World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
- apparently the Waffentrager E-100 will have the same maximum speed as the current E-100, because the gearbox won’t change
Tehát nem csak papír szar, gigantikus méretû, 0 camos, szembõl kigyújtható, nyitott felépítményû lesz, de még tetû lassú is?!😄 Élvezet lesz a játék ezzel is...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ingyen adják?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Jól értem, hogy nyersz egy meccset és kapsz 3 nap prémiumot???
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Francba , pedig jó matekos voltam...
Ha most nerfelik a JpzE100-ast felgyújtok mindent !
Vasárnap hajnali 5ig kockultam hogy ki húzzam még a hétvégi eventen!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Lol lehet visszavenni a T-54-t, meg a T-34-t is, nekem kell az a 8-as is!
Lehet, hogy a T4 alatti kilõtt tankokat mégsem számolja? erre keresem a választ. Én ugyanis low tierben (is) csinálom az eventet, mert van egy másodlagos accom, ahol még nincsenek olyan nagy tankjaim. Ha fáraszt a téma, akkor görgesd tovább a HSZ-emet. Megértésedet elõre is köszönöm!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
minden nap eljátszod és minden nap beszopják!!!!!! 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Voivod: érdekes, h neked (meg másnak is) ezzel mindig problémád van. Mióta elkezdõdött az event, én azóta csinálom és mindig kill-re pontosan beadta a 300k-t.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy csak beetetés. Aki eddig nem költött prémre az majd meglátja hogy mennyivel jobban lehet így haladni....
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tényleg hányan szoktak lenni kb esténként mostanában?
5570 mm hosszú (mint ahogy az orosz lövegekre jellemzõ ennél se derül ki, hogy ez az érték mettõl meddig van számítva), 310 MPa-os max nyomással. A tûzgyorsasága 5-6 lövés/perc amit a gyakorlatban is elért mert valami töltõberendezéssel volt ellátva.
Maga a löveg 1950-re készült el és csak az SU-100(Object 416)-ba lett beépítve 1952-ben. Szóval ez az Object 416 eredetileg önjáró löveg.
A lõszereirõl nem írnak. Gondolom maradt a BR-412/B/D.