418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #405245 Én a Gonomefather/Zorgane hang modot használom, az nagyon jó, más mod nincs is fent. -
RODLEE #405244 Valóban elírtam de érted mire gondoltam. -
Plata #405241 Nem tom mi a ragya az az accautom.
De ha nem lopták el akkor nem veszik el. -
RODLEE #405240 Sziasztok!
Régen játszottam már Wot-tal, de kicsit ráuntam a WT-re, modom újra felrakom.
Azt szeretném kérédezni régen mikor nyomtam le lehetett tölteni eredeti motor hangokat meg löveg hangokat,célzó felületet, van erre lehetőség esetleg valaki tudna ajánlani? Meg,hogy rég voltam bejelentkezve az accautom ugye nem veszik el aami volt?
Előre is kösz a választ!
Üdv
Lt.R. -
asolyom #405239 Tudom.
-
lammaer #405238 Jól át van az gondolva, ne félj. Pont úgy működik ahogy akarták :D -
asolyom #405237 Lehet. Nem ártana ezt a gazdasági modellt átgondolni, mert szerintem ez így elég nonszensz. Nem azt mondom, hogy 10-es tierben akarok keresni, de legalább ne kredit temető legyen ez a magasság az átlag játékosok számára, még prémium fiókkal is. Persze ez így valószínűleg nagyon jó fejlesztőknek, úgyhogy vérmes reményeim nincsenek.
-
xFreex #405236 Kötvényeket kaptál. -
Nirz #405235 Defender újra kapható lesz ,vajon ez kamu hír? -
Malarki #405234 Kb másfél év után vettem elő megint ezt a fost a hétvégére, mert miért ne. Mai második meccsem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Minszk pályán, ahol most voltam legelőször, a Tank Ász is meglett a Perzsára, ez azért jól esett, kicsit nosztalgiuázni a régi szép(szép a f*szt) időkről
Amúgy kaptam 4 ilyen pénzköteg izét azt mire és hol tudom felhasználni? -
Nirz #405233 Valszinűleg azért mert a 10-es kredit fekete lyuk -
asolyom #405232 Én sem fűznék sok reményt a riportoláshoz, még az in-game verzióhoz sem. Én számtalanszor riportáltam korábban kedves csapattársat pl. "get cancer" szövegért, de nem hiszem, hogy bármi retorzió érte volna az illetőt. A szemeben a "get cancer" szöveg sokkal súlyosabb vétség, mint az hogy kitol a bokorból. Ha valakinek ennyire elgurul a gyógyszere egy játék miatt az talán érdemesebb lenne elvonókúrára küldeni, legalább is szerintem. -
yossarianHUN #405231 Nem fognak vele foglalkozni, 99%, hogy az lesz a válasz, köszönjük az értesítést, kérjük használd az ingame report funkciót. -
robogo81 #405230 Elég ha a replyayt csatolod,az is jó meg kisebb. -
Nah sikerült addig b@szkodnom ezzel a twich prime-s dologgal míg levonta az éves díjat az amazon 

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.28. 16:44:15 -
asolyom #405228 Nem tudom, hogy miért, de szívesebben játszom a 6-7-8-as tankjaimmal, még az elcseszett MM ellenére is, mint a 10-esekkel.
-
Videofelvetelhez progi? , ami low qualitet, nem streamra.. Inkabb arra, mikor egy kedves DW kitol a fedezekbol, de nem azert mert ø akarott, hanem szimplan utban voltam... Ergo a "teamkiller".. Es csatolnam egy reporthoz. -
Hehe, este én is kerültem hasonló helyzetbe Bat 58 artyval, Coa-13-at csináltam, és untam, hogy nincs egy arty se a csatában... Aztán Mountain Passen elkezdtem foglalni az artijuk kivégzése után, erre maradt a másik artink meg én egy ~150 hp-s Badger ellen. :-D
Megkérdeztem, hogy nyerni akarnak, vagy rámenjek a Badgerre? Nagy kuss volt, úgyhogy becapeltem. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.28. 14:35:46 -
Oldskools Promodban van, úgy láttam. :-) -
Keresek modot, lattam vmit a masodpercre mutatta a lovestol becsapodasig a roppalya idejet. A solomode packot hasznaltam, de a legutobbi fresh ota desktopolja a jatekot. Tehat vmi mas kellene, koszi -
Plata #405223 Blitz mobilos.
Olyan tankok is vannak benne ami a wot-ban nincs. -
Mi a kulomseg a wot es a wot blitz køzøtt? Jo jatekot, hetveget -
Kaptam megint egy 30% kupont
vegyek 2naponta Wz-td-t
-
asolyom #405220 Én nem tudtam játszani a Maus-szal. Iszonytatóan lassú, sokszor lemarad az ember a csatákról, mivel általában túl sok a gyors tank. Ráadásul a Maus ugye automatikusan kapja a goldot, és a beforgatott tank test és torony hiába pattint jól, a lövéshez oda kell fordítsad a tornyod, és akkor az ágyú melletti részt viszi a gold, mint a vajat. At E100 majdnem ugyanez, csak ott még jó lapos is az ágyú melletti rész. Szerintem még mindig IS-7-nek van az etalon tornya a játékban.
-
asolyom #405219 A saját KV-2 írogatott. -
Gyuszopapa #405218 Hetek óta nem volt arty mentes csatám.Nem mintha sokat játszottam volna.Ebből is látszik milyen noobbiztos tank még mindig a Maus.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.10.28. 10:56:05 -
mondjuk attól függ kinek,a Löwének biztos ez volt a véleménye :D -
asolyom #405216 Természetesen itt is én meg a Cromwell voltunk a noobok, mert befoglalással megnyertük a csatát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #405215 Nekem meg pont a wotzilla nem megy. -
asolyom #405214 Van ott olyan, hogy take snapshot, azt megnyomtad? Azzal frissít. -
Én a wotzilla-t használom,mindent meg lehet nézni.
Skill4ltu megint alkotott,most a blokkolós küldi csinálta
21k blokkolás:-) -
Plata #405212 Megnéztem wotstat-ot,de le van maradva,szerinte október 13-adikán játszottam utoljára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.28. 08:13:03 -
asolyom #405211 Persze tudom, nem is mondtam, hogy rossz a tank, már most látom, hogy klasszisokkal jobb, mint a T-43. Ez a screenshot egyébként a wotstats.org-ról van.
Ami a csapattársakat illeti, tegnap valami iszonyú balszerencsés voltam. Vagy 5-6 csapattársat meglőttem, persze nem szándékosan, hanem be voltam célozva, és ahogy klikkeltem az egérrel, abban a miliszekundumban beautókázott elém, és így tarkón lőttem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.28. 08:08:46 -
Plata #405210 Hol nézted meg hogy mennyi csatád volt?
Figy ez nem a T44 hibája,tegnap egész nap volt vagy 3 nyertes csatám.
Az este be is kékültem mert tele lett a hócipőm gyökér csapattárssal és bele lőttem. -
asolyom #405209 Nem lenne rossz tank ez a T-44, főleg ha nem lennék vele folyamatosan sz*p* ágon. 
Más, most először láttam olyan MM-et, hogy 2-5-8.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.28. 07:45:46 -
Plata #405208 Ha jól emlékszem murovanka-n van egy fa,ami félig ki van dőlve az erdőben,az is bugos.
Bc 25-el elütöttem mert azt hittem hogy sima fa mint a többi,erre úgy felvágott mint a huzat.
Pedig egyszerű fának látszik még is úgy viselkedik mint egy kő vagy szikla. -
Nem mondom, hogy ezzel az eventtel szarrá lehet magad keresni, de tegnap óta 11misit sikerült összefarmolni. T_T -
asolyom #405206 Ehhez nagyjából hasonló, amikor rámegyek egy kőre, és felfordulok, mint egy büdös bogár. Ez gyanúsan sokszor esett meg velem mostanában, és nem csak gyors tankokkal, mint az EVEN, vagy az E25, hanem pl. a T-43-mal is jártam így. -
Angelus1991ster #405205 Jelezni kéne support-ban (ha nézik azt egyáltalán), hogy hiba van a térképen. -
Meg se mozdult,csak a tornyomat tudtam forgatni.
Pedig még meg tudtam volna anàlizàlni a két 1kezes b..it