World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
A helyedben megnövelném a lapozófájlok méretét.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
A sebzés az a td-knél önmagában kevés a zikszpéhez. Kell a felderítés és a spot dmg is, ja meg persze kell a védés/foglalás. A 263-al be lehet menni a darálóba és fele ennyi sebzésre is több lesz az xp.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali.Valaki segítsen légyszives leformáztam a gépemet és azóta kb 2-3 csata után megtelik a memória ???Eddíg ez 2-3 óra játék után volt..Tipp??
Én meg rájöttem hogy esélytelen lesz a td versenyen való részvételem...1000 xp felett alig ad mostanában,akármit csinálok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bár tegnap ennyit kapott az ellen jagde,assesok,pedig spottolt és sebzett is rendesen:

Hát bakker, ezt nem hiszem el. 5 tank nem volt képes végezni egy tetves ISU-val, mert egyenként mentek rá. replay

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha nem tetszik a cenzúra, menj és panaszkodj a modi topikba...
Addig is megyek, és egy kis pocak vakarás közben szivárványba borítom az egyik tankom 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor tegyel a tankjaidra szivarvany zaszlot ha mar meg sem lehet emliteni a homokosokat. Meg persze moderald ki ezt is jo, magyar szokas szerint. Csak leakartam irni mit gomdolok az ilyen cenzurazasrol. Na "joccakat"

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Ellopták az oroszok....

lett

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Az elozo kommentem veletlen tunt el vagy ki let moderalva?

505thZajcev[PT]

505thZajcev[PT]

A francot, honnan van ez a hülyeség? A nyugati szövi veszteségek háromnegyedét aknák/gyalogsági fegyverek/tüzérség okozták.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Ezért érdemes volt elkezdenem játszani...
Gyözelem/Csata: 2 (11) (18.18%)
Tap: 619 (6 812)
Tap. (x1): 471 (5 180)
Szabad tap: 4 (325)
Bevétel: -97 403 (227779/-325182)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Csak ugye a 110-el szemben ez igen pofátlan dolog. Túró pen, túró sebzés és akkor még kamu a 0,38-as pontosság is(mert kétlem, hogy az valós adat lenne). A BL-10 legalább halálsugár 😄

hát van amin a +20% sem segít 😊
ISU BL-10ese sem vmi sniper már 500 méterrõl 😄
ma lõttem vele M103at meg JT-t 500 méterrõl... pattan pattan
mondom van 2 He-m... ellövöm... és azzal sebeztem 400at JT-re szembõl 😄
Ettõl függetlenül rengetegszer lepattan rólam a 175, vagy fölé/alá megy. Gondolom tudás kérdése, hogy egyáltalán mire akar lõni.
Bár amikor még IS-2-vel nyomtam, nem tartottam olyan vészesen pontatlan ágyúnak.
És érdekes ez a pontosság buff is, mivel kb. azóta a 110 top csúzlija eszméletlen pontatlan. Vagy elõtte is az volt, csak más gondom volt vele, nem tudom. Olyanokat lövök sokszor, hogy magam se hiszem el. A célkör 95%-át betakarja az ellen és a maradék 5%-on kifarol a lövésem. Pedig már kezdtem volna megbarátkozni ezzel a tankkal.

Master91
80mm a pocak
Én a lámpát szoktam lõni, azt ilyen 120as pen tuti viszi, annál kisebbel még nem próbáltam. De az olyan weak spot ami a JT esetében is jól mûködik.

Az se gyenge. Mondjuk a linkelt replayen is hasonló van. A KT-nek vagy a kupoláját, vagy az oldalát/elsõ lánckerekét lõttem. Még is le gold noobozott. Pedig zöld player volt.

175???? tier6 is átviszi szembõl...
112 penes sherman is lõtt már át :S
allul sztem olyan 100mm-es lehet
meg a kémlelõ nyílások is a lámpa mögött :S
Pedig a pontosság buff óta még a D25t is sniper gun.

patchaou
Velem történt olyan, hogy T34-et oldalról kb 50 méterrõl lõttem E100-al, aztán csata végéig azon hõbörgött hogy goldnúb vagyok...

Csak ugye tudjuk, hogy általában a 175 se a pontosságáról híres...

Pedig nem hogy 200, de akár 175 is simán viszi szembõl a Ferdit.

Ez azért van, mert kis eltéréssel, de ugyanaz a csúzli van prém JT-n, mint a Tigrisen/P-n, de azok sosem, vagy nagyon ritkán lövik át szembõl a Ferdit. Szerintem egyszerûen csak nem tudják hol kell.
Gondolom az ellened szemben álló Ferdi már megnézte korábban milyen csúzli van a JT-n és ebbõl azt a következtetést vonta le, hogy mivel a Tigrisek nem lövik át, így neked sem szabadna.
Közbe' mégis.

Trololololo

replay
Persze megint megkaptam hogy gold noob 😄. Mert hogy csak azzal vihetem át egy KT oldalát 😄. Pedig amióta megvan, egy darab goldot nem lõttem el vele.

LOL 😄.
Prém JT-vel kilõttem egy ferdit. Erre beírja hogy noob prem JT. Amikor kérdem hogy miért? Akkor kijelentette, hogy azért, mert nem kellett volna tudni átlõnöm a frontját 😄. Majd csata végéig ott rinyált, hogy a loltraktor ágyúmmal biztos goldot használtam rá 😄.

Maala
Tank ász lett, no para.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
http://wotreplays.com/site/292627#erlenberg-maala-kv-1

A reggeli goldos témához egy kis adalék... A 10. killt kell nézni. Megjött lammaer szakaszba, és egybõl rákényszerültem a gold használatára, hogy nyerjünk! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszönöm, most már csak összeszokunk 😊

Sajnos csak az mwreplay-en van vagy 17 replay amiben több xp van. Nem tudom az mennyire mérvadó de biztos sokan föl sem töltik. Majd kiderül.

lol
Nem láttam a fától az erdõt.Pont arra nem kattintottam.
kösz

A német TD event ami 08.12-08.19.-ig tart,miért nem látom a wot honlapján és a naptárban?

JeffDunham
Na errõl beszéltem! Szép munka volt! <#eljen> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
De, valszeg elég lesz.

Ja és az enemy behozott 4 db. t6-ot a csatába, nagy facepalm

35 csata után Tortoise végre meghálálta a bizalmat, köszönöm. Mondjuk részemrõl semmi extra.

Replay

Gondolom 1530 base xp nem elegendõ a versenyhez. Megy még egyáltalán? Sebaj, nem vagyok mohó már egy jó csatának is örülök, nagyon kellett.

Ez nincs a fejlécben... szóval 50K 😄

Az egy nap prémiumot minden nap meg lehet nyerni, ha összeszedsz 50k xp-t...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszi, ezt tudtam.
Csak a 3 napon lepõdtem meg.
Néztem a hétvégi event leírásban is, meg a frissebb híreket, abban nem volt.
Arra nem gondoltam, hogy még a hétvégi event elõtt lett meghirdetve.
Kicsit sok az akció mostanság. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
50k XP... Belépsz, elsõ csatától indul a számláló, akár gyõzöl, akár vesztesz, akár szervert váltasz, akár prém, akár nem, akár +XP BIA-tól, akár nem, akár be van kapcsolva a gyorsított képzés, akár nem.

Megy eu1 is
Master91
Ezaz, bent vagyok Eu2be xD
Master91
Platoonba voltál?
EU 2 megy de nem enged bejelentkezni mert azt irja hogy a másik szerveren be vagyok jelentkezve<#taps>
Amúgy ha nagyon jó vagy, elõfordulhat hogy naponta dob még 1 napot pluszba, bár ennek pontos mechanizmusa számomra rejtály. De szépen kaptam eddig a hétvégi event alatt a 3 mellé még naponta 1-1 extra napot, egy-egy jól sikerült meccs után. Bár életem potenciális köre után nem....

A csata meg volt,mert éppen 3 perccel a kezdés elõtt indult újra a szeró. Csak sorban kellett állni a belépésnél. És kezdés elõtt 1-2 perccel még sokan nem tudtak belépni. Már 1 perc se volt hátra,mikor meglett a létszám.
Pales27
2400as területet buktunk legutóbb, tervezett karbantartás miatt.