World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi.Na és hol jársz benne?Nálam már van az ac48,de most lelassult a dolog..

Eagle16
Tegnap ezt többször is eljátszotta az MM, hol hozzánk tett több Tier 9-est, hol az ellenfélhez...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Amúgy szerintem is OP a foch 155, de ahelyett hogy hõbörögnék miatta inkább úgy döntöttem, hogy kihúzom XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

azt xvm en állítottad be, hogy miután egy tank felderítés után újra eltûnik, azt a helyet a tank nevével még mutatja a térkép?
Ennyi jut rólad eszembe: "Vadász, vadász, te sz@pni jársz ide"

Hi.Ahol 3zöld és 3 sárga ellen vár rád,ott egyedül esélyed sincs.A max sebzéskiosztás lehet az egyedüli célod😞

patchaou
Ne telibe lõdd a hasát az e3-nak, hanem kint a szélén a lánctalpakhoz közel.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Újabb gyöngyszem. A vörös hadsereg szokásához híven 4 tanknyi elõnybõl sikeresen lemészároltatta magát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 csatából kettõt nyertem eddíg az ilyen retardáltak miatt szóval jól indul a reggel. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

E3 hasa könnyen lõhetõ? Kb 50 méterrõl IS-7el gold ammoval telibe vertem full szembõl a hasát, és lepattant. Kb 300 HP-ja volt. Következmény az lett, hogy célzás nélkül rám lõtt és FULL HP-ról!!! ammorackelt. Ennyit errõl.

Na most, amikor már más is mondja mekkora OP ez a francia szar is hol vannak a nagyokosok, akik megmondják, hogy nem is OP.

Akkor ott az obj268 az ágyújával a mozgékonyságával és a DPM-jével. Amikor bejött simán be lehetett lõni szembõl, érdekes módon most már csak alul a háromszöget. OBJ263 amikor kijött be lehetett lõni a lövegpajzsot mert egy lemez, most már azt se lehet belõni. Az az érdekes, hogy ezt egy patch notesban sem olvastam.

Én a heavy tankjaimmal már nem is játszok, mert a 10es TD-k simán megszívatnak.

13-90el még viszont mindig fun. Tegnap hátulról kikaptam egy e3-t gond nélkül, ott már nem annyira vastag <#eplus2>
Count Adyn
Nagyon jó kis tank, nekem mai napig megvan😊 Régen mikor még sok arty volt még jobb volt szétcsapni vele köztük😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ehh img makró meg lemaradt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Stronk palyers with stronk tenks.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/qzz38bkts3tzke4vhal2.jpg

Egyszerûen zseniális dolog hogy ezek eljutottak idáig.

A"majdnem új"pályás csatádat megnéztem csendben,ha arra gondolsz.(Nem ugrik be a pálya neve)
Valóban az elején össze-vissza lõttél,de aztán magához tért a célzód.😊
A végén írta az ellen su100,h gg Cromwell.Nincs ilyen tankom,de nagyon tetszett,h kb 2 sec-enként lõ az a tank,elég durva.A végén még szerzek magamnak egyet,ha végeztem a 9esek húzásával.
Am rendesen szívat a wot 2 napja.
Mi ma tartjuk Bday partym.
Elmaradt(2án volt),mert meló+repülõnap volt stb,ma pótoljuk be<#alien2>

Több,mint 2 éve megy ez a ...és még mindíg alapvetõ hibák vannak.
Nekem személy szerint nem új pálya és tech tree kell,hanem hülyeségek kijavítása.
Most van havi prémem,mert a klán miatt xy 9est felviszek tizesre,de utána vége a pénzem elszívásának.Akkor is ha kijavítják azokat a dolgokat,amiket évek alatt nem tudtak megtenni.
Igen,én nagyon várom a konkurens tank játékot és ha úgy alakul könnycsepp nélkül fogok váltani,ezt meg 1 euróért odaadom vkinek,nem olyan rossz kis stat.<#alien2>

Hi.
péntek óta tegnap voltam "bulizni" vagyis sörözni elõször
legutóbbi arany pénteken sok volt a sör meg a cherry-t decis pohárból ittuk 😄
majd... majd holnap péntek 😊
ja és tegnap meglett a Pool medálom Cromwell-el <#alien2>
Hi.
Ez jó,mert velem is megesik/megesett,azt hittem hülye vagyok,de a replay nem hazudott,megnéztem,ráadásul 2 egymás követõ lövés nem talált,amíg õ vidámon lõtt engem...Nem mondom mennyire idegesítõ..

Más:Valaki itt írta lejjebb,h Kv1s és Is eltûnt neki..kb 3 hete Jtigerrel Abbey védtem a bázist.Én a bázis 1ik oldalán voltam a "kanyon"felõl pedig feljött 1 Masu foglalni.
Replay-t megnéztem,194 méterrõl(valahol a bázis kör széle)eltûnt elõlem..
Ha már ez a nagy otromba is eltûnik,akkor a többi"kicsit"már kötelezõnek veszem.Replayt hadd ne keressek vissza egyik esetre sem,legeyen elég a szavam.<#alien2>

Más:Hi Fox,mi a helyzet mostanában?Rég beszéltünk?Haverok,buli,Fanta?

hát marha sokáig tart bekapcsolni <#nevetes1>
De egyébként messze voltak,alig indult el a csata és kezdtem el vánszorogni már hullott a csapat fele egybõl.Megálltam és fél pályáról osztottam a javakat.Ha be lenne kapcsolva a csata felvétele megmutatnám,de sosincs.Pedig a tegnapi Top Gun Kolobanov kört is sajnáltam hogy nem vettem fel.Akkor hat ellen maradtam egyedül a bázison.

Tegnap elkeztem az orosz TD line-t.
Az AT1 valami bexarás jó 😊 faxa gun van hozzá.
A su-76 viszont kiakasztott. Nem akartam freeXP költeni szóval stockként indultam neki és zsinórban 5 csatát vesztettem. Mind az 5 T3 csata. Majd a 6. csatában (még mindig stockként) meglett a Tank Ász.
Na azóta csak T5 csatába rak az MM, így meg kicsit nehézkes összeszedni az XP-t. A végén még freebõl ugrom meg...
ha egyesével mennek akkor persze 😊
5 tank rádmegy esélyed nincs 😄
Próbáltak kerülni is,meg rám jönni is.De nem nagyon volt olyan tank ami elég gyors lett volna hozzá.Vagy ha megpróbálta akkor szopta.

Jóreggelt, gondoltam beszúrom ide ezt:

Szovjet Vihar youtube linkekkel, magyarul is.

Annak aki szeretné látni, hogy SerB és barátai min szocializálódnak.

Persze õ, propagandában ennél jóval erõsebb cuccokat szívott magába gyermekkorában. Olyanokat, mint pl:
- A SZU nem akart háborút, sõt hadserege sem volt.
- Igazából mégis volt egy kicsi, mert a gaz támadó finneket vissza kellett verni. Mára egyáltalán tanították a téli háborút.
- A Molotov-Ribbentropp paktum csak és kizárólag a megnemtámadási szerzõdésrõl szólt. Aztán a gaz németek támadtak és ugye emlékeztek gyerekek, hogy a SZU-nak nem volt hadserege.

Na, szal háború keleten. Elég szinvolnalas doku filmek. Néhol azért fel fog szaladni a szemöldököd.

Félek hogy nerfelni fogják T28 ágyúját,állati sokat ugatnak érte az ellenfelek.

wehehe, ez nem újdonság 😄
de jó bénák lehettek az ellenfelek is ha hagyták hogy ilyen sokat kisebezz.... pláne ha nem voltak messze...
ha közel lettél volna úgy rádmentem volna ha gyors tankkal lettem volna mint a szar 😊 vagy bekerültelek volna 😄
T28 mobilitás hiánya nagy gyenge pont
Nem mert a csapat rekord gyorsasággal kihalt,kár hogy nincs bekapcsolva a csata felvétel,hihetetlen volt amit csináltak.És ott maradtam kurva sok ellenséggel egyedül.

Ja FCM meg leállt nekem ugatni hogy reportol mert kilõttem.Ugyanis csak 1-2 centi látszott ki belõle és kurva messzirõl kiszedtem.Nem nagyon figyeltem rá hogy mit ugat,legalább tízszeres túlerõ volt.

amint látom sokra nem mentél vele 😊
Én úgy át lõttem mint a vajat.<#mf1> T28-al.

De hiába ha retardált a csapat.

na ez nekem is feltûnt.... nem is tudom már mivel lõttem AC 48-at
talán T25 AT vagy T28 Proto... nem is fontos, a lényeg h régen sose lõttem oda lepattanót.... tegnap vagy 2õt is egymás után, meg pár nappal lõtte is lõttem rá egyet <#fejvakaras>
érdekes 😄
Oké, ezt már kitárgyaltuk. Ettõl függetlenül elég furcsa, hogy kimozog a dupla mögül, sõt folyamatos mozgásban van, mégsem villan újra(közben még egyszer lõ egyet), csak a közvetlen közelben.

A 9es okés, a 155 op így szerintem.
Nem te spotoltad, hanem a társad, ezért 10 mp múlva eltûnik, és azért nem látod, mert köztetek dupla bokor van.

A távolabbit nem takarja semmi, az látható.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Pales27
A piros zónában találtam el, csak mivel pattant ezért látszik feljebb is nyom. Am tegnap T32vel voltam és az ellen t8asai pattogtak a kupolámról, az kb ugyanez az eset.

Eagle16
A hasa átlõhetõ (mondjuk nem árt hozzá minimum a német 128-as ágyú), de azért van neki jó kis negatív ágyú kitérítése hogy azt el tudja rejteni.

Tényleg jó páncélzata van, de a Tier 9-es szerintem nem OP. Amúgy is megérdemlem a sok szar francia TD után 😄 Kb. a Tier 5-ös volt jó csak a Tier 8-as elõtt, de azért a 8-as se az a húúú de jó valami...átlagos.

Fefe82: tegnap láttam mit tud a 10-es szóval 😊 3 BatChat elé lazán kiment, kiosztott 2,5k sebzést aztán nyugisan visszatolatott a fedezékbe. Aztán megcsinálta ugyanezt a 9-es Centurion-ommal is. Mondjuk alap tank, szóval még csak trackelni se tudtam.

A 10-esen nem hiszem hogy rendben van ez az auto-loader, szerintem tökéletes lenne anélkül is.

egyébiránt ha azt mondod E3 hasa sebezhetõ,akkor ezt elmondhatod a foch-ról is .mert szinte mindig ott lövöm be,persze ne keresem a szitut,de ha jön akkor muszáj <#wow3><#wilting>
e ne felejtsük már el ,hogy a Foss 155 el lehet ki kell tenned,de az a 3-s revolver majd minden Tx-nek elég,ha jó helyet lõsz!cserébe tényleg baszott kemény,és gyors!Na meg ha te szánkózól a kis Tx-s vasaddal ,és egy ilyen barom rádfordul csak úgy (sot nélkül) akkor máris a csoki a gatyóba,és mehetsz is a garázsba!Nem akarok most nagyot mondani,de E-100-al pötyögtem a minap,és boldog is voltam,jöttek a szép DMG-k,KOMOLYAN MONDOM,az ellennél volt természetesen egy 2-s Foss 155 platoon,minden féle lassítás nélkül az egyik szembõl rámfordult,elsõ pattant neki,sikerült kitáncolnom,a másik 2 lövés darabja 800-900 körül volt,de mire a 3. lövésének a homályából kijöttem volna a haverja elkezdett hátúlról pumpálni!Namármost egyedül is sok az a szörnyeteg!!!nemhogy ha párban járnak!A másik meg az E3 na az meg aztán tényleg megrohadhat,foch-ot még még lesebzem,de az a szart még nehezebben!ugyhogy HAJRÁ TD <#eplus2><#eplus2><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#violent><#banplz><#banplz>
Ezen a linken az Orosz Vitézek egyik légibemutatója van, nagyrészt belsõkamerás felvétellel. Nem csak élõben voltak lenyûgözõek, így is baromi jó.
Az E3 hasa lõhetõ át könnyen. A Fochal meg megállsz 200 méterre és találják el a weakspotot ha mozgatod. Persze a játék fura :S. 263al 0.32es ágyúval misselem a batchatet 200m rõl (teljes tank látszik, õ meg 3szor ellövi a hasam 0.38as ágyúval, úgy hogy mozgatom a tankot folyamatosan)és csak a tank orrát látja max...
Eagle16
Hát igen, de láttál már Foch-t hull-down-ban? 😊 Az egész tankot ki kell rakni minden lövéshez, a többi TD azért flexibilisebb.

Az E3-ason a géppuskafészket nem mondanám gyenge pontnak, az csak egy csali. T30-assal is pattantam már arról a gyenge pontról.

Ha belegondolsz ezek elég apró gyenge pontok, és ha picit mozog a foch máris alig lehet ellõni õket. Ezekhez képest minden más td-n óriási gyenge pontok vannak, még az E3on is. Tetejébe egyik se olyan mozgékony, mint a foch! 😄
Eagle16

Ha itt lövitek akkor tuti átmegy kb. 200-as átütéstõl kezdve.

Amúgy tényleg brutális miket lehet vele csinálni, nekem a Tier 9-es van meg és 3k sebzésig túl szoktam benne élni általában, sokszor tovább is. Persze ehhez táncolni kell vele rendesen, amint megállok egy helyben kapom is a lövéseket a gyenge pontokra.

Eagle16
Ne a felsõ részét lõdd, mert ott meg van döntve egy kicsit. Középen kell lõni és alul.

Replay vagy megvan, vagy nincs. Már arra sem emlékszem, hogy miben ültem, ez csak egy példa volt arra a pár esetre, ami mostanság történik.
Egyébként sem fröcsögtem tele a fórumot, hogy ez biztosan hiba. Azt írtam, vagy bug, vagy mázli, vagy buherálva lett az álcarendszer(a hack-et hagyjuk).
Az utóbbira senki se tudott válaszolni, se most, se múltkor, amikor kérdeztem. Felõlem aztán lehet az is, csak jó lenne tudni róla, mielõtt árnyékok lövöldöznek rám olyan helyekrõl, ahol nemhogy duplabokor, de még egy dombon ülõ fûcsomó sincs.

Bárcsak ne léptem volna vissza játszani. Kb. 6000 goldot érhetett volna ez a két kör, ha nyerünk... 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én is szoktam bosszankodni, de elõször mindig magamban keresem a hibát, sosem a játékban, mert az általában úgy mûködik, ahogy meg van írva. Ha mutatsz róla replayt, akkor megpróbálhatom neked megmagyarázni, mi történhetett, de (mint az ilyen eseteknél általában) biztos nincs replay, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy csak azért nem láttam eddig ilyeneket 24k csata után sem, mert szerencsém volt. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nyilván minden klánban vagy egy ember aki biztosít egy TS szervert, esetleg közösen bérelnek egyet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

TOMSILENT
így kellemes a játék...

Gyõzelem!
Csata: Severogorsk 2013. augusztus 8. 0:41:12
Jármû: Matilda Black Prince
Szerzett tapasztalat: 1 584 (x2)
Szerzett kredit: 34 258

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ki hova szokott járni a klánjával,milyen TS szerverekre ? 😄
Ha szeretnétek egy nagyon jó tankot, amivel csak nyerni nem lehet akkor ajánlom a 263at 😄. Egymást követõ 2 csatám eredménye vele. Mindkettõben 5k felett sebeztem, utoljára haltam, de nem sok haszna volt:

elsõ
második

Mondja már el valaki, hogy mit csinálok vele rosszul, hogy nem tudok nyerni vele 😄? Kicsit bosszantó a 34%os win rate 3k átlagsebzéshez 😄...
Toby0501
Onnan én is folyamatosan pattogok, nem értem miért, régen weakspot volt. Most gyakorlatilag csak a hasát lehet átütni. De olyankor már mindegy, k*rvanagy szarban van az, aki már rálát ennek az OP szutyoknak a hasára. 😄