeresek. A SU-100 top csúzlijánál ez még durvábban jöhet ki, ergo a nagyobb tiereket is szembõl kiböki ugyanazzal a sebzéssel és több tp-t kap.
Ettõl függetlenül sok sikert kívánok <#eljen>

kBagyula
De cserébe szedjék le akkor azt a nagy izét a tetejérõl és alaplõszere legyen a gold. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zegi Norbi HUN
Nem tudod véletlenül, melyek azok a TD-k, amikkel keveset mentek?😊 Megköszönném 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

hát én jópárszor találkozok vele tier6 tier7 tankban ülve :S
NE gyengítsék de akkor tényleg csak tier8asok közé tegye
vagy gyengítsék le a frontpáncélját... vegyenek el a vastagságából meg rontsák a dõlési szögét 😊
Nem raktál el valami modot? Vagy csak úgy randomra elbaszódott?

foxbat: LOL, ettõl jobban hova gyengítsék? Egy erõssége van szerencsétlenek, a frontpáncélja,de normális játékos ellen ez se sokat ér mert jó nagy gyenge pontok vannak rajta. Na most ezt akarják még jobban megvágni. Ha oldalba kapnak halott vagy mert ilyen sebességgel bárki körberöhög. Az ágyúja se egy nagy etvasz, de nem olyan rossz azért.
T6-ot meg kb akkor lát ha a lista alján van 2-3.

kBagyula
Hmmm, prémmel egész jó kör lett volna (30):

...fontolóra veszem a prémvásárlást, bár ebben a jó idõben a gép elõtt kockulni, amikor lehetne épp sörözni meg pecázni is... 😛

Amúgymeg:

It’s possible that when roaming is implemented, the chat will be disabled for the roaming players (SS: in order not to promote tension between players, spam etc.) – “measures against excesses from both sides will be taken.
alap van
én nem 😊
gyengítsék is le faszásan!!!!
VAGY adjanak rá tier limitet
csak tier8ba tegye meg feljebb
ne tier6ok közé, buzi WG
Használsz valami célzómodot vagy az alap van?

foxbat: én is ettõl félek<#rinya>

vmit a dinamikus kameranézeten kéne állítanom vagy mi?egyre rosszabb lesz...most sniper módban már távolít nem közelít o_O
egész a kövi peccsig jó lesz 😄
Mondhat bárki bármit, ez az Sp akkor is egy nagyon jó kis gép!

Replay

Szemtõl szemben álltam egy Is-3, VK4205A párossal, de csak egy lövésük tudott sebezni, én meg majd full hp-ról lebontottam õket.

Remélem nem basszák szét szegénykét nagyon <#confused><#shakehead>

Trucker39
Ma is meglett:

GabeE3e
Igen és ha nem csapsz minden kill után egyet a bokádra,akkor is nullázódik.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ha szervert váltok a 30 kill event közben elõröl számol?
elállítódott a célzás nálam sniper módban.hogyan tudnám visszaállítani hogy fixen úgy nagyítson mint régen mert most egér görgõvel kell állítani kisebbre nagyobbra a zoom-ot ami nagyon zavar mivel fix zoomoolást szoktam meg hogy nyomok egy bal shiftet célzok lövök.
azért reménykedek hátha.....
sok balfasz van, nagyon sok
annyi agyhalott fasz nem tudja hogy kell használni hogy reménykedem benne
mindig mennek elõre mint a faszom jancsik
én meg az elsõ bokornál tovább nem megyek.... 100méterig jöhet az enemy, nem lát meg