World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rád gondoltam, hanem aki most kezdte vagy nemrég kezdte a játékot és úgy dönt megveszi, mert azt olvassa róla, hogy sok pénzt hoz, jó az ágyúja, jó a páncélja és tier limites. Sejtjük, hogy õ bizony pofára fog esni. Minden meccsen kigyújtják, nem fordul, lassú. Ez egy rakás szar felkiáltással eladja pénzért legalább annyi haszna legyen belõle, vagy felnéz valamelyik fórumra és telesírja... Pedig az egy állat td...... <#hawaii>

A hetvegi akcio nincs meg kint? Ha igen, valaki bepastezne ide? Koszike.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Van egy pár száz csatám a sima JT-vel, az egyik kedvencem. Meg akkor toltam az AT15-öt is amikor megvettem. A kettõ együtt bõven elég tapasztalatot adott.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Hát ez az! Mert ekkora hülyék. 1 batchat, 2 arty és mindent visznek. Erre Himmelsdorf 3 tízes arty...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha úgy is fordulna mint a sima JT, egy rossz szavam nem lenne. Igazából nem a sebessége hanem a fordulása ami kicsit untat már benne...

https://wotinfo.hu

jg88 egy állat. Csak ne az legyen, hogy rögtön azt megveszi valaki és folyamatosan szop vele, mert mindig kilövik. Némi tapasztalatot igényel az a kis dög, de az az ágyú egy álom. <#szeret>

Az ilyen hármas arty platoont soha nem értettem. Ha artizni akarnak, miért nem tudnak vetésforgóban behozni egy-egy medet, vagy lightot? Legalább nem azon múlna a meccsük, hogy milyen csapatba kerülnek.

Lehet hogy az inkább OP cucc. Viszont kredit hozamban bõvel alul marad.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hasonló velem is volt KÉP

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az a 977 meg 3846 fps valami bug, vagy isten gépen játszol?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

JeffDunham
Ez nem normális bammeg. Most komolyan. Ezt nézzétek meg. NULLA esélyünk volt!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Stílusfüggõ. Én is nagy TD buzi vagyok, ezért én is azt vettem, de 700 csata után már kicsit frusztrál a sebessége és inkább a SU-122-vel megyek.

Én tuti nem vennék T5 prémet. Inkább 6ost, az jobban megéri.

Van nekem prém 8 szintû tankom, csak kérdeztem hogy néha azért V. szintben is szeretnék mókázni meg persze akkor credit sem lenne utolsó! 😄
Minden az üzletrõl szól. Egy jobb játékos gond nélkül lenulláz egy kezdõt/lámát úgy, hogy az az esetek többségében meg sem tudja sebezni. Pár száz ilyen csata után a kezdõ/láma mit csinál? Abbahagyja a játékot. Ezen az állapoton lendített picit a WG a normalizáció/modulHP/spacedarmor/tudjafaszmégmilyen érdekes újításaival, amivel az eleve a játékban lévõ 25%-os randomfaktort még tovább növelte és ezáltal hosszabb életet/több sikerélményt nyújtott a gyengébb játékosoknak is. Az már csak melléktermék, hogy fentiek miatt majdnem 2x annyi lõszert lõ el mindenki, ami ugye mint tudjuk kreditbe kerül, amit meg ugye legkönnyebben prém fiókkal/tankkal lehet ellensúlyozni.

Ennyi. Se több, se kevesebb.

JeffDunham
Egy frászt. Nekem még egy darab sincs, a luckyból meg 8. Akkor csináltam egy ilyen duplát mikor még nem volt medál. Azóta is azt hajtom.

Szerintem a prém JT jobban megéri.

Maala
Igen, az. Várd meg a 8.8-ban a 112-t, vegyél egy olyat, és OPzz le mindenkit vele. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na akkor te lettél az új példaképem. 😄

Hülyeség prem V. szintû tankokat megvenni farm céljából, mert azon filozok hogy KV-1 vagy Churchill 3?
egy forintot nem fizettem még a wotért és nem is fogok, jól elvagyok prém nélkül nem érzem úgy hogy szívatna a játék, persze vannak rossz köreim de inkább jó csatáim és az átlagos csatáim vannak többségben.

Wot: Totti93

Allergias vagyok ra. 3 kilotol is meghalnek, nemhogy 30tol 😊

Akkor már inkább veszek 30kg dinnyét. 😄

Mondjuk ha az embernek nincs sok ideje jatszani.
En pl napi 10-15 csatat tolok le. Napi duplak es ennyi. Nincs tobbre idom. Prem nelkul az napi 2z xp, premmel napi 3z xp. Egy honap alatt 30z xp jon be pluszba tankonkent. +igy nem kell kulon creditet farmolnom (nagyreszt 9eseket huzok).
Mindezt potom 8 db bkv vonaljegy araert! Siman megeri. Minden csak viszonyitas kerdese.

Az utolsó két "peccs" nekem kifejezetten tetszett.
A 8.8-is hasznosnak igérkezik például ha valóban jutalmazzák a medálokat a vesztes csapatban is.
Ill a menürendszerre is kíváncsi vagyok.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nekem már több mint egy hónapja prémiumom van, van prémium tankom is, szóval az elméleted szerint nekem nem nagyon kéne szopóágakra kerülni, mégse érzem azt, hogy kivételeznének velem, sõt. Az utóbbi idõben folyamatosan 2 szinttel magasabb tankok ellen dobál be, és ugyan úgy rengeteg 0-át sebzõ kritikus találatom van, mint a prémium elõtt. A prémium "csak" annyi elõnnyt szolgáltat, hogy nagy mértékben megnöveli az xp és kredit hozamot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mert nem kerül sokba és engem szórakoztat a játék. Cserébe kicsit több pénz és XP jön be. Nekem ennyit megér.

Akkor meg kímélj meg minket a senkit se érdeklõ összeesküvés elméleteidtõl. Köszönjük<#wave>.

Hat nem. Lucky van vagy 4. Ilyen bombardierem meg egy se. (mondjuk nem artyzok).
Lucky egyszeru. Jatsz meddel, es az ellenfelnel legyen legalabb 1db retard arty (minden arty retard, szal ez konnyu).
Hopp mar meg is van.

A legviccesebb az volt, amikor ellottem a 10es artyra, de nem halt meg, maradt kis HPja. Mondom ramolom...de nem sikerult, mert a masik arty ki akart engem loni es a sajat lehpzott artitarsat lotte ki. En meg csodalkoztam, hogy leramoltam, es nem adta meg a killt. 😊

Maala
Velem mégis szeretsz szakaszolni. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ez azelõtt, vagy azután volt, hogy leestem a JT-vel Himmelsdorf hegyrõl, ezzel elcseszve a megmérkõzésünket? 😄

Ha premiummal is ugyanez a szopás van akkor minek költötök rá? Ha drámaian lecsökkenne a wg bevétele, biztos azonnal nekiülnének bugokat javítani... De hát a pénz csak folyik tovább így minek is törjék magukat, hogy végre értelmes peccseket hozzanak ki a játékhoz. Ugyan már...

Szpecnyaz: Talán azért mert az emberek 99%-nak sokkal értékesebb a szabadideje, semmint hogy egy nevenincs értetlenkedõ fórumtrollnak próbáljanak meg bizonyítékokat gyártani.

enyhén könnyebb medál mint a lucky 😞
Nem hittem volna hogy lesz ilyen medálom. Azt még végképp nem hogy arty nélkül 😄.

Félreértesz, semmi sincs kõbe vésve. Az egyetlen probléma ha KV1-gyel mégy felderíteni, hogy óvatosnak kell lenni, mert vak, mint a denevér, de cserébe jól látszik. 😊

Oh jaj mi lesz most hogy rosszul hitted? Amúgy nekem inkább ez szokott lenni minthogy átrepül a lövedék a tankon nekem ezek is kb ugyan azt jelentik mert gyakorlatilag így se sebzek semmit. (Remélem semmi harag engem is zavarnak ezek és ha nem is 10/4 de nekem is számottevõen sokszor van.)
Hát aki nem áldoz a random istennek prémiumot az bizony szopjon.
Am meg még mindig várnám a statisztikákat ami bizonyítja ezt. De érdekes módon még senki se tudott ilyen mutatni, csak a száját járatja.

Ez így van!

- szerintem akkor sose mennék KV-1-el scoutolni, pedig amikor legalul voltam a listán akkor elmentem vele (akkor nem tudtam kilõni a 3 HP-as t7 tankot)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ó, ilyen simán megvan prémmel is, nem függ a fizetési hajlandóságtól. Ha a randomisten elfordult tõled, akkor baxhatod, ha van prémed, ha nincs.

Az igaz,hogy ha nekem jön egy vakegér és sebzõdik a tankja,akkor ugrott a sniper medál?
Csak mert 10 csatából 9x tutira belémrohan 1-2 kretén rögön a startnál.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Igen. Ebben benne vannak a szellemlövedékek, a rejtéjes lepattanók, critcal hitek stb. Így simán összejön nálam a 40%-os hatástalanlövedék ráta. Rosszabb napokon simán eléri a 70%-ot is.

Szpecnyaz: képzeld nem mindenki olyan szerencsés prémium felhasználó, hogy minden lövedéke max sebzést okozva kalkulálódik be a statba. Vannak olyan egymást követõ csatáim zsinórban amikor 10bõl 7, esetleg 8!!! nem sebez. és nem én vagyok a béna. Ez a saját random faktorom (no fizetési hajlandóság, ellenben jó a stat - a wg ezt a kombinációt úgy látszik tûzzel vassal szeretné irtani.) és ezután merje nekem valaki azt mondani hogy ne legyek konteo hívõ!

Tán mégis kellene taktikát nézni, oszt akkor tényleg lehet "rambósabban" haladni. <#puszi>

A noobozást nagyon nem szeretem a WOTban...

Az ilyen lehet sima lag, - bármilyen FPS játékban elõfordul - nem ott van a hitbox, ahol a jószág.

- 2-3 óra játék alatt csak 11 tank kill jött össze, KV-1 és IS volt amikkel mentem (azok nekem már elit tankok). 3x kerültem saját tierbe (abból 1-et én szúrtam el, hamar kilõttek), KV-1 3 HP-s t7-es tankot 3 lövésbõl sem tudta sebezni (nyilván váltanom kellett volna lõszertípust) ami azért számomra érdekes
- be sem lépek már mindenki noob, nekem jönnek a csapattársak amiért én kapok XP és credit büntetést (mert õk sebzõdnek), én meg elkezdtem lövöldözni õket I'M A NOOB felkiáltással. Mára elég volt 😊

- nem olvasok 'taktikát', nem nézek videókat csak szimplán játszok (randomban) amíg jól esik (nem a csapadék). Sok hülyeséget megpróbálok, van ami bejön van ami nem. Van amit legközelebb is megpróbálok, van amit nem
- eddig 6-8 fps volt amivel átlagba ment nálam a játék, most 1 hete vettem új laptopot azzal lett 60 fps, de felraktam pár modot amivel leesett 30 fps-re. Azért így kicsit Rambósabban lehetne haladni, ha a játék is úgy akarja (többnyire nem akarja)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nem hiszem,vagy de?Azt hittem csatánként 4x átlõ az ellenfelen sebzés nélkül...

Ugyan, csak a szokásos sírás.

CSak trollkodtalak.. írtad hogy a jó játékosok elhagyják a WOTot, és magadat hoztad fel példának... 😊

0 dmg-re gondol szerintem vagy a 0 kritre ami semmi modult nem visz el csak kritikus találatot mond találatkor.