World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én javaslom a sofõrnek a mozgásjavító skilleket (kuplung égetõ, off-road vezetés).
enyhén OP az a gun jó kezekben 😊
lucyboy
helló xvm editorban mi az az opcio amikor a teljes satom efi-ét ki irja a hangárban?

Az orosz T-34 57 mm Zis-4-el olyan mint a lézer. Pláne, ha prémiumot is rátölt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Meg valszeg veterán tagok ülltek a tankban, célzásgyorsító, szellõztetés stb... Nekem viszont a kedvencem az mikor összeszûkült Tigrissel mellélövök vagy földet súrol, az idiotgunos orosz tank meg robogva ellõ😄
Beindult a szerver
Én most a találati arányra gondolok inkább. effit húzni én is tudok. tényleg az az érzése az embernek hogy csal az ellenfél. bár sztem 35 ezer csatás illetõrõl van most szó, és mezei T-34 orosz tier 5-tel nyomta.
lehet hogy felszerelte mindennel. gold fogyóeszköz stb.
És milyen modulokat tegyek a JT-re? Legénység bia, jav, 6.érzék, látó táv növelõs cumók?
Nincs varázslat, csak valószínûleg tudja hogyan kell a tankot/tornyot fordítani, hogy nagy eséllyel pattanjon, és tudja, hogy melyik tankot tudja sebezni szembõl, és melyikre kell több idõt pazarolni sniperkedéssel..

Boltban vásárolható eszközök +a legények képessége is nagyban befolyásolja a célzás/töltésidõt.

Ha megnézed, hogy mi növeli az effit, és mi a WN6 értéket, és tudatosan azokat csinálod, te is simán feljebb tudod nyomni az effid.

Nem tartom magam különösebben pro nak, de nekem 1800 körül mozog úgy, hogy 2 új ágat húzok és a stock vackokkal nehéz tartani.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nemtom, nekem még xvm-em se volt soha.

most szereztem meg 😄 <#finom><#finom><#circling>
dante3
Kína szakértõre hajtasz?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nagy mákom van h nem akkor szart be amikor elõttem volt a low hp-s 121 😄
sztem akkor kimentem volna és lebontottam volna a tyúkólat egy vascsõvel 😊
szervert akartam váltani hátha nem ugyanarra a három pályára dob erre nem tudok visszalépni
Count Adyn
Akkor lehet hogy részegen kell játszani, foxbatnak is attól olyan jó az effije, faggasd ki!😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Megint tervezett karbantartás van ?
voivod32
A jóisten bassza meg ezeket a buzikat! Ez az egy szabadnapom van hetek óta, 2 kill kellene a 30-hoz, erre beszarik a szerver... Egyék meg a botomat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

de nem lehet. nem nem. ha nekem 20 mp kell mire a tankom lemászik végre a kis szikladarabon ami miatt billeg az ágyú, akkor másnak is. 😞

amúgy tényleg besz art a TS és a WOT is. lehet menni tüzijátékot nézni.
Count Adyn
Nem lehet mindenki Jimmmy Hendrix😊 Nekem is kb az 1500 a plafon😊 Rengeteget tapasztalata van a profiknak és álmukból felkelve lövik a weakspotot mindenen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dante3
Ha nem tudod, hogy mire való egy fórum, akkor miért rontod itt a levegõt???<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

voivod32
Gondolom mással is elõfordult már, hogy képtelen volt irányítani a tankját, de ez az eset különösen idegesítõ volt. Az ilyesmik miatt van darabokban az asztalom, meg szerintem a kezem is.
Replay

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

most már a wot is szar... nem csak a képfeltöltõ meg TS 😊
még jó h meglett a 30 kill meg a kínai medál 😄
ne játszunk a játékkal is helyetted?
az összeadás/kivonást már alsó tagozatban tanítják te szerencsétlen.
mi a faszt nem tudsz ezen kiszámolni? kérd meg anyádat ha nem megy, neki minden menet után el kell számolnia a kuncsaftokkal ..
kis köcsög.

Tier5 csatában jön egy pro ellenség és mindenkit szétszed.
Ilyen 1600 effes, 60% winrates nagyklános lilakék.

Hogy csinálják ezeket?

Rálövök mellé megy, lepattan a nincspáncélja tankjáról. Õ rám se néz bumm minden lövése talál.
80-85% os találati aránnyal.
kb 35 éves lehetett, a nickje alapján.

Hogyan csinálják ezek? vagy van valami program? célzás segítõ, vagy autó tüzelõ.
Minden tankjával 60% winrate.

Nem értem.
Jómagam is 1500 eff körül járok, de ez már a csúcs, és csak zöld vagyok.

Ha ránézek valakire akkor azt be kell célozni. Várni. Nem így bumm jön lõ megy. Nem értem.

Nyilván nem vagyok tökéletes, de ez ég és föld különbség. Láttam hogy sniperkedett is, és mégis a csata végén, 21 bõl 18 lövése át is ütötte az ellenfeleket.

Mit csinálok rosszul.
fölmegy..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Master91
Igen, DE csak ha 2 lõszert viszel maximum, mert többet sajnos nem tudnál bevinni <#nemtudom>
dante3
bekaphatod, ennyi erõvel, beírhattad volna, hogy fel, vagy nem... nyominger

JeffDunham
A VTEPS Ts-e mûködik mert otthoni szerver géprõl megy POI-nál. Csak körbe akartam nézni máshol, ami nem jött össze.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

dante3
Obj704 alap láncra felmegy a bl10?

Trucker39
Vedd meg nyugodtan a JT-t. Egyik kedvenc TD-m. Pontos ágyú, nagyokat is sebez. Nem annyira lassú, fõleg a Ferdinand után. Nagyon sokat van T10-ben, de ott is tud szépen sebzést osztani.

MuldR: Két helyrõl van összeollózva. Ez az alap csomag Grandpa's KISS Interface

Innen meg a MeltyMap. Link

Ez a Sacred Valley meg a Severomorsk nagyon játszhatatlan számomra. a középsõ résznek semmi értelme. Mindenki kimegy szélre és aki középen van annak annyi. Dögunalom. Számomra...
Master91
Kell ts? 😄
JeffDunham
Az összes 95.140.35.100 ip-jû ts besz@rt. Sehova nem enged fel ami így kezdõdik. Most próbáltam vagy 5-re felmenni, egyik sem jó.

Foxi nem jeleníti meg a te képedet sem.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nekem ezt írja :S
Hiba: Hiba: betelt a háttértár. Türelmét kérjük, míg munkatársaink intézkednek

na szóval
erre mit mondjak????<#fejvakaras>
mióta jött ki a kínai tech tree??? fél éve??
azóta üldözöm a 2 X-es tankot..
tegnap 13-90-el kilõttem 113-at
most 13-90-el kilõttem a 121et! de nem egyet!!!! KETTÕT egy csatában <#gonosz1>
Master91
Ja.

Képfeltöltés nem mûködik.

😄 😄

JeffDunham
Valami gond van a magyar szerverekkel. Sem a képfeltöltés nem mûködik, sem pár TS. Valaki tud valamit errõl?

erre most mit mondjak?????<#fejvakaras>
http://kepkezelo.com/images/nc2d3wfwt6q4vonyepv.jpg
JeffDunham
Nem mûködik a képfeltöltés? Talán máshonnan jó lesz.

Ezt írtam volna..? <#szomoru2>

Onnantól kezdve, hogy rajtad van egy címer, onnan nem csak baráti platoon, onnan képviselsz valamit. Nem olyan kemény feltétel ám ez, amióta kevés az arti, még én is be tudom tartani.

alig várom már ezeket a missziókat!!!!
még több idióta barom lesz a játékban!!!! EZAZ!!!!
mégtöbb vereség!!! EZAZZ!!
az mar wot-jugend ahol elvaras h viselkedj normalisan???
Inkább egy laza baráti platoon, mint egy ilyen wot-jugend, de ha te ezt szereted...

Eagle16
Ez a nemzetenkénti tankvadászat nem éri meg szerintem, 60k kreditet ad lényegében...egy 10-esért lehet eladni mind a 6-ot. Persze ha csak úgy összejön akkor ok, de óráig játszani csak ezért, az fölösleges.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát abban az akolban, ahol most vagyok belépési feltétel, hogy nincsen felesleges gyalázkodó odaírogatás ingame vagy priviben csata után. Onnantól kezdve, hogy én mitõl érzem jobban magam, az nix. Nem én határozom meg a feltételeket, hanem a vezetés.

most valamiért szórják a prém napokat <#eljen>

De a <Csibész> ekkel sokkal jobban éreztük magunkat hidd el, félrészegen küldtük el a halálba egymást is meg az ellent is, és senki nem kapott a szívéhez....

Nem köll olvasni a csetet és meg van oldva. <#hehe>

Vagy ha ez nem megy, ki kell modolni. Engem egy valami szokott idegesíteni, ha atomra pittyegi magát a parasztja az egyetlen látható piros háromszög kockájában, mintha rajta kívül mindenki vak lenne és hanggal kellene vezérelni a csapatot.

JeffDunham