World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
na még egy ok hogy ne vegyem vissza azt a szart 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
anno. amikor IS-7el CW-ztem közelharcban szinte mindig a gun alá lõttem neki és 10/9 vitte sima lõszerrel

"Des Weiteren wird der Panzer VK 30.01 H in den Tier 5 Bereich verschoben und neu ausbalanciert – und wie der VK 36.01 H zu einem schweren Panzer umgewandelt.
Translation:
VK 30.01H will be rebalanced and moved to Tier 5 and -like VK 36.01 H – changed into a heavy tank."
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A VK3002M-rõl (Panther Prototype) EZT találtam. Remélem már kifejlesztve kapom meg, ha elit a VK3001H-m, és a Panther is megvan.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként is Halt-Hammerzeit patch!😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Neeee, ennek nem örülök... Gondolom akkor elveszti a 88-asát is. Valószínûleg a VK3002M a helyébe jön T6-nak, mivel Panther prototípusa. Kíváncsi leszek rá...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tegnap 14v14-ben voltam, oldalanként 5 T10 TD-vel.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár elismerem, marhára érdekesek lennének, én is szívesen mennék egy ilyen cuccal.
Remélem ez nem mûködik és csak olyan átbaszás, mint a többi, amit eddig láttam. Eléggé átverésnek tûnik, mert tracerhack és a laserpointer használatáért már autoban jár, ha jól tudom. Ráadásul prémium accounttal használható. Aha biztos😊 Aki ezt mégis használja, azt szopja le egy vacogós nagy fehércápa😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Melyik dögre szánod. Tuti magmondja valaki, hogy érdemes-e rá, vagy jobban jársz-e mondjuk a szereléssel.
Erre kíváncsi leszek.
Mindegy ez kb minimum fél év vagy egy év mert 2014 be jön sajna.
Akkor mûködik 100%-on a cammo, ha mindenkinek adod és mindenkinek 100%.
Ha három embernek van az ötbõl, és nekik mind 100%, akkor összességében 60%-on üzemel.
Viszont, a háló +25% álcázást ad álló helyzetben az alapértékhez, a legénység cammoja pedig hiába 100%, az nem azt jelenti, hogy plusz 100% a tanknak az álcázása, hanem kevesebb.
Összességében az álcaháló többet ad, viszont az csak álló helyzetben, amikor nem lõssz. A legénység álcázása szerintem menet közben is mûködik, legalábbis úgy vettem észre. Lövés közben a franc sem tudja, nem teszteltem gyakorlóban.
camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo
és megint el kellett mennem a boltba sörért xd mert elfogyott
egész nap reszelem a tököket 😄 csak sörrel lehet kibírni ember!!!!!!