World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Egyrészt azért lenne rajta...de nem figyeltem a másik meg hogy picivel nehezebben láncolnak

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

popey8
Thx.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Én? Én ártatlan vagyok kérem szépen. <#nevetes1>

Azért mert pár bolond játssza az idiótát chatban (Foxinál is épp aktuális ahogy látom <#hehe> ) én arról nem tehetek. <#ejnye1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem hiszem hogy erre érdemes lenne érdemben reagálni.
Csak a 10es.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vigyázz mert jön yossarianHUN és ír neked is egy szép kis regényt amiért ilyen trágárságokat teszel ki 😄

Wot: Totti93

Nekem ma sikerült megtudnom egy honfitársunktól,hogy az AMX ELC ha a saját bázisán kempel az PRO dolog.
Meg különben is kilõtt egy 37 HP-s PZ lll/lV-et úgyhogy miért szólok neki hogy nem az lenne a dolga.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
Erre vki tud válaszolni: A T9-es francia arty is táras? Vagy csak a T10-es?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Foxinak:

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Master91
A te értéked annyi kb.

Nem értem, mindenki balfasz meg köcsög, mert loose loose hátán.

De csak neked ezen a kurva fórumon.

---> Miért?
JeffDunham
Tom? Miért vannak a 46-on torziós rugók? Fullra felszerelve sincs szükség a nagyobb láncra sem, mert elbírja a kicsi is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Mai nap összefoglalva két képben.

EvilJoe már 93.000 csatánál tart. <#guluszem1>

A PRIDE-os gyereknek írogatott magyarul az ökör, mivel úgy vélte hogy a pride=buzi, és aki abban a klánban van az köcsög.

A második képhez nincs hozzáfûzni való, talán csak annyi hogy full hp-val ráment egy 200 hp-s Conqueror-ra, és vesztett.

ááá mint a 3 hetes járdára fagyott kutyaszar 😊
Kemény vagy, mint a kád széle.
eleje annyi h leírtam neki a címemet hogy jöjjön el
aztán megadtam neki a facem 😊
de ennyi 😄 utánna oltani próbált nem sok sikerrel
de sajnos a végén lelépett 😊
pedig épp kezdtem belejönni a mondandómba 😄
*Ezek után
Poénos... Ezek nem is csodálkozom, miért csinálja. Sebaj, biztos az én humorérzékemmel van a baj.
TOMSILENT
Köszi!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

kár hogy az eleje lemaradt, amúgy elég poénos 😄

Wot: Totti93

Tono34
Hiába ez a celebség átka 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Már megfogadtam hogy nem kötök bele az írásaidba, de úgy látom megint bele fogok bukni ebbe.
Most komolyan büszkén meg kell osztani a világgal egy fokozhatatlanul trágár és színvonaltalan szájkaratét? Szerintem már az is elég kínos, hogy egyáltalán leálltál egy ilyen kreténnel (azt már hozzá se teszem, hogy enyhén szólva kritikán aluli a stílusod, legalább annyira mint az övé), de hogy ezt még büszkélkedve nagyközönség elé is tárod, az már egyenesen szánalmas.
10 éves kölykök szoktak ilyen pofapárbajokat nyomni CoD-ban, aztán megmutatják a 8 éves haverjuknak, aki meg tátja a száját, hogy fuu de menõ vagy Pisti, hogy megmondtad neki.
Vagy ez manapság társadalmi megbecsülést hoz a konyhára? Mert akkor én kérek elnézést.
És most fog jönni a szöveg, hogy nem kell megnézni, tekerj tovább. Ugyan kérem. Nyilvános fórum.
pointer4
nincs jobb vagy rosszabb, csak te vagy 😊
óóóu bakker 😄
Ferdivel nyomom a gamet.... velünk van 2db magyar KV-2 erre kilõnek 😄😄
most az elõsször nem szidtam senkit 😄 se a magyarokat se a lengyeleket erre kilõnek.... na az egyik rámírt
elbeszélgettem vele 😄 még oltani sem tud rendesen 😊
18+os!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
popey8
Ez egy nagy baromság. Én ha azt látom, h 30 pár % WC van vagy körülöttem mindenki piros, meg narancssárga, akkor is úgy indulok neki a csatának, mintha gyõzelem lenne, tehát a legtöbbet akarom kihozni magamból. Többek között ezért is olyan jó a statom, mert vesztes csatában is ÉN hozom, amit kell. Ráadásul nem mindig jön be az amit kiír (WC), de általában igen😊

1 es berlinben 2 es amszterdamban van. Ping szerint pakol az automata. Tokmindegy hol vagy, majd a WG megmondja nyersz-e. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sunsetjoy
A két szeró között a különbség az, hogy éppen mennyien vannak rajta, és ha olyan a neted, mekkora ott a ping. Mindkettõn vannak agyhalottak, csak ha az ember úgy érzi, hogy "szegény embert még az ág is húzza, erõbõl vazelin nélkül", akkor nem kell erõltetni 😊

Egyetlen esély kínálkozik. Átlépni a másik szerverre, hogy talán ott fordul a randomkocka. Ha nem, akkor szopóágon vagy, ezt dobta a gép.

Ez saját vélemény, de már régen csak ehhez kellet volna tartanom magam.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Még véletlenül se ezt hívják randomnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kikészít ez a fasszopó játék
van 2 70%-os napom
utánna meg van egy 30%-os..... szánalmas manipulált szar
TOMSILENT
Hali be tudod linkelni ezt a tank elrendezési módot, nem találtam meg sehol! Tetszik hogy be lehet állítani szint szerint is!

Sztem egyhülyeség.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mostm elyik szeró a jobb?
EU1 vagy 2???
eddig1esen voltam de a 10 lose zsinorban elvette a kedvem
hitetetlen mennyi *** ******** ********* játékos van
Igaz! Én a hasát csak akkor lövöm ha emelkeõn jön fel.

Plata artykban nem lehet csalódni, múltkor feláldozta az arty a saját társát, hiába volt a pofámba. 😄 volt kill -nincs kill. A mai napig nem értem mi szükség van rájuk azon kívül hogy tönkrevágják más játékát. El Haluf hegye tökéletes példa, elég ha egy jó arty van és szinte védhetetlen...
Tono34
Néha az is kell 😊

Mákod volt,csupa kicsi.Lehet vissza veszem hetzert és azzal is farmolom a napi 30 killt.

Én találkoztam abbey-n nagyon hülye ellenfelekkel,öten jöttek rám t7-9 közt,td med és heavy,rám másztak és pattogtak rólam,én meg nem nagyon lõttem pattanót,fogyott szépen az életük,közben nyomkodtam F7-et.Már azt hittem megúszom és nyerek,de az artynk oda lõtt egy jót,nekem meg kampeca.

Na pont az alsó lemeze, ami erõsebb mint a felsõ pár patch óta, 110 mm /63 fokban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tono34
Tegnap esti indító csatám:

Replay

Ez utáni csaták meg .....

Hülyeség, jó látni, hogy az ellenfélnél ki az aki jó játékos, ha lehetõség van rá akkor õt fogom lõni, mert nagyrészt a jobbak teljesítményén múlik 1-1 csata végkimenetele. Persze az is rossz amikor a csapatelosztáson látom, hogy nem fogunk nyerni, de addig is "odateszem a vasat".
Bolond vagy hogy felrakod azt az xvm szutykot,ha látod hogy milyen szar a csapat az negatívan ha rád is meg a teljesítményedre is.

Nem rossz maga a tank, meg némi ügyeskedéssel lehet szép dolgokat mûvelni védelem terén de ehhez kell skill, mák, + gyökér/szerencsétlen ellenfél.
ááá bakker megint mennyi agyhalott van
beírom csata elején hogy 10% chance to win és kikapunk 3-15re
köviben megint beírom hogy 10% chance to win és 4-15 -.-"
megint beírom és 3 perc alatt 0-7... ezek full barmok!!!!
Is3 nincs meg túl régen de összeszedtem már vele pár spártai és acélfal kitüntetést.

Lehet😄 De mind ellenfélként mind használóként így érzem. A tornyos weakspotot meg mostanság szoptam be mert egy okosabb Is 6-al találkoztam. Komolyan még egy ilyen krapek és ha tüzelek 90-ot forgatok a tornyon xD
Szerintem a negatív kisugárzásod okozta.<#taps>

Fenét. Csak az nem lövi át, aki nem akarja. Hatosok nyilván pattognak róla, néha még hetesek is, de erre nem kéne büszkének lennie. A KT pattogós, KV-4 pattogós, még a T32 is tud pattogós lenni, de az IS-3 a trükkös oldalát és a tornyát (amin megint van gyengepont) leszámítva papír. Alsó lemezét akármi átüti, a felsõket csak szinte akármi. Arról nem is beszélve, hogy még beforgatni se lehet, úgyhogy ha sarok mögül jössz ki, kapásból beléd csapnak bármi gond nélkül. Sidescraper meg jó, de kell hozzá a hely és a helyzet.
Jah az Is meg a BP fõleg😉 Tigrisek, t29, amx m4 meg ha rossz szögben lövi. És volt hogy a type 59 lõtt át.
Is3 papír?Te megvagy húzatva,az a tank valami iszonyat jól tud pattogni.

Jó az a kis kupola a tetején,M4-el egy lövéssel 300-400 között sebzek ott.

Sidescrapelésre néha jó, lehet szívatni a népet 😄 Amúgy paper.