World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Gyógyreggelt!

Reggeli kultúra:

Persze kibújt belõle az õsmagyar tulok is a végére:

Nyilazzunk hátrafelé ló(tank)háton.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Igen, lehet kérni a supportól. De én úgy tudom, hogy akkor mindent lenulláznak és az aranyat nem adják vissza.
szerintem nem lehet. aranyat meg plane nem adnak vissza.
Üdv!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy lehet-e resetelni accot?
És ha igen, akkor a megvásárolt arany jóváíródik-e?
Bocs, ha hülye kérdés,de most ez érdekel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kBagyula
Nálam ez megy egy hete, mindennap jön a +1 nap prém.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Tedd vissza rá a stock 152-est és pakolj bele HE-t meg goldot. Bár ezzel türelmesnek kell lenni mert nem a legpontosabb. Viszont brutálisat tud sebezni .
Köszi, de már nem igazán aktuális, eladtam. Nem jött be annyira a papír fejû jószág, hogy megtartsam. Mondjuk vissza fogok venni egy nyolcas medet, de még nem tudom melyiket.

mijki
Úgy gondolom ez érdekes(forrás)

A képekért köszönet Freeda Krueger-nek.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

darki81
megy a szeró

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Üdv!
Addig míg nem megy a szerver: su 152-rõl valaki tud valami jót mondani? Alig mentem még vele,de visszalépésnek érezem a su100-hoz képest.
Stock ágyút pár csata után inkább free-bõl lecseréltem,de egyelõre az sem gyõzött meg.Legénység még csak 85%-os,várható valami javulás ha 100-as lesz?
A su100 kifejezett gyilkológépvolt,ez meg veszettül szeret pattogni.
Ja és a top ágyú az tényleg csak gyorsabb,semmi más változás? Legalábbis én nem láttam mást,azon kívül hogy vagy + 10k xp-vel többe kerül,meg hogy következõ tierben úgyis ki kell fejleszteni...

Akkor nem nálam van a hiba. Köszöntem!

Nem megy . Nem elérhetõ a szerver.
Nektek megy a játék?
Gyorsan meg akartam csinálni néhány tegnapról elmarat triplát még a szerver reset elõtt, de be se enged...

Master91
Ilyenkor tudnék késbe szaladni...hogy lehet valaki ilyen balfasz??? 0:33nál érdekes a lövés amúgy
GabeE3e
Áhh mit láttam az elõbb.

Nézzétek meg pls ezt a videót, ami érdekes benne,az az object 704- 7-perctõl, 1-2x megnéztem a replayt, ígymár annyira nem durva mint amikor élõben láttam, de akkor is ennyi 0dmg- et soha életemben nem kaptam semmilyen tankkal 😊

http://wotreplays.com/site/303382#self

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Trucker39
Kíváncsi leszek erre a TD-re, hogyan fog tetszeni. Most sikerült kifejleszteni és megvenni. Mentem is vele pár kört. Néha jó nagy melléket lõ vagy lepattan a Batmobil oldaláról, de amikor talál, mindjárt van látszatja. Sajnos, mióta megvan, tele van SPG-vel a játék és mindnek az én TD-m kellene.

Sheltem
Tegnap toltam be 30 nap prémiumot. Pont átváltott kb 1 órája 29 napra erre mit kapok:

Mission completed! Award:
Premium days added: 1

😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Light tank (könnyû tank, felderítõ) – ezek rendkívül agilis, gyors, ámde rendkívül gyenge páncélozottságú és fegyverzetû jármûvek. Alapvetõ feladatuk az ellenséges célpontok felderítése, megmutatása a csapattársaknak.
atinq
A könnyûtankról jut eszembe. Van már valakinek magasabb szintû mondjuk 8 vagy 9-es könyû tankja? Az agyam eldobom mire kifejlesztem. 6-osnál tartok de kínszenvedés haladni vele. Állandóan a lista alján vagyok. Ma például kétszer is berakott olyan csapatban ahol csak én voltam 6-os lightal mindenki más 9 és 10-es. Miért nem rak 4-es 5-ösök közé soha????

No.

Solten
Mehhehhe...

Saor Alba

Solten
Milyen neha, mindig ezt csinalod. <#alien>

Saor Alba

Papír, szóval csak extrém szögekben pattint, ammo rackre érzékeny, viszont baromi mozgékony és gyors, nagyon pontos a lövege (talán az egyik legpontosabb a játékban), ami max. menetsebességnél is elég pontos marad, nem ugrik szét nagyon a célkereszt, ez mellé pedig egy egész jó alfa damage is párosul jó töltési idõvel. Óvatosan kell vele játszani, ilyen sniperkedõs, bekerülõs, cigánykodós tank igazából, nem elsõ sorban kell vele rambózni. Nekem tetszik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Valószínûleg nem lesz belõle semmi, mert nincs megfelelõ tank t10-be. Chieftain megy az új ágra, a jelenlegi meg marad ott ahol van.

Az fv100, mint lehetséges jelölt -amirõl nem tudni semmit- valószínûleg a korai conquerol program lehetett.

Esetleg még a spaced armoros conquerol jó lenne helyette.

A frankeinstein's 215b-t sose tervezték áttenni, mint a t30-at. Anno az amcsi heavy változásból jött a spekuláció, hátha jól járunk, mikor berakják a valós ( td) 215b-t...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Szerintem a kamion kisebb... De mintha olvastam volna valamit, hogy felbuffoltak az alcahalot.
popey8
Nem lesz sok, ill. nehéz dolgod, azért szívesen😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

elmerült a süllyesztõben mint a német második TD ág 😊
Master91
Köszönöm, késõbb elemzem!
Csak jó sok sebzést kell vele nyomni és dobálja a durva xp-et.😊 Nekem 1523 xp-re adta a mastert.

2 egymást követõ csata:
Prokhorovka encounter 1523 xp
Himmelsdorf encounter 1559 xp

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mi lett azzal, hogy az angolok új T10 heavyt kapnak, és a jelenlegi át lesz téve a TD ágra, vagy kivonva egyelõre? Valami ilyesmirõl beszéltek nemsokkal a brit fa megjelenése után, de azóta nagyon nem hallok róla semmit.
Su-100y kell álcaháló + legénységi álca skill, vagy felesleges rá? Akkora mint egy kamion! 😄
Savaran
Német könnyûtankokat fejlesztem most, az 5. kicsi Leopárdnál járok, a X Leopárdot szeretném, akinek esetleg megvan már az írja már le milyen a tankról a benyomása 😊 csak hogy mire számítsak, mert adatai alapján papírpanzer viszont a kinézete király 😊 csak az miatt kell 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

popey8
A legeslegunalmasabb csata volt, amit eddig láttatok😊 Beálltam a szokásos helyemre és ennyi. Kemény 0,72 km-t mentem😄

Tessék

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Replayt kérhetnék?
Kíváncsi vagyok mit mûveltél azon a szaros pályán 😄
Szép. Nekem az istennek sem ment vele a mastery badge. Amikor úgy éreztem, hogy kitapostam a tank lekét is, akkor ment éppencsak 1000 felé a base xp.

popey8
Néha a campelés és a spotolás a legcélravezetõbb😊 (1532 base xp)

T21-tõl élvezetes szerintem,kitartást a többihez megéri.
Egy kis goldot vigyél az segít.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

na ezt nem tudtam 😊
köszi! akkor menni fog
popey8
Ha tudsz játszani meddel, akkor használható. Sõt, mindegyik tank azon az ágon elég jó. T57-ért megéri hajtani😊

xotyi
M5 Stuart-nál a napi agyvérzések magas száma után az M7 már használható tank,vagy felejtsem el inkább ezt az ágat?

Trance&Friends nothing more..

Ugyan az a páncél van rajta mint a T54-en. Szóval ha azt vágod, akkor a 121 is menni fog.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ááá most felspanoltam magam hogy kilõttem egy 113-at 😊)))
amúgy így szoktam.... 30 kill és alt+f4
ha rám hallgatsz, megcsinálod a 30 killt aztán pihi másnap reggelig...

Nyugodt alvás, kipihent arc, nyugodt idegek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

én meg leszarom a sebzést
még mindig jobb egy win 500dmg-vel mint egy lose 5000 dmg-vel 😞
és most mentem 7.-ik loseomat zsinorban..... vicc ez a sok szánalmas gyerek 😞
Legjobb azokat kilõni 😄 Én már amúgy nem idegesítem magam rajta. Mindig megpróbálok maximumot adni, max sebzés stb. Aztán ha vesztünk vesztünk.

Csak akkor szokott bosszantó lenni nagyon, ha rögtön az elején lesz elcseszve. Például fel kell menni a dombra medekkel vagy valami. Tõlünk megyünk 2-en, mert a noobok hátul kempelnek, tõlük meg feljön a fél csapat, de még a heavyk is.
T8 Td
fõleg ISU-val vadászok rá
de jó kérdés mikor látok 121et
alapból alig játszok, sok fasz gyerek 2perc alatt felkurja az agyam
aztán akkor pihentetem a gamet.... iszonyatos mennyi béna van
Én úgy tudom a 9-es is, csak azon kisebb kaliber van.
Nekem van. Semmi extra. Lánctalp nem annyira kemény, mint az oroszoknál. Kupolát szembõl maximum csak golddal, vagy T10 TD-vel, de még úgyis pattanhat. Kivéve ugye a commander hatch. Szóval szembõl elég páncélozott azért. 120-as front is elég jó. Tier9-es ágyúk simán pattanhatnak róla, fõleg ha forgatva van. 10-esek azért már általában beviszik, de azért van hogy csusszan, ha szarul kapja el.

Gyakorlatilag nagyon hasonló a páncélzata a 113-hoz azzal a különbséggel, hogy a 113-nka erõsebb a frontja a döntöttség miatt.

Toronyt én kerülném a helyedben úgy ahogy van. Hátulját érdemes, oldalát is, meg szembõl is lehet próbálkozni (ha mondjuk 9-es ágyú, akkor inkább golddal talán).
ahh bakker kilõttem egy 113-at AMX 13 90el 😊
most kivételesen én kérek segítséget
akinek van 121-ese írja már le lécci hol kell lõni?
hol nem? van-e rajta spaced armor????
behalok ha találkozok egyel és nem tudom kilõni :S
talán a wot pályafutásom legdurvább jelenetét láttam
egy 42%-os E-75 egy 50%-os E-75 és egy 43%-os Indien panzer platoon maradt 3an 8 ellenfél ellen...
tök látszott hogy amatõrök, de lehozták 😄DDD
OMG kategória 😊
popey8
EU1 nektek is nagyon laggol?