World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze igazából a WG "random pálya" módszerének köszönd. ( ami persze kifogástalanul mûködik )
Tuti tudnék olyan pályát mondani amit ~1 hete nem láttam, de köcsög Redshire meg Highway jut bõven.
Dögöljenek meg.
asszem max tier5 😊
párszor betett oda... átdolgozás után fasza lett
ha van vmi jól páncélozott vasad átmászol a töltésen és win 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
cyka blyat
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Meg már megöltem úgy 2 lightot hogy eléjük/melléjük lõttem és hopp 700 HP<#eplus2>#eplus2>.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
7es-nek 150mm a front páncélja 8-asnak meg 75mm? :S
lehet maradok a 7esnél 😊 de viszont marha gyorsak lesznek ám
Naggggyoooon szeszélyes egy lövedék.
Emlékszem 1x El-Hallufon ellenfél lõtt HESH-el, 9-es Obj.-ba csapott ~700at + 300-at a 13 90-be mert közel álltak 😄 mindenki lol-ozott a splash dmg-ra.
1-dologra jó a HESH:
a köcsög Bchatre <#bohoc>#bohoc>
yossarian: Egy darabig nyomatni fogom a HESH-t, mert meg kell ismernem a tulajdonságait. Hátha idõvel jobban fog menni vele a játék.
Volt hogy a Mausunkat valami 2000 HP-rõl lõtte ki egy FV, aztán olyan is, hogy E-100-ban 300-at sebzett belém. Egyébként E-100-ban az esetek többségében, ha szemben áll velem, tudok rá figyelni, és megfelelõen beforgatni a gépet, olyan 6-700 körül szokott sebezni.
Ekkora rizikófaktor nekem már nem férne bele T10-ben, fõleg ekkora töltésidõ és ilyen drága lõszer mellett.
ilyen a gyõzelmi arányom.
A mai különösen rossz nap: 8 meccs 7 vereség 1 gyõzelem 😞
Ezzel szerintetek van esélyem a Top 50-re? 😊

Azon szoktam még röhögni, amikor telipofával "killsteal"-eznek chaten, meg persze lövöldöznek, holott kb. 1 ezredmásodperccel lövök késõbb, mint õ. Sõt, talán én még hamarább lõttem, csak lassabban ért oda a lövedék<#hehe>#hehe>
Viszont 48-al második csatában csináltam 3000 sebzést egy tier 10-es csatában. Jó lesz ez.
Másik csatában meg olyan történt ami még soha a francia TD ág grindolása közben velem. Pattant szembõl vagy 3 lövedék....XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mai utolsó csatában is alkotott, full hp-s beforgatott su-100-at szembõl ammorackelt 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
sajna a 6os td-re már nem volt gyomrom 😄
Pedig At-2 howival feküdt rendesen
így is idegeskedem h vajon a szánalmas exp-m elég lesz-e 😊
Victory!
Erlenberg 2013. augusztus 14. 21:42:33
Tortoise
: 2 010 80 640
Repairs: -17 774
Ammunition: -26 500
Equipment: -6 000
Total: 30 366
Purchased: 'FV215b (183)' successfully purchased.
Spent : 6 100 000
Nem mondom, kellemes grind volt, de azért a végére nagyon kiidegelt a papírságával.
"Regarding the recent TD Anniversary Manoeuvres that just ended; It's unlikely we can get the results announced before Gamescom (as we're swamped right now with doing stuff for Gamescom.) It *might be announced during Gamecom but please don't take that as a guarantee. It's more likely the TD results will come in the week after Gamescom. "
Ezért jó a nagyobb ágyú. 😄
Van még ez a TD verseny vagy már nincs?
ISU-152-vel 1875xp mire lehet elég???
Köszi elõre is!
Am valóban jó cucc. Bár elég sok hátránya van szegénynek.
Ha meghaltál volna mind3at kifilézte volna a Foch, úgy hogy 1 helyben állnak.
Ám szép kör volt.
Jónak tûnik nagyon a Teknõc.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Õk szorgosan próbálkoztak szembõl több 100 méterrõl, úgy hogy Fochnak még magassági elõnye is volt, tehát a páncél döntöttsége hatványozódik.
Keveset játszok nagyon, sokat is felejtettem, de ez azért már mégiscsak kéremszépen...
Hiányzik a Foch.<#rinya>#rinya>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle