World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 csatából kettõt nyertem eddíg az ilyen retardáltak miatt szóval jól indul a reggel. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Na most, amikor már más is mondja mekkora OP ez a francia szar is hol vannak a nagyokosok, akik megmondják, hogy nem is OP.
Akkor ott az obj268 az ágyújával a mozgékonyságával és a DPM-jével. Amikor bejött simán be lehetett lõni szembõl, érdekes módon most már csak alul a háromszöget. OBJ263 amikor kijött be lehetett lõni a lövegpajzsot mert egy lemez, most már azt se lehet belõni. Az az érdekes, hogy ezt egy patch notesban sem olvastam.
Én a heavy tankjaimmal már nem is játszok, mert a 10es TD-k simán megszívatnak.
13-90el még viszont mindig fun. Tegnap hátulról kikaptam egy e3-t gond nélkül, ott már nem annyira vastag <#eplus2>#eplus2>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerûen zseniális dolog hogy ezek eljutottak idáig.
Valóban az elején össze-vissza lõttél,de aztán magához tért a célzód.😊
A végén írta az ellen su100,h gg Cromwell.Nincs ilyen tankom,de nagyon tetszett,h kb 2 sec-enként lõ az a tank,elég durva.A végén még szerzek magamnak egyet,ha végeztem a 9esek húzásával.
Am rendesen szívat a wot 2 napja.
Mi ma tartjuk Bday partym.
Elmaradt(2án volt),mert meló+repülõnap volt stb,ma pótoljuk be<#alien2>#alien2>
Nekem személy szerint nem új pálya és tech tree kell,hanem hülyeségek kijavítása.
Most van havi prémem,mert a klán miatt xy 9est felviszek tizesre,de utána vége a pénzem elszívásának.Akkor is ha kijavítják azokat a dolgokat,amiket évek alatt nem tudtak megtenni.
Igen,én nagyon várom a konkurens tank játékot és ha úgy alakul könnycsepp nélkül fogok váltani,ezt meg 1 euróért odaadom vkinek,nem olyan rossz kis stat.<#alien2>#alien2>
péntek óta tegnap voltam "bulizni" vagyis sörözni elõször
legutóbbi arany pénteken sok volt a sör meg a cherry-t decis pohárból ittuk 😄
majd... majd holnap péntek 😊
ja és tegnap meglett a Pool medálom Cromwell-el <#alien2>#alien2>
Ez jó,mert velem is megesik/megesett,azt hittem hülye vagyok,de a replay nem hazudott,megnéztem,ráadásul 2 egymás követõ lövés nem talált,amíg õ vidámon lõtt engem...Nem mondom mennyire idegesítõ..
Más:Valaki itt írta lejjebb,h Kv1s és Is eltûnt neki..kb 3 hete Jtigerrel Abbey védtem a bázist.Én a bázis 1ik oldalán voltam a "kanyon"felõl pedig feljött 1 Masu foglalni.
Replay-t megnéztem,194 méterrõl(valahol a bázis kör széle)eltûnt elõlem..
Ha már ez a nagy otromba is eltûnik,akkor a többi"kicsit"már kötelezõnek veszem.Replayt hadd ne keressek vissza egyik esetre sem,legeyen elég a szavam.<#alien2>#alien2>
Más:Hi Fox,mi a helyzet mostanában?Rég beszéltünk?Haverok,buli,Fanta?
Az AT1 valami bexarás jó 😊 faxa gun van hozzá.
A su-76 viszont kiakasztott. Nem akartam freeXP költeni szóval stockként indultam neki és zsinórban 5 csatát vesztettem. Mind az 5 T3 csata. Majd a 6. csatában (még mindig stockként) meglett a Tank Ász.
Na azóta csak T5 csatába rak az MM, így meg kicsit nehézkes összeszedni az XP-t. A végén még freebõl ugrom meg...
5 tank rádmegy esélyed nincs 😄
Szovjet Vihar youtube linkekkel, magyarul is.
Annak aki szeretné látni, hogy SerB és barátai min szocializálódnak.
Persze õ, propagandában ennél jóval erõsebb cuccokat szívott magába gyermekkorában. Olyanokat, mint pl:
- A SZU nem akart háborút, sõt hadserege sem volt.
- Igazából mégis volt egy kicsi, mert a gaz támadó finneket vissza kellett verni. Mára egyáltalán tanították a téli háborút.
- A Molotov-Ribbentropp paktum csak és kizárólag a megnemtámadási szerzõdésrõl szólt. Aztán a gaz németek támadtak és ugye emlékeztek gyerekek, hogy a SZU-nak nem volt hadserege.
Na, szal háború keleten. Elég szinvolnalas doku filmek. Néhol azért fel fog szaladni a szemöldököd.
de jó bénák lehettek az ellenfelek is ha hagyták hogy ilyen sokat kisebezz.... pláne ha nem voltak messze...
ha közel lettél volna úgy rádmentem volna ha gyors tankkal lettem volna mint a szar 😊 vagy bekerültelek volna 😄
T28 mobilitás hiánya nagy gyenge pont
De hiába ha retardált a csapat.

talán T25 AT vagy T28 Proto... nem is fontos, a lényeg h régen sose lõttem oda lepattanót.... tegnap vagy 2õt is egymás után, meg pár nappal lõtte is lõttem rá egyet <#fejvakaras>#fejvakaras>
érdekes 😄
A távolabbit nem takarja semmi, az látható.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tényleg jó páncélzata van, de a Tier 9-es szerintem nem OP. Amúgy is megérdemlem a sok szar francia TD után 😄 Kb. a Tier 5-ös volt jó csak a Tier 8-as elõtt, de azért a 8-as se az a húúú de jó valami...átlagos.
Fefe82: tegnap láttam mit tud a 10-es szóval 😊 3 BatChat elé lazán kiment, kiosztott 2,5k sebzést aztán nyugisan visszatolatott a fedezékbe. Aztán megcsinálta ugyanezt a 9-es Centurion-ommal is. Mondjuk alap tank, szóval még csak trackelni se tudtam.
A 10-esen nem hiszem hogy rendben van ez az auto-loader, szerintem tökéletes lenne anélkül is.
Az E3-ason a géppuskafészket nem mondanám gyenge pontnak, az csak egy csali. T30-assal is pattantam már arról a gyenge pontról.
Ha itt lövitek akkor tuti átmegy kb. 200-as átütéstõl kezdve.
Amúgy tényleg brutális miket lehet vele csinálni, nekem a Tier 9-es van meg és 3k sebzésig túl szoktam benne élni általában, sokszor tovább is. Persze ehhez táncolni kell vele rendesen, amint megállok egy helyben kapom is a lövéseket a gyenge pontokra.
Egyébként sem fröcsögtem tele a fórumot, hogy ez biztosan hiba. Azt írtam, vagy bug, vagy mázli, vagy buherálva lett az álcarendszer(a hack-et hagyjuk).
Az utóbbira senki se tudott válaszolni, se most, se múltkor, amikor kérdeztem. Felõlem aztán lehet az is, csak jó lenne tudni róla, mielõtt árnyékok lövöldöznek rám olyan helyekrõl, ahol nemhogy duplabokor, de még egy dombon ülõ fûcsomó sincs.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Severogorsk 2013. augusztus 8. 0:41:12
Jármû: Matilda Black Prince
Szerzett tapasztalat: 1 584 (x2)
Szerzett kredit: 34 258
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
elsõ
második
Mondja már el valaki, hogy mit csinálok vele rosszul, hogy nem tudok nyerni vele 😄? Kicsit bosszantó a 34%os win rate 3k átlagsebzéshez 😄...