World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem azt elég kevesen szokták lõni. Meg ha kicsit mozgatod a tornyot, akkor azt is nehéz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
A tetején azt a keresztbe lévõ szarságot még úgy is átviszik a T10-es ágyúk, nem egyszer lettem már emiatt goldnoobozva.

Ezt értem, már az elején is írtam hogy szoktam, de arannyal így is vigyorogva átcsapja minden.
Ez a "szájdszkriccs" (sidescrape) manõverrel kombinálva kb átlõhetetlenné teszi.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ja telleg.... 268 volt regen mi? most meg 250
na még egy ok hogy ne vegyem vissza azt a szart 😄
Amikor nem célzol/lövésre készülsz, akkor forgasd el az ellenség felõl egy pár fokot, hogy döntve legyen a torony front páncélja.

Eagle16
Anno az Is-7-nek nagyobb volt az átütése, az E-100-nak meg 10mm vékonyabb volt a tornya. Azóta kicsit változott a helyzet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Nem. Ez a Pistike rajz nem éppen pontos 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

inkább azt szimbolizálja hogy egyszer viszi mint a szart máskor nem....
anno. amikor IS-7el CW-ztem közelharcban szinte mindig a gun alá lõttem neki és 10/9 vitte sima lõszerrel
Szembol a bal oldal veknyabb mint a jobb? WTF?
Solten
Hehe

Saor Alba

erre csak ennyit mondok
Dönteni? Mármint vertikálisan? Azt hogy?
Nem biztos, hogy elveszik tõle a vader vödröt, úgy néz ki t5 heavy lesz!

"Des Weiteren wird der Panzer VK 30.01 H in den Tier 5 Bereich verschoben und neu ausbalanciert – und wie der VK 36.01 H zu einem schweren Panzer umgewandelt.

Translation:
VK 30.01H will be rebalanced and moved to Tier 5 and -like VK 36.01 H – changed into a heavy tank."

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Elbasszák a jó kis troll tankomat... <#szomoru2>

A VK3002M-rõl (Panther Prototype) EZT találtam. Remélem már kifejlesztve kapom meg, ha elit a VK3001H-m, és a Panther is megvan.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát pont hogy a tornya nehezen belõhetõ. Annyi hogy egy kicsit meg kell dönteni, aztán a gold se fogja vinni.

Ha tudnék rendesen angolul felmennék trollkodni a hivatalos fórumra.
Meg a fejlesztett torony is elvész róla valszeg.

Élesítéskor meg bannolni fogja a wg a 8.8-as frissítést, mert biztos náci.😊)

Egyébként is Halt-Hammerzeit patch!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

"- VK3001H will move to tier 5 (and will be rebalanced), VK3601H will become a heavy tank"

Neeee, ennek nem örülök... Gondolom akkor elveszti a 88-asát is. Valószínûleg a VK3002M a helyébe jön T6-nak, mivel Panther prototípusa. Kíváncsi leszek rá...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A testét igen, a mindenféle sunyulással, haselrejtéssel, sidescraperrel, de a tornyát beverik így is, úgy is. Sokszor még sima AP-vel is, nemhogy golddal. Forgatni persze azt is lehet, csak legtöbbször hiába.
És jön a durcsburcsvágen!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pont az a jó ha sok 10es van, mert az sokkal több HP amit be lehet gyûjteni.

Ez lesz a Heil Hitler patch.
New info on 8.8

Hoz pár változást a 8.8.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Az E100 addig volt jó, amig 3-4 T10 tank volt oldalanként. Mostanában randomba már átlagos a 10v10 és nagyobb számú T10 csata.

Tegnap 14v14-ben voltam, oldalanként 5 T10 TD-vel.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Count Adyn
Ha Heavy-re akarod akkor kb felesleges, hiszen a jármû alap camo értékét változtatja %osan, td-ken és medeken érdemes inkább, persze hatodik érézk az alap commandernek de második skillnek kaphatja a camot, hiszan az nem csak 100% on aktivizálódik, 50 ig meg gyorsan felmegy és akkor máris jobb az összérték

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pedig a "sima" heavyk között pont az E100 jó szvsz. Ha jól használja az ember akkor golddal is nehezen viszik be.

Gyerekek, ez a T10 heavyben játszhatatlan. MINDENKI golddal lõ, az ember meg feldughatja magának a páncélját. Látom már hogy ez az E-100 is CW-exkluzív járgány lesz nekem.
De ez már hivatalos, hogy ezeket berakják? És ha berakják, ilyen adatokkal? Ha be kerülnek is, lehet olyan adataik lesznek, hogy nagy csalódás lesz a dologból.
Bár elismerem, marhára érdekesek lennének, én is szívesen mennék egy ilyen cuccal.

popey8
Na mit találtam?

Remélem ez nem mûködik és csak olyan átbaszás, mint a többi, amit eddig láttam. Eléggé átverésnek tûnik, mert tracerhack és a laserpointer használatáért már autoban jár, ha jól tudom. Ráadásul prémium accounttal használható. Aha biztos😊 Aki ezt mégis használja, azt szopja le egy vacogós nagy fehércápa😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Most, h írtam a szakdogámat (megújuló energiaforrások téma) a kezembe került egy "szakkönyv" (ez). 51-es kiadású és elvileg a kõolajról, kõszénrõl és földgázról kellene szólnia. Igen kb a fele arról is szól. A többi? A szovjet(uniót) munkásokat ajnározza orrba-szájba és az "imperialista és fasiszta disznókat" lehordja mindennek. Nem emlékszem, h szó szerint mit írt, de nagyon jókat mosolyogtam rajta, mikor olvastam. Egy tudományos könyvbõl csináltak egy propaganda könyvet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

HE meg kumulatív lõszere lesz. Úgy képzeld el mint az artykat mert ezek mind rohamlövegek. Ennél a Ferdinandnál aminek 210 mm ese van simán veheted a német 210 mm es arty statját csak mondjuk más pontossággal meg roffal. Tuti jobb lesz mert nem arty tankba lesznek. Pl ha jönne a Soviet SU203 as TD akkor sztem ha max 20 mp es reloadja lenne meg max 0,50 es vagy nagyon sokat mondok 0,52 es szórása és lehet sokat is írtam. Ebbõl a 203 mm es löveges TD k bõl három rajzot találtak levéltárba. 😊 Áhhh de várom már rendes lázba vagyok így is ha csak írok róla! 😄DDD Ott van a JagdE100 annak a 170 es lövege 0,35 ös pontosság. Érdekes dolgok. 😊

Szerintem még 100%-nál sem ér annyit álló helyzetben. Viszont a kettõ kombinálva jó lehet.

Melyik dögre szánod. Tuti magmondja valaki, hogy érdemes-e rá, vagy jobban jársz-e mondjuk a szereléssel.

Az nagyon király film 😊

A sebzések akkorák, amekkorának a WG megírja õket. 2500-at tudok elképzelni, esetleg 3000-et, de ennél többet kizártnak tartok, nem is lenne értelme, ekkora sallerral már bármelyik tankot egylövésezhetné a játékban. Más kérdés ha SPG-nek tervezik, meg mondjuk hogy hogyan tervezik osztályozni a rakétáit, HE-ként vagy AP-ként. Mert mondjuk ha HE lesz, akkor borul az egész sebzéses történet, meg ugye közrejátszik a splash, kérdés az mekkora lesz, satöbbi.
Erre kíváncsi leszek.
ez bonyolultnak hangzik.tehát a legénység 60%-a nem ér annyit mint az álcaháló 25%-a? :/
amekkora dögre szánom ezt, nagyon fontos a rejtése.különben kezdõkörbõl észre vesznek kis túlzással.de pont emiatt nem adhatom mindenkinek hiszen 6. érzék is kell.
A lõszerek sebzése kaliberrel egyenesen arányban növekszik ám. Kizártnak tartom hogy 380 as löveg ne 4000 legyen ha 183 as 2000 sacc per kb.

Mindegy ez kb minimum fél év vagy egy év mert 2014 be jön sajna.

Naszal.

Akkor mûködik 100%-on a cammo, ha mindenkinek adod és mindenkinek 100%.

Ha három embernek van az ötbõl, és nekik mind 100%, akkor összességében 60%-on üzemel.

Viszont, a háló +25% álcázást ad álló helyzetben az alapértékhez, a legénység cammoja pedig hiába 100%, az nem azt jelenti, hogy plusz 100% a tanknak az álcázása, hanem kevesebb.

Összességében az álcaháló többet ad, viszont az csak álló helyzetben, amikor nem lõssz. A legénység álcázása szerintem menet közben is mûködik, legalábbis úgy vettem észre. Lövés közben a franc sem tudja, nem teszteltem gyakorlóban.

1 embernek adni nem túl választás. Az átlagolás miatt ezeket a skilleket az összes embernek érdemes adni, szoszo. De van még egy rakat egyéb skill és perk, ami nagy általánosságban hasznosabb szokott lenni 1., 2. képességnek. Amennyiben a rejtõzködésre akarsz rámenni, akkor minden tagnak ezt kell adni.
Szerintem egyébként úgy lesz, hogy kap valami 2000-2500-as sebzést, percenkénti egy-másfél lövéses RoF-t, és valami baromi lassan fog repülni a lövedéke (mondjuk fele olyan gyorsan mint a jelenlegi legkisebb kezdõsebességes tarackoké).
akkor nem éri meg több embernek adni csak 1nek?
Zuzu Petalsszal beszélgetsz?

Nem hiszem, de pl azt nem tudom, hogy a camo akkor is mûködik-e, ha mozogsz, vagy ha lõssz. Az a 60% nem ugyanaz, mint a hálónál a 25%.

camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo

Én várok valami ilyesmit mert nagyon semmi újat nem alkotnak. Ezzel legalább valami extra lenne a játékban, nem ilyen van tornya meg teste aztvan neki 90 es vagy 152 es lövege azt sebzi a sablont amit minden löveg sebez. Kumulatív lõszer 4000 es sebzés vagy HE azt Himmelsdorfon belõsz 3 tank közé azt leveszel mindrõl mondjuk 500 - 900 hp t. Ez már lenne egy kis újítás. 😄

én még fiatal vagyok....
és megint el kellett mennem a boltba sörért xd mert elfogyott
egész nap reszelem a tököket 😄 csak sörrel lehet kibírni ember!!!!!!
köszi.de akkor 3 embernek 3szor annyit ér mint 1nek?ha jól értem. 60% már sokkal jobb mint egy álcaháló.
Igazából én sem értem hogy gondolják azt implementálni a jelenlegi játékmenetbe, de váltig állítják évek óta hogy õk bizony belerakják. Na majd meglátjuk mit hoznak ki belõle.