World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg Tortois-al, is több házat bontottam le néha, mint tankot 😄 (hogy hozzá férjek)
A találati arány egy akkora hülye adat, amilyet nem hordott még föld a hátán 😄
Pl a Pz1c ágyújával, ha az elsõ lövés épp a sorozatban megöli az ellenfelet, akkor még 7 belemegy a roncsba, az pedig mellé lövésnek számít 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
ez a beszéd!!!! 😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Alapvetõen szerintem a papíron pontos lövegekkel sokkal bátrabban rálõ az ember necces célokra is.Még pontatlannal(fõleg ha még lassan is tölt)akkor inkább kivárja a tisztább helyzetet,és csak akkor ereszti el.Ezért lehet közel azonos pontosságú a két stat.
Mondjuk én világ életemben leszartam a pontosságot.Simán rálövök mindenre ahol ellenséget sejtek!😊Nem is volt soha túl jó a pontossági statisztikám.Na de akinek nem tetszik az nyalja ki a picsám!<#duhos2>#duhos2>
Alakulok Fox?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
mivel kb. az az account egy gamer helységben fut.... amin jópénzért meggazdagodott a gazdája 😄
A frissen visszavett SU-100 -al darálok mint állat, 84%-os legénységgel. 5 perc alatt meghaltam, mert bedaráltak hárman. 3400-at sebeztem úgy hogy senki nem segített. Miután kipurcantam nézem az állást: ellenfél zöld Hellcatje TOP GUN-t lõtt, és a megmaradt 3 csapattársam ki sem jött a kezdõkörbõl. Full vörös mind. Mondom vége, kilépek, és ordítottam az idegességtõl. Nézzétek meg mit csinált a 3 hülye.
Folytatás a spoiler alatt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És lehozta a három agyatlan!!!!!! Fogalmam sincs hogyan mert a kilövésemig van replay. Nem akartam elhinni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"akkor jó sok tankal játszottál eddig..."
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezen hozzászólásod alapján most akkor ki a beképzelt? 😄
Amúgy teljesen jó a Jagdpanther 105-ös ágyúja, pedig nem szerettem azt a tankot. Pontos, jól sebez és viszonylag hamar újratölt. Mondjuk ezer éve volt mikor utoljára toltam vele.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én a 9es zojjectre gondoltam, ha már a JT mellé keresünk párt. Sztem azt se brawlernek használod, mert a nagy reload miatt arra nem jó. Tehát itt érdekes lenne megnézni a statodat a JT mellé.
Meg szerintem se mutat sokat találati arány.
Pár napja jelentkezett nálam egy srác hogy jönni akar a klánba. 900 wn6-ja volt, viszont mellé 92%(!)-os találati aránya. Kár hogy nem mentettem le a nevét, most pont jól jönne példálózni vele :/.
A JT és Obj találati arányom ugyan annyi. Viszont nem akarok következtetést levonni belõle, mert az Obj volt az elsõ top tier cuccom anno és elég balfaszul toltam vele, kiforratlan játékstílussal.
Aztán úgy ki lesztek utálva, lehet, hogy még a bannerbe is kiírják..
Szóval relax.. <#papakacsint>#papakacsint>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
OK hogy mindkettõ elvben (!!!) TD de az egyik tornyos és atompáncélozott (tehát inkább heavy mint TD), a másik meg ugye egy klasszikus TD nyilvánvaló weakspotokkal.
A brawelerség sztem ebbõl következik, nem az ágyúból.
Mondjuk reálisabbnak tartanám egy zojject-JT összehasonlítást.
Múltkor lebontottam Prokhorovkán egy csomó házat 😄 Mögöttük bujkáltak, prémium van, 1k-s lõszerár nem számít. Meg is nyertük.
Ettõl függetlenül az ágyú viszont eléggé pontos, 300-400m-re még megbízhatóan eltalál bármit.
Szerintem a találati arány semmit nem mutat meg, fölösleges stat., ha következtetéseket akarunk belõle levonni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nézzünk 2 tankot amivel sokat toltam a pontosság buff óta.
T110E4-86%
Ez ugye egy elég pontatlan tank. Ritkán vagyok vele hátul, brawler szerepkörben használom. Az alacsony dpm miatt tudom hogy minden lövés számít, ezért nagyon gondosan célzok.
JT 88-80%
Halálpontos gun. Sokat snipeolok csata elején(persze ez nálam nem 400m+). Sokat lövök vele eltût targetekre vaktában. Kupolákra és egyéb kis célokra szintén. Sokat láncolok vele, aminél szintén megvan az esélye annak hogy a tank elé/mögé lövök.
Szóval látható hogy a játékstílus erõsen torzít.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A baj az, hogy ha megnézed a statjaidat (igy látatlanban) akkor kiderül hogy a találati arány inkább ember mint tankfüggõ... azaz a pontatlanabb - pl orosz - ágyúkkal is az emberek többnyire hoznak olyan vagy még jobb arányt, mint a papír szerinti pontosakkal (régebben sokat beszéltünk itt errõl, hasonlítgattuk az adott tierbeli orosz-német-usa tankjaink statjait).
Szóval két nézet született:
- a randomisten dönt, nem a pontosság
- sokak szerint tudat alatt a pontatlan ágyújú tankokkal közelebb mész, és közelebbrõl gyakrabban találsz, ezért nem mutatható ki statisztikából az ágyúk pontossága alapján elvárt találati arány.
(ez utóbbit én nem támogatom, pl még sose láttam hogy el hallufon csak a német ágyúval sniperkednének az emberek és az összes orosz meg megy közelharcolni északra meg a völgybe. Feláll a mezõn ugyanúgy az orosz meg a német is - mint ahogy énis a tank fajtája alapján választom meg a helyet, nem a nemzetisége alapján).
Szerintem ha egy tanknál 200 csata alatt 10 lövésbõl 8 talál akkor azt lehet pontosnak nevezni. Csak ugye tudni kell használni...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.