World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kb a 3000 csata ezért kellett hogy eljusson tier 10-ig!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Sírva röhögtünk rajtuk..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
de 121 -.-"
erre jön egy buzi 47%-os fasz és elviszi elõlem
A páncélzatára nem nagyon lehet alapozni, csak akkor ha a testet el tudod rejteni úgy, hogy csak a felépítmény látszódjon. Mozgékonysága elmegy. Az alap lövege is jó, de a 12,8 cm Pak44/2 L/61 lövege talán a játék legjobb lövege. Viszonylag gyors, nagy sebzéssel egész jó célzási idõvel, még a szovjet 130 mm S-70A hasonló stílusú löveg. Az összes többi vagy nagyon nagy sebzésû de lassú, lassan célzó vagy gyors és relatív kicsi sebzésû.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
lelõttem egy 121-et 75hp-ra
erre a végig hátul kempelõ T-44esünk kilövi elõlem....
ki is lõttem a gyökér T-44esünket.... bassza meg az anyját nem igaz <#falbav>#falbav>
végre látok 121-et kb. 2 hét után erre ellopják elõlem!!!!
ez az avos. mert gondolom evvel a stilussal ha rair csata utan, h ezt megis hogy gondoltad kis baratom, akkor hirtelen a fejehezkap es azt mondja sorry, nem?
megis mi masra gondoltal, okositsal mar ki legyszives. avyg menjen el a szintjere es kuldje el anyjaba, az magasroptu es felnottes es kemeny fasza dolog.
Ki primitivek.
Karelgott, érdemes.
milyen már h nem lehet anyázni? lol <#vigyor>#vigyor>
lehet tõlem tanulta <#hehe>#hehe><#nemtudom>#nemtudom>
Valaki írt még magyarul az oldalunkon is, de eléggé lekötött a saját dolgom is.
Egyszerre sokat én sem sok tankra költöttem, de ilyen 3-5 ezrek gyakran elillantak, ha kicsit meg akartam gyorsítani egy-egy modul felrakását, vagy átugrani néhány kellemetlennek tûnõ low tier vasat 😊
Milyen kicsi a világ, épp egy csapatban voltál nagybátyámmal... 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Annyit gyaláztam ma a sok nyomorékot, hogy lassan megtanulják..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy aztán kva nagy történet, hogy beszólt valaki noname egy szaros netes játékon, egybõl csökken a GDP meg drágul a kenyér. Kezeljétek már a dolgokat a helyén.
Azt hiszed engem nem szidnak nap, mint nap? Ha hülyeséget csinálok akkor (a sajátjaim) azért, ha meg ügyes vagyok akkor meg (az ellen) azért. Pont nem érdekel. Aki felül az ilyen netes idiótaságoknak annak komoly önértékelési problémái vannak.
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-gamescom-here/
44k-t a BL-9-re
kb 80k-t a régi T34-re
80k a Caernarvonra
40k a Conquerorra
30k a WZ-120-ra
a maradékot meg apróságokra, mint M5A1 átugrás, felfüggesztések stb.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mert nekem csak egyszer sikerült 150k-nál többet összegyûjtenem, de aztán mindig kellett valamire. Persze gyûlik folyamatosan, de általában 50-80k között szokott csak lenni 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Komolyan mondom, miért nem intézed (intézitek) el ezt egymás között? Mi közünk van hozzá? Magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége. Ez nem csak neked szól Trucker39 hanem mindenkinek aki ide linkelget képeket mert megsértették az önérzetét.
Végigmentem a másik ágon is, T110E4 ki van fejlesztve.
A T28P-nél kicsit sokkoló volt a váltás, nem igazán kedveltem azt a tankot, de a többi mind jó volt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én a T49, T25/2 ágon kezdtem aztán majd T28 Prototype-nál megyek át T28-ra.
A T82, T49 iszonyat jó volt. Most a Hellcatnél tartok, de ezt nagyon utálom, modulsérülõs gyulladós papír szar ami nem bír fordulni.