World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fokozott szellõzés minden legénységi tagnak ad +5%, tehát a töltõ is gyorsabb tölt, az irányzó gyorsabban céloz, a vezetõ miatt jobban megy a tank a parancsnok miatt meg mindenki jobb.

Az álcázás, javítás, tûzoltás képességeknél az átlagot nézi. Ha van egy ötfõs legénység amibõl 3 embernek van 100% az csak 60%
ígazad van.

Az idõsebb rókák titokban isznak..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HA az TD lesz sztem életképtelen. ha a brit 183 as van kb 2000 hp n a lõszerével akkor a Sturmtiger lazán 4000 körül és sajna a töltés isõ is duplázódik. Mint tudjuk az HE lõszer is tud pattanni.

Hehe. De azért a Sturmtiger 380 mm-es rokketavetõje még mindig viszi a pálmát.
Ferdinand mit 210 mm-es Beutemörser

DERPMINAND nak becézik, egy 210 mm es tarack van rajta! AKAROM MOST!!!!

Wut? Sturmferdinand?
Új álom van születõben! <#guluszem1>

Roger6
Szerintem az állandó piálás emlegetése pont hogy fiatalkori feltûnési viszketegség, 18-20 évesen menõztünk mindenkinek, hogy húde berúgunk ma este, meg de most aztán annyira megiszok egy sört hogy nagyon, meg bla-bla-bla.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

fokozott szellõzés mit is ad pontosan? 5%al gyorsabb jobb szebb "nagyobb" lesz?tûzgyorsaságra is vonatkozik?
és ha pl 3 legénységi tag álcázást kap akkor összeadódik és 3x annyit ér mintha egynek lenne, vagy csak egyiküknél lép érvénybe a többinél meg felesleges?
Na nekem elég az idióta állatokból.

Ezek annyira hülyék voltak hogy az már no comment,körbevettek legalább kilencen,de nem adtam könnyen magam,ezek meg szinte egybõl haltak.

Csúcs az volt mikor pz4 csapattárs látta hogy foglalják a bázist low hp-s ellenség,és elkezdte õket lõni,a városon keresztül.Jó pár házat lelõtt,azok meg látták hogy vér hülye és agyon lõtték.

Nincs is jobb az idült alkoholizmusnál.

Mindig találsz okot az ivásra. Õszintén remélem, hogy csak ezzel nagyfiúskodsz itt, hogy folyton az ivásról beszélsz.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

JeffDunham
Ajánlok egy filmet ennek apropójából. A címe: Összeomlás. Aki látta érti miért pont ezt ajánlom Foxinak. <#hehe>

Dolgozom, de most kezdtem el nézni. Délután remélem nyugtom lesz. <#whatever>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezt a pajzsmirigy dolgot vágom Bro 😞,nem kell nekem ezt magyarázni.
Igyál ami jól esik<#alien2>
Bár enélkül is nehéz elviselni ezt a meleget.

Basszus, már a lengyeleknél is? 😊
kurwa meleg van......
Roger6
Megfelelõ táplálékbevitel a kulccsszó.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hmmmm
most jó mert lehûtött a sör... de sajna azt sem lehet tulzásba vinni mert ilyen melegben durván üt :S
amig tart a hatása jó lesz... aztán ha elmúlik estig szopás 😊
http://www.youtube.com/watch?v=1hzC4jSnRis&list=LLj8YigID2JUjeROlPUowADQ ezt mennyiszer megnéztem...állat geccc😊
tedd a lábad egy lavór hideg vízbe😊 úgy még játszani is tudsz

hát annyira nem bírom a meleget :S
nehezebben kapok levegõt, gondolom szerepet játszik benne a pajzsmirigy betegség is....
30fokik jól megvagyok.... felette csak akkor ha sörözök :S
de ez is változó, legelõször amikor bejött ez a 35-36 fok (3-4 hete talán)
akkor az elsõ két napon azt hittem meghalok....
most hogy már 2 hete kint alszok sátorban egész jól bírtam, de nekem ez már SOKK!!!!!! vége lehetne már 😞
télen -30fok meg sem kottyan, de ezt a meleget nem bírom 😞
gg<#alien2>
Én még be sem léptem ma..

Nem rossz lista,elfogadnám a 2 Is-t,de német ágon vagyok erõs.Oroszból csak Td-et húztam javarészt.Na meg majd most a 2.orosz Td ágat.Bejövetelkor minden új ág túl erõs általában.
Az Is7 nek van gyenge pontja szembõl?Okay alul,de ott minden tank gyenge+láttam videon,h a löveg alatt közvetlen még gyenge..Azon túl van még valami?Az Is4 szembõl?<#alien2>
Köszönöm😊

Gyerekkoromban volt egy 76-os kiadású könyvem, a Lángoló Világ. Na abban mégcsak nem is volt szó sem Lengyelország felosztásáról, sem a téli háborúról. Vicces kis könyv volt. Olyan dumák voltak benne, hogy a világgazdasági válság egyedül a Szovjetuniót nem súlytotta, meg hogy õk csak békésen dolgozni akartak.
Aztán volt benne pl egy olyan kép, ahol valami félkatonai alakulat masírozik amerikai és náci zászlót lengetve, alatta szövegként, hogy az USA-ban is megjelentek a nácikok.

Egy ideig egéralátétnek használtam, de valahol még meg van. 😊

Na a napi küldetés teljesítve, megvan a 30 kill. Nagyon jók ezek a küldetések, 20-25 csata alatt simán összefarmolok 1 millió kreditet. Naponta.
<#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ó te szegény😊
Elvileg holnaptól vége a melegnek,akkor többé nem sörözöl?<#alien2>

Hi.A történelmet a gyõztesek írják<#alien2>

Tudom,mondtad pár hete,h van.Ezért írtam.😊
Ha kell a véleményem sztem tegyél kivételt a max tier8 dologra és irány az E50.
Jeff_Dunham által néztem itt replay-t pár hete E50m-rõl,az a tank is kedvencem lesz😊

Solten
Van egy 86'-os konyvem, ugye mikor is a szovjetek felosztottak a nemetekkel Lengyelorszagot igy szola: "a szovjet hadsereg atlepte a hatart hogy a lengyel nep javait biztonsagba helyezze". 😄D A tobbezer fegyvertelen lengyel tiszt lemeszarlasa valahogy kimaradt. A teli haborurol "A Szovjetunio csak Leningrad biztonsagahoz fontos teruleteket kovetelte es Hanko kikotojet (Helsinkitol nem messze)". Ezek a pimasz finnek meg bemutattak a kozepso ujjukat, felhaborito. Nyugati hatalmakra repkednek az imperialista jelzok, kesz kabare, jokat rohogtem mikor olvastam... 😄

Saor Alba

hát bassza meg most már az idõjárás ezt a meleget!!!!
el kellett mennem hideg sörért boltba mert még tankozni sem lehet normálisan <#wow3>
Igen, elég profin meg lett csinálva. elfogultságban meg kb annyira elfogult, mint az amerikai dokufilmek.

Az angol dokumentumfilmeket szoktam a legjobban szeretni, õk elég kritikusan állnak hozzá a dolgokhoz, egyben magukhoz is. Najó, Montyt kicsit túlajnározzák néha.

patchaou
113, õ még viszonylag új, szokjuk egymást, de tetszik. Szembõl könnyû sebezni, viszont nagyon gyors és jó, pontos és gyors ágyúja van. IS-4 már 9-es kora óta megvan, rajta van a kedvenc ágyúm, IS-7-el meg kb 400 cw-n voltam eddig 😊 Mindkettõvel meg vagyok elégedve. Van egy E100 ami még nem nagyon fogott meg, más 10essel nem érzem ellenfélnek, csak gold és repesz van benne amiket felválvta használok azon ritka alkalmakkor amikor kigurulok vele. CW-re nem viszem, mert annyi elég amennyi azoknak van akiknek más nincs 😊 Volt egy Masum, de mivel szinte soha nem kellett cw-re eladtam amikor akciósan vettem 3 kilencest. Most hogy néha viszonylag elfogadható az artyk csatánkénti száma talán majd visszaveszem, bár fingom sincs honnan kukázok bele töltõt. Gyorsan kihúzhatnék még egy E5-öt is de valahogy nem érzem hogy kell az nekem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

van Panther2esem igen 😊
56 csata 70% WR <#alien2>
Nem ismertem<#alien2>

Csak virágnyelven jeleztem, hogy hisztizni fogok hamarost..

Aztán nyitok egy sört és kiállok a napra.

Mai nap elsõ csatája: KÉP
A kezdés is jó volt, a Vk start után beletolta az artyt a vízbe mert az vicces, aztán belelõtt kettõ t az afk E-75-be. Mondom én vicces fiú.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jaja... a proton is az az ágyú van, és az még tornyos is... a sima T28-on minimum egy erõs ágyú, mert az tényleg kín 😊

Helló!
Tudna valaki privibe invite kódot küldeni?
Elõre is köszönöm.
Ma reggel feljött a nap.
Nyár van.
Magyarországon élünk.

És folytathatnám az informatív hozzászólásokat 😊

3. csata után idegbeteg lettem... Gyépések amerre a szem ellát...

remek napnak nézek elébe...

Axon
Szerintem felesleges. Aki be meri vállalni a T28-at, az megérdemli azt az ágyút 😊

Sztem nekem tetszeni fog,mert ahogy láttalak vele nagyon mozgékony és gyors tank😊Karácsonyi 3x legénység szorzókor a pz3/4el mentem 600csatát legénységhúzás céljából és nagyon bejött,az is mozgékony..Ebben a tankban meg van hp is😊+nagyon gyorsan lõttél..Sokan dícsérték régen is.
Ha 1x veszel 9es tankot,ajánlom az E50et,sztem a te kezedben is gyilkos lesz.By the way Panter 2õt csinálod?Nekem az is nagyon bejött.<#alien2>
17.00kor kezdõdik a móka.Nekem,mint ünnepeltnek ott kell lennem már az elején,ha más nem,h kifizessem elõre a számlát.😊Igazi frappáns baráti társaság lesz,tuti buli😊

Pedig alapvicc, és nagyon jól szimbolizálja a fórumon nyújtott elõadásodat.

Na tessék, megosztom veled:

"Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide..."

Na akkor jó bulizást!!!!!! 😊
ja és a Cromwell-t csak ajánlani tudom....
papír mint a szar, viszont marha gyors, megszokott lepõdni az enemy amikor nemrég 300 méterre voltam most meg ott vagyok a seggébe 😄 és ki kell használni a gyors tûzsebességet 😊 letaplalni vagy motor sérülést okozni neki, onnantól kezdve esélytelen a csákó
KV-1S is lehet h bazi nagyot sebez de utánna tölt 13sec-ig addig én meg bele eresztek 4-et és megpróbálom kigyújtani ami általában menni szokott 😊
Ez megy a History-n is, én szoktam nézni. Mondjuk nem a tartalmáért, mert elégé elfogult, de az illusztrációk faszán meg vannak csinálva.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mondjuk ez még nekem nem jutott eszembe, de ha ennyi a ferde hajlamú itt... Érdekes mindenesetre... 😊 De köszi inkább kihagyom 😊
Mesélj milyen 10eseid vannak?(Most nem vok belépve)
Az 5ös S35ca-t imádtam,Ferdinánd jellegû a löveg kitérítés vízszintesen(nem esik szét a célkör,elég nagyot sebez😊,a 6ost ARL V39-et 1x feladtam tavaly tavasszal.Ott már kijött,h nem nekem való a sniper td..Aztán most visszavettem 1 hónapja,ráraktam a kissebb ágyút,úgy határeste volt.Vagy csak javultam azóta és így nem volt vészes,de messze nem 1 su 100<#alien2>
Az fps-t is vágom.A laptopom most szervízben,az aszatalin meg wot tveaker+25% tömörítés és így is 1secre szaggatok közelharcban,bokorban.Persze,h amikor nagyon gyorsnak kéne lennem😞
Az E50 annyira nekem való(valaki meséljen már az E50m-rõl is😊,h ha más nem szaggatás mellett is,de legalább 1 duplás kört megyek.Egyszerûen imádom<#alien2>
Annyit hozzá kell tennem persze,h freebõl egybõl kihúztam,szal már az 1. csatám is fullosan ment.Egyáltalán nem bántam meg,h rengeteg free-t felhasználtam(150k).

Szia klántársam<#alien2>
Igazából nekem sem jönnek be,de amióta 1x kitárazott rám 1 Foch 155..😊+Object 704el simán pattantam a szemben "jobb oldali keresztvason"úgy döntöttem megnézem.Gondolom mire eljutok a tier 10be már nerfelni fogják😞
A 7es nagyon gyenge volt,bárki átlõtte.Ez a 8as már nem lenne rossz,már ez is sokat pattogtat legalább😊
Fox ezeket sniper td-nek hívja,de nekem nem fekszik ez az 1 irányba nézek(különben szétesik a célkör)+lassan szûkül stb mód.A Ferdinándot(vízszintesen jól kitéríthetõ),Isu-t imádtam,ez a td már-már idegesít.
Sztem nagyon csapatfüggõ..Ha nincs spot ilyesmi,gyakorlatilag velem 1el kevesebben vannak.Hihetetlen milyen könnyen szétesik a célkör és mire beszûkül...Na emiatt nem érzem sajátnak ezt a td-t...A Gw Tigerem ágyúja volt ilyen<#alien2>

patchaou
Még sehol, csak az ötös lesz meg a héten. Hétvégén meglesz az obj.263 és csak utána kezdek komolyabban új ágba. A francia mellett húzom majd az angol td ágat is, ahol már csak pár nap és 6-os lesz 😊
Ami hevyk érdekeltek a 10-esek közül azok már megvannak. Medezéshez gyenge a gépem, úgyhogy TD 😊 Bár azokkal sem bokornijázok, mert bokor mögött 9-12 fps-em van, inkább berserker módra tolom 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én is ott tartok, nem nagyon jött be se a 7es, se a 8as franciska TD... valahogy a klaszikus TDzés (nincs torony, az ágyú nem nagy alfás csak átlagos) nem jön be. Az isu meg a T28 proto.. na azok igen 😄

JeffDunham
<#eljen> <#taps> <#kacsint>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ