World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Akkor valszeg megveszem. Remélem lesz olyan jó, mint a Ferdi.
Most is benne szokott lenni a klánszabályzatokban, hogy nincsen rage.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Aham! Persze! Hogyne! Meg a k***** *******-t!

Kb a 3000 csata ezért kellett hogy eljusson tier 10-ig!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pfff.. ezer éve Cod ban voltak ilyen klánok, nincs csúnya beszéd a szerveren mert kick.. Ha szégyent hoztál a klánra kick, ha nem vagy szimpatikus kick, ha nem adod meg a kellõ tiszteletet a cl nek ( aki mellesleg olyan 12 körül lehetett ) kick..

Sírva röhögtünk rajtuk..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez melyik urhajos jatekbol van? Erdekes az UI meg a celkereszt 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

na-na! akkor egybol AVO-s leszel!
abból annyi rohangál mint állat
de 121 -.-"
erre jön egy buzi 47%-os fasz és elviszi elõlem
Szerintem érdemes. Nagyon jó páncélvadásznak tartom.

A páncélzatára nem nagyon lehet alapozni, csak akkor ha a testet el tudod rejteni úgy, hogy csak a felépítmény látszódjon. Mozgékonysága elmegy. Az alap lövege is jó, de a 12,8 cm Pak44/2 L/61 lövege talán a játék legjobb lövege. Viszonylag gyors, nagy sebzéssel egész jó célzási idõvel, még a szovjet 130 mm S-70A hasonló stílusú löveg. Az összes többi vagy nagyon nagy sebzésû de lassú, lassan célzó vagy gyors és relatív kicsi sebzésû.
En az FT BS-el vagyok igy. Fel eve vadaszom, ma vegre talaltam egyet, rarontok, lancolom, mogeparkolok, lelovom 10%ra es nyomorek PzS35 kilovi...most megint kereshetem fel evig 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Eagle16
Gratulálok.<#sniffles>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lehet írni a fejesnek, lehet linkelni, sztem mindegy.

aki tierX-el megy invitáljon pls.... szánalmas már h nem látni 121-et!!!!!
Roger6
EZ igen! Nem vagy semmi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sheltem
Srácok a +1 nap premium 50000 xp teljesítése után az éjfélkor resetelõdik vagy reggel 7kor?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem ehhez nincs kedvem. Én szeretettel kívánok akkor további jó feljelentgetést, emoskodást, mártírkodást.
nah.... megérte belépnem.... vérnyomásom 220
lelõttem egy 121-et 75hp-ra
erre a végig hátul kempelõ T-44esünk kilövi elõlem....
ki is lõttem a gyökér T-44esünket.... bassza meg az anyját nem igaz <#falbav>
végre látok 121-et kb. 2 hét után erre ellopják elõlem!!!!
lehet valahogy mass törlést csinálni a tiltólistámban? .. betelt az a fránya ..

ohh persze, o az avos mert a gyokernek elgurult a gyogyszer es szolt kalantarsainak, mert evvel a stilussal szepen lejaratja oket (is).
ez az avos. mert gondolom evvel a stilussal ha rair csata utan, h ezt megis hogy gondoltad kis baratom, akkor hirtelen a fejehezkap es azt mondja sorry, nem?

megis mi masra gondoltal, okositsal mar ki legyszives. avyg menjen el a szintjere es kuldje el anyjaba, az magasroptu es felnottes es kemeny fasza dolog.

Ki primitivek.
És mit tudsz csinálni? Hogyan torolod meg?

Karelgott, érdemes.
Ellenfélként tartok tõle, ha ez jelent valamit.

ezért nincs klánom
milyen már h nem lehet anyázni? lol <#vigyor>
Hali. Jagdtigert érdemes megvenni?
Hát, engem aztán elhordhatnak randomban akárminek, de az anyukámat még akkor se érheti szó, ha csak noname is vagyok.

Pales27
Kerülnek is ki emiatt a klánból.

Azért elég széles a döntési paletta, nem csak ez a két lehetõség van. Kis ÁVÓ-sok (vagy házmesterek -oldaltól függõen).
Hehe akkor ha azt a Pest Control nevû missiont teljesítem ahol is 1 nap alatt 20 medet kell kilõnöm (ami T4 vagy alfeletti). Plusz az 50k-s napi xp-t is megcsinálom akkor 2 nap prémiumot tudok szerezni?😄 (mellesleg ez a lõjj ki egy nap alatt 20 medet elõbb teljesíthetõ mint a napi 50k xp)

hát én már nem egyszer láttam ilyet HUNS-ostól...
lehet tõlem tanulta <#hehe><#nemtudom>
Trucker39
Reméltem is, hogy sokkal jobbak. 😊

Valaki írt még magyarul az oldalunkon is, de eléggé lekötött a saját dolgom is.

Határozottan több önuralmad van, mint nekem 😄
Egyszerre sokat én sem sok tankra költöttem, de ilyen 3-5 ezrek gyakran elillantak, ha kicsit meg akartam gyorsítani egy-egy modul felrakását, vagy átugrani néhány kellemetlennek tûnõ low tier vasat 😊

Elhiheted, hogy általánosságban a HUNS-osok nem ilyenek. Legutóbbi ilyen esetnél is megvolt a megfelelõ büntetés.

Milyen kicsi a világ, épp egy csapatban voltál nagybátyámmal... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Futnánk csak össze.. Nem gyõznéd nyomkodni a printscreent...

Annyit gyaláztam ma a sok nyomorékot, hogy lassan megtanulják..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

persze, a vegen koszonje is meg, nem?
Nem csak neked szólt. Épp annyira sértette az önérzetedet, hogy ahelyett, hogy lezavartál volna még egy kört, meccs közben nekiálltál nyomkodni a prtsc gombot, majd egyesével feltöltötted a képeket és végül egyesével belinkelted.
Jólvan, akkor jelentgessetek továbbra is. Egyetlen egy sorba álltam be: aki nem akar ilyen emos nyivákolásokat, meg többezredik "gyökér a csapat pedig én x ezret sebeztem" posztokat olvasni.

Amúgy aztán kva nagy történet, hogy beszólt valaki noname egy szaros netes játékon, egybõl csökken a GDP meg drágul a kenyér. Kezeljétek már a dolgokat a helyén.

Azt hiszed engem nem szidnak nap, mint nap? Ha hülyeséget csinálok akkor (a sajátjaim) azért, ha meg ügyes vagyok akkor meg (az ellen) azért. Pont nem érdekel. Aki felül az ilyen netes idiótaságoknak annak komoly önértékelési problémái vannak.
Holnap kapunk csomó mission-t, egész érdekesek is vannak:
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-gamescom-here/

Trucker39
Én csak magamat képviselem. Aki viszont században van, az szerintem a századát is képviseli, még ha csak egy gyenge random csatáról is van szó. Az önérzetemet nem sértette, hiszen szinte minden csatában látni "ízes magyar" megjegyzést. Soha nem válaszoltam az ilyesmire. De ha valami érték és én annak tartom a a jó magyar századokat, arra szerintem érdemes vigyázni.

Csak úgy összegyûlt. Nem igen használtam el. Összesen 14440000 xp-t szedtem össze, ennek az 5 %-a 722000, ennyinek kéne lennie. A nagyobb elköltött összegek ezek voltak:
44k-t a BL-9-re
kb 80k-t a régi T34-re
80k a Caernarvonra
40k a Conquerorra
30k a WZ-120-ra
a maradékot meg apróságokra, mint M5A1 átugrás, felfüggesztések stb.
GaBenc
Ennyi. Megy ez normálisan is.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Látod, Te is csak beállsz a sorba. Mi lenne ha a bunkókat piszkálnánk? Hátha tanul belõle. De neked van igazad...........

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Majd továbbítom a vezetõségnek. Biztos lehetsz benne hogy a delikvens meg fogja kapni a magáét Lensvertõl 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha nem vagyok túl indiszkrét, meg lehet kérdezni, hogy összespórolni sikerült-e ennyi free-t, vagy váltottál hozzá?
Mert nekem csak egyszer sikerült 150k-nál többet összegyûjtenem, de aztán mindig kellett valamire. Persze gyûlik folyamatosan, de általában 50-80k között szokott csak lenni 😊

voivod32
Mert egy rohadt köcsög! Az elõbb ezért basztam bele IS-3-al egy saját Hellcatba. Persze aztán õ sem maradt adósom...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Írj róla aktát.

Komolyan mondom, miért nem intézed (intézitek) el ezt egymás között? Mi közünk van hozzá? Magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége. Ez nem csak neked szól Trucker39 hanem mindenkinek aki ide linkelget képeket mert megsértették az önérzetét.
Eagle16
Én azért igyekszem vele, csatánként átlag 2400 sebzést csinálok, szóval nagyon kevés olyan csata van, amikor miattam veszítünk.

Végigmentem a másik ágon is, T110E4 ki van fejlesztve.

A T28P-nél kicsit sokkoló volt a váltás, nem igazán kedveltem azt a tankot, de a többi mind jó volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Trucker39
Basszus, a replay lemaradt: Replay

Master91
Hinnye !
Trucker39
Kicsit elgondolkodtató. Valóban nem vagyok túl jó játékos, de legalább nem vagyok paraszt sem.

Kép1
Kép2
Link3
Kép4
Kép5

Nem rég indultam el én is a T110E3-ért. A T95-re nekem van 335k free xp-m, szóval nem fogom a csapataimat hátráltatni 400 csatán keresztül egy nulla mobilitású szarral. Gyûlülöm ha ez a hulladék van a csapatomban a csaták 90%-ában semmi haszna nincs.

Én a T49, T25/2 ágon kezdtem aztán majd T28 Prototype-nál megyek át T28-ra.
A T82, T49 iszonyat jó volt. Most a Hellcatnél tartok, de ezt nagyon utálom, modulsérülõs gyulladós papír szar ami nem bír fordulni.

Aztán vazelin van-e nálad? Mert most kelleni fog <#nevetes1>
Ha valaki kezdõ vagy nem megy neki rendben van. De mi a büdös k..a anyjának lökdös folyamatosan ????!!!! Kitol , elém áll, célzás közben meglök , mászik a nyakamba hogy ne tudjak visszatolatni hát ember.... Mintha nem lenne elég hely a pályán.