World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nehezen tudom elképzelni hogy ha már ennyi pénzt kiadtál a wotra akkor csak simán ott hagyod egy kezdettben biztosan rosszabb játékért,
amit biztosra veszek hogy ugyan úgy fogsz szidni mint a wotot talán még jobban is.
Wot: Totti93
az elõzõ köröm E75-el 😛
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Wot: Totti93
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Valóban pontatlanabb a 76osnál (persze ezzel sem fogod a weakspotokat 10/10x ellõni), de szerintem gyakran kiszámítható a röppálya. Én szeretem vele. Mire egy páncélozottabb tankon becélzod és el is találod a weakspotot addig trollgunnal is újratölthetsz 7 sec alatt, az meg mindenhol sebez kb. Vannak elõnyök és hátrányok is, de AT2be is 100+okat sebzek, szóval nem panaszkodom, hogy használhatatlan.
De ott 20 szint lesz gondolom, mint a repcsisbe, és 10 felett prém nélkül esélyed sincs kb...és rohadt lassú a fejlõdés.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
És, ha tényleg a T-54bõl lehet majd megvenni az új 10es medet, akkor minek szenvedne megint t5tõl az új ágon, ha esetleg a mostani med ágon már közelebb jár hozzá?
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És akkor itt van még1x a példa, amit próbáltam mondani:
2 T40 áll egymással szemben, az egyiken 76os a másikon 105ös és mindkettõt szereti a randomisten és max dmgt ad be.
Te lõsz egyet a 76ossal sérülök 150et vagy mennyi a max, elszáll a fél hpm, visszalövök és meghaltál. Van egy killem, neked 0 és fél hpval tudok egyhitelni még másokat is. Tegyük fel fordítva sül el, túléled a sebzést megölsz amíg töltök (6.9 sec a troll 76os meg valami 3+ sec), marad mondjuk 20 hpd, van 1 killed, de valószínûleg a következõ, akivel találkozol 1hitel bármilyen ágyúval és neki is max a fél hpját tudod ellõni, hacsak nincs 120nál kevesebb hpja.
Remélem szemlélteti a példa, amire gondoltam. Trollgunnal kevesebb a rizikó, ha látnak. Persze, ha nem látnak mindkettõvel lehet puffogtatni rendesen. De amíg pl 76ossal szenvednék egy AT2vel, vagy hasonlókkal, hogy mikor találom el rajta a weakspotot, addig trollgunnal minden irányból lõhetek mindent, mert nagy valószínûséggel sebezni fogom. (ha tudod honnan érdemesebb lõni HEvel mégjobb dolgod van).
De mindenki játszon, amivel szeretne. Nem mondom, hogy a 76os rossz, ugyanúgy ölhetsz azzal is.