World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vágó Úr, vásárolnék egy magánhangzót..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy meg ne mond nekem, hogy a 268-al olyan sûrûn kell keresgélni a tankokokon a weakspotokat, pláne golddal. Van egy-két tank amire nem lõsz úgy (pl t110e5 felsõlemez és torony) vagy IS-7 torony, de a többit célzás nélkül viszi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Meg ilyet se láttam még:
És "véletlenül" mindig a legrosszabkor laggol be...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
egyik ISU-val volt másik IS-3al és berohantak foglalni...
IS-3 300dmg ISU-152 800dmg-vel zárta a meccset -_-"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senki, de senki nem csinál semmit a játékban, ott állnak a fullhp-s célpontok. Elkezdek egyre kitárazni, amikor már csak 300hp-ja van, mindjárt 4 ember ugrik elõ, a plafonról függeszkedve, csatornából elõbújva, konyhaszekrénybõl kihajolva, célzás nélkül repül a 4 lövedék, és lelpoják a fraget. Majd megint elbújnak a barlangjukba....
Már úgy megyek neki inkább valakinek, hogy elcsalom a térkép szélére, egy ház mögé, vagy beleállok az arcába, sebezzen engem nem érdekel, csak ne lopják le XD
Van 1-2 killre 5k sebzésem, ez a paradicsom meg 1300 dmg-el, már a 7. lopott killnél jár....
Persze azt aláírom, hogy Leo1+goldammo például elég gyilkos, viszi simán az is-7 elejét, meg az E-100 tornyát is. Néhány nálam is van mindig.
Ja lehet, hogy a goldammo nem tett jót a heavyknek, de ez elmondható a t10 nyomikra is. Nekik gold nélkül is van 300mm átütés. A obj268 arannyal meg 450mm, agyrém. Amíg ilyen rohamlövegek vannak addig igen is néha jól jön néhány gold ammo, hogy 600ról be tudjam verni a fochot LEO1-el<#eplus2>#eplus2>
Múltkor meg amx1390el kitáraztam t110e3ra hátulról megdögölött, maradt egy a tárban, ami lepattant e-75 oldaláról. Rátöltöttem a gold ammot, megkerültem és 2x egymás után kigyújtottam. Full HP-ról pápá. Néha jó a goldammo, ennyi. Az agyatlan gold spamet meg nem igazán lehet fenntartani. Nekem csak az E-100 olyan tank amibe full gold van.
Illetve lehet még heavyvel is úgy beállni, hogy nem tudnak még golddal beütni. Múltkor IS-4el olyan sidescrapeltem. E-100, T110e3 nem tudott beverni😄 E-100nak meg csak a tornya látszott ki, rátöltöttem a godlot és bevitte, mint a huzat. T110e3-t szintén <#eplus2>#eplus2>
Az úgy húsz csata, az alatt simán összejön a 30 kill. Ha meg mondjuk egy nap mész 40 csatát, máris csak a feléért kell pluszba fizetned. Ez meg mindenkinek megér annyit, hogy viháncolva lövöldözhesse át a játék csúcsragadozóit.
Zárójelbe megjegyzem, most megint nem a fõ témához szóltál hozzá, hanem belekötöttél az elsõ dologba amibe úgy ítélted meg hogy bele lehet. De nem szólok semmit, mert a végén rám lesz sütve hogy személyeskedek.
elõször azt hittem HUNS... na mondom fasza win...
akkor nézem HUN-S 😄 na mondom lose
Mivel megy az értelmetlen gold ammo téma,gondoltam addig válaszolok neked.
A su152es vonalon maradhatsz nyugodtan.Az orosz td-k jobban álcázzák magukat,mint a németek pl+eléggé pattógosak szintén a németekhez viszonyítva általánosságban.
Aztán az isu 152-n már megkapod a bl10-et,amit jó gun,de már messze nem az,mint régen.Az Object 704 is egész jó td és az Object 268at sokan szeretik.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Manapság meg a heavyk bujkálnak a legtöbbet, mert ha megpróbálják vezetni a támadó éket, akkor a "mozgó erõdünket" fél perc alatt ronggyá tépik a T10 TD-k, és/vagy a gold ammózó ellen. Vagy épp a T10 medek, akiknek még gold se kell ehhez.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk én E100-at meg hasonlóan nagy lassú monstrumokat soha nem vettem és soha nem is vettem volna.
Egyszerûen azok akkor is szoptak amikor az artyk még játékban voltak meg most is.
És nem csak a gold miatt, a seggük/oldaluk sima ellen is kevés, és mivel nem agilisak, alig lehet velük reagálni a kialakult helyzetekre.
Agilitás mindenek felett, akkor még a kis pen se baj 😄
Tegnap pl T95-öt heréltünk ki, én 8-as AMXben voltam (+2 tier, ajajaja), és a seggéhez nem kellett gold. Nagy hátrány a lassúság.
Teljesen meg lett borítva a jól mûködõ egyenlet egyik változója ezzel.
Nem azok miatt, akik visznak 6-8 goldot csatánként, hanem azok miatt, akik full golddal lõnek T10-ben. Én nem tudom mivel finanszírozzák, de vannak ilyenek, nem is kevesen, rendszeresen látom.
Na ezt kizártnak tartom. Linkelj 😊
Próbálhatod itt ezt akárhogy kozmetikázni a high level dumáddal ez mégis csak kiheréli a játékmenetet. Szerintem ezt te is érzed, mert elég gyakran látok tõled is anti-gold ammo hsz-eket, csak ugyebár most "vita" van és most azt az oldalt kell vdédened... nem számít hogy mennyire ésszerûtlen és logikátlan is amit állítasz de azt kell írnod mert muszáj, a fórumtroll etikett megköveteli, hogy úgy változzon az ember véleménye mint a széljárás tavasszal...
A jelenlegi rendszernek egyértelmûen a heavyk a legnagyobb vesztesei, azon belül is fõleg a magasabb szintûek.
A TD-k kaptak brutális átütést és sebzést, illetve esetenként haxos páncélzatot (F155, Obj268). A medeknek van nagy tûzgyorsaságú, baromi nagy átütésû ágyújuk, plusz jó sebességük és mozgékonyságuk. Lightok mûködnek ahogy eddig is, artyk meg le vannak szarva😄
De mi van a heavyknek? A páncélzatuk, ami manapság már a legelavultabb, banális semmiség a játékban, tekintve hogy csak az nem üti át, aki nem akarja. Nem véletlenül tûntek el a Mausok szinte teljesen, még most, az arty nerf után is alig látni belõlük.
Még a tûzerejüket is feldughatják mindenhova, mostanára kb. csak a lightoknak nincs hatékonyabb fegyverzetük a heavykénél.
Benjamin_Breeg (13:27:52) uhhh 46% win rate :S
Benjamin_Breeg (13:28:18) ez mindent elmond 😊
halalfalo (13:28:23) bazd meg anyád te ki8s geci
amikor látják h himmelsdorfon a hegyen van az összes enemy ezek nem hogy segíteni jönnének inkább elmennek capra 😄DDDD
egyik 46%-os másik 45%-os player -.-"
12k csatával 45% WR..... ez a menthetetlen kategória 😞
HUN-S -osok voltak 😄
Hosszas pihenés után megintcsak elõvettem ezt a csodát ... De valahogy nem tudom merre induljak ...
Elkezdtem az orosz TD-ket húzni (Su-152 és SU100M1), gondolkodom a francia light-médium vonalon (ELC AMX) és vele párhuzamosan az amcsi auto loaded vonalon ... de jó lenne végre orosz medet is felhúzni ...
Ez viszont elsõ nekifutásra sok ...
Nem az érdekel melyik a legerõsebnb T10-es, az úgyis változhat bármikor. Az érdekelne, hogy melyik "vonallal" élvezetesebb a játék ... Mit gondoltok? Melyiket preferáljam?
Leginkább TD és médium vonal érdekelne ... (Szomorúan konstatáltam, hogy a T50/2-esemet kiherélte a WG ...)
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amúgy lehet az a különbség köztünk, hogy én a páncélzat helyett az esetek döntõ többségében a mobilitást és a sunnyogást részesítem elõnyben - az ellen pedig a gold ammó nem használ 😊
Nem véletlenül nincs high tier TDm se, medbõl viszont van 1-2 😊
Plusz amikor ünnepnapokon kigurulok az IS4/T110 heavyjeimmel, sosem a páncélzatukra alapozok. Sziklát nem viszi a gold se.
Pénzbe nem kerül, tökéletesen ban biztos és sokkal édesebb a bosszú amikor látod hogy elõtted szenved majd a beteljesedés után vergõdik a chaten.
Aztán miután kiélveztük a zenvedését, ctrl+jobb klikkel ignore listára is lehet tenni csata közben.
Amitõl viszont nekem is herótom van, hogy T10-ben full gold táras revolveres tankok rohangálnak. Forgathatod az E-100-at ahogy akarod, normál esetben ha megsoroz egy T57 vagy egy Batchat, mondjuk 4-bõl két lövés átmegy, kettõ pattan, vagy benyeled.
Így viszont a fenét, mind a négy átmegy, egy mondjuk fel is gyújt, motornak annyi, kb ennyi volt számodra a meccs.
Nehogymár azért húztam ki a második legjobban páncélozott T10 heavyt, hogy aztán minden jöttment gond nélkül átszabjon.
Figyu, momentán 3 olyan tankom is van "funból" amik már maxosak és csak azért vannak a garázsban, mert jó velük játszani (már megvan az utánuk következõ tank, de nem adtam el õket).
TigerP, Ferdi és T28 proto.
És tudod miért tetszenek: mert jó a páncélzatuk.... és valamiért én még mindíg jónak találom a páncélzatukat, pedig - elméletileg - minden jöttment T6-osnak agyon kéne lõnie szembõl... Igen, van olyan hogy átlõ az amire nem gondolnám hogy átlõ, de arányaiban ez olyan kevés, hogy nem romlott a játékélményem ezekkel a tankokkal.
Szóval a két alternatíva:
- más játékot játszunk
- sokkal magasabb a fájdalomküszöböm mint másoknak
Nosza húzom is, mikor a tõlem nem messze kolbászoló T110E5-ünk se szó se beszéd, belém ereszt egyet. Gondolom õ inkább mászott volna az E100-ra, csak azzal már nem fárasztotta magát hogy ezt közölje is. Elõtte nyomott rám egy ilyen "kövess" pinget, de ezekre már ügyet se vetek, miután pistikék meccs elején rendszeresen ráejtik a forrócsokisbögréjüket a billentyûzetre.
Hát nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, úgyhogy kapott egy 600-as sallert, mire mégegyszer meglõtt, plusz az arra járó Löwénk is megpróbált belém kapni, csal elvétette.
Eredmény: 35k profitos kör lett volna, így fizettem a végén hétezret.
Észre fogod venni, az 500 effes nem sebez semmit, mert jó esetben még csak nem is lõ. Ergo 500 effesnél a gold ammo olyan, mintha ott se lenne. Nem véletlenül 500 effes 😊
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tegnap az ellenfél bázisán teamkillrammoltam egy spot amxet :S
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25