World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy barátom vett egy wot accot magának 1-2 hónapja e-mailestül mindenestül 60 euroért.
Tegnap mikor be akart loggolni, nem sikerült neki, az e-mail fiókba se, és mint kiderült az eladó emberke szerezte vissza valahogy.
Ilyenkor lehet valamit tenni, vagy a 60 euró bukta ?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem tudom a szeptember függõ-e ez egyébként, nekem nem volt szar a nyáron, csak most péntek óta van lejtmenet.
ebbõl kb 400-at 152essel és az elején 8at a 122-essel, de hamar rájöttem h hülyeség feltenni a 122-est
az olyan pillanatokért érdemes vele játszani mint amikor meglõsz vele egy Hellcat-et vagy JP-t amx ac46-ot amx ac48-at oldalba 😊
vagy T34et oldalba vagy seggbe 😄 garantál az 1000+ damage 😊
de a keményen páncélozott dögök is meszopják ha velem kezdenek...
E-75 jön akkor a tornyot lövöm szembõl... tuti h megsérül neki a gun + elszáll vagy a töltõ vagy a lövész vagy a parancsnok
én nagyon szeretem, brutális modul sérüléseket lehet vele kiosztani 😊
még ha a sebzés nem is nagy, az boldogít ha bekap 4 criticalt (ammo sérülés, motor, lövész, töltõ) akkor mire nyomja el a javítóit <#nevetes1>#nevetes1>
Kicsaltam négy tankot karelián védekezésnél a jobb oldali hegyen a nyílt terepre, vajon lõtte valaki õket rajtam kívül?
Mintha tier2-ben játszottam volna folyamatosan, olyan élmény volt. 😊
Ok, én sem voltam a toppon, de ez eléggé fájdalmas élmény volt.
De én is gyakran tapasztalok hasonlókat, tiertõl függetlenül. Én pl a Tiger P-tõl váltam meg hasonló okok miatt. A végére már szinte t9 only lett, a winrate meg ment lefelé, hiába emelkedett az átlagsebzés.
Csak a gyilokgép su100 után erõsen szokni kell ezt, kíváncsi voltam mivel érdemesebb menni,de használhatóbb a 152-essel,nekem is úgy tûnik.
kezd oylan erzesem lenni, h kicsit belenyultak az mm-be. jo stat, megy a sor vegere.
Berak 2 tierrel nagyobbak közé, ahonnan esélyem nincs lehozni a meccset, akiknek meg le kéne hoznia, azok meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oké, hogy nem lehet minden meccset megnyerni, de iszonyatosan irritáló érzés, hogy agyatlanok kezébe adja a játék a "sorsomat", és nekem kell veszíteni az õ primitívségük miatt.
Tegnapelõtti statisztikám is nonszensz: 2058 wn6, hozzá pedig 47% winrate...
Ilyen iszonyatos mennyiségû barommal egyszerûen nem lehet együtt játszani 😞
Nekem ha talán egyszer jött be ilyen lövés.
pl AT-2vel smiper módban nem látod a tankot mert a domb mögött van
de ha kijösz külsõnézetbe, max zoom, auto-aim, megvárod míg beszûkül te meg lõsz 😊
jópárszor megkaptam érte a cheater jelzõt mert átlõttem a dombon így 😊
Nem tudom ez a feature van-e még.
A Birschgunnal volt egy esetem amikor a nyélgázon szaladó, hozzám viszonítva derékszögben haladó 16.02 Leopardot durrantottam telibe, pedig kb annyi esélyem lett volna eltalálni, mint a lottó ötöst.
Ja és szintén egy eset: francia T4 tüzérrel szaladok le a lejtõn, a célkereszt óriási, lüktetõ. Hirtelen felvillan a mozgó T49 ferdén velem szemben, menetközben oda kapáslövök, durr telibe, meghal, én még mindig majdnem teljes sebességen szaladok tovább, és hosszú másodpercekig próbálom felfogni, hogy ez hogyan történhetett.
Ezekre a fizikai jelenségekre én sem találok magyarázatot.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
irj nekik egy ticketet. az biztos valasz lesz.
maximalisan megertelek. nekem van egy rakat t8asom amiket huzni kellene, de egyszeruen elmentema kedvem az egesztol. jatszhatatlan.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
90k xp hiányzik a t10 Leohoz. Napi egy 10-est kéne beleraknom, hogy meglegyen az akció vége elõtt, és spóroljak 2 millió kreditet. Ez jobb esetben olyan napi 1,5 óra játék lenne... LENNE. De képtelen vagyok nekiállni, mert a gyomorideg kerülget a játék gondolatától is, hogy megint milyen agyatlan nyomorultakkal fog összerakni, mint ahogy azt teszi folyamatosan napok(hetek) óta.
Lexlutor:
Tudod, õ az a fajta, aki "csak a játék öröméért" játszik (hogy ebben mi neki az öröm, ne tõlem kérdezd 😄 ). És õ lesz majd az, aki elérve t10-be, HE-vel fogja lõni a TD-k frontját. Ezzel össze is szed majd 15 lövésbõl kb 600 sebzést, és megmutathatja a hasonló felfogású platoontársának, hogy így kell játszani, mert õ legalább nem 0-t sebzett, mint a kispajtása, aki meg AP-val lõtt ugyan, de persze autoaimmel 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Olvasgattam szabályokat, fórumon kerestem(habár szerintem behalt a keresõ motor, mert minden szóra azt adta ki, hogy nincs találat).
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amúgy csak a top ágyú van hátra,meg a legénység,amúgy fullos,de valóban nem a rohanás az erõssége.
A lövegbe meg vigyél fele-fele arányban AP-t meg HE-t.Sokmindent visz AP-val is,de a keményebb legények ellen ott a HE.
Ha hozzászoksz és ráérzel,akkor nem olyan rossz gép az,mint elsõre látszik.😊
Rathrol.: szerintem USA
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen