World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából sokkal több olyan map kéne, mint pl Steppes. Az teljesen nyitott és nem lehet kempelni se rajta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most néztem meg a hétvégi öszesítõmet: kb 7 millió creditet kerestem 3 nap alatt (prémium 3 nap, 300K napik, eventes 80%-os tankok intenzív használata).

Urban Legend. Az amerikai doktrinában a tankok feladata nem elsõsorban a német tankok elpuszítítása voltm ha jól emlékszem az olvasmányokra.

Nekem a játékban a Tigris meg az M4 is tetszik, csak hogy állást foglaljak, trololol <#nevetes1> Két különbözõ játékstílus.

Az easy 8-at viszont rövidúton kihajítottam, az alap M4 szerintem jobb mint pld. a Pz IV vagy az M7.

Felderitõkkel az a baj, nagyon sok pálya nem vagy csak alig scoutolható. Pl a városi pályák szinte egyáltalán nem, de jópár további pálya van (fõleg az újabbakból) ahol egyszerûen annyira zárt a térkép, hogy nem tudsz úgy scoutolni, hogy ne ütközzön beléd az ellenfél...

Esküszöm a régi pályák (pl campinovka) a legjobbak ezen a téren.

A tigrisbe meg a lõszer sokkal olcsóbb volt mint egy komplett Sherman tank, szóval ez nem jelent semmit. Trololol.

Csak 4x3x30(=360) a damage, viszont az 2 sec alatt.
Most vettem meg akcióban, azzal csinálgatom a napi 30 killt.
Rendkívüli módon elégedett vagyok vele, szerintem sokkal jobb mint a csöffi (legalábbis mozgékonyabbnak tûnik).
Optikával jó messzire lát mozgás közben (418m crew skillek nélkül), és kis dombok alatt is el lehet bújni vele, mert lapos.
Ja és mozgás közben pont ugyanannyi a camoja mint mikor áll, nagyon hasznos!

Maala
Nyilván, hisz a Tigris elõállítása jóval drágább volt, mint egy Shermané. Trololol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nyilván nem...

De nem véletlen, hogy -ha jól rémlik- egy tigris elpusztításáért 3 v 4 Shermannal fizettek a szövik..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Mindent be lehet állítani xvm editorban.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hali.Nem tudja valaki honnan tudok olyan xwm-et vagy progit letölteni hogy a sebzés kék legyen meg kis halálfejek ha kilõnek meg hasonló extra dolgok..
Most telefonrol irok es nem tudom megnezni de azt hiszem 5 x 3 at lo. 15 x 30 sebzes. Oldalrol kozelrol nagyon adja . 7-8- as heavyket ugy tele lehet tankolni.... Persze addig el is kell jutni. Es sokkal gyorsabban tolt mint a kistestvere.
Olyan jó azon a sorozatlövõ? Nem az van rajta, mint ami a PZII-G-n? Az nem sebezett nálam annyit.
Majd nézd meg a videót amit lentebb linkeltem. Fochal lepattanok a wz132-rõl ill. nem ütöm át a totál oldalt mutató amx1375-öt, t21 tetejét nem üti át a tortoise viszont a t25/2 átlõ a gunmantle-ön megsebez és szétkapja az ágyút rajta, tigerp-vel seggbelövöm a hellcatet és csak mosolygunk, isu kibukkan a ködbõl 80 méterrõl a hegy tetején, lenéz és snapshottal nemcsak eltalál de szép 800-as pofon 2 másodperc alatt stb. Na ez az én bajom. Ne is említsük a többi magic dolgot ami megtörténik.
Ha ez a Warthunder tényleg egy jobb mechanikával ellátott tankos részt fog kihozni adom el a picsába ezt az accot, nem érdekel mennyi idõt raktam bele.

Nekem sem hiányoztak. teljesen jól elvoltam a t-54-gyel, meg az E-50-nel.

En egy leopardot tartok ilyen celra. Nagyon furge es jol fordul. Raadasul a sorozatlovovel egy tarral 3-400 sebzest is ki lehet osztani kozelrol.
JeffDunham
Ez a kép honnan van? Nem láttam még. Kitenném a homlokomra. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Akár. De épp ellenkezõleg, a T57-et fogják lehúzni a többi heavy szintjére, már készül hozzá a nerf.
Nem lenne ez probléma, csak több T57 (nem feltétlenül auto loaderrel) erejû tank kéne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az egyedüli terület amiben többet tudnak, mint a TD-k/medek, az a páncélzat (TD-k esetében még ez se), azt meg mint tudjuk feldughatják maguknak a gold ammó, és az elvetemült átütésû ágyúk miatt. Másban meg még gyengébbek is.
Engem az arty nerf óta semmi se zavar. Kivéve ez az idióta pontosság buff.

Én is most kezdem belátni, hogy ezek a T10 TD-k/medek nem kellettek volna. A TD-k legalábbis biztos nem, de a medek se nagyon. Ezekkel a toptier vackokkal nagyon elszaladt a ló a devekkel, mát ott tartunk, hogy az eredetileg csúcsragadozó heavyk lassan csak ágyútöltelékek T10-ben.
Hát az artyk kivéltelével nem olyan jó már. De 13-90 még mindig jó mert neki jó a tûzereje is, a többivel tényleg eléggé szenvedõs lett.
Igazad van.
Én is érzem hogy csak a passzív felderítés a kifizetõdõ.
Csata elején egy gyors spot utàn nagyon kell nézni hol találsz elég helyet ha aktívan akarsz felderíteni.
Vagy vársz hogy ritkuljon a mezõny!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Valóban, a pontosságot adott ágyúhoz kellet volna állítani nem univerzális buff. De nem kellett volna behozni t10 medeket meg td-ket sem. Artyuralom sem kellett volna 2 évig. Próbálnak valami egyensúlyt csinálni aztán egyre inkább fölrúgják. Prém ammo meg a legnagyobb hülyeség, egyszerû pay to win dolog még akkor is ha mindenkinek elérhetõ. Lásd t69 példának.

Az egy dolog, hogy én medekkel szoktam menni, meg az is egy dolog, hogy a TD-k sztem lowoknak valók. A kettõ nem függ össze. Nem véletlen, hogy inkább medekkel megyek. Nem majd hogyom hogy szarrá bombázzanak a heavymben a TD-k.

Max még annyit mondtam, hogy artyk mellett élvezetesebb volt medezni. De azlért szerencsére medben még nem olyan rossza a helyzet most se. Azért lehet adni a TD-k pofájára. Csak türelmesnek kell lenni az elején. 😊
Pontosan, ehhez kicsik a pályák szerintem.
Nekem az a problemam hogy a felderito szakma teljesen halott. Nagy reszuk kamikaze a maradek a td-k mogul nezik az esemenyeket.
Ha en vagyok felderitovel akkor meg mindenki turelmetlen es tokeletes helyekrol kuldenenek a halalba.
Nem. Egy háborút sosem csak egy adott harceszközzel nyernek meg.

Még egy ilyen fostalicska hányás tank mint az M4 nincs az egész játékban..

Lassú, lassan tölt, messzirõl pontatlan szar ágyú, nincs páncélzat, ha közel mész a lövés szele is sebez. EZZEL NYERTEK HÁBORÚT??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Arról nem is beszélve hogy az összes amcsi tank csak szopik emiatt. Az angol TD-k dettó.

pointer4
Nekem a JagPZE100ba is full gold van. Jó ha 5-6 lövést leadok, mielõtt vége a csatának, még úgy is plusszos 5k dmg-el. 😄
És nekem ne pattanjon egy lövés, ha 22secig utána malmozhatok....
De igazából nem is azért kell gold, mert a gyenge pontokat nem vinné lazán, hanem mert a fele úgy sem oda megy ahova célzok, és ott is sebezzen ha lehet.

A britt FV TD HESH lõszerrel, pedig végképp weak pont mániás. Ha nem ott kapja el, akkor képes egy T110E5-be 150et sebezni.... Persze 8.000 kreditért, és 25sec töltésidõvel.... Meg IS3-ba, IS7 be 350-600 között a frontra. Egyelõre ott tartok vele, hogy APval többet sebzek, stabilan 1100 körüli lövésekkel. Néztem róla repiket, ilyen 10k sebzéseket, azt hogy a faxba csinálják.... csak mázli kérdése, annyira random a sebzése. 3 körönként jó ha van egy 1600-as sebzés amit bead.
Am, ha már mindenki sír valamiért.
Szvsz ez a pontosság buff az ami nagy baromság volt. Nevetséges amikor egy szaros IS 350 méterrõl 2x egymás után beveri a Tortoise kupoláját.

Kb teljesen elmosták ezzel a határokat, nincs többé olyan hogy sniper vagy brawler tank, mert mindenki effektíven tud snipeolni.

Az elmúlt pár napban gondoltam dokumentálom miért is szeretem a játékot, avagy random is random:

*véleményed

No persze, ami telesen más. Addig kb lényegtelen a véleményen amíg nem ismétled meg éles szerveren.

Errõl megy itt a vita, de abba én nem szeretnék beleszólni, nem lévén kompetens. <#kuss>

Hatos a legnagyobb heavym. Ott meg akkor különbségek nincsennek a tipusok között, mint tízben.

Múltkor (nagyjából az utóbbi pár hétben folyamatosan) még pont a medek miatt sírtál, hogy mennyire nem tudsz ellenük csinálni semmit. 😄

Ja nem is a meddekkel van velük fõként problémám, hanem azzal, hogy a t10es heavyjeimet ki se merem már nagyjából hozni a garázsból.
R3nton õsasszonynak virág helyett, ha már banyák napja van:

De most komolyan, milyen durvák mán ezek a tizes tédék. <#hehe>

Egyébként eddig összesen egyszer gyûlt meg a bajom egy szembõl kemény TD-vel. Az is csak azért volt, mert nem volt már HP-m és nem vállalhattam be egy lövést a flankeléshez.

xd Amúgy én is azt hittem, hogy ezek a HUNS-nak valamiféle alklánjai 😄
Ez a személyes bosszúm a nyomorultak ellen 😊
Mentem már vagy 200-200 castát mindegyikkel teszten 😊
Egy hozzászóláson belül ilyen hajmeresztõ ellentéteket leírni, az már túllépi a toleranciaküszöbömet 😄

Oh ember ez a te hibád, te említetted meg elõször a td-ket és tessék már meg is jött R3nton közlány a szokásos baromságaival. 😄

Hagyd már. Az a lényeg hogy meglegyen neki a napi sírás adag.

Ha a TD átlõ -aminek egyébként is elsõdlegesen a damage osztás a feladata-, akkor az OPÉÉ, fujj, rohadjonmeg és hasonlók.
De az, hogy te a LIGHT tankkal -aminek lényegében a spotolás a fõ feladata- a nálad magasabb tierû, páncélozott tankokat szétgoldozod, az nem OP, az teljesen rendben van.
Nálad tényleg komolyan nem stimmel valami.

egyiknek sem
de legalább a HUNS-osokra lehet számítani teljesítményben....
rajtuk kívül más magyar klánt nem igazán tudok mondani :S
Akár hiszed, akár nem, de keresgélni kell. Am nem is tudom miért állapítasz meg ilyeneket, amikor nem játszol T10 TD-vel, Obj 268al meg pláne nem.