World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár tegnap ennyit kapott az ellen jagde,assesok,pedig spottolt és sebzett is rendesen:

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Addig is megyek, és egy kis pocak vakarás közben szivárványba borítom az egyik tankom 😊.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyözelem/Csata: 2 (11) (18.18%)
Tap: 619 (6 812)
Tap. (x1): 471 (5 180)
Szabad tap: 4 (325)
Bevétel: -97 403 (227779/-325182)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
ISU BL-10ese sem vmi sniper már 500 méterrõl 😄
ma lõttem vele M103at meg JT-t 500 méterrõl... pattan pattan
mondom van 2 He-m... ellövöm... és azzal sebeztem 400at JT-re szembõl 😄
Bár amikor még IS-2-vel nyomtam, nem tartottam olyan vészesen pontatlan ágyúnak.
És érdekes ez a pontosság buff is, mivel kb. azóta a 110 top csúzlija eszméletlen pontatlan. Vagy elõtte is az volt, csak más gondom volt vele, nem tudom. Olyanokat lövök sokszor, hogy magam se hiszem el. A célkör 95%-át betakarja az ellen és a maradék 5%-on kifarol a lövésem. Pedig már kezdtem volna megbarátkozni ezzel a tankkal.
112 penes sherman is lõtt már át :S
allul sztem olyan 100mm-es lehet
meg a kémlelõ nyílások is a lámpa mögött :S
Gondolom az ellened szemben álló Ferdi már megnézte korábban milyen csúzli van a JT-n és ebbõl azt a következtetést vonta le, hogy mivel a Tigrisek nem lövik át, így neked sem szabadna.
Közbe' mégis.
replay
Persze megint megkaptam hogy gold noob 😄. Mert hogy csak azzal vihetem át egy KT oldalát 😄. Pedig amióta megvan, egy darab goldot nem lõttem el vele.
Prém JT-vel kilõttem egy ferdit. Erre beírja hogy noob prem JT. Amikor kérdem hogy miért? Akkor kijelentette, hogy azért, mert nem kellett volna tudni átlõnöm a frontját 😄. Majd csata végéig ott rinyált, hogy a loltraktor ágyúmmal biztos goldot használtam rá 😄.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A reggeli goldos témához egy kis adalék... A 10. killt kell nézni. Megjött lammaer szakaszba, és egybõl rákényszerültem a gold használatára, hogy nyerjünk! 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem láttam a fától az erdõt.Pont arra nem kattintottam.
kösz
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Replay
Gondolom 1530 base xp nem elegendõ a versenyhez. Megy még egyáltalán? Sebaj, nem vagyok mohó már egy jó csatának is örülök, nagyon kellett.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak a 3 napon lepõdtem meg.
Néztem a hétvégi event leírásban is, meg a frissebb híreket, abban nem volt.
Arra nem gondoltam, hogy még a hétvégi event elõtt lett meghirdetve.
Kicsit sok az akció mostanság. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle