World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem.
Hajrá fiúk!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy nem tudom mi az, de tényleg 250 mega zavar téged a 800 gigás winyódon? <#pias>#pias>
Egyszerûen elnézik, ahogy az egyik oldalra én megyek tök egyedül. Ez kb. a harmadik meccs zsinórban. A segítségkérésre nagy ritkán válaszol valaki, de mire odaér, már halott vagyok egy felderítõnek köszönhetõen.
Most jöhetne az, hogy minek megyek egyedül egy oldalra...A válaszom, hogy minek játszom ezzel a játékkal? <#hehe>#hehe>
Szeretem és kész 😄
Team WD vs. The Homicidal Maniacs
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Már skin is van hozzá 😄

Az egyetlen igazi hátránya az IS-7-hez képest ami valóban számottevõ az a löveg negatív irányú kitéríthetõsége. (Persze ha az IS-7-esé a valós lenne akkor abban se lenne hátrányban a 113...)
A lövege sokkal jobb mint az IS-7-esé. Kategóriákkal gyorsabban céloz és a tûzgyorsasága is sokkal jobb. Jóval mozgékonyabb, mint az IS-7. A páncélzata pedig jó. Szembõl egyedül a lower hull az ami sokkal gyengébb mint az IS-7-é. A homlokpáncél a 113-ason se éppen gyenge. Az meg hogy az oldala milyen gyenge az lényegtelen, nem az oldalát kell mutatni. Mellesleg ha az IS-7 oldalát a futómûnél lövik, ami csak nagyon ritkán nyel el lövést, akkor semmivel nem erõsebb mint a 113 oldala. Szóval nem körbe-körbe páncélozott. Ami ilyen az a Maus és az IS-4. Azoknak a teknõ oldala is erõs és mindkettõnél a futómû gyakrabban nyeli el a lövést.
Tulajdonképpen az IS-7 nem mozgékony, nem fordul jól, a gyorsulása se jó. Egyedül a végsebessége jó, amit nehéz és ritkán éri meg kihasználni. A tier 10-es heavyk közül csak az IS-4, Maus, E-100 az ami rosszabb nála mozgékonyságban, az összes többi sokkal jobb.
A löveg pedig elég kacat, a nagyon rossz célzási idõ (ami elég gyalázat, mivel az volt elsõ szovjet harckocsi amin sztereoszkópikus távolságmérõ volt) és a viszonylag kicsi RoF (annak ellenére hogy egy fél-automata töltõberendezése volt) hazavágja. Konkrétan a második legrosszabb DPM-je az IS-7-nek van, legrosszabb a Maus. (Érdekes hogy az új nehéz harckocsik mind 2400+ DPM-el rendelkeznek míg a viszonylag régi két-két orosz német, alig éri el e 2200-at.)
A frontpáncélja szerintem egyáltalán nem olyan csodálatos mint ahogy te annak tartod. Miután a valós dõlésszögre állították vissza a teknõ elejét már "csak" olyan erõs mint az E-100-é. A homlokpáncélja pedig olyan 280 mm effektív védelmû, ha pont szembõl lövik. Ha oldalszög is van akkor ennyi sincs. Szóval a maximum védelme 280 mm ami nevetségesen kicsi. A többi tier 10 heavynek ha pont szembõl lövik õket, oldalszög nélkül akkor 260-350 mm az effektív védelme. Szóval nem vagy nem sokkal gyengébbek. Csakhogy azoknál ez a minimum, mert beforgatással ez tovább növelhetõ, míg az IS-7-nél a beforgatással csökken. Ezért például E-100, AMX-50B, T110E5 stb homlokpáncéljára normális játékos rá se lõ, még tier 10 TD-vel se. És nagyon nem mindegy hogy hogy csak teknõ méretû felületen van esély átütni valamit vagy az egész testen.
Amiben tényleg nagyon jó az IS-7 az a toronypáncélzata. Szembõl szinte átlõhetetlen és gyenge pont is kevés van rajta és azok se olyan gyengék.
Persze lehet linkelgetni jó eredményeket, statisztikát. De ezek a jó eredmények leginkább a játékos és az ostoba ellenfél érdemei, nem magáé a harckocsié. Ritka az olyan eset (gyakorlatilag amikor csak hull down harc van) amikor azt tudom mondani, hogy ezt a szituációt csak azért tudtam biztosan megoldani/túlélni mert IS-7-el voltam és más tier 10-es nehézzel biztosan elhullottam volna.
két célkereszted van.... igaz az enemybõl is 30 van, meg a noob társaidból
Csak azt a 26 killt hozzam össze és toszok reá.
aztán majd mondják a haveroknak oviban: "A super peshingnek a rakétavetõit kell lõni ám"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tudom hogy nem rakétavetõ, de úgy néz ki. Olyan mint a Kv5-ön R2D2.
irigyellek 😄 vagy nem is... pénteken mocsár részegre ittam magam
azóta nem kívántam meg még sört....
igaz a pálesz tett be 😄 vilmosos decis pohárból ittuk 😊
nemtom troll vagy komolyan gondoltad, de az egy munkahenger 😊
Ugyanezen a néven (Kisokka) megtalálsz a játékban, szóval, majd legközelebb <#eljen>#eljen>
amúgy mentem volna.... locsolás aztán megyek bringázok vagy valami.... este lesz kellemes idõ 😊
Persze nem kényszer, vagy ilyesmi, csak kérdezem 😊
ÉS SEBZED.
Sp pociját lyukasztod, és az ûber spaced armor meg elnyeli mint kacsa a nokedlit, és nem sebzed 😄
ezeket meg bármilyen hülye megveheti :S
köszi!<#worship>#worship>
Ennyi erõvel mindegyik T8 tankot korlátozni kellene. Az IS3 meg a KT is ugyan úgy legyalulja a kisebbeket, sõt, még jobban.
Pár ilyen akción néztem én is a tankjaimat, hogy "vagy most, vagy sose" hozzáállással és vissza kellett néznem a feltöltött replayekbõl, hogy szarrá aláznak a goldlõszeresek. A SU-100 top csúzlijánál ez még durvábban jöhet ki, ergo a nagyobb tiereket is szembõl kiböki ugyanazzal a sebzéssel és több tp-t kap.
Ettõl függetlenül sok sikert kívánok <#eljen>#eljen>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
NE gyengítsék de akkor tényleg csak tier8asok közé tegye
vagy gyengítsék le a frontpáncélját... vegyenek el a vastagságából meg rontsák a dõlési szögét 😊
foxbat: LOL, ettõl jobban hova gyengítsék? Egy erõssége van szerencsétlenek, a frontpáncélja,de normális játékos ellen ez se sokat ér mert jó nagy gyenge pontok vannak rajta. Na most ezt akarják még jobban megvágni. Ha oldalba kapnak halott vagy mert ilyen sebességgel bárki körberöhög. Az ágyúja se egy nagy etvasz, de nem olyan rossz azért.
T6-ot meg kb akkor lát ha a lista alján van 2-3.
...fontolóra veszem a prémvásárlást, bár ebben a jó idõben a gép elõtt kockulni, amikor lehetne épp sörözni meg pecázni is... 😛
Amúgymeg:

gyengítsék is le faszásan!!!!
VAGY adjanak rá tier limitet
csak tier8ba tegye meg feljebb
ne tier6ok közé, buzi WG
foxbat: én is ettõl félek<#rinya>#rinya>
Replay
Szemtõl szemben álltam egy Is-3, VK4205A párossal, de csak egy lövésük tudott sebezni, én meg majd full hp-ról lebontottam õket.
Remélem nem basszák szét szegénykét nagyon <#confused>#confused><#shakehead>#shakehead>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
sok balfasz van, nagyon sok
annyi agyhalott fasz nem tudja hogy kell használni hogy reménykedem benne
mindig mennek elõre mint a faszom jancsik
én meg az elsõ bokornál tovább nem megyek.... 100méterig jöhet az enemy, nem lát meg