World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi"A csatánkénti 10/4 a minimum"Ez komoly???????

Én sem vagyok pro sõt az àtlagnàl kicsit gyengébb.
Az ittenihez viszonyítva sokkal gyengébb...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Igen, láttam, hogy nem rám néz a Hellcat, szépen kimentem, megálltam, megvártam míg teljesen befókuszál az ágyú, lõttem, és a skuló tökéletesen átment a tankon, és mögötte robbant fel a földben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csak napi szinten? Jó accountod lehet, ha "csak" napi szinten játsza ezt el veled. A csatánkénti 10/4 a minimum... de engem már nem zavarnak az ilyenek. Egyszerûen nem, vagy csak alig játszom.

Mindig is azt hittem, hogy az artik miatt fogom abbahagyni a gémet, de nem ez a no dmg feature ez tett róla, hogy megutáljam az egész mocskos játékot.

Egész jó a húgod sebzéskiosztása<#alien2>

Hi.
Én ezeket az xp elosztásokat"már nem értem".
Pl ha nem csinálok semmit,kapok 600xp-t,ha ua tank csinál 3k dmg-t akkor lesz 800.Ezt sem értem.
Olyan,mintha a bénáknak kedveznének,aki miatt meg nyer a csapat marad az érzés,h miatta(is)nyert a csapat.

- Object 140 research possibility from T-54 will NOT be removed, when Object 430 and its prototype make an appearance

Hi.Ez az a bug,amikor meglõsz valakit mégsem sebzed?Mert akkor ez nálam már a lejárt lemez,"sajnos"napi szinten megesik velem.

Vagy ha nem,akkor mit nem vettem észre a képen?

JeffDunham
Szerintetek? Volt káromkodás vagy nem?

A Lorinknak 10k csatával volt 400 eff-je. De az egyetlen lövésével többet csinált mint a JpzE100-unk...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Át lõttél a tankon, mi ?
Ha jobban belegondolunk akkor tényleg igaza van. Mi közöm hozzá (amíg nem követ el bûncselekményt vagy más a társadalmat megbotránkoztató cselekedetet nem követ el), hogy õ hogy játszik. Szóval poén, de nem poén.
Miután elküldött a búsba és letiltott, komolyan elgondolkodtam azon, hogy néha ennyire nincs jobb dolgom, mint ilyeneken csodálkozni?!
Azt meg nagyon nem szerettem volna, ha azt válaszolja pl., hogy nyugdíjas, mozgássérült, skizo alkat, egykezû, félszemû stbstb.
Egy HAMI-s haverommal TS-en azon elmélkedtünk délelõtt, hogy mennyire fel tudja bszani az ember agyát ez a játék. Megéri? Totál nem.
Szóval szerintem: kár ezen rugózni, felesleges emiatt ríni, kár a böszméket posztolgatni, minden meccsen lehet kétszer olyan bénát látni.
Napról-napra új dolgokkal lep meg a World of Tanks eme csodákkal teli világa:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na látom,legalább érthetõ amit írtam<#alien2>

(Szal topként nem a kicsiket hajkurászom,miközben az ellen top tankjait meg sem lõttem,mert ez a taktika sztem mindig bukó).

Hali. Azt szeretném kérdezni h javították-e már azt a bugot h ha be van kapcsolva a gyorsított legénységképzés a tankon akkor az 50k-s eventre csak a megszerzett xp felét számolja bele?

patchaou
Nem, nem Te vagy a hülye. A top tankok dolga az, hogy megütközzenek az ellen topjaival. Nem pedig az hogy hátulról "támogassák" a kisebbeket vagy védjék az artyt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hi.Így van😊Mit képzelsz te magadról<#alien2>(poén)

Én nem hiszem,h így lenne...
Mi pl amikor platoonban megyünk mindig az ellen top tankjait keressük.Hogy miért?Azon túl,h gyõzni szeretnék mindig?😊
Mert ha levadásszuk a 10piroskát,akkor mire összekerülünk az ellen legjobbjaival,már 20%on vagyunk(vagy 0-án)=esélyünk sincs ellenük=kikaptunk.

Top tanként nem a nálam 2el kissebbeket keresem(persze ha szembe jön akkor pórul járt),hanem az ellen top tankjait.Ezt biztos mások is csinálták.
pl 1 heavyvel nem fogok light tankokat keresni,hanem keresem a konfrontációs lehetõséget az ellen heavy-jeivel.

Gondolom én vagyok a hülye.

Koszi de ezt a tablazatot en nem tudom ertelmezni plussz le is fagy tole a telefonom. Olyan nincs mint amilyen a regi volt ?
Én ma megkérdeztem privátban egy magyart, hogy mit szeret mikor alig van sikerélménye (17k, 46%, 11k kill). El lettem küldve a kva anyámba, mit képzelek magamról, tipikus igazi köcsög szemét irigy magyar vagyok.
Hi.Mondok 1 példát.Láttam már E100at(top volt),amint T50-et(tier 5 light spot tank) próbált elkapni.
Meg is lett az eredménye...kiszedte az arty.Úgy,h õ volt a top..Bukó is lett.
Erre én nem azt mondom,h gyengébb képességû,hanem h gyengeelméjû.Remélem értesz.+nem megbántani akartam bárkit csak ecsetelni..Nekem spec az ilyenek a gondjaim.
Engem nem zavar,ha valaki gyengus,de legyen már benne némi emberre emlékeztetõ értelem.

patchaou
És volna aki örülne 😊 Bár nem vagyok pro...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Biztos hogy sírnának az összes kompetetív játékban ahol van rating rendszer csak a sírás megy hogy azonos képességû lenne osztja be õket.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De most komolyan arról a játék tehet hogy gyengébb képességû emberek is játszanak vele? !
Megnézném a sok "PRO" jàtékost amikor eff alapján lenne az mm.
A fele sírna az tuti.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hi.Azért az,h gyûjtöd,vagy megveszed messze nem ua.Valamit félreértettél.Én értem mire akart Fox célozni.
Van ehhez hasonló szitu:Nem 1 emberkét láttam(statját),aki 10-20 csata után(tier 1-2)egybõl megvette a tier 8 prémtankot.Ez a story majdnem ua.
Nem tud játszani,de nagy tankja van..Sztem erre gondolt fox.

A prém tank(tier8)legalább gyengébb a többi tier8as tanktól..Na de nehogy már a tudatlanja pusztán"erõbõl"vegyen 1 tier 10est.
Ezzel elvágná magát a Wg.Fixre veszem,h tömeges"uninstall"lenne.

Tankok rejtõzésérõl van használható táblázat ?
popey8
Ezek csak direkt baromkodnak. Azért t10 arty ki van neki húzva<#mf1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Múltkor te istenítetted a Warthunder fejlõdési rendszerét, is fikáztad a wotét. Pedig gyakorlatilag a Warthunder is arra épít, hogy ha valamelyik tier nem jön be, akkor azzal nem kell foglalkoznod, mindegy milyen tierben játszol csak gyûjtöd az xp-t+creditet, aztán ha megvan az elegendõ mennyiség megvszed azt a gépet. Elméletben t1-el kifarmolhatod a t20-as gépekete is.
Az a baj,h túl sokan lettünk.Az eddigi híg csapat tovább hígult sajnos.
Nálam du-onként megy a film+..legalább 5x jön a reklám:"Játssz okosan,h ne érjen meglepetés..",tankjatek.hu stbstbstb vagyis a wot reklám.
Gondolom Európa szerte így megy.
Szerinted ?an olvasnak FAQ-ot,youtube replay-eket,map tactic-ot stb?
Szerintem jó ha 100/1.

popey8
Én tegnapelõttig nem is panaszkodtam, mégis nerfelték az accomat. Más lesz itt a háttérben...<#awink>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Már minden világos<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Hát ha ezt a videót megnézitek rögtön megértitek honnan keletkezik a sok idióta a csapatodba.
A legrosszabb, hogy nem is tudod kikkel játszol.
Lehet, hogy épp ilyeneket ad melléd a sors.

Csak erõs idegzetûeknek!

http://www.youtube.com/watch?v=98CLkkxDhCQ

(Remélem nem jár ban érte.)

A WG olvassa az sg fórumot és a legtöbbet panaszkodóknak nerfelik az accját. Ez már benne volt a 8.6 patch note-ba. Nem értem miért vagy így meglepve.
Egyszerûen teljesen hiteltelen a játék a jelenlegi formájában :S Az összes T9-10es tankcsodával állandó szopóágon vagyok. Lõhetek ki 3-5 killt csatánként kikapunk, mert WG ennyire belenyúl.

E 75-tel alig van sebzésem :S Lõwét nem tudom átütni oldalról sem. Hogy van ez kérem ?

Szándékosan szivat a WG az összes 9-10-es tankommal. Így aztán nem lehet jó a statom sem és elunom az egészet.

patchaou
Olyan mintha cod és wot keveréke lenne. Rohangálás, ugrándozás jó sok vassal körülvéve 😊

Az nem ilyen Mechás cumó? Az szerintem annyira nem zavar be.
Semennyire. Pedig évlezetes kis pew pew cucc.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Eddig nem hallottam róla, de most rákerestem. " másodperces videóból az jött le. Hogy ha futna a vasamon, akkor simán tolnám vele 😊

Count Adyn
Úgy szeretem mikor belémkötnek fogyatékos honfitársaim😄 Megkérdezi egyik piroska nemrég hogy mennyiért vettem az accom, mert nem követtem az öngyilkosságában é megálltam t28 protoval az ellenséges bázis elõtt nem sokkal takarásban hátha jön még segítség a 4 védõ ellen. És nyomja ott nekem az apuci bankkártyája dumát lol, komolyan rosszabak mint a siemkák egyesek

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A Hawken mennyire lehet konkurrencia?

patchaou
Régen volt szó az 5 fõs platoonról, de hála az égnek lemondtak róla. 4 fõs platton is szerintem úgy lenne jó, ha nem lehetne bele artyt tenni.

<#taps><#taps> Pedig az se semmi cucc ám, lehet hogy majd én is kipróbálom<#idiota> A sokak általl sztárolt Amnesia pedig tündérmese ezekhez képest. (a wot-hoz meg fõleg<#idiota><#hehe>)
Eredmények a gamescon után szeptember közepén, addig nincs arany.

patchaou
Ja bétáról jut eszembe, tegnap láttam egy kicsit fura dolgot. Bétás sörmennel volt az illetõ mindössze 3k csatával.

A 4 fos platoon bevezetese nem lenne rossz. 3an sajnos meg nem lehet lehozni, ha 12 agyhalott van. 5en tul op azt mondtak. 4en kiprobalnam.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hi.Nekem a prv barátaim mondták.volt,h E75 beírta,h õt ne lõjék mert drága a javítás...
Az ilyen biztos az 1. sorban fog harcolni..Remélhetõleg sokszor volt top=sima bukó csat.No comment.

patchaou
Idén jön a bétája a konkurenciának. Onnantól kezdve Én is csak cw idõben fogok wotozni.

Na de épp ez az..Nem a "csóró"magyar tartja el õket.Mondhatok más nemzetet is...Senkit nem érdekel,h te zöld/lila vagy...A lényeg,h fizess.na most a haladás érdekében a"piros" hamarabb vesz havi/évi prémet/prém tankot,mint 1 jobb játékos.
Sõt tier 9ben is jó eséllyel vagyok pluszban,ha sikerül legalább elfogadható kört menni.Miközben a piros már tier 7ben is prém számlára szorul.
A játékosok 90%a(szerintem hála a reklámoknak,ma már 95%a)negatív xp-ben részesülne=nem játszana a wot-al.Gondolod,ha csak a jobbak maradnának,akiknek nincs szüksége prém számlára,eltartaná a wg-t?Csõdbe mennének magyarán.
Szal marad a megszoksz,vagy megszöksz.Én az utóbbi felé lépkedek rohamtempóban..

Pl szerintem azokat a játékosokat senki nem fogja kirakni akik kb azért jönnek be csatába hogy bemásszon bázis mellé és azzal a mentalitással hogy ha nem sérülök meg nem lesz mínuszos a köröm majd sniperkedek. Volt ilyen ember aki dicsekedett nekem ezzel pár ezer csatás és ha szóltam volna neki hogy nem így kéne felfogni a játékot kb vérig sértem. Õ élvezi ez neki a jó.

Másik példa miért haldoklik a játék.

patchaou
Tényleg, a td versenynek mikor lesz eredménye? Nem hiszem hogy bármit is nyertem, de hátha 😊