World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ittenihez viszonyítva sokkal gyengébb...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindig is azt hittem, hogy az artik miatt fogom abbahagyni a gémet, de nem ez a no dmg feature ez tett róla, hogy megutáljam az egész mocskos játékot.
Én ezeket az xp elosztásokat"már nem értem".
Pl ha nem csinálok semmit,kapok 600xp-t,ha ua tank csinál 3k dmg-t akkor lesz 800.Ezt sem értem.
Olyan,mintha a bénáknak kedveznének,aki miatt meg nyer a csapat marad az érzés,h miatta(is)nyert a csapat.
Vagy ha nem,akkor mit nem vettem észre a képen?
A Lorinknak 10k csatával volt 400 eff-je. De az egyetlen lövésével többet csinált mint a JpzE100-unk...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Miután elküldött a búsba és letiltott, komolyan elgondolkodtam azon, hogy néha ennyire nincs jobb dolgom, mint ilyeneken csodálkozni?!
Azt meg nagyon nem szerettem volna, ha azt válaszolja pl., hogy nyugdíjas, mozgássérült, skizo alkat, egykezû, félszemû stbstb.
Egy HAMI-s haverommal TS-en azon elmélkedtünk délelõtt, hogy mennyire fel tudja bszani az ember agyát ez a játék. Megéri? Totál nem.
Szóval szerintem: kár ezen rugózni, felesleges emiatt ríni, kár a böszméket posztolgatni, minden meccsen lehet kétszer olyan bénát látni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(Szal topként nem a kicsiket hajkurászom,miközben az ellen top tankjait meg sem lõttem,mert ez a taktika sztem mindig bukó).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mi pl amikor platoonban megyünk mindig az ellen top tankjait keressük.Hogy miért?Azon túl,h gyõzni szeretnék mindig?😊
Mert ha levadásszuk a 10piroskát,akkor mire összekerülünk az ellen legjobbjaival,már 20%on vagyunk(vagy 0-án)=esélyünk sincs ellenük=kikaptunk.
Top tanként nem a nálam 2el kissebbeket keresem(persze ha szembe jön akkor pórul járt),hanem az ellen top tankjait.Ezt biztos mások is csinálták.
pl 1 heavyvel nem fogok light tankokat keresni,hanem keresem a konfrontációs lehetõséget az ellen heavy-jeivel.
Gondolom én vagyok a hülye.
Meg is lett az eredménye...kiszedte az arty.Úgy,h õ volt a top..Bukó is lett.
Erre én nem azt mondom,h gyengébb képességû,hanem h gyengeelméjû.Remélem értesz.+nem megbántani akartam bárkit csak ecsetelni..Nekem spec az ilyenek a gondjaim.
Engem nem zavar,ha valaki gyengus,de legyen már benne némi emberre emlékeztetõ értelem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Megnézném a sok "PRO" jàtékost amikor eff alapján lenne az mm.
A fele sírna az tuti.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Van ehhez hasonló szitu:Nem 1 emberkét láttam(statját),aki 10-20 csata után(tier 1-2)egybõl megvette a tier 8 prémtankot.Ez a story majdnem ua.
Nem tud játszani,de nagy tankja van..Sztem erre gondolt fox.
A prém tank(tier8)legalább gyengébb a többi tier8as tanktól..Na de nehogy már a tudatlanja pusztán"erõbõl"vegyen 1 tier 10est.
Ezzel elvágná magát a Wg.Fixre veszem,h tömeges"uninstall"lenne.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nálam du-onként megy a film+..legalább 5x jön a reklám:"Játssz okosan,h ne érjen meglepetés..",tankjatek.hu stbstbstb vagyis a wot reklám.
Gondolom Európa szerte így megy.
Szerinted ?an olvasnak FAQ-ot,youtube replay-eket,map tactic-ot stb?
Szerintem jó ha 100/1.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A legrosszabb, hogy nem is tudod kikkel játszol.
Lehet, hogy épp ilyeneket ad melléd a sors.
Csak erõs idegzetûeknek!
http://www.youtube.com/watch?v=98CLkkxDhCQ
(Remélem nem jár ban érte.)
E 75-tel alig van sebzésem :S Lõwét nem tudom átütni oldalról sem. Hogy van ez kérem ?
Szándékosan szivat a WG az összes 9-10-es tankommal. Így aztán nem lehet jó a statom sem és elunom az egészet.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az ilyen biztos az 1. sorban fog harcolni..Remélhetõleg sokszor volt top=sima bukó csat.No comment.
Sõt tier 9ben is jó eséllyel vagyok pluszban,ha sikerül legalább elfogadható kört menni.Miközben a piros már tier 7ben is prém számlára szorul.
A játékosok 90%a(szerintem hála a reklámoknak,ma már 95%a)negatív xp-ben részesülne=nem játszana a wot-al.Gondolod,ha csak a jobbak maradnának,akiknek nincs szüksége prém számlára,eltartaná a wg-t?Csõdbe mennének magyarán.
Szal marad a megszoksz,vagy megszöksz.Én az utóbbi felé lépkedek rohamtempóban..
Másik példa miért haldoklik a játék.