World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah tényleg highway is sokat van😄.

Max. T6 tankokat rakja be arra a pályára, afelett ne is keressed. Egyébként elég ritkán rakja be az alatt is, helyette ezerrel nyomatja a redshire, severogorsk, murovanka hármast nekem.

Voltam már rajta nagyobb tankkal is, mint tier5, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor a pöcs óta.

Master91
Tier6ig dob be max.

Persze igazából a WG "random pálya" módszerének köszönd. ( ami persze kifogástalanul mûködik )

Tuti tudnék olyan pályát mondani amit ~1 hete nem láttam, de köcsög Redshire meg Highway jut bõven.

Dögöljenek meg.
low tierre korlátozták...
asszem max tier5 😊
párszor betett oda... átdolgozás után fasza lett
ha van vmi jól páncélozott vasad átmászol a töltésen és win 😄
Maala
Szóval megfogadtad végre a weak spotos tanácsot? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Nektek mi a tapasztalatotok: Widepark pályát én vagy másfél peccs óta nem láttam, pedig, ha jól tudom, nem vették ki. Tier2-tõl Tier 9-ig játszom, minden játékmód be van kapcsolva.

cyka blyat

Mondjuk az vicces amikor 1hitel valamit. Most jutott erre sorsra egy E75, akinek belõttem a kupakját 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Sõt, lassabban is tölt. Ezért kapott HESH-t.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nekem is volt egy hasonló. 50-100ba lõttem 700at, de a mellette álló JT is kapott 400at.
Meg már megöltem úgy 2 lightot hogy eléjük/melléjük lõttem és hopp 700 HP<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát mit mondjak az új medekre? :S
7es-nek 150mm a front páncélja 8-asnak meg 75mm? :S
lehet maradok a 7esnél 😊 de viszont marha gyorsak lesznek ám
A mûködésével teljesen tisztában vagyok. De a HESH lõszern nélkül nem jobb mint a JPZ.

Master91
Minden teszt szerveren megyek azzal a tankkal, és butaság használni azt a HESH-t.

Naggggyoooon szeszélyes egy lövedék.

Emlékszem 1x El-Hallufon ellenfél lõtt HESH-el, 9-es Obj.-ba csapott ~700at + 300-at a 13 90-be mert közel álltak 😄 mindenki lol-ozott a splash dmg-ra.

1-dologra jó a HESH:

a köcsög Bchatre <#bohoc>
Maala
Olyan, mint a HEAT. Spaced armort, láncot kerülni kell vele, és nagyjából mindent átvisz.

Azzal a pontatlan gunnal nehéz weak spotra lõni. Hiába célzom azt, tuti máshová lõ.
yossarian: Egy darabig nyomatni fogom a HESH-t, mert meg kell ismernem a tulajdonságait. Hátha idõvel jobban fog menni vele a játék.

Én csak külsõ szemlélõként szoktam találkozni vele, de az tuti, hogy nem merném azt a HESH-t használni.
Volt hogy a Mausunkat valami 2000 HP-rõl lõtte ki egy FV, aztán olyan is, hogy E-100-ban 300-at sebzett belém. Egyébként E-100-ban az esetek többségében, ha szemben áll velem, tudok rá figyelni, és megfelelõen beforgatni a gépet, olyan 6-700 körül szokott sebezni.
Ekkora rizikófaktor nekem már nem férne bele T10-ben, fõleg ekkora töltésidõ és ilyen drága lõszer mellett.
Maala
Aki noob, és nem tudja a weak spotokat... Muhaha. 😄

Hát nem mondom, érdekes ez az FV TD. Egyenlõre csalódás. Ez a HESH lõszer valami iszonyú megbízhatatlanul mûködik.

Úgy hogy az egy okádék 😄.

Azt mondja meg nekem bárki, hogy lehetséges ez, hogy a Light Pantherral
ilyen a gyõzelmi arányom.

A mai különösen rossz nap: 8 meccs 7 vereség 1 gyõzelem 😞
Sziasztok!
Ezzel szerintetek van esélyem a Top 50-re? 😊

Sajnos nem tudom, replayt töröltem. Reportoltam ami gondolom semmit nem ér, reméljük banolják.

Semmit, lépj tovább. Ilyenek mindig lesznek, de nem csak WoT-ben van ilyen, mindenhol elõfordul, hogy a gyermetegebb lelkek ilyen módon akadnak ki.
Azon szoktam még röhögni, amikor telipofával "killsteal"-eznek chaten, meg persze lövöldöznek, holott kb. 1 ezredmásodperccel lövök késõbb, mint õ. Sõt, talán én még hamarább lõttem, csak lassabban ért oda a lövedék<#hehe>

Én meg váltottam az AC mile 46-rólé 48-ra. Fájó szívvel adtam el a 46-ot, hozzám nõt.

Viszont 48-al második csatában csináltam 3000 sebzést egy tier 10-es csatában. Jó lesz ez.

Másik csatában meg olyan történt ami még soha a francia TD ág grindolása közben velem. Pattant szembõl vagy 3 lövedék....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az meg még jobb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

patchaou
A stock ágyújáról nem tudok nyilatkozni, másra gyûjtöttem a free-t de azt inkább jegelem egy idõre, úgyhogy a 105-össel kezdtem <#eplus2>
Mai utolsó csatában is alkotott, full hp-s beforgatott su-100-at szembõl ammorackelt 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem is kedencem lett hamar. Nem sok olyan tank van ami stock gunnal is brutálisan hatékony.

Miután 5 killem van piros kv-2 meg a churcill haverja szétlõttek hátulról. Ilyen idiótákat még nem láttam, fájt nekik, hogy nem találnak el senkit én meg ölök. Persze emiatt lossoltunk mert kettejüknek nem sikerült ezután fele annyi sebzést sem csinálni mint nekem a amíg éltem. Ilyenekkel mit lehet csinálni?

Köszi szépen, remélem meglesz! <#buck>
Akkor simán bent van.

Természetesen prém nélkül <#zavart1> 9 kill-8000 dmg
Attól függ, prém nélkül tuti. De ha prémes akkor esélytelen.

patchaou
Ha nem megy a 30 akkor a következõ tankot ajánlom a figyelmedbe: S35 CA Én tegnap vettem meg, de imádom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Úgy néz ki 1400 valamennyivel nem fogok bekerülni a top50-be, hiába az ace tanker😞 Ezzel sztem biztos, h benne leszel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jogos amikor láttam hogy tévedtem (nem 3 hanem 2 hétrõl van szó) akkor már a vicces jelzõ nálam már nem volt aktuális.
Master91
De jól esne látni azt a dögöt a garázsomba 😞

sajna a 6os td-re már nem volt gyomrom 😄
Pedig At-2 howival feküdt rendesen
Maala
Legalább elmondták, hogy mikor lesz.

ah fasza....
így is idegeskedem h vajon a szánalmas exp-m elég lesz-e 😊
Na úgy látszik be kéne fejeznem a játékot mára... Rosszul értelmeztem amit írtál Tessallia te már hozzá adtad azt az 1 hetet.
Vicces.Kijelentik hogy a TD része gyorsabb lesz, most pedig gyakorlatilag azt mondják hogy 3 hét után tudjuk meg (ami ugyan annyi idõ mint a Heavy volt) az eredményeket.
Na, ez egy méltó búcsú kör volt 😊.
Victory!
Erlenberg 2013. augusztus 14. 21:42:33
Tortoise
: 2 010 80 640

Repairs: -17 774 
Ammunition: -26 500 
Equipment: -6 000 
Total: 30 366 

Purchased: 'FV215b (183)' successfully purchased.
Spent : 6 100 000 

Nem mondom, kellemes grind volt, de azért a végére nagyon kiidegelt a papírságával.

No a TD event gyõzteseinek kihírdetésére várni kell a hónap végéig😊

"Regarding the recent TD Anniversary Manoeuvres that just ended; It's unlikely we can get the results announced before Gamescom (as we're swamped right now with doing stuff for Gamescom.) It *might be announced during Gamecom but please don't take that as a guarantee. It's more likely the TD results will come in the week after Gamescom. "

Maala
Igazából mire eléred a 105-öst, bele is fogsz fáradni, a 4,8mp-s újratöltés miatt nagyon sok koncentrációt igényel, és gyakran.

Ezért jó a nagyobb ágyú. 😄

Helló!

Van még ez a TD verseny vagy már nincs?

ISU-152-vel 1875xp mire lehet elég???

Köszi elõre is!
Mondjuk direkt azért kempeltem hogy megtartsam a HP-m. Az mindig jól jön a végén.
Am valóban jó cucc. Bár elég sok hátránya van szegénynek.

Semmi nem változott hónapok óta magas tierben.
Ha meghaltál volna mind3at kifilézte volna a Foch, úgy hogy 1 helyben állnak.
Ám szép kör volt.
Jónak tûnik nagyon a Teknõc.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mindkét oldalon ua ment. Mentek egyenként a TD-k elé 😄.

Hihetetlen, hogy kb 7 (a végén 3) heavy tanknak meg se fordult a fejecskéjében, hogy 1 torony nélküli td-t oldalba is lehet kapni.
Õk szorgosan próbálkoztak szembõl több 100 méterrõl, úgy hogy Fochnak még magassági elõnye is volt, tehát a páncél döntöttsége hatványozódik.
Keveset játszok nagyon, sokat is felejtettem, de ez azért már mégiscsak kéremszépen...
Hiányzik a Foch.<#rinya>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez érdekes, az SG fórumot látom, és frissíteni is tudom, de a netem minden egyéb tekintetben meghalt, más oldalakat se tudok megnyitni...
Eagle16
Az EU1 megy...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius