418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Aha, és mióta? :D Mikor én játszottam vele utoljára még 170-es penje volt. De ha most jó akkor örülök, az egyetlen értelmes prem tankom amivel pénzt lehet keresni.
  • Maala
    182 (vagy 186?)mm volt eddig is a penje az SP-nek. :-D Ugyanolyan jó, mint eddig volt.
  • Malarki
    Halottam hogy az 1.2-es patchben buffolták kicsit az SP-t. mennyire lett használhatóbb most? A 200-as átütés elég elég szaftosnak hangzik(legalább is a 170-hez képest ami volt), meg állítólag mozgékonyabb is lett. Szóval mi a vélemény róla, nem olyan szenvedős már szegény mint régebben volt?
  • Maala
    Hehe, nem tudom, hogy voltatok ennyire ügyesek. :-D Nekem simán adta.
  • Megamax
    kossz jótanácsot, már egy ideje max 2 csatára lépek be, ha egy japán tehén van az ellenfélnél vagy arty is van ajtékban akkor csak 1 csatára. Inkább kilépek valahogy nem fulik a fogak ahhoz hogy az égbol is meg elolrol is arty lovoldozzon.
  • joe662
    Sehogyanengedd el,nekem sem sikerült.
    Pedig kipróbáltam pár verziót,így is 30k vontak le eddig,igaz majd visszakapom,de tök idegesítő:-(
    Mivel a twich-es 7 nap nem működött így megpróbáltam az amazon prime video 30 napos triállal is,de az rögtön levont 27k-t
    Perszea másnak ment azzal,nekem természetesen nem:-(
    Úgy felhagytam a dologgal.
  • Plata
    Ha peched van le von 1 évi előfizetést.
    Jó páran jártak úgy,de amúgy csak egy havit von le,de lehet hogy visszakapod,bár az sem biztos.
    Van akinek ingyen összejött van akinek le vont 1 havi vagy 1 évi amazon előfizetést.
    Kérdezz meg valakit akinek sikerült ingyen hogy hogy csinálta.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.30. 15:36:49
  • asolyom
    Ha ennyire zavar a prémium lőszer. akkor javasol, hogy ne lépj be olyan gyakran a játékba.
  • Angelus1991ster
    Kell valamennyit fizetni a nőstényért? Mert az amazon kártya adatokat kér a regelés után.
  • Ryleh
    Azeee vannak sci fik. Puhatestu papir marder ignoralja a typ95 loveset, szembol, kb 50meterrol,es total merolegesen.
  • Megamax
    A kurva annyát a WG nek, elosszor ez a twitch prime baromság basz fol mostmeg elso csatára bemegyek és elso lepattanó utánn mit kapok hát basszad meg a páncélod naná hog ygold loszert
  • Megamax
    Eszem faszom hogy baszódna meg, hogy a tokombe lehet megcisnálni ezt a faszom twitch prime baromságot? Sehol sem találom az amazom prime ban a twitch account linkelést!!!
  • asolyom
    Elkezdheted, csak ne görcsölj rajta nagyon, mert akkor nem fog sikerülni. Én 10k+ csata után vagyok a T28HTC küldetések vége felé, a HT készen van, a TD-ből hiányzik kettő, a LT és MT küldetésekből is talán 2-3 hiányzik. Annyira nem pörögtem rá, de örültem ha megvolt egy-egy.
  • Ryleh
    Sracok.... Alapbol a td es az arty fogott meg. De vegig szeretnem vinni a kampanyokat.es mivel lanc kuldi, szamos kriteriumnak kell majd megfelellni. T28, Lee maxos,t5 M4 iscsak penz kerdese. Mit javasoltok, hogy a stug-os kampanyt elkezdjem?
  • lammaer
    Én ma vettem meg és NAGYON NAGYON bejött.
    Eddig küszködtem ezzel az ággal, gondolkodtam hogy átugrom a T25öt, mivel az előtte lévő nagyon nyögvenyelős volt, aztán megláttam hogy 3as táras ágyúja van, és adtam neki egy esélyt. (nagyon szeretemn a táras tanokokat, marhárta idegesit amikor kiharclsz egy jó helyzetet, és a random úgy dönt nem találod el a célpontot.. táras tankkal legalább nagyobb az esély :) )

A t24-el a legnagyobb bajom az volt hogy az ágyúja nagyon kicsit sebzett, semmi elrettentő ereje nem volt. Belelősz valakibe egy csikicsuki harcnál és abban a pillanatban rájön a srác hogy lol, ez nem sebez (110es a sebzés), egyből rádjön és kifiléz.

Namost, T25 ugyanúgy 110et sebez, de 3x.... nagyon sokan meglepődnek rajta amikor kapják sorban a csipkedést. Emellett nagyon jó az ágyúsüllyedése is, tehát lehet domboknál harcolni, 8 sec alatt tölt be a 3as tár (azaz kellően gyors, ha kiürül a tár nem vagy sokáig végtelen), és kifullozva még mozgékony jószág is. Tetszik. Páncélzata nincs, de hát miért lenne :)

Látványos a különbség.. t24el az átlagsebzésem 221, ezzel meg 606 :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.29. 22:38:39
  • joe662
    Nem lesz több klón tank,Hwk30
  • Plata
    Részben igen,mivel egy csapattárs egyáltalán nem csinált semmit,végig a kezdő helyen volt.
    De másik három meg folyton kinyírta magát.
    Én mindig hazavittem a cuccot ha zűrös volt a helyzet.
    Vagy ha volt nálam sok.Volt hogy szinte full hp-val sikerült hazavinnem sokat.
  • yossarianHUN
    Újabb mutáns fél-Chieftain (talán a harmadik?), ismét T10 reward tank, úgyhogy a többség sose fog vele találkozni. Meh.
  • Desmodromic
    Biggy:

Chieftain
  • joe662
    2.5k gold.
  • HTS s3rg1nh00
    az arl44 bár nem egy OP tank,egész használható...ha nem t8-ban van
    viszont az utána lévő hetes az kvázi ugyanaz,na az már a saját tierben is szar,ott hagytam abba az ágat
    #405263: ha a sima T6 tankra gondolsz,az annyira nem rossz,bár nem is kezesbárány.ha a prémre (ami asszem T40),na az szar. :D
  • Userx2
    Megtudnátok mondani nekem, hogy ingame mennyibe kerül 30 napos prémium fiók?
  • asolyom
    A 6-os Skoda T25 mennyire használható manapság? Gondolkodom, hogy itt a csehszlovák event kapcsán megvenném.
  • asolyom
    Ez a WZ TD szerintem az egyik legjobban használható T8-as prémium tank. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok igazán nagy TD játékos, és a legénység is még csak az első skill sor végén jár.
  • yossarianHUN
    És gondolom a botokat, amikből az a 74 jött, mind a csapattársaid segítsége nélkül gyilkolásztad le
  • Plata
    Kicsit többet,74-et.
  • Angelus1991ster
    s te mennyit gyűjtöttél?
  • Plata
    Jézus ez a sötét front mekkora szar.
    Rajtam kívül a csapat gyűjtött 7 zöld anyagot.
  • Plata
    Most volt mákom egy Op prém tankhoz.

Vk45.02 és a képen látható sügér Vk ellen.Szemtől szembe közvetlen közelről.
    Mivel a kicsike goldot lőtt csak így élvezettel szedtem szét.
    Ez volt a haverja.

Sajna mikor már kettőt bele is lőttem hátul hegyen kempelő progettó lenyúlta,igaz egy pofont ő is adott neki.Az a gyökér csak a hegyen kempelt,segíteni nem segített.Végig ugyanott kempelt.
  • Megamax
    Tul OP volt és a kezdo játékosok nem tudták miért nem lehet megsebezni így a WG megcsinálta a HD modell óta hogy nagyobb legyen a tornya és hogy ha belulrol lovik meg a kulso láncot akkor sebezzen is.
  • joe662
    Kár,hogy havonta csak 1x kerülök ide
  • yossarianHUN
    Nekem úgy rémlik (bár én még 2012 táján játszottam vele utoljára), hogy siralmas volt, mert folyamatosan láncolta minden, de az ember egyetlen vigasza az volt, hogy legalább nem sebződött, ha a túllógó részt találták el. Ha ez megváltozott, akkor ünnepélyesen átsorolom a simán "szar" kategóriából a "tökéletesen használhatatlan"-ba.
  • Maala
    Nekem meg úgy rémlik, hogy pont azért volt gáz az ARL 44, mert nem lehetett eljátszani vele azt, hogy kidugod az első kereket benyelni a lövést... Pont emiatt.

Kb. csak tornyozásra lehet használni, máshogy nem nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.29. 13:54:53
  • asolyom
    A tanks.gg szerint ott nincs is hitbox, bár ugye a tanks.gg az nem hivatalos.
  • yossarianHUN

Megmagyarázná valaki, hogy ez miért sebzett? Köztudott, hogy az ARL testen túllógó felfüggesztése katasztrófa láncolás szempontjából, de hogy még sebződik is ott úgy, hogy nincs is mögötte tanktest, az új.
  • asolyom
    Igen, vagy Zorgane WoT forumán van link.
  • asolyom
    Nem.
  • Maala
    Nem szokott a hanggal problémád lenni? Pl. nem csattannak rajtad a lövedékek, ha lepattanót/sebző találatot kapsz, ilyesmik?
  • RODLEE
    Kösz!
    Ezt a Wot hivatols oldaláról lehet letölteni ugy?
  • Plata
    Ühüm,azért mondtam hogy ha nem lopták el akkor megvan.