World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"miért kellene beszélnem a gyarmatosító, agymosók nyelvét."
WUT???

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Csak nem látom, be, hogy miért kellene beszélnem a gyarmatosító, agymosók nyelvét. Ettõl függetlenül tudok valamennyire.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

pointer4
Az már a felbuffolt tigris kérlek 😄
voivod32
Hát, ha hagyná, hogy megközelítsem 10 méterre, ahonnan már lehetetlen mellélõni, akkor bizonyára... De így, 10-bõl 3 lövés talál, az is legjobb esetben 100-at sebez...

pointer4
Biztos van rá latin szó, ha nem is a f*sz 😄
Arra is van, aki nem tud írni olvasni 😄
Master91
Milédi szerint igen.

Amúgy R3nton linkelhetnéd a forrást az arty balancolásról
voivod32
És ,ha valaki nem beszél angolul, az már egy fasz?

Egyetértek. Én is vártam már rég. Apró változtatás, de biztosan jót tesz majd a hangulatnak és a változatosságnak is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Annál meg az arcomról kapartam le a bõrt.

Hát nekem szinte az összes jármûvel így volt, nem csak a szovjetekkel. A két kivétel eddig a T-54 és a leopard proto.

Bullshit. Az orosz tankok annyira OP-k hogy a stock KV1 szétlövi a szétnerfelt Tigrist 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

azért az E-50 se thai masszázs amég nem fullos..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Anonymuser
Azután minden 😉 IS-8-nál tartok...

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Na ja, a jó kis orosz akcentusú angol 😄. De azért én inkább preferálnám az eredeti nyelvezetet 😄.

voivod32
Meg kell, hogy állapítsam: A játékban szereplõ összes szovjet jármû , a legbrutálisabb szopást kínálja a játékos számára, amíg nincs teljesen kifullozva. Így a KV-1S is.

Ja bocs oda már kell alapszintû angol is 😛
Olvasni kéne az FTR blogot 😊
Most lusta voltam,na!Van ilyen.Te még nem voltál lusta soha?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

pointer4
Olyan crew hangoknak örülnék a legjobban, ahol mindegyik angol, csak francia-német-orosz kiejtésû fazon mondja 😄 Az lennne a legjobb 😊
Te valami médium vagy?Tisztánlátó,meg ilyesmi?Minden második hozzászólásodban elõrevetíted valaminek a nerf-jét vagy a buff-ját!
Az ezo tv-vel nem próbálkozol meg?<#mf1>

Ennyi erõvel nem kell híreket nézni/olvasni, mert úgyis lesz valaki, aki némi nyaggatás után elmondja mi a helyzet a nagyvilágban.
Ez csak szimplán olyan fokú lustaság, amit nem tudok megérteni.

Igen,ez már nagyon régi felvetés volt!Alapból úgy kellet volna kezdeni,hogy minden tankban a saját nemzet nyelvén kommunikáljon a legénység.
De jobb késõn,mint soha!😊

Trucker39
😊

Szerintem botrányosan idegesítõ tank lesz a 8-as azzal az alacsony profillal, ha megkapja az LB-1-t, szerintem minden med kedvelõnek tetszeni fog.
mert nem akartam megnézni.A Sas kb 1 perc alatt leírta amire kíváncsi voltam.Nekem újabb 1 percbe telt elolvasni és megköszönni!
A video 7.34-ig tart.Máris spóroltam 5perc 34 másodpercet...

Eagle16
Ami viszont nagyon jó, az a legénység hangok érkezése.

Én biztosan bekapcsolom majd, régóta várok rá.

Hátha jövõhéten már elindulna a teszt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Öröm lesz 4-et 1 shootolni a batchat artymból, nem sokára jön az artyrebalance is <#eplus2> TD-ket pedig elég érzékenyen szokta érinteni, mikor beszakítom a 155-össel a tetejét a tanknak <#eplus2>
voivod32
Én meg kifejezetten örülök a 3 régi-új mapnak!

Eagle16
És ha hinni lehet a videónak, páncélzatuk se nagyon lesz, legalábbis a Tier 8-asnak.

75mm test, 110mm torony...ez még az erõs döntöttséggel is kevéske, T-44 szint.

Ugye,mondtam!<#papakacsint>
Köszönöm szépen!

hátsó tornyos tanok = 0 gun depression .. a helyedben nem várnám õket annyira ..

Nem tudom ebben hol volt a beszólás. Ott van egy videó, gondoltam nem okoz problémát ráklikkelni.

Legalább a fölfelé vánszorgókat könnyebb lesz célban tartani,szegény TD-nek!
Mouhhahhaaahaaaaaaaa(gonosz röhögés)

Eagle16
Hát pl. most van olyan küldetés (mission), hogy 30 tank kilövése után kapsz 300k kreditet.
Na most ehhez csinálnak egy felületet a játékban, amivel nyomon követheted majd hogy hányt tankot lõttél ki, vagy ami éppen kell a küldetés teljesítéséhez, illetve az aktuális küldetéseket is listázni fogja, amik éppen elérhetõek.

Lesznek olyanok is késõbb, hogy ahhoz hogy teljesíthess egy küldetést, elõtte teljesíteni kell egy másikat, tehát egymáshoz lesznek kötve.

Na akkor csak a T-54-bõl jön ez az új 10-es. Nem tetszenek nekem ezek a lassú mocsaras emelkedõs új mapok, ki vannak herélve rajta a medek...
Eagle16
Én Komarin-t meg Swamp-ot nagyon nem vártam vissza...de hátha jobbak lesznek mint voltak.

Akkor nyilván tudod!Elmondhattad volna,de most már nem kell!
Majd a Sas lesz oly kedves és elmondja!Beszólás helyett...

hát öregem.... ha valaki übereli a mai teljesítményemet... az kizárt :d
felmerek tenni úgy 5000 aranyat rá!!!! valaki fogad velem? <#ravasz1>
bocs,csak a kiccsálád elment anyósomékhoz,én meg egyedül vagyok itthon szabin némi házi pálinkával!!
<#idiota>

Részletesen elmondja a videóban.

azmiaza missionkövetés,drágaszág?Miaza missionkövetész?<#whatever>

Hmmm át lehet menni az object 416-ról a t-54-re. Akkor inkább onnan közelítem meg a t10-et. Megint vissza kell ülnöm a fos-34-be...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Azért megvárom még a tesztet.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Fõleg a mission követés, meg a crew hangok.

Ez elég jónak tûnik elsõre.

Meg tudom nézni valahol, hány tankot lõttem ki? Kb. két-három órája játszom, és tudni szeretném, hol járok a 30 tankos bigyóban. Van rá mód, vagy csak az összesített számot tudom megnézni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Na errõl beszélek!Ha bontható ház mögött üldögél a madárpók és gyorsan töltõ lövegem van,akkor simán lebontom elõle,és pont leszarom,hogy mennyire leszek pontos a végén!
Volt olyan,hogy foglalták a bázist Sand River-en,és egyik háztól a másikig gurultak.Leradíroztam az egész kurva beduin putrit,de a végére csak kivégeztem õket!

Milyen anyám szopott, teeee xD
Én arról nem tehetek, hogy teli van kepkurvával az egész játék lol

voivod32
De ez atomstock, a legényeim meg...

voivod32
Jó hozzászólás volt, és a végén a csattanó-".Na de akinek nem tetszik az nyalja ki a picsám!"- igencsak meglepett! 😄

Lehet csapatni 15-tõl a light tankokkal a top 50-be jutásért 😊
Beizzítom az amx 40-t szerintem az a legszarabb light <#nevetes1>