World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az álcázás, javítás, tûzoltás képességeknél az átlagot nézi. Ha van egy ötfõs legénység amibõl 3 embernek van 100% az csak 60%
Az idõsebb rókák titokban isznak..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
DERPMINAND nak becézik, egy 210 mm es tarack van rajta! AKAROM MOST!!!!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és ha pl 3 legénységi tag álcázást kap akkor összeadódik és 3x annyit ér mintha egynek lenne, vagy csak egyiküknél lép érvénybe a többinél meg felesleges?
Ezek annyira hülyék voltak hogy az már no comment,körbevettek legalább kilencen,de nem adtam könnyen magam,ezek meg szinte egybõl haltak.
Csúcs az volt mikor pz4 csapattárs látta hogy foglalják a bázist low hp-s ellenség,és elkezdte õket lõni,a városon keresztül.Jó pár házat lelõtt,azok meg látták hogy vér hülye és agyon lõtték.
Mindig találsz okot az ivásra. Õszintén remélem, hogy csak ezzel nagyfiúskodsz itt, hogy folyton az ivásról beszélsz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Dolgozom, de most kezdtem el nézni. Délután remélem nyugtom lesz. <#whatever>#whatever>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Igyál ami jól esik<#alien2>#alien2>
Bár enélkül is nehéz elviselni ezt a meleget.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most jó mert lehûtött a sör... de sajna azt sem lehet tulzásba vinni mert ilyen melegben durván üt :S
amig tart a hatása jó lesz... aztán ha elmúlik estig szopás 😊
nehezebben kapok levegõt, gondolom szerepet játszik benne a pajzsmirigy betegség is....
30fokik jól megvagyok.... felette csak akkor ha sörözök :S
de ez is változó, legelõször amikor bejött ez a 35-36 fok (3-4 hete talán)
akkor az elsõ két napon azt hittem meghalok....
most hogy már 2 hete kint alszok sátorban egész jól bírtam, de nekem ez már SOKK!!!!!! vége lehetne már 😞
télen -30fok meg sem kottyan, de ezt a meleget nem bírom 😞
Én még be sem léptem ma..
Az Is7 nek van gyenge pontja szembõl?Okay alul,de ott minden tank gyenge+láttam videon,h a löveg alatt közvetlen még gyenge..Azon túl van még valami?Az Is4 szembõl?<#alien2>#alien2>
Köszönöm😊
Aztán volt benne pl egy olyan kép, ahol valami félkatonai alakulat masírozik amerikai és náci zászlót lengetve, alatta szövegként, hogy az USA-ban is megjelentek a nácikok.
Egy ideig egéralátétnek használtam, de valahol még meg van. 😊
<#taps>#taps>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elvileg holnaptól vége a melegnek,akkor többé nem sörözöl?<#alien2>#alien2>
Ha kell a véleményem sztem tegyél kivételt a max tier8 dologra és irány az E50.
Jeff_Dunham által néztem itt replay-t pár hete E50m-rõl,az a tank is kedvencem lesz😊
Saor Alba
el kellett mennem hideg sörért boltba mert még tankozni sem lehet normálisan <#wow3>#wow3>
Az angol dokumentumfilmeket szoktam a legjobban szeretni, õk elég kritikusan állnak hozzá a dolgokhoz, egyben magukhoz is. Najó, Montyt kicsit túlajnározzák néha.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
56 csata 70% WR <#alien2>#alien2>
Aztán nyitok egy sört és kiállok a napra.
A kezdés is jó volt, a Vk start után beletolta az artyt a vízbe mert az vicces, aztán belelõtt kettõ t az afk E-75-be. Mondom én vicces fiú.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tudna valaki privibe invite kódot küldeni?
Elõre is köszönöm.
Nyár van.
Magyarországon élünk.
És folytathatnám az informatív hozzászólásokat 😊
remek napnak nézek elébe...
Ha 1x veszel 9es tankot,ajánlom az E50et,sztem a te kezedben is gyilkos lesz.By the way Panter 2õt csinálod?Nekem az is nagyon bejött.<#alien2>#alien2>
17.00kor kezdõdik a móka.Nekem,mint ünnepeltnek ott kell lennem már az elején,ha más nem,h kifizessem elõre a számlát.😊Igazi frappáns baráti társaság lesz,tuti buli😊
Na tessék, megosztom veled:
"Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide..."
ja és a Cromwell-t csak ajánlani tudom....
papír mint a szar, viszont marha gyors, megszokott lepõdni az enemy amikor nemrég 300 méterre voltam most meg ott vagyok a seggébe 😄 és ki kell használni a gyors tûzsebességet 😊 letaplalni vagy motor sérülést okozni neki, onnantól kezdve esélytelen a csákó
KV-1S is lehet h bazi nagyot sebez de utánna tölt 13sec-ig addig én meg bele eresztek 4-et és megpróbálom kigyújtani ami általában menni szokott 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az 5ös S35ca-t imádtam,Ferdinánd jellegû a löveg kitérítés vízszintesen(nem esik szét a célkör,elég nagyot sebez😊,a 6ost ARL V39-et 1x feladtam tavaly tavasszal.Ott már kijött,h nem nekem való a sniper td..Aztán most visszavettem 1 hónapja,ráraktam a kissebb ágyút,úgy határeste volt.Vagy csak javultam azóta és így nem volt vészes,de messze nem 1 su 100<#alien2>#alien2>
Az fps-t is vágom.A laptopom most szervízben,az aszatalin meg wot tveaker+25% tömörítés és így is 1secre szaggatok közelharcban,bokorban.Persze,h amikor nagyon gyorsnak kéne lennem😞
Az E50 annyira nekem való(valaki meséljen már az E50m-rõl is😊,h ha más nem szaggatás mellett is,de legalább 1 duplás kört megyek.Egyszerûen imádom<#alien2>#alien2>
Annyit hozzá kell tennem persze,h freebõl egybõl kihúztam,szal már az 1. csatám is fullosan ment.Egyáltalán nem bántam meg,h rengeteg free-t felhasználtam(150k).
Igazából nekem sem jönnek be,de amióta 1x kitárazott rám 1 Foch 155..😊+Object 704el simán pattantam a szemben "jobb oldali keresztvason"úgy döntöttem megnézem.Gondolom mire eljutok a tier 10be már nerfelni fogják😞
A 7es nagyon gyenge volt,bárki átlõtte.Ez a 8as már nem lenne rossz,már ez is sokat pattogtat legalább😊
Fox ezeket sniper td-nek hívja,de nekem nem fekszik ez az 1 irányba nézek(különben szétesik a célkör)+lassan szûkül stb mód.A Ferdinándot(vízszintesen jól kitéríthetõ),Isu-t imádtam,ez a td már-már idegesít.
Sztem nagyon csapatfüggõ..Ha nincs spot ilyesmi,gyakorlatilag velem 1el kevesebben vannak.Hihetetlen milyen könnyen szétesik a célkör és mire beszûkül...Na emiatt nem érzem sajátnak ezt a td-t...A Gw Tigerem ágyúja volt ilyen<#alien2>#alien2>
Ami hevyk érdekeltek a 10-esek közül azok már megvannak. Medezéshez gyenge a gépem, úgyhogy TD 😊 Bár azokkal sem bokornijázok, mert bokor mögött 9-12 fps-em van, inkább berserker módra tolom 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú