World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most ezért valszleg orrba-szájba leszek noobozva, de innen én is rendszeresen pattogok. Sõt, a legtriviálisabb franci-TD gyengepontok (tetõn lévõ biszbaszok) rendszeresen pattogtattak 220-as penû ágyúknál. Én már nem is merek francia TD-re szembõl lõni😄
Master91
Áh picsát!

Hozzunk be még szarabnál szarabb pályákat!

A régiszart meg újítsuk fel, hogy ugyan olan szar maradjon!

Fps droppot lese szarjuk mikor egyszerre 5-6 tank spottolódik, de van sólyom hang Airfilden!

Láthatatlan - fal textúra bug?

Ne lõjj olyan szögbe és nincs probléma!

Nem hiszem el hogy ezeket a bugokat 1 patch alatt nem lehet meg javítani.
Gyökerek!
Na hát így már mindjárt más a helyzet! A Sztálinos feliratok helyett inkább az ilyen bugok írtására kéne koncentrálniuk!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Roger6
Legénység húzására szerintetek melyik a legalkalmasabb szint? Én úgy vettem észre, hogy Tier8-ban valahogy könnyebben jön az XP... Lehet csak placebo.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nocsak:

"Storm states that in 0.8.7, server ballistics code was not changed as a reaction to an alleged bug, where shells pass thru tanks without doing damage"

Ezek szerint mégsem csak bebeszéljük magunknak, mikor úgy látjuk, hogy átlõttünk a tankon...

Master91
Húúú mennyi PL..
Ez érint valakit?

anniversary-manoeuvers-heavy-winners

Engem sajnos nem... aki látja a nevét annak gratula!

Pales27
Elhiheted, hogy én se szándékosan álltam vele szemben.

Nemrég találkoztam domb tetején csücsülõ KV1-S-el is, amitõl kb 100 méterre voltam, mégsem láttam, hogy ott van. Bokor a környéken sehol, csak az irányt láttam honnan lõ, meg sajgott a 400 körüli damage is.
Ha nagy ritkán befut egy ilyen, azt mondom oké, van ilyen. Vagy bug van a környéken, vagy valamitõl éppenhogycsak mázlija van, amiért nem villan fel. Viszont a patch óta többször találkoztam ilyesmivel, mint azelõtt az egész "karrierem" során.
Pár napja kérdeztem is, hogy buheráltak -e valamit az álcarendszerrel, mert elég gyanús volt a dolog.
Persze az is lehet, hogy csak véletlenek sorozata.

Megosztanám ezt a gyöngyszemet, szegény diszleksziás amx-bõl kirobbant a harag:

Nah jah, manapság a weakspotok is szépen pattintanak...
kBagyula
Nekem sem az elsõ, tök mindegy melyik Francia td, valahogy nem viszi semmi õket kb. a peccs óta szembõl, csak oldalról. Eljutottam ma odáig, hogy inkább kerülök, mint szemtõl szembe álljak ezekkel a dögökkel.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Pales27
Miért pattan innen? már nem az elsõ...

Szerintem még mindig úgy mûködik, ahogy a wikiben le van írva. Legalábbis én még nem találkoztam olyan anomáliával, amit ne tudtam volna a leírtak alapján megmagyarázni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nekem ez mozgó tanknál akkor is furcsa, de legyen így. Nem emlékszem ilyesmire az elõzõ verziókban, mostanában meg elég sokszor belefutok. Nem pont ilyen szitukba, de valamit tutira variáltak az álcarendszerrel.

Megvenni a Centurion 7-et: 3,5 milla
Dombok közül kibukkanni, osztogatni 400 sebzést halálpontosan: megmosolyogtató
Lerohanni a 200 hp-s batchatet mire az lepattintja a 270 penes lövedéked aztán kifiléz: priceless

patchaou
Az egyik ok amiért itt fogom hagyni ezt a szart, amint lesz konkurencia.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mert megláttátok, mûködésbe lépett a bokor és ekkor még random 5-10 másodpercig lehet látni.

Elõször erre gondoltam én is, de amikor hátrál felfelé, akkor miért nem tûnik el? Ugyanarra megy elõre, mint amerre hátrál. Ráadásul a lövéssel egy idõben szívódik fel? Én nem tudom mi van ott, de nagyon Bermuda-háromszög és még csak nem is mûködik mindig.

Duplabokor, az ott egy ilyen hely, ha nincs 50 méteren belül nem látod

Valaki tud jó TS-s szobákat ahol egy klánnak lehet külön helye,ha igen nagyon megköszönnöm ha írnátok fõleg PMbe,érdekel a full ingyenes,vagy ha valami olcso bérlet van az is ! 😊
Köszi
Valaki gyûjtötte itt a full idiotákat 10K+ csatával.Hát ez a gyöngyszem azt hiszem minden rekordot meg fog dönteni. 15K csata és 2600 !!!! kilõtt tank.
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mégis az az IS hogy a francba tûnt el a szemem elõl?<#hehe> KATT
Elfogadom, ha valamit nem veszek észre, ami miatt ez lehetséges, de sajnos egyre többször futok bele ilyenbe és már kezdek paranoiás lenni.

Az egy jó kis sorozat.

A másik ilyen, ami még tetszett, a Generation kill.

Jó, azért messze van még a T32, de kíváncsi leszek rá 😄

Tono34
Itt a régi eredményeim velük:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem jobban ment a t32vel. Sokkal többet kibír, így van idõ sebezni vele. Nekem jobban tetszik. Persze t29 meg könnyû pedotankozni a sok hülye közt 😄.
Alig írom le erre tessék, itt is van, egybõl a következõ csata:

De ez persze így teljesen rendben van, és ez megy egész nap... FUCK OFF WHOREGAYMING

Ja , ma "jó"napom voltak. Követtek, mentek hátulról belém, "belenéztek a képemben és elállták az utat. Ezek vajon kik????
Ém is így gondoltam! 😊
Ez már nem igaz, amit ma velem mûvel már ez a manipulált szar!
Szerintem kb 40 csatánál járhatok, és még csak 25 kill! NEM kerülök saját tierbe egyáltalán! Folyamatosan átlag alatti sebzéseket dobál tanktípustól függetlenül, már ha egyáltalán nagy néha eltalálok valamit és nem pattan le. Az még hagyján lenne, ha kompenzál kicsit, de ennyire pofátlanul, még a látszatra sem adva belenyúlni a "random" faktorral az ember minden egyes megmozdulásába, és persze "véletlenül" egész nap csak 1-est lehet dobni ezzel a dobókockával... micsoda véletlen!

Tökéletesen játszható, élvezetes, könnyed.
Na majd meglátjuk, ezért nem fogok megállni T7-nél, csak szopni sincs nagyon kedvem.

Szerintem a csúcskategóriás Panther elképesztõen elegáns és hatékony lehet. Még akkor is ha nem "nehéz". Tud is hatvannal tépni!
Ém össze fogom gyûjtemi a hatmillkót az igaziakra, az tuti! Más kérdés, hogy a kreditet az alsó kategóriás panzerrel, mer az akkor is gyûjte neked, ha alszol! 😊
Tono34
Már régen volt (akkor még a T34 volt a T9), már annyira nem emlékszem, de annyira nem volt vészes.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Elég szomorú. Pedig eddig ez az ág nagyon bejött(egy kivételével, aminek a nevét nem mondjuk ki).

Nekem is elõfordult párszor ilyen lag a nap során, de igazából tegnap kezdte.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Visszalépésnek fogod érezni a 29 után.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az már a T29-en is látszik és elég hasonló debellák, nade a T29 topja egy tierrel feljebb is top?<#nevetes1> Nemár...198-as átütéssel még a weakspotokról is ledurranok.

Még szép, nekem a könnyû és közepes tankokkal nem megy olyan jól a játék. Nem szeretek senkit körbe táncolni, bár azért van egy-két közepes tank aminek nagyobb a penje mint a szintjén lévõ heavy tanknak. 😄
Tono34
Alattomos "kis" dög tud az lenni, hajlamos sok lövést benyelni.

Tono34
Ez attól is függ kinek mi jön be. Valaki jobban játszik meddel, vagy td-vel..

Konkrétan melyik heavy-re gondolsz?

Ha már USA heavy.
Éppen T29-nél tartok és ahogy nézem a T32-t, ugyanazt a top csúzlit kapja, mint amit a T29. Ezt komolyan gondolták vajon?<#wilting> És nem is ez a legnagyobb poén, hanem az utánalévõ M103 átütése elõször 40, majd 60 milkóval több<#ijedt> Ezt hogy a retekbe sikerült így félrecseszni?
Tapasztalatok, hogy mennyire játszható így a T32?

És érdemes a a Heavy-ért gyúrni?
Ez meglepõ, én azt gondoltam hogy heavy legtöbbnél orosz! Csak azért kérdem mert akkor azt az ágat fogom gyúrni!
Nekem most olyan lagok vannak hogy szabályosan 20 secre megakad minden. Volt hogy 100 méterrel késõbb egy sziklán lógva ébredt fel a progi. Aztán meg megyek elõre hirtelen 90 fokkal balra elfordulva rohanok, wtf? Talán kéne a serverre is költeni a vodka mellett

Jóemberek szerintetek (mivel az M5 Stuart nevû csodánál tartok) mindenképp megéri feltenni azt a mozsarat? (mondjuk lassan úgy érzem muszáj lesz ha már egy M81A-rõl is pattanok...)
Tono34
Heavy: USA>német>francia
TD: francia>szovjet>USA ez nálam is ugyanaz.

Heavy: USA>francia>német
TD: francia>szovjet>USA
Bár ez nyilván a saját listám.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"