World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsiságból beléptem a fiaméra,mentem egy kört és a boostereket,és az álcát is megkaptam most,pedig 1 db bélyegje sem volt eddig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.04.03. 20:16:11
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The Matrix has you...
http://www.vbaddict.net/gamestatistics/tank-tier-classes
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.03. 15:59:02
The Matrix has you...
Az már kiderült, hogy ez úgy három, hogy a csőre, toronyra, testre is megvan, és úgy négy évszakos, hogy minden pályán ugyanaz az álcafestés lesz a tankon.
Azt remélem hogy ez is le-fel pakolható, de biztosra szeretnék menni, nehogy rajta ragadjon egy később eladandó tankon. <#vigyor0>#vigyor0>
A játékban meg erről infót nem nagyon találtam.
The Matrix has you...
Az az álcafestés, amit most kaptunk az szabadon feltehető, levehető a tankokról?
Vagy örökre vasalva arra, amire először felteszed?
Nagy ritkán akadnak normális, sőt szuper csapattársak. Volt olyan aki meccs után rám írt és elnézést kért, mert nekem jött, miközben Ő halt bele...mindketten hibáztunk, de ha éppen olyan ember, akkor el is küldhetett volna a picsába. Meg van más pozitív példa is, de persze az agyhalottak többségben vannak, még az a szerencse, hogy ilyen a másik csapatban is van. Azokat egész jó levadászni 😄DD
Nálam nagyon sok múlik a hozzáálláson. Rengeteg olyan példát tudnék sorolni mikor már feladtam magamban, le is álltam a tankkal, hogy kilőjön az ellenfél, mert nem jött össze amit akartam...aztán nem történt semmi, gyorsan odakaptam az egérhez, durr és sikerült kilőni...szal...good RNG
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az eventet is kihagytam.
Nagyon odabasz az hogy a csapat folyton botból áll.
Igazából mindegyikkel lehet játszani, csak van amivel kurvanehéz 😄
The Matrix has you...
"ez a helyzet egy 7 éves játékkal hogy mindenki túlesett a tankhúzáson vagy nemigen húz új ágat hogy szopjon, vagy xp boostal letudja a grindet"
Ezt csak a saját accodra igaz. Bátyám 5 hónapja játszik, nem túl sokat naponta, tier 4-5-6-nál jár különböző nemzeteknél.
Stat
-ha a játék elején fekete füst jön a jármúból tuti bukó a csata <#hehe>#hehe>
A 3-5-7 tényleg átgondolandó, mert a top3 dönti el nagyrészt a csatákat és ott nagyon nem mindegy milyen szintű játékosok állnak a két oldalon.
Csata leosztás 3-5-7 mellett lehetne 1-3-11 és/vagy 2-2-11. Kicsit jobban megírhatnák ezt a formulát vagy mit.
Bár ennél a cégnek nevezett valaminél úgy látszik csak a grafikai és zenei részleg dolgozik 99%-osan, a többi csak mereszti a seggét és naponta beír vagy 5 karaktert aztán műszakvége...
angelus1991ster.blogspot.hu
akkor halt meg a játék fun faktorja teljesen
Ez százalékokra lebontva közel 60% T8, 19% T7, 21% T6. Én érzem a legnagyobb nosztalgiát a 4 tieres MM iránt, de ott legalább az ember kb. annyit volt top tank, mint a lista alján. Amit a rendszer fél kézzel elvett, visszaadta a másikkal. Ez így most viszont elég unbalanced.
Tier 8 MM- szinte az émelyítő hányingerrel egyenlő az állandó tier 10 főleg a "régi" tier 8-as tankokkal, már a prém tankos farmolástól is elmegy az ember kedve mert egy cseppet sem szórakoztató.
3-5-7 -es leosztás, ez is egy nagy kalap fos ha kapsz 2-3 agyhalottat fölülre akkor lefosod a bokád hogy esélyed legyen.
Vagy több weakspot az op szarokra vagy a szórást vegyék vissza a régi szintre és akkor talán kevesebb lesz a sírás a goldammó miatt is.
(meg néhol a tankok fizikája is siralmas, felmászik a ház falára , a sziklák csúszósabbak mint a jég , és a kedvencem a rosszul modellezett sarkok amik benyelik a lövéseket.)
Trance&Friends nothing more..
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Vagy mindenki rongyolhasson 55-60-al legyen páncélja és legyen minimum 490-es alfája, hangyafasznyi weakspot valahol a bal bokája mögött és győzzön a legjobb.
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.04.02. 13:01:03
2-3. meg te mentél előre, mikor az IS-7et kellett volna előre engedni. Ha nem megy, akkor te sem mész, ilyen egyszerű. Nem mindig csak a támadás, támadás, aztán nyilván a fail.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.04.02. 12:09:23
Már csak a WtfE100 miatt is megveszem<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.04.01. 22:41:10
ööö, volt klántag is...öööö
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.01. 20:45:41
The Matrix has you...