World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Pedig ha játszottál,meg kellet hogy kapjad.
Kíváncsiságból beléptem a fiaméra,mentem egy kört és a boostereket,és az álcát is megkaptam most,pedig 1 db bélyegje sem volt eddig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Üdv a klubban. :-)

joe662
Éppen a minap akartam kérdezni,mi ez az új nick,de így már világos.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Régen jó tank volt az a VK, megint csak az mm-re tudom fogni, hogy elkúrták. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ezaz, hogy mentem egy kört, de nem kaptam üzit és néztem a festést is, nincs ott új. mindegy, majd meglesz.

The Matrix has you...

Ez a VK3001P valami hihetetlen. Mármint én azért sok mindent megéltem ebben a játékban 2010-17 között, de hogy egy tankkal 70 csata alatt ne tudjam 40% fölé tornázni a WR-t, az azért nekem is új. Komolyan, pakolom a kecskegidát és az áldozati tőrt a bőröndbe, és megyek a konteótáborba, mert ez valami agyrém. Mintha írtak volna valami algoritmust a WG-nél, hogy a játékosbázis degeneráltjainak színe-java kizárólag az én csapattársam lehessen. Az elmúlt három csatámban mind 2000 felett sebeztem T6-ban, és mindháromszor olyan simán kikaptunk, hogy öröm volt nézni. 850 átlagsebzés, ami egyáltalán nem nagy vásziszdász, de tekintve, hogy 3-4 percnél nem szoktak tovább tartani a csaták, szerintem azért nem rossz teljesítmény, és az azért kiviláglik belőle, hogy nem rajtam mennek el a csaták. Akkor meg mégis mi a rézfánfütyülős radai istencsapása folyik itt? Ezért kár volt új accot kezdeni, miután megszabadultam az előzőtől.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.04.03. 20:16:11
joe662
Egy ilyen tehén mintàs festést keress,nekem az van a legelsó helyen minden nemzetnél.

Maala
És? A mérföldkövekért járó jutalmakat a következő csatádban megkapod már.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem azért, de annak még nincs vége, nem? április 6-ig írja a játékban, addig lehet gyűjteni a tokeneket. Valahonnan volt nyári festésem, de szerintem nem abból, mert se sivatagi, se téli cuccot nem kaptam.

The Matrix has you...

ROMOTO
Nem tudom mit néztél ott, de én pl. ezt találtam...
http://www.vbaddict.net/gamestatistics/tank-tier-classes
A WOT szerverét nem nagyon tudom vissza datálni. <#vigyor1>

jaa, hogy az? majd otthon megnézem, de wotinfo-n sincs infó róla, hogy leszedhető-e később. Este felrakom valamire amit tuti nem adok majd el és megmondom 😊
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.03. 15:59:02

The Matrix has you...

joe662
Nyugodtan rakd fel,ha esetleg nem jönne le,akkor állítsd vissza a windózt tegnapra<#banplz><#hehe><#idiota>

Nem arra, hanem most a Grand Extravaganza esemény során kapott három darab négy évszakos álcafestésre.
Az már kiderült, hogy ez úgy három, hogy a csőre, toronyra, testre is megvan, és úgy négy évszakos, hogy minden pályán ugyanaz az álcafestés lesz a tankon.
Azt remélem hogy ez is le-fel pakolható, de biztosra szeretnék menni, nehogy rajta ragadjon egy később eladandó tankon. <#vigyor0>
A játékban meg erről infót nem nagyon találtam.

Ha arra gondolsz amit a legutóbbi, éles Rangsorolt csaták után kaptunk, azt lehet cserélgetni szabadon.

The Matrix has you...

Sziasztok!
Az az álcafestés, amit most kaptunk az szabadon feltehető, levehető a tankokról?
Vagy örökre vasalva arra, amire először felteszed?

Nemtom, nekem annyi tapasztalatom van, hogy ha szarul állok hozzá, csak úgy puffneki módon játszom akkor szar lesz a meccs is. Ha meg kicsit koncentrálok leszarom, hogy éppen vesztettünk, adott tankkal jól mentem, akkor jó érzésekkel szállok ki a buliból. Többre nem figyelek már.

Nagy ritkán akadnak normális, sőt szuper csapattársak. Volt olyan aki meccs után rám írt és elnézést kért, mert nekem jött, miközben Ő halt bele...mindketten hibáztunk, de ha éppen olyan ember, akkor el is küldhetett volna a picsába. Meg van más pozitív példa is, de persze az agyhalottak többségben vannak, még az a szerencse, hogy ilyen a másik csapatban is van. Azokat egész jó levadászni 😄DD
Nálam nagyon sok múlik a hozzáálláson. Rengeteg olyan példát tudnék sorolni mikor már feladtam magamban, le is álltam a tankkal, hogy kilőjön az ellenfél, mert nem jött össze amit akartam...aztán nem történt semmi, gyorsan odakaptam az egérhez, durr és sikerült kilőni...szal...good RNG

The Matrix has you...

Sherman0070
Semmit sem változott. Ugyanolyan meccsek vannak, mint voltak eddig.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Én 1.0 óta alig játszom.
Az eventet is kihagytam.
Nagyon odabasz az hogy a csapat folyton botból áll.

Meddig elérhető sandbox-on a battle royal?
Szerintem is inkább emberfüggő, nekem speciel a nehéz tankok a kedvenceim...

Igazából mindegyikkel lehet játszani, csak van amivel kurvanehéz 😄

The Matrix has you...

Hát azért hozzáteszem, hogy a VBAddict szerint tier 6- ban és tier 7 ben többen duhajkodnak, mint tier 10 ben.
"ez a helyzet egy 7 éves játékkal hogy mindenki túlesett a tankhúzáson vagy nemigen húz új ágat hogy szopjon, vagy xp boostal letudja a grindet"
Ezt csak a saját accodra igaz. Bátyám 5 hónapja játszik, nem túl sokat naponta, tier 4-5-6-nál jár különböző nemzeteknél.
Stat
joe662
Népi megfigyelések level 99 mester szint<#banplz>
-ha a játék elején fekete füst jön a jármúból tuti bukó a csata <#hehe>

Van benne igazság, de egyrészt most a ToT-ban light ág van, nyilván sokan játszanak velük, másrészt Twitch streameket nézve úgy látom, hogy a jó játékosok tudnak érvényesülni a nehéz tankokkal is.
A 3-5-7 tényleg átgondolandó, mert a top3 dönti el nagyrészt a csatákat és ott nagyon nem mindegy milyen szintű játékosok állnak a két oldalon.

ROMOTO
Már volt róla szó hogy hiába az új MM, mindent tiret felránt mert alul nincs sok játékos és nem hajlandóak hosszabb várakozási időt kreálni a wg-sek, ha bemégy tier 1 be akkor még így is percen felül várakoztat hogy betegyen 10-10 tankot oldalanként...ez a helyzet egy 7 éves játékkal hogy mindenki túlesett a tankhúzáson vagy nemigen húz új ágat hogy szopjon, vagy xp boostal letudja a grindet és tier 8-10 ben duhajkodik, amíg kb. játszhatatlan a tier1-7 és nincs várakozási idő, addig azt a keveset be fogja rántani a nagyokhoz, pláne ha med, light...
joe662
Regisztràlni kell,majd hozzàrendelni a wot fiókot,mint az xvm-nél.Progit letölteni,megadni neki a wot msppàt,és kész.:-)

A ház/sziklafalra való felcuppanás a legröhejesebb. A felborulások nagy része emiatt van. Aztán a fal mellett oldalra esve maradhat a csata végéig a tank, segítségért kiáltva. A szar fizika miatt egy talpraállító mechanizmust is bevezethetnének, vagy csak javítsák ki. És ne legyen több pókemberes mutatvány.

Csata leosztás 3-5-7 mellett lehetne 1-3-11 és/vagy 2-2-11. Kicsit jobban megírhatnák ezt a formulát vagy mit.
Bár ennél a cégnek nevezett valaminél úgy látszik csak a grafikai és zenei részleg dolgozik 99%-osan, a többi csak mereszti a seggét és naponta beír vagy 5 karaktert aztán műszakvége...
Persze ha a szíriuszi tankok staccát kijavítanák, leszarnám a többi problémát...

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Nem ezt ígérte anno a WG az új mm-el...
akkor halt meg a játék fun faktorja teljesen

Sherman0070
Új mm óta sajnos.

Sherman0070
Hogy működik ez az oldal? 😄

Én már nem játszom a játékkal. Belefáradtam ezek miatt. Inkább csinálok mást.
Egyébként a T6 mikor lett véglegesen ilyen T8 free food tier? Pár napja írom a csatáimat VK3001P-vel, mert gyanús volt, hogy irtó sokat vagyok T8-ban, gyakorlatilag a csatáim túlnyomó többsége ott zajlik. Így néz ki most a sorminta: 8-8-7-6-8-8-7-7-6-8-8-6-7-8-6-8-8-6-8-8-8.

Ez százalékokra lebontva közel 60% T8, 19% T7, 21% T6. Én érzem a legnagyobb nosztalgiát a 4 tieres MM iránt, de ott legalább az ember kb. annyit volt top tank, mint a lista alján. Amit a rendszer fél kézzel elvett, visszaadta a másikkal. Ez így most viszont elég unbalanced.
xotyi
Szerintem 3 dolgot kéne rendbe rakni végre
Tier 8 MM- szinte az émelyítő hányingerrel egyenlő az állandó tier 10 főleg a "régi" tier 8-as tankokkal, már a prém tankos farmolástól is elmegy az ember kedve mert egy cseppet sem szórakoztató.
3-5-7 -es leosztás, ez is egy nagy kalap fos ha kapsz 2-3 agyhalottat fölülre akkor lefosod a bokád hogy esélyed legyen.
Vagy több weakspot az op szarokra vagy a szórást vegyék vissza a régi szintre és akkor talán kevesebb lesz a sírás a goldammó miatt is.
(meg néhol a tankok fizikája is siralmas, felmászik a ház falára , a sziklák csúszósabbak mint a jég , és a kedvencem a rosszul modellezett sarkok amik benyelik a lövéseket.)

Trance&Friends nothing more..

El kell engedni a játékot. Keresni kell más elfoglaltságot. Ha csak idegeskedsz nem éri meg.
voivod32
Én ebben csak azt találom elkeserítőnek, hogy ezek még el is hiszik magukról, hogy jól játszanak, pedig csak a legnagyobb önámítók, akik csalással érik el a "sikert". El tudom képzelni, hogy a való életben is mindenki hátán, minden áron keresztültörtetnek, csak , hogy nekik jobb legyen.Aki egy játékban nem tud becsületes lenni, (ahol semmi tétje nincs a győzelemnek, legfeljebb az egója, amit fényeznie kell a kisebbrendűségi komplexusa miatt.) az milyen lehet a komoly dolgokban?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem tudom miért csodálkoztok ezen, a játékosok nem játszani és élvezni akarják a játékot hanem minnél gyorsabban tullenni a csatákon és ezért megtesznek mindent. Orulok ha van pár csata ami 5 percnél tovább tart de már nem éri meg koltenem prémiumra sem ez már nem élvezet. Amint páncélba utkozik valaki már tolti is a goldot , ( ez jellemzo a normál játékosokra) a "jó játékos meg sem probáll normál loszerrel loni. Mivel szar a netem ezért nem tudok streamelni de mikor az IS2 es valagára a Type 64 goldot tolt az elso lepattano utánn az már vicc. Vagy a KV-85 az oldalamrol lepattan de a második lovedék már szintén gold. Ha nem koltottem volna olyan sokat a játékra már rég otthagytam volna (meg ha lenne hasonló játék)
voivod32
Most nézem, hogy a 2. meccsről írtad, amire válaszoltam. Az IS-7 volt elöl, csak miután kapott a dombról kettőt, gyorsan visszavonult, a többiek meg kihaltak mellőlem. Én meg ugye, a Type-al a 15km/h-s valódi sebességemmel nem igen vagyok alkalmas a visszavonulásra. De tökmindegy lett volna, mert már a seggünkben voltak vagy öten. Nem tudom, van -e Japán Heavy-d, de az a helyzet, hogy a meccs elején , muszáj elindulnod valamerre, különben neincs időd beleavatkozni a csatába, mert vagy mindenki kihal, mire odaérsz valahová, és hiányzik nekik a tűzerőd, vagy kiirtanak minden ellenfelet, mire lőhetnél egyet. Arról nem is beszélve, ha a felvonulási útvonaladon elfoglalja a pozícióját az ellenfél, te már nem mész sehová.

xotyi
Tegnap este egy streamet nézve kicsit elgondolkodtam a dolgon, régen még nagy kunszt volt az ha egy medium gyors(kivéve a Centurion sorozatot meg ha jól emlékszem a Patton is "lomha" volt), kb tudtad kikre számíthatsz bizonyos pozíciókba mikor odaérsz számolva a pofonokkal, de amióta a TD-k(Grille , Skorpion , Obj variánsok) ,sőt néhány Heavy(obj 257, Wz-111-5A) is be tud érni olyan helyekre ahova régebben csak lightok meg medek azóta felboult az egész, Grille15 első nerfeletlen verziója olyan helyekre ért be,hogy ő fogadta 750-es puszival a spottereket, most meg itt van a Obj 268 V4 , hiába 0.4-es az ágyú szórása ha bele tud mászni bárki arcába miközben röhögve pattintgat és feltart egy egész oldalt. Talán vissza kéne egy kicsit venni a sebességből, mert szépen lassan eltűnik a "kasztokra" jellemző egyediség.
Vagy mindenki rongyolhasson 55-60-al legyen páncélja és legyen minimum 490-es alfája, hangyafasznyi weakspot valahol a bal bokája mögött és győzzön a legjobb.

Trance&Friends nothing more..

voivod32
IS-7-ünk nem volt, szerintem az IS-4-re gondolsz, de nyílt terepen nem élsz meg Type-4-el az artyk miatt, (láthatod a következő képen). Egyébként, nem mentem sokat előre, inkább oldalra. Ezt a mapot még amúgy sem igazán ismerem, amióta átalakították. De a lényeg a lényeg, néha olyan érzésem van, mintha kivették volna a játékból a normál lőszert.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.04.02. 13:01:03

Maala
1. képen én tuti E6-ban kezdtem volna, magaslat, is a weakspotokat jól el lehet ott rejteni a szemben lévőktől, mégha a várost bukjuk is.

2-3. meg te mentél előre, mikor az IS-7et kellett volna előre engedni. Ha nem megy, akkor te sem mész, ilyen egyszerű. Nem mindig csak a támadás, támadás, aztán nyilván a fail.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

voivod32
Nem, az okozza, hogy az a csapat veszít, ahol több a nehéz tank, mert lassabban töltenek és mozognak mint a lightok, azok viszont golddal bármit átütnek, és sokkal gyorsabban töltenek. Egy rakás fos az egész Nem is értem, miért nem veszik ki a heavy tankokat. Ja, de . Kell a sok HP a sok, olcsó sikerélményre vágyó, goldfosó kis buzinak, akik így folyton tolják a prémium accountot, mert másképp nem lenne pénzük DRÁGA LŐSZERRE!

voivod32
" Játék" nehéz tankkal.Ez két, egymást követő csata volt, de bármelyik lehetett volna. Aki szerint ez rendben van, annak szerintem , valami gond van a fejével.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.04.02. 12:09:23

Nemrég kezdtem újra játszani és ahogy régen is most is úgy látom, hogy a hétvége okozza ezt a nagyon aránytalan meccsek sokaságát. Hétköznap sokkal jobb csatákat lehet játszani.

joe662
Pedig már itt totyorgok az ATM-nél<#banplz><#hehe>

Maala

joe662
Leviathan a shopban:-DD<#hehe>
Már csak a WtfE100 miatt is megveszem<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.04.01. 22:41:10

Maala
Damn, a pillanat, amikor rájössz, hogy tegnap 25 wint letoltál 430U-val anélkül, hogy egyszer is figyelted volna a missiont: 8k dmg (egyéni/szakasz)... volt azért 7k feletti dmg is bőven. T_T

joe662
Ha valakit érdekel a stat buzgárkodás Wot Numbers már van Wn9 is<#hehe>

joe662
75% wr-je van ma,mit akarsz még<#fejvakaras><#hehe>

jujujujjujjjj, ez már nagyon beteg...220-nál is több tank és ilyen statok..áztákibeba****kérem kapcsolja ki...

ööö, volt klántag is...öööö
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.01. 20:45:41

The Matrix has you...