World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk: Hah, és kikerült a hír közben oldalra. Lel
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.11. 17:21:49
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kis fejszámolás után, csatánként átlag 700 base XP-vel számolva ez 450 körüli csata. Két hétre leosztva ez napi 32 csata. Ez 6 perces átlag csataidővel számolva is majdnem 200 perc, tehát több, mint napi 3 óra játék. Thanks but no thanks.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem bírom elhinni, hogy az összes youtuber szinte agyhalott szinten van. Ilyen nehéz egy 12 évesek szintjén lévő játékot elsajátítani?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
Istiplays is kapott egy olyat kipróbálásra, csak az a baj, hogy semmi infót nem adtak róla, Ő meg nem nézett utána mi hogy van. A tankok neve felett megjelenő csíkot célozta, nem magát a tank-sziluettet. Persze előre elnézést kért, hogy fingja nincs róla, csak ennek meg így nincs sok értelme. Twitch-en meg Youtube-on keresztül klánok normálisabb tagjai sokkal jobban tudják népszerűsíteni..szerintem...bár minél több forrásból látják annál tutibb az eladás, az is igaz...
Nekem mondjuk a benzinkutas reklám nagyon tetszett anno 😄
The Matrix has you...
Nem kell venned Gepettót, mert meg lehet majd küldikkel csinálni, szal no para. De a 20%-os kupont ne hagyd veszni, úgy hallottam amúgy is, hogy a WG jobban feji a cuccost, mint asszony... :-P
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval ha valakit érdekel egy 20% kupon akkor írjon rám azt megügyezzük.
Meg aztán megígértem magamnak,hogy az idén nem költök a wot-ra,amíg a karácsonyi arany kitart,ebből veszegetem a prémet.
A 13-57 az tervben volt már vagy 2 éve,úgyhogy az nem számit<#idiota>#idiota>
Lesz valami esély shopban az 5-ös prém francia artyt találni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Farmolásra a legjobb a Scorp G.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amin gondolkozom az a francia TD, a svéd med és a cseh ág, nem tudom ezek közül melyik lenne a legjátszhatóbb jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.04.10. 23:37:24
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.10. 21:16:11
Én rendszeresen nézem MrCif-et<#hehe>#hehe>,nekem<#lama>#lama>-nak még tud újat mutatni,neked nyilván nem sokat,mert egy szinten vagytok.Legalább is én így gondolom.
Skillt szoktam még nézni,de az az akcentus kikészít,le is halkítom sokszor<#hehe>#hehe>
Valamelyik nap pont a 13-57el tolta a Gm-et. Úgy rektelte meg a fél csapatot rendszeresen,hogy csak lestem.<#wow1>#wow1><#wilting>#wilting>
Úgy sincs semmi hatása a reportnak, a lelke meg megnyugszik, és különben is, 5 perc múlva elfelejti már nehezen jut eszébe a csata is.
Én Quickyt hallgatom játék közben. :-) Fakin 6th sense pittyegés idegesítő, pedig nekem Lord Sauron szeme van egyébként. :-D (Ne mondjátok el neki, de off napokon még MrScheffbe is belenézek(?) háttérzajnak)
Most Malinovkàn rögtön kezdéskor elindult àt az ellenséghez a viz mellett.Vk72vel.Persze féluton elkezdték szórni rà az àldàst több kevesebb sikerrel.Viszont egy At15 perma-track en tartotta,amig kb 300hp ja nem maradt.Ekkor az rng megkönyörült rajta,feltette a làncot,azt be a vizbe,onnan meg màr védve volt.Ekkor elnyomott 3 reportot az At-ra.Ekkora gyökeret,és még közvetiti is:+/
*Heavy breathing cat.gif*
Jah alt accról úgysem tennék be.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.10. 19:17:21
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.10. 18:58:59
Bár azért néha röhejes,ma T10 arty goldal kevesebbet ütött belém mint T8 simával.
És igen akkor is örülök amikor kettő bat meg a tök tudja mi fog közre és lószar a sebzésük.
Jó szerintem a legtöbb ilyen hülye auto aimmal lő tárasból.Ma is volt ilyen csatám,négy retardált vett körbe nem nagy eredménnyel,de csúnya rossz conway golddal a rák tudja honnan átlőtt mint a szart.Nem is láttam meg hogy honnan lőtt.
Jah másik,ma táras szarral szintén auto aimmal át lőttem dombon.Bc 12-vel lőttem három medet de auto aimmal lőttem közben cikáztam,a kis fost megdobta valami átrepültem domb másik oldalára de a lövésem így is sebezte még,pedig a találat már azután volt hogy a kis domb másik oldalán lezúgtam.Másik anomália ENSK-en a városban E75-el át lőttem egy házfalon és mögötte sebeztem valamit,T10 amire rálőttem nem találtam el de T10 mögött volt ház és az mögött td azt meg sebeztem.
Szerintem egy rakás hiba van még a pályákon.
Valódi jutalom falat amikor az idióta beléd lő egy rahedli aranyat és nem ér vele semmit,cserébe egyből lekapod fél hp-ját legalább.
Az meg külön vicc amikor még meg akar kerülni és olyan hülye hogy szűk utcában próbálkozik.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.10. 16:56:08
Ezen gondolkodom,megéri ez így nekem??
Nem nagyon látok ilyen tankot,valakinek akinek megvan,vélemény róla?
Tegnap csak a 122-es löveget használtam a T-44-en, mert állítólag azzal könnyebb kigyújtani a tankokat. Most vagy a tegnapelőtti folyamatos szopás ellenkezőjét kaptam és mindig Én voltam top tier-ben vagy az ágyú miatt rakott folyamat legjobb tier-be nem tudom, de hogy valami nagyon érdekes zajlik a WG-nél az tuti. Ma megint csak azzal fogok menni, kíváncsi vagyok mit dob mára 😊
The Matrix has you...
Ilyenkor mi van???
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.04.10. 10:23:48
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun