World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az easy 8-at viszont rövidúton kihajítottam, az alap M4 szerintem jobb mint pld. a Pz IV vagy az M7.
Esküszöm a régi pályák (pl campinovka) a legjobbak ezen a téren.
Most vettem meg akcióban, azzal csinálgatom a napi 30 killt.
Rendkívüli módon elégedett vagyok vele, szerintem sokkal jobb mint a csöffi (legalábbis mozgékonyabbnak tûnik).
Optikával jó messzire lát mozgás közben (418m crew skillek nélkül), és kis dombok alatt is el lehet bújni vele, mert lapos.
Ja és mozgás közben pont ugyanannyi a camoja mint mikor áll, nagyon hasznos!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De nem véletlen, hogy -ha jól rémlik- egy tigris elpusztításáért 3 v 4 Shermannal fizettek a szövik..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha ez a Warthunder tényleg egy jobb mechanikával ellátott tankos részt fog kihozni adom el a picsába ezt az accot, nem érdekel mennyi idõt raktam bele.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én is érzem hogy csak a passzív felderítés a kifizetõdõ.
Csata elején egy gyors spot utàn nagyon kell nézni hol találsz elég helyet ha aktívan akarsz felderíteni.
Vagy vársz hogy ritkuljon a mezõny!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Max még annyit mondtam, hogy artyk mellett élvezetesebb volt medezni. De azlért szerencsére medben még nem olyan rossza a helyzet most se. Azért lehet adni a TD-k pofájára. Csak türelmesnek kell lenni az elején. 😊
Ha en vagyok felderitovel akkor meg mindenki turelmetlen es tokeletes helyekrol kuldenenek a halalba.
Lassú, lassan tölt, messzirõl pontatlan szar ágyú, nincs páncélzat, ha közel mész a lövés szele is sebez. EZZEL NYERTEK HÁBORÚT??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
És nekem ne pattanjon egy lövés, ha 22secig utána malmozhatok....
De igazából nem is azért kell gold, mert a gyenge pontokat nem vinné lazán, hanem mert a fele úgy sem oda megy ahova célzok, és ott is sebezzen ha lehet.
A britt FV TD HESH lõszerrel, pedig végképp weak pont mániás. Ha nem ott kapja el, akkor képes egy T110E5-be 150et sebezni.... Persze 8.000 kreditért, és 25sec töltésidõvel.... Meg IS3-ba, IS7 be 350-600 között a frontra. Egyelõre ott tartok vele, hogy APval többet sebzek, stabilan 1100 körüli lövésekkel. Néztem róla repiket, ilyen 10k sebzéseket, azt hogy a faxba csinálják.... csak mázli kérdése, annyira random a sebzése. 3 körönként jó ha van egy 1600-as sebzés amit bead.
Szvsz ez a pontosság buff az ami nagy baromság volt. Nevetséges amikor egy szaros IS 350 méterrõl 2x egymás után beveri a Tortoise kupoláját.
Kb teljesen elmosták ezzel a határokat, nincs többé olyan hogy sniper vagy brawler tank, mert mindenki effektíven tud snipeolni.
Hatos a legnagyobb heavym. Ott meg akkor különbségek nincsennek a tipusok között, mint tízben.

Egyébként eddig összesen egyszer gyûlt meg a bajom egy szembõl kemény TD-vel. Az is csak azért volt, mert nem volt már HP-m és nem vállalhattam be egy lövést a flankeléshez.
De az, hogy te a LIGHT tankkal -aminek lényegében a spotolás a fõ feladata- a nálad magasabb tierû, páncélozott tankokat szétgoldozod, az nem OP, az teljesen rendben van.
Nálad tényleg komolyan nem stimmel valami.
de legalább a HUNS-osokra lehet számítani teljesítményben....
rajtuk kívül más magyar klánt nem igazán tudok mondani :S