World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggeli kultúra:
Persze kibújt belõle az õsmagyar tulok is a végére:
Nyilazzunk hátrafelé ló(tank)háton.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy lehet-e resetelni accot?
És ha igen, akkor a megvásárolt arany jóváíródik-e?
Bocs, ha hülye kérdés,de most ez érdekel.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Addig míg nem megy a szerver: su 152-rõl valaki tud valami jót mondani? Alig mentem még vele,de visszalépésnek érezem a su100-hoz képest.
Stock ágyút pár csata után inkább free-bõl lecseréltem,de egyelõre az sem gyõzött meg.Legénység még csak 85%-os,várható valami javulás ha 100-as lesz?
A su100 kifejezett gyilkológépvolt,ez meg veszettül szeret pattogni.
Ja és a top ágyú az tényleg csak gyorsabb,semmi más változás? Legalábbis én nem láttam mást,azon kívül hogy vagy + 10k xp-vel többe kerül,meg hogy következõ tierben úgyis ki kell fejleszteni...
Gyorsan meg akartam csinálni néhány tegnapról elmarat triplát még a szerver reset elõtt, de be se enged...
Nézzétek meg pls ezt a videót, ami érdekes benne,az az object 704- 7-perctõl, 1-2x megnéztem a replayt, ígymár annyira nem durva mint amikor élõben láttam, de akkor is ennyi 0dmg- et soha életemben nem kaptam semmilyen tankkal 😊
http://wotreplays.com/site/303382#self
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az fv100, mint lehetséges jelölt -amirõl nem tudni semmit- valószínûleg a korai conquerol program lehetett.
Esetleg még a spaced armoros conquerol jó lenne helyette.
A frankeinstein's 215b-t sose tervezték áttenni, mint a t30-at. Anno az amcsi heavy változásból jött a spekuláció, hátha jól járunk, mikor berakják a valós ( td) 215b-t...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
2 egymást követõ csata:
Prokhorovka encounter 1523 xp
Himmelsdorf encounter 1559 xp
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Tessék
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy kis goldot vigyél az segít.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
köszi! akkor menni fog
Trance&Friends nothing more..
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
amúgy így szoktam.... 30 kill és alt+f4
Nyugodt alvás, kipihent arc, nyugodt idegek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
még mindig jobb egy win 500dmg-vel mint egy lose 5000 dmg-vel 😞
és most mentem 7.-ik loseomat zsinorban..... vicc ez a sok szánalmas gyerek 😞
Csak akkor szokott bosszantó lenni nagyon, ha rögtön az elején lesz elcseszve. Például fel kell menni a dombra medekkel vagy valami. Tõlünk megyünk 2-en, mert a noobok hátul kempelnek, tõlük meg feljön a fél csapat, de még a heavyk is.
fõleg ISU-val vadászok rá
de jó kérdés mikor látok 121et
alapból alig játszok, sok fasz gyerek 2perc alatt felkurja az agyam
aztán akkor pihentetem a gamet.... iszonyatos mennyi béna van
Gyakorlatilag nagyon hasonló a páncélzata a 113-hoz azzal a különbséggel, hogy a 113-nka erõsebb a frontja a döntöttség miatt.
Toronyt én kerülném a helyedben úgy ahogy van. Hátulját érdemes, oldalát is, meg szembõl is lehet próbálkozni (ha mondjuk 9-es ágyú, akkor inkább golddal talán).
most kivételesen én kérek segítséget
akinek van 121-ese írja már le lécci hol kell lõni?
hol nem? van-e rajta spaced armor????
behalok ha találkozok egyel és nem tudom kilõni :S
egy 42%-os E-75 egy 50%-os E-75 és egy 43%-os Indien panzer platoon maradt 3an 8 ellenfél ellen...
tök látszott hogy amatõrök, de lehozták 😄DDD
OMG kategória 😊