World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Játsz a világ 60 millió játékosával",hát játszanék én kézcsókom....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Köszönöm WG!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A látótáv meg független az ágyútól, én is kukkerral megyek, ugyanaddig látok, mint te.
Egyébként marha jó nagy ritkán leruccanni low tierbe.
Kezdéskor Mines-on;
-Must cap the hill!
-Ok, where is the hill? 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
low tier-ben a trollágyúkkal hamarabb megvan, az igez.
Matildát is szerettem, de T40 kicsit hatékonyabb erre az eventre. Leírtod az összes ellenfelet, mire a matilda elér félpályáig. Arról nem is beszélve, hogy amíg õ lövöldöz 2 secenként 75 dmg-el, addig te kilõheted a célpontját 200 hpról. 7 secenként lõ a T40, gyorsan céloz és viszonylag pontos. Matilda is 2-3 hit. Persze 1v1ben matilda a jobb, de nem mind1, hogy mennyit sérülsz mielõtt megölsz valamit. Nekem az 1hit jobban tetszik és az a kill már biztosan a tiéd nem az van, hogy 80 hpnál minimum dmg után valaki más lövi ki. AT2vel is csak a mozgás a gond, igazából ezért írtam a T40+Hetzert.
Persze gondolom mindezt Te is tudtad, szóval újra feleslegesen próbállak "kioktatni" <#banplz>#banplz>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Szétnerfelik? de miért?
Amúgy elolvastam az munkád, nekem tetszett. Von Seeckt kellemesen pragmatikus figura lehetett.
Mondjuk az tuti, hogy a konzulensed nem olvasta el. <#zavart1>#zavart1>
Itt jegyeznék meg egy vicces dolgot. A Hetzerrel húzok német TD legénységet. Az elsõ perken persze rajta van a kuplung égetõ, mivel késõbb/nagyobb tierben elengedhetetlen. Hetzeren nagyon durva dolgokat csinál. Amúgy is gyorsan fordul, de kuplung égetõvel szinte szürreálisan. Picit megnyomod a gombot és szinte azonnal körbefordul. Rengeteg alkalommal jártam úgy hogy nem tudtam becélozni a másik tankot mert egyszerûen túlfordult. AKINEK VAN CSAK KÉSÕBB TEGYE RÁ KUPLUNG ÉGETÕ PERKET. Nem vicc, fõleg mikor az életed múlik rajta és akaratlanul is túlforgatod. Lehet teszek fel videót is.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ