World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Háh 😄

a 4 karakterből csak én maradtam itt nem?
Progetto ÉLŐBEN
Maala
Hát, nekem is ez lett a legtöbb, eddig a 113 tartotta a csúcsot még a nagyon régi Karelián ~11k-val... De az aktív spot volt. :-P

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
B@szki,nekem ebből a spot mennyiségből,meglenne 3 küldim is<#wow1><#hehe> Grat!
Csóri Grille is,második kinézésre -1500<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.04.05. 21:14:19

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Huh, ezzel be is fejeztem az LT-s küldiket másodlagossal. :-D

Első alkalom 1.0 óta, hogy Prochorovka keleti oldalt adta Standardban... És még így is sikerült majdnem elkúrni. :-D

Ahogy vonyítottam, mint egy kismalac, amikor az E4 lerohant a végén... :-D:-D:-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.05. 20:26:28

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
EZ a T8-as olasz Progetto nagyon jónak tűnik, megdobogtatta piciny szívemet. Then again, lehet, hogy bármelyik táras T8 prémmel így lennék, ha eleget nézném. :-D De ennek -9° depressionje van... <3

joe662
Azokat mindenképpen bànyàszd elö:-DD
Van igény rà hidd el:-DD
Meg lehet nézni,csak fel kell telepiteni az adott klienst.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mátyásunk csodálatos 1v1 csatáit se felejtsd el, bár már nem is emlékszem hogy ki volt ott az ellenfele. 😄 Nem veszek rá mérget, de talán azok a replayek még megvannak az előző gépemen, hétvégén ha lesz időm előbányászom őket, bár nem tudom meg lehet-e azokat nézni valahogy.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
No para, anno én is noob voltam, és gyűjtöttem ~200-200k xpt az IS-7re meg az IS-4re, mire rájöttem, hogy létezik az XP crewnak ajándékozása gomb... :-D

De fejlődtem, most a 430U-n már 10k (SZERK: 18k, a 10k az a 268 4...) XP után észrevettem!

Egyéb fuckupok: Grille15 68k xp, Badger 10k, Foch B 13k... 😄😄😄😄😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.05. 18:18:00

joe662
Bakker télleg:-DD én meg majdnem elkezdtem jàtékkal összegyüjtögetni az Xp-t:-DD

Maala
25k goldból azért elég jól felhúzhatod a legényeket. :-D

joe662
Cw tankot úgy sem kell vennem,így eltoltam egy ventire a kötvényt,bár a v-stabon is gondolkodtam,mert távolra szór rendesen,de a venti alapjában többet ad a tankhoz szerintem.
Most már csak a legénységet kell kikupálni<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elmorzsolok pár könnycseppet. Milyen szép idők is voltak azok. De tényleg, heves nosztalgia fog el, ha visszagondolok R3nton heves anti-TD szónoklataira, Foxi kocsmázós sztorijaira, Jeff savazására, aki aznap már a harmadik full goldos Ace Tanker kört teszi fel, vagy Matyi általános gyökérkedésére 😄

Na meg a Type 59 krízisre még emlékezhetnek páran, de a T-44 krízisre már nem mernék fogadni 😄 Az akkor zajlott, mikor elkezdtem írni a topikba valamikor 2010-ben. Zárt bétás idők voltak, T9-T10 medek nem is voltak még, és mikor megjelent a T-44 az (akkor még) 120 millis frontjával és lightos mozgékonyságával, az akkori viszonyok között esélye nem volt ellene a legtöbb tanknak, heavyket is beleértve. Ki hitte volna akkor, mi power creep lesz itt még az évek során 😊
Értem én a mögöttes marketinglogikát, de azért túl öreg róka vagyok én ahhoz, hogy bedőljek az ilyeneknek 😊 Elvégre én voltam az, aki 4 évet várt az FV215b lecserélésére, aztán elajándékozta az accját két héttel azelőtt, hogy ténylegesen sor került volna a cserére <#hehe>
Persze hogy érdemes volt hiszen nekik nem kerult majdhogynem semmibe azt oda berakni de a játékosoknak van ott egy érdekesség. Hiszen téged is érdekelt hogy mikor lessz majd felfedve hogy mi kerul oda nem? Namost ha 5 évig is ott lessz a lefedett tank akkor is izgulni fognak a játékosok és gyujteni fogják az XP-t a kovetkezo tankra.
Lol, mit találtam a pendrive legmélyén 😄

Ha jól emlékszem ezt még csoszi87 csinálta anno, a dátum szerint 2013-ban. Régi szép idők 😄

Akkor érdemes volt berakni őket a tech treebe letakarva 😊
<#wow1> what?? ergo nem ebben az évben?? loool...

mondjuk így is van már elég tank szerintem, de akiknek már mind megvan azoknak ez rossz hír 😊

The Matrix has you...

lehet hogy a leo 1 táras lesz?
RU server forum moderator Yeuse confirms that the tanks which were supposed to come after the T-10 and Obj 430 II won’t come before the Polish line, ergo not this year.
Ez az IS-M tank egy szutyok.Az még hagyján hogy retardmágnes 18 csata 4 win.De hogy lehet egy 8-as HT-nak kisebb drágalőszer átütése(240) mint a 8-as medeké.Egy O-HO-t ríva bírtam belőnni vele weakspoton, 4.-re sikerült.addigra lefaragott a tomato ágyúval rólam 1000-et.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Üdv a klubban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

LSSAHPAUL
Bakker erről jut eszembe hogy én meg a cw festést tettem fel véletlenül, egyből írtam a wg-nek hogy bocsi elnéztem csinálják vissza, de visszaírtak szokásost "köszönjük hogy felvetted a kapcsolatot velünk, ezek az álca hálók nem levehetők, csak úgy mint a karácsonyi, stb stb leírták hogy melyiket lehet levenni melyiket nem" szal szokásos mintha nem tudnám, pont ezért írtam mert elbasztam de hát ezek örökké ilyenek maradnak.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

jaa, hogy ezek a képek azt akarták mutatni. nem vágtam. amúgy jah, reroll és ezeket gyorsan free XP-vel feloldotta. Elvileg nem lehetne eladni accountot, de mégis sokan szokták. Meg Sherman is írta, hogy stronghold és goldfosás. Aki most megnyerte az első Ranked versenyt, az is egy ilyen rerollos emberke volt, csak 9-es és 10-es tankjai voltak...talán pár 8-as..már nem is emlékszem, de semmi alacsonyabb tier-ű és pár hetes vagy hónapos volt az acc mivel alig ment vele csatát (talán 1000-et?).
Meg tudod nézni még szerintem, valahol a játékon belül is ott van talán, de a WG oldalán is fent van a ranglista.

The Matrix has you...

Életem egy képben. De tényleg. Ez a papírforma.

Sherman0070
resetelt account, gondolom strongholdozik és golddal húz
nem hittem volna, hogy még mindig vannak ilyen "rerollok"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De baszki 88 csata és 9-es tank hogy? + 1 8-as tank oszt kész?
ööö, replay. azzal talán meg tudjuk mondani. Lehet nem Téged célzott, hanem a társadat illetve szoktak olyat, hogy bokorba belövünk, hátha van ott valami (nyuszi pl.) vagy csak simán csalt 😄

The Matrix has you...

ezt most hogy? a csata 1 percében spot nélkül belémvert 1 et.
joe662
Eddig minden tannkal utàltam Himmelsdorfot,Lt-vel meg plàne,de ezzel a 13-57el még ott is vicces az élet:-DD
Ez,a sarkon befordul,popsiba -700,mire ràmfordul màr ott sem vagyok:-DD

Csak neked 😊 Zoom out
Hali, üdv újra köztünk, remélem maradsz is egy darabig 😊

Legtöbb mod testreszabható, hogy mit rakjon fel és mit nem. Én Solo modpackját használom, eleinte Jimbo célkeresztjével játszottam, de most Taipan-féle van. Nézd meg azokat hátha bejönnek.

The Matrix has you...

Én EZT az oldalt használom modokhoz régóta,orosz de mindig frissítik.
Lol, na ez a ciki nem a faláb, mert tényleg van kör 😄

Maala: köszi, ránézek.

Viszont innen is csókoltatom azt a vadbarmot aki kitalálta ezt a legénység elkábítva dolgot. Most már tényleg elég ha egy arty melléd fingok és 10-15-20 másodpercig kvázi meg vagy bénítva. Zseniális.

Maala
Én PROmodot használok, ha akarod, akkor csak a zoomot rakja fel neked, mást nem is tölt le. Ha viszont próbálgatsz, akkor NoFog modot ne rakj fel, mert hányinger lesz tőle a játék az éles kontrasztokkal. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.04. 16:03:50

Van ott folyamatos kör is, én is azt használom 😊

Kizoomoláshoz nem tudok segítséget adni, hasonló cipőben járok mint te, a régi jól bevált modos oldalaim nagyrészt halottak.
Maala
Akiknek van a csapatodból XVM-je, azoknál jelzi, ha épp felspotolták őt. Klánban hasznosabb, mint randomban, ott inkább csak a játék vége fele hasznos, mikor keresitek az utolsó delikvenst.

Benne vannak, de egyrészt mindegy hogy variálom a gyári célkereszt egy fos(nem igaz hogy nem bírtak egy rendes, folyamatos kört berakni csak ezeket a szaggatott vonalas meg pontoso sz*rokat), másrészt nekem kifelé nagyítás kellene, nem sniper zoom.

joe662: erről ne tudtam, köszi. Viszont itt meg szinte csak modpackok vannak, egy nyamvadt célkeresztért nem akarok letölteni 300 másik modot is.

joe662
Üdv újra itt!
A villanykörtékhez nem tudok hozzászólni,mert évek óta nem használok Xvm-et.
Modokat innen is tudsz letölteni,ezek úgymond wg kompatibilis modok,mert már vannak tiltottak is,és bannolgatják a népeket időről idöre. Úgyhogy vigyázni kell mit rak fel az ember.

Nekem is zárt bétás acc volt még, bár nem RU szerveres 😊 Igen, nem nagyon volt időm játszani, és mikor igen, akkor is csak a mérgelődés ment többnyire, úgyhogy el lett ajándékozva. Most egyelőre prém, prém tank és bármi ilyen világi hívság nélkül nyomom kényelmes, öreges tempóban, aztán meglátjuk, meddig jutok el így.
Szerintem a modolt célkeresztek és az extra zoom is bent vannak már a játékban, nézz körül a beállításokban.
Sziasztok!
Pár éves kihagyás után az új csili-vili motor engem is visszavonzott egy kicsit. Vagy 0 hete játszom újra, nyilván vörös tomato módra, de hát ez van. A kérdésem az lenne hogy az orosz fában vannak olyan ágak ahol aT10 benn csak egy Hamarosan felirat virít, ezekről lehet tudni valamit hogy mikor és mi jön ide?
Ja és aki használ xvm-et attól kérdezném, hogy csata közben a nevek mellett azok a villanykörték mik? Mármint arra rájöttem hogy a spotolást jelzik, de mit jelent az áthúzott szürke és a sima szürke?
Ja még valami, modok már nincsenek a játékhoz vagy mi? Kerestem volna célkeresztet meg extra zoomot, de 1.0-hoz egy sincs. Vagy csak én vagyok különleges és nem találom őket?
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.04.04. 15:36:15

ximix
Megszabadultál ?
Nekem még a régi, zárt béta acc.-om is megvan az orosz szeroról 😊 "Дата регистрации: 26.12.2010"
<#eljen><#smile>

The Matrix has you...

Nagyon jó lett a wot, kb két évet hagytam ki, pár madárhangot még hiányolok, de egyébként elégedett vagyok.
Ez érdekes, mert kinézetre ilyen álcám volt amit találtam, de semmi mást nem kaptam 😊 bebugzódott..na, majd ma délután kiderül.

The Matrix has you...

Ez bárkivel megeshet. ToT-ban nyomattam velük.

Ne aggódj, a nagy számok törvénye alapján... Én mondjuk nem vittem tovább ezekkel a tankokkal. Ezek a statok beragadtak, hátha elfelejteném mennyire le van ez programozva.
Kevés helyem volt. Wotot letöröltem. PUBG tesztszerver 12 x fér el a helyére. Megérte a csere.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.04.04. 07:26:03
HTS s3rg1nh00
sokkal jobban függ a csapattól a tank,mint minden más.nekem MT-k közt toronymagasan a legjobb WN8-am van vele,mégis csak egy sárga 51,8-as WR-re futja(overall 50,9 mellett)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joe662
Megnéztem le lehet venni,a nyárit felraktam a 13-90re,azt átraktam a Bc-re
Annyit irt külső elemek megváltoztak.

És le lehet venni?