World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugy látszik a régi motorosok (mint Láma bácsi) mehetnek az EU1re is 😄

értettem mint mondtál csak gondoltam poénkodok kicsit de inkább hanyagolom legközelebb.
amúgy nehezen tudom elképzelni hogy ha már ennyi pénzt kiadtál a wotra akkor csak simán ott hagyod egy kezdettben biztosan rosszabb játékért,
amit biztosra veszek hogy ugyan úgy fogsz szidni mint a wotot talán még jobban is.

Wot: Totti93

aki esetleg szenvedne velem szakaszban az eu2õn megtalál (csak arra engedett be) csacsi1985 néven.
Muhaha, a hivatalos fórumról:

Stalin: 1
EU: 0

Egyébként Ectar itt ír a dolgokról.

grat
eu2 engem szó nélkül beengedett
darki81

az elõzõ köröm E75-el 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

én megyek...csak intézd már el hogy bejussak...
vki szakaszba nem akarna jönni? meg kellene csínálnom a 30 killt,esetleg az 50k xp-t!
Persze. Nyilván abba is lesznek dolgok ami nem fog tetszeni az embereknek. Én biztos nem kezdek el egy másik MMO-t. Ez az elsõ és utolsó amivel komolyabban foglalkoztam, az egész életem rámegy ezekre a szarokra, meg a grindelésre.
http://www.youtube.com/watch?v=Qzpuh6P8n34&list=LLj8YigID2JUjeROlPUowADQ addig itt tankozzatok...
szöveg értés egy NAGY 1-ES...nagy D-vel...arra céloztam,hogy tankokról szóló netes játékokból is miért ne lehetne több...ami itt az anyagiakra vonatkozik az az,hogy amiért fizetünk azért el is várunk vmit...
na mesélj csak melyik az a mobilszolgáltató amit ingyen lehet használni? 😄

Wot: Totti93

Nekem is prémmel 1719 volt vele eddig a max. ami szintén csak 1. szintûre volt elég. De gondolom idõvel többen megvásárolják, így az átlag xp az 1%-ba kerüléshez is remélhetõleg csökkenni fog. Mellesleg júl. 29-én linkeltek hivatalos fórumra egy képet, akkor 1333 tiszta xp-re adta meg a csávónak a Tank Ászt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És persze, ha annak is felfut a népszerûsége, annál sem biztos, hogy nem fordulnak majd elõ olyan hibák mint ez itt most.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Persze ízlések és pofonok, de minek szenvednél egy amúgy papír TDvel kis ágyúval, ha tudod õket egyhitelni is. Ha gyorsan akarok lövöldözni visszatérek az alap felvetéshez és megyek matildával, vagy churchil 1 /kv1el.
Valóban pontatlanabb a 76osnál (persze ezzel sem fogod a weakspotokat 10/10x ellõni), de szerintem gyakran kiszámítható a röppálya. Én szeretem vele. Mire egy páncélozottabb tankon becélzod és el is találod a weakspotot addig trollgunnal is újratölthetsz 7 sec alatt, az meg mindenhol sebez kb. Vannak elõnyök és hátrányok is, de AT2be is 100+okat sebzek, szóval nem panaszkodom, hogy használhatatlan.
Nem kell sokat várni ott lesz a war thunder.

De ott 20 szint lesz gondolom, mint a repcsisbe, és 10 felett prém nélkül esélyed sincs kb...és rohadt lassú a fejlõdés.
pedig ez olyan mint a mobilszolgáltató...nem tetszik átmész a másikhoz...sajnos ez a legjobb tankos játék,én meg mióta megszülettem buzulok a tankokért, de ez már sik. havi prém ha haladni akartam? fizettem egy évig...kevés...vettem löwét is...sok volt? leszartam a kocsmát már untam...erre meg...
Óriási.
ízlések és pofonok. Történetesen t40-em nekem is van. Én jobban szeretem 76ost, mert mozgó célpontot is el lehet találni vele, a derppel meg nem.
Akkor azért nem kaptál. 1800xp prémiummal az úgy 1200xp prémium nélkül, szóval arra még necces. Olyan 1900-2000 környékére már szerintem beadná, de kitudja. Nem sokan vették még meg, és ki tudja, hogy milyen félistenek játszanak vele, szóval lehet nagyon nehéz bekerülni abba az 1%-ba.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prémiummal volt.
Igen jó lenne, de én most az új Q&A-bõl azt vettem ki, hogy valami új t-54 variáns lesz a 9-es. Bár arról meg nem jött kép. Úgyhogy mégis csak valószínûbb a mostani T-54, bár én még kicsit várok a visszavétellel valami hivatalosra.
egyszer felvetettem ezt vmi fejesnek akinek van szava a szakmában.elküldtek a fenébe.gondolom olyan ez mint a microsoft.jól megfizetik hogy konkurencia sehol még csak véletlen se készüljön. pedig olyan ötletet tártam eléjük ami a wot összes idegesítõ hülyeségét javította volna.halálra kerestem volna magam vele meg õk is.de gondolom õk abból élnek amit a wot fizet nekik.egyedül meg képtelenség megcsinálni. aztán lehet mondani hogy összeesküvés elmélet de azzal ráztak le hogy nincs rá igény...nincs hát...
Még nekem sincs, bár mostanában csak a duplázósakat meg pár extra Hetzer csatát játszok, amíg összejön a 30 kill, tovább nem erõltetem ebben a hõségben, szóval nem játszottam valami sokat vele. Amúgy az 18xx xp az prémmel volt nem? Kötve hiszem, hogy arra nem adta volna meg a Tank Ászt, és tudtommal arra csak az alap xp számít, a prém nem. De lehet tévedek, és ha igen, akkor valszeg sose lesz meg vele...<#whatever>

Értem, miután nekem nem célom t10 ezért csodáltam. Reméljük lesz jó fun gép azért lentebbi tierben is, bár hátsótornyos medek (su101 -2 fokos lenézés rémlik föl)?! T54-el meg nem nehéz grindelni aki akar, legalább élvezetes is.

Pares van már tank ászod az E-25-el? 17xx xp-re beadott egy 1. osztályút, ma mentem vele egy 18xx xp-s kört és még mindig semmi. Van infód (vagy másnak), hogy mennyi kell hozzá?
Nekem is gyakran volt mostanában, persze mindig az éles szitukban, csikicsukizás közben, vagy víz mellett, hogy garantáltan ne élhessem túl. Remélem hogy most ezt javítják.

lenne már egy kibaszott konkurencia úgy ott hagynám ezt a szart...
Nem törlõdnek az adatok a szerverleállások miatt. Megadta a 300k-t pedig már vagy harmadjára dobott ki.
Egyet is ritkán látni, de kettõ...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Bõven hoz annyit.

betölti a pályát aztán kibasz és most sorban állok...filléres ruszki buzik...miért övék az egyetlen értelmesnek nevezhetõ tankos játék...szopjanak le.
JeffDunham
Játék közben GAME OVER. Mára ennyi... <#ravasz1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Faszomat már az egészbe, már csak néhány kill kellene de igy nem lehet játszani h egy csatát se lehet végigtolni anélkül h kidobna...

Úgy gondoltam a "visszavételbõl", hogy már elért valameddig az orosz med ágon és bátorkodtam feltételezni, hogy a T-54 is megvan/volt/lesz neki és a 10es med a végsõ cél nem valami köztes gép az új ágról.
És, ha tényleg a T-54bõl lehet majd megvenni az új 10es medet, akkor minek szenvedne megint t5tõl az új ágon, ha esetleg a mostani med ágon már közelebb jár hozzá?
Btw... Su100M1-el köbö mennyi xp kéne a 3000 Gold-ra?
szar még mindig....
eu kettõ tuti már
Miért ne kéne t34-el szenvedni? Gondolod a t5 majd a t9-bõl ágazik le? A T10 valóban

Na beengedett EU2-be.
Bár lehet rosszul tudom, de nem T-54nél fut össze majd a két med ág? Ha igaz, akkor nem kell T-34el szenvedni, T-54el a játék is elég pörgõs.
olyan olyan,csak ha szakaszba mentünk,akkor mindegyikünknek. Olyankor aztán vannak érdekes megfulladások meg hasonlók...
Errõl tudtok valamit?
Csak nem olyan féle lagg, hogy megy megy a csata egyszer csak a ping felugrik és akkor darabos lesz a játék? 😄

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

patchaou
Bekaphatják. Remélem megdobnak 1 nap prémmel, mert a mai este olyan mintha nem is lenne...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elhiszem meg minden, de te is elhiheted, hogy 20k csatával el tudom dönteni melyikkel tetszik jobban.

És akkor itt van még1x a példa, amit próbáltam mondani:
2 T40 áll egymással szemben, az egyiken 76os a másikon 105ös és mindkettõt szereti a randomisten és max dmgt ad be.
Te lõsz egyet a 76ossal sérülök 150et vagy mennyi a max, elszáll a fél hpm, visszalövök és meghaltál. Van egy killem, neked 0 és fél hpval tudok egyhitelni még másokat is. Tegyük fel fordítva sül el, túléled a sebzést megölsz amíg töltök (6.9 sec a troll 76os meg valami 3+ sec), marad mondjuk 20 hpd, van 1 killed, de valószínûleg a következõ, akivel találkozol 1hitel bármilyen ágyúval és neki is max a fél hpját tudod ellõni, hacsak nincs 120nál kevesebb hpja.
Remélem szemlélteti a példa, amire gondoltam. Trollgunnal kevesebb a rizikó, ha látnak. Persze, ha nem látnak mindkettõvel lehet puffogtatni rendesen. De amíg pl 76ossal szenvednék egy AT2vel, vagy hasonlókkal, hogy mikor találom el rajta a weakspotot, addig trollgunnal minden irányból lõhetek mindent, mert nagy valószínûséggel sebezni fogom. (ha tudod honnan érdemesebb lõni HEvel mégjobb dolgod van).

De mindenki játszon, amivel szeretne. Nem mondom, hogy a 76os rossz, ugyanúgy ölhetsz azzal is.
ez igen...azt hittem csak a teszten kell néha sorba állni...
😊 reméle tízig megoldják. Mostanában feltûnõen sok volt a laggom. Lehet abba nyúlnak bele?
JeffDunham
Nem. De nagy poén lenne. <#nevetes1>

Gondolom te annyira nem röhögnél rajta. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ