418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez így nem igaz, minden egyes lövés, ami nem hoz az ellennek sebzést, hozzájárul a te győzelmedhez, ezáltal a +50% xp-hez. -
Megamax #405324 Annyira szar hogy pattintasert semmi sem jár. -
Uh, ezzel még az én HT-12es 1. kampányosom is meglett volna... Már, ha win.
Szerk: Ja nem, mert túl kell élni. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.31. 15:53:47 -
Userx2 #405322 Ehh, de rég pattintottam már ennyit. Pont a pattintósnál vajúdik a személyes küldi egy hónapja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LOL. Próbálok szakaszolni a 3killes emberekkel, erre úgy döntenek, hogy inkább nekem adják a killeket. T_T -
Megamax #405320 Hat en elolrol probaltam a sved felboritasat de abbol aztann ugratas lett. -
Plata #405319 Ami még rohadt nagy hecc T49-el az a T9-10 svéd td-k szekálása.
Ha meglátok egyet akkor tuti nekimegyek.
Akkora poén megborítani őket.
Nem izgat ha megis ölnek,nekem a svéd kell.
Marha jó érzés hátulról nekimenni és fejre fordítani. -
Plata #405318 Ciki vagy.
Én ha kell a tankommal védem meg az artyt.
Az ellenség light tankjait élvezettel vadászom.
Ha tehetném a T49 orrára írnám hogy Brace for impact,noob.
Valamelyik nap gondoltam rá csinálok képeket rammolós killekről.
Lt küldit toltam T49-el.
Nem ment.
De olyan szép ramm killjeim voltak.
Ru251 full hp-ról,amx 105 full hp-ról.Lt 100 full hp-ról.Ramm plusz 152-es pusziba haltak.
7k spot sebzés nem jött össze sajna.
Csak 5k+.
T49-el hecc levadászni a lightokat.
-
Kivanom, hogy soha ne jatszunk egy teamban. Es Nem a lehetseges lovesed miatt:))))) -
Megamax #405316 Ne csodalkozz ha nem lovik ki, en sem lovok ra az ellenseges light ra ha latom hogy az artynkra megy. Ha tehetnem en magam lonem ki a saját artynkat, ha nekem nem is lehet miattuk szórakoztató csatam akkor legalabb az ellenfel jatekosainak legyen. -
Olvastam, hogy artyt nem engednek szakaszolni, vagy lehet regi info. Tegnap erdekes eset, nemet tankok 3 srac szakaszban. A francia B1 hybrid nemet verziojaval mind3an. Szo szerint legyalultak a mapot. Szoval tokmindegy mi van, es ha ezek meg kapnak tuzetsegi fedezetet is... Tehat lenyegtelen. Ha a teamwork menne,nem fajna sem az arty, sem az egyeb extra meglepi. Elnezest ha sokat postoltam, jo jatekot:) -
yossarianHUN #405314 No offense, de esküszöm nem tudom ebből kihámozni a mondanivalót, pedig többször nekifutottam :D -
Mert az arty kemper. Soxor a td is.ohh egy jo hasonlat, mert wargaming:wows ban a bb akar a heavyik, a cruiser a med tank. A dd pedig a light. De ott az aircraft carrier... Aki betol 20-40torpedot,bombarajt.szidjak is, de egyedul papir. Nakerem, ott uez a szitu... A cruiseres bujkal 10km re, szartcsem sebez,de nem megy ra a celra, csipegeti. A dd nek sirnak, adjal spotot, stb. Teljesen uez csak vizen. De itt azert az is alap, hogy a kemper csak akkor lovi ki a raronto suicid lightokat, ha o van szarban, vagy nincs mas dolga. Eccersem lattam olyat, hogy kilovi a lightot, amikor az rohan a boritekolhato arty posokra. Mert, nehogyma. Az egesz mentalatas, moral. Remelem azert akad ezekbol is:) -
asolyom #405312 Nem tudtad? Sőt állítólag artyzáshoz sill is kell, bár nem tudom, hogy az milyen sill, hogy 8 méterrel mellé lősz a célnak és sebzel. -
yossarianHUN #405311 Szóval az artyzás oké, de aki tankban kempel, az rohadjon meg. Hát jó :) -
Az a lefobb gond, ugyanigy a wows ban is, hogy a retard beleul a light, med, stb be. De lovese sincs mi a class feladata, ergo a tarsai mit varnak. Ezert a matchmakig. Ha a gyoker onzozik, liheg az izzadsagmentes killert, akkor valasszon ugy. De mit is gondol egy ilyen szellemi antitalentum? A tavolrol, pontatlanul es gyenge sebzessel nem kaszal, de akar, mert vedi a popojat. De evvel hazavagja a party rea eso feladatat. Ha nem lenne a ban, en miden care beart hatul magam lonek ki. -
Igaz, alig jatszottam, 2arty otos, alatta elite mind, minden nemzet. Par csata azee megvolt tesztellni. En mindenkire lovok, camper, aktiv, talan csak lancolok, segitve masokat... Aki spot az celpont... A camper is spot,,, mert pont ezert hulye. -
Megamax #405308 Az etterem nagyon rossz példa mert ha nem szeretem nem veszem meg, de itt a csatákban mégis rá vagyok kényszerítve hogy arty val vagy arty ellen játszak (ja vagyis nem vagyok mert szimplán kilépek) -
Summa sumarum, egy etterembe jarunk, de nehany tag nem szereti ezt, azt az etlaprol. Gold, arty, idojaras, szar a napom, stb. Az etlap marad, a hely is, es punk tum. Mellesleg en ha lehetne, tankoknak minimum meter korlatot allitanek be, az xp hez. Ha csak all, es mapettkodik, akkor osztonozze. Vagy jatszon olyan klaszt, ahol a csapattarsai ne varjak hogy a dolgat vegezze. 70%xp leech, es parazita,, szinte mindig. Aztan a siras. Off:))) -
asolyom #405306 A WG szerint azért kell az arty, hogy a játékosok ne kempeljenek, viszont a tapasztalat az, hogy az arty azt lövi, aki próbál aktívan részt venni a csatában. Hiszen aki a térkép szélén a bokorban kempel, azt az arty nem is látja. :) -
Plata #405305 Hát egy T8-9 arty jobb esetben 1 lövéssel sebez annyit.
Sajna újra lett rakva a gépem a régi képeim nincsenek itt,tudnék mutatni jó pár képet ahol 1 lövéssel 1k felett sebez az arty.
Bár múltkor csináltam valakinek képet,azt előszedem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 12:02:42 -
En kissebben(ha tudnam hogy kell kepet betenni) arty. A Grille elso utjan, 3kill,833 sebzes, es 13 modul. Elso utja, azaz standard, 50%os crew, es ekozben teszteltem a lotav, fokusz, stb. Tulkeppen az arty szidasra kontra:oszinten, de telleg, mikor van az hogy midenki a class feladatat teszi? Campel mind, hatul, es akkor mozditja a sejhajat amikor racsuszhat a tuttira. A tankok 70%aktiv campelo, de siras az van. Szegenyebb lenne a realisztik arty nelkul. Inkabb irigyek, mert tud kaszallni, es.... Hja, es kempel.. Mint megannyi tank hero:) -
Plata #405303 T6 svéd prém egész jól belövi.Na persze nem ott kell lőni ahol a legvastagabb.De a tornya úgysem tud lekövetni.
-
Plata #405302 Artyról jut eszembe,tegnap volt két piszok mázlis lövésem T49-el.
Két lövéssel 2100 valamennyit sebeztem.
Mind a kettőt toronyba,leopard meg sta2 tornyába.
Vigyorogtam mint a fakutya,egy csatában két ekkora brutál lövés.
Leo szemből sta oldalról toronyba.Sta jobban megszívta mert kicsapott két legénységet meg egy rakás modult.Jagdtiger ki is lőtte. -
asolyom #405301 Az a páncél addig troll, amíg 6-os 7-es tankokkal találkozol, ami mint mondottam rendkívül ritka. Egy pontos T8-as ágyúval simán beüthetők a gyenge pontok. Ha már T8 prémium, akkor sokkal inkább az Strv S1, vagy a WZ TD, mert azokkal T10-ben is el lehet boldogulni, míg a Defender ingyen HP bármelyik magasabb szintű tanknak. A kiváló pennel meg már egy Type 4 is körbe röhög. -
Plata #405300 Tiger 2-vel sem féltem Defendertől.
Meg T34-el sem félek tőle.VK-val meg finom falat.
-
Nirz #405299 De kiváló alpha és pen+ troll páncél, az egész játék erre a kombóra épít, értem persze amit irtok hogy tier 10ben nem a legjobb de még így is a messze legjobban használható tier 8 prémium
Sajnos viszont úgy tünik EU nem fog Defendert kapni , 59 Patton a prémium shopban mint "100%ig veszélyes" hahahaha
Amerikában lesz november 1-5 ig a Defender....
Szóval úgy tünik kamu volt a hír.
Uninstall xd -
Plata #405298 Hozzak neked pár artys így oneshotolom én az ellenséget képet? 
M53-al szívesen csinálok párat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 11:20:26 -
Jaja, meg ez nemjo, amaz szar, meg... Miertis kell bepoccinteni vmi negativat? Mindig lesz erosebb, es free game sem letezik. Nem linkelem be a "wot, a jatek mechanizmusa" tanulsagos videot... Jatszani, vagy sem. :) -
Megamax #405296 Nagy hiba volt, majd egy hosszu ido után rájosz. Én már így reagálok a gold loszerre és azGOLD, meg a kedves ARTY artyra -
Haha, beoltottam a kedvesem wot virussal, startol egy account al, szakaszolunk nemsokara -
Gyuszopapa #405294 Elmondom neked hogy már csapat csatában sem op.Néha eljárok egy klánhoz csapat csatázni.Full Defenderes csapatot nyomtunk le Is-3-akkal.Pedig a csapattársaim nem voltak valami nagy ászok.Ha nincs eldugva a gyenge pontjai szart sem ér. -
yossarianHUN #405293 Én meg akkor, ha igen :P -
asolyom #405292 Ne nagyon várd, szerintem nem akkora durranás. Lassú, lassan tölt, lassan szűkül, és borzalmasan pontatlan. T8 felett bármelyik HT szétkapja, mint foxi a lábtörlőt, márpedig abban ne bízzál, hogy gyakran látsz T6-7-es tankokat. Ja, és a prémium lőszered sem segít, mert azzal az ágyűval nem hogy gyenge pontot nem találsz el, de egy elefántot a folyosóban sem. És vak, mint egy denevér. -
Megamax #405291 Pontosan, csak annyi a kulombség hogy azt a tankot pénzért lehet csak kapni és ígyis csak 1 gombnyomás és már a páncélja lenullázódik. Ami a legjobb benne , hogy ilyen 5 perces csatáknak orulhet majd a tulajdonosa abból is 2 perc helyezkedés lessz -
Nirz #405290 A többi tier 8 fele annyit se ér...
Alig várom hogy megvehessem a Defendert csak a kérdés hogy igaz e hír miszerint novermber 1-4 közt kapható lesz újra...Ha nem akkor hossza szüneteltetem a játékot. -
Megamax #405289 Most gonosz leszek " jaj csak nem széttlotték a páncélozott tankod HE loszerrel?" Jaj de sajnállak :D -
Userx2 #405288 Defender ennyit ér tier 9-ben. Kötsög T30 meg 4200 sebzéssel zárt.
-
Hát úgy,hogy 2x megpróbáltam a 7 naposat,és nem sikerült,így minden alkalommal meg is szüntettem az amazon fiókomat.Ezután többé nem is láttam a 7 napos triált,pedig még 1x próbáltam.
Aztán olvastam,hogy másnak csak úgy engedte,hogy a 30 napos prime videot aktiválta,az amazonon.
Gondoltam ezt megjátszom én is,ott is volt a 30 napos próba amire rá is nyomtam,de csak a szokásos történt
Na mondom akkor ez a reg is kuka,ment mail,de nem történt semmi
Ezután látom,hogy aktiv lett az 1 éves prime video 79 gbp ért,de hogy hogyan azt ne kérdezd.
Itt feladtam.
Most látom,hogy vissza is utaltak mindent
igy a oda-vissza váltás miatt lett 2k mínuszom,de sebaj
Úgy is van egy 30% kuponom veszek megint egy WzTd-t belöle
.
-
Angelus1991ster #405286 Twitch logo, ez alá a betöltés mellett ez volt ide fosva.
"You got it, boss. Let's do this. "
Aztán naná, hogy behalt, ezzel a szöveggel:
"Oh no! We can’t enable Twitch Prime on your account
It looks like there was an error activating Twitch Prime.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined. To manage your Prime membership including updating credit card info click here. For other common issues click here.
"
2:50-körül van az aminek megkéne jelennie, ha jól állok.
ja és mi a a faszért vont le 1-1,29 eurókat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.10.30. 17:39:32