World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy hívták zárt béta 😄
Csak kell valami nyugtató is mellé. <#csodalk>

Szerintem nem, legalábbis én nem emlékszem ilyenre az elmúlt két évben.
jól rémlik, hogy volt olyan event, hogy ingyen lehetett xp t váltani?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De ugye mennyire jófejek voltak amikor kitalálták a külön mod könyvtárat azon címen, hogy ne kelljen pöcsölni minden frissítésnél a modokkal.
Ezzel szemben én nem emlékszem, hogy volt-e olyan amikor nem kellett azóta is minden verzió lépésnél.

A JgpZ E-100 valóban kínzás volt,addig amíg artysta hordák uralták a mezõnyt!
Mióta nincsenek,azóta viszont nagyot fordult a világ!
Távolságot kell vele tartani,annyi a titka.Messzirõl nehezen lövik be az alját.Ha meg még el is tudod dugni akkor no problem!A felépítményt meg nem túl sûrûn fogják átlõni.
Nem egy balett mûvész,vagy rally bajnok,az tény.De hát ezért is kell a távolság tartás.
A lövege meg élég ahhoz,hogy nagyobb távolságból is bevigyél vele egy-két kokit.
Nem annyira szörnyû az,csak rá kell hangolódni a stílusára.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem is értem a csávót. Szopni jár ide a kopaszja? <#law>

mijki
Valaki szóljon egy moderátornak, van egy nyomorékunk...

De ha elkezdenétek etetni a trollt akkor:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szpecnyaz egy igazi kommunista sztálin-fan!

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

Bunkózás T71-gyel. Küzd a garázsban maradásért...

https://wotinfo.hu

dõl a kredit rendesen az eventtel.. <#vigyor5>

Köszi a választ. Sajnos a top löveghez mindenképp ki kell fejleszteni a tornyot is :/ Hosszú lesz

Lényeg a lényeg,ütõképesebb mint az elõzõek,ámbár elvoltam a P-PII,is,de akkor az E-50 sokkal jobb igaz!Mondjuk a gunja az tetszik,így olvasva!
@foxi addig ne aggódj, amíg a pálesz kompatibilis vele 😄

@Krigare90 anno úgy tanítottak, hogy az elsõdleges cél a top löveg a sebzés miatt. Ha felmegy alap toronyra, akkor úgy, ha kell hozzá, akkor meg torony-löveg. Ha nem bírja az alap lánc ezt, akkor felfüggesztéssel, de ha nem futja rá, akkor a lánccal nyitsz és a fentiek. Ezek után a motor értelmesebb, mert pl. a Tigris, hajlamos megállni ha fordulni is kell vele, amíg nincs ereje sajnos.

A hetvegen feladtam az angol td agat az AT-7 nel. Total nulla az a szerkezet. Egy idegbaj. Egy csodtomeg. Probaltam kitarto lenni de nem ment. Barmi kivegzi annyira lassu es annyira semmit nem ero a pancelzata mivel tele van gyenge pontokkal ami nagyon konnyen belonek.
Még mindig csak kora reggel lehet normálisan játszani...... <#banplz>

"Many mods will not function in 8.8" király 😄
tiszta noob leszek módok nélkül xd <#szomoru2>
A Tigerre milyen sorrendben érdemes kifejleszteni a modulokat?

Nekem a kedvenc 10-esem az E-50M, sokkal szívesebben ugrok vele fejest egy csatába, mint a T-62A-val meg az M48-al.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én imádtam az E-50-et. Az a lézerágyú valami döbbenet. <#worship>

Master91
Holnap jön a teszt szerver, várdd meg és próbálgasd ki.
E-50 tulajok,érdemes szenvedni vele ?már vagy 3-4 hónapja ki van húzva,de még nem vettem meg,mert nem látok belõle sokat,inkább a ruszki ,fra med ág megy,tehát érdemes szenvedni érte ?A stock állapot nem érdekel,fel teszem az ágyút egybõl a kisebb modulok meg majd meg lesznek!
Master91
"I reported this before (a day or two ago), but just to make sure everyone’s ready: World of Tanks are transferring to the new ActionScript 3 system. That means the great majority of mods (if not all of them) will cease to function in 8.8 and it will probably take time to rewrite them for the new system (more time than usual, that is)."
mijki
E-100 vs T8-ak:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ne izgulj, majd megválasztanak vezérüknek és minden rendben lesz. <#puszi>

készülj fel.... elszaporodtak a gyökerek
rengeteg van 😞
lehet jobban jársz ha nem jösz vissza 😄
Ha érdekel egy SZLH tagfelvétel, keress meg privátban.
Sziasztok!

Visszatértem a wotos világba megint. 😊
Újra keresnék egy magyar klánt amihez betudok csatlakozni.

Köszönöm

Zegi Norbi HUN
Megint sok a tetves gyökér... Sírok komolyan 😞

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Azóta az ilyen szarokat eladom a francba. 😊

Egy körre csak szerencsére, mert csak annyi lóvém volt. <#pias>

Ha lett volna rajta 10k, tuti elviszi az egészet. <#nevetes1>

patchaou
Ha pedig átváltja kreditesre az embör, akkor nem von le egy darab aranyat sem...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

te is benyaltad..? <#nevetes1>

CSak arra figyelj, hogy ezek FOGYÓ eszközök,és ha bekapcsolod az automatikus feltöltést, ha elhasználod újratölti sok sok aranyért..

Roger6
Nem hiszem el, ma már a második idióta fut be elém, miközben célzom az ellenséget ISU-152-vel. Persze kilõttem mindegyiket, esélytelen volt elkerülni. Be is kékültem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Add el a francba. 😊

A tûzoltókészülék,meg a többi helyére elég rizikós betenni, ha pedig van aranyad és be van kapcsolva az automatikus újratöltés, izomból fogja venni, ha elfeledkezel róla.

Pedig ott kell azokat is, a repair kit/elsõsegély/tûzoltó slotokban. Azaz valamelyik helyett.
Helyettük rakhatod be valamelyiket, nemzetenként.
Sheltem
Sziasztok!

Lenne egy nagyon kezdõ kérdésem(noobozni is lehet csak kapjak választ)

Ezeket a kóla, kávé stb cuccokat hogyan lehet használni?

Tûzoltó készülék, repair kit stb be van rakva de ezeket sehol nem találom hol a "slotjuk"...

Elõre is köszi a választ.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Count Adyn
Jah vannak ilyenek, engem is lenooboztak tegnap mikor cromwell-el nem mentem rá frontálisan a t-150 re mikor 1v1 ben maradtunk a legvégén hanem kicsalogattam a nyiltabb térre ahol aztán jol körültáncoltam és megettem😊 a végén nekem is top dmg lett, a nubozó meg lõtt egy 150 est és meghalt. Nemértem az ien embereket😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nekem is írt tegnap egy kedves Löwe tulaj, hogy "Tiger II uninstall WoT", néztem is hogy mi a baja, amikor megnyertük a csatát és én sebeztem legtöbbet (valami 2500 körüli volt), õ meg 500 sebzéssel kullogott a lista alján... Szóval vannak ilyenek, én csak annyit írok vissza ilyeneknek, hogy:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Roger6
Állj össze valakivel itt a fórumról. Sokan úgy néznek ki, hogy szeretnek szenvedni, de tényleg. Mindenki csak várja a sült galambot, de tenni nem tesz érte. Keresd meg a haverjaidat akár innen is, platoon, akkor már 2 noob-al kevesebb van a csapatban. 3 (jó) embernek bizony van kihatása egy csatára.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Annyira bírom ezt a játékot, mikor a saját csapatból van 1-2 tank aki túlélte (persze nem kempelve), aztán a saját csapatai noob le õket,meg olyat írnak "uninstall game","play tetris" f@szságokat, mert nekik nem tetszik ahogy játszik,holott õk 1 tankot se találtak el...Az ilyeneket szembeköpném!😄
Sztem semmi extra nics benne,néha összejön a O sebzés akármivel is mész!Nekem is van E-100 amivel mentem már OO kört (egyébként olyan 2500 átlagom van vele,tehát azért meglövöm a megamét vele gyakran) csakhát vannak pályák amiken nem szabad elfelejteni a vonulási útvonalat!Mentem én is gyorsan ,már amennyire egy E-100-al lehet,pozíciót fogni,persze villantam is ki mint a karácsonyfa égõ,és az új PACCSSSS óta azért nem ritka az oldalanként 4-5-6 Tx TD,hát és belefutottam vagy 3 db ilyen baromállatba,8-900-val löttek le köbö 2-3 sec alatt!ez a receptje,na de attól függ milyen a polgár a géppel?!
35% wr.. Legtöbb sebzés, legtöbb kill MINDEN körben <#falbav>

nekiment valaki😊
Összefutottam egy gamescomos idiótával õ maussal én az agyonpáncélozott gyorsmozgású lõwével,kõkemény tier 10 csata volt.Õ sebzett 167-et!!!! én 2500-at.Én sem vagyok csak max átlagos,de,hogy a picsába lehet az egérrel 167-et sebezni? 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Igen 😊) Bár ha postitra írod akkor nem kell. Am 5/0-ba vagyok idáig (0 az a gyõzelem száma). Majd lesz jobb.
...és megint kiírni..

hmmm eddig 11 win 1 lose
eddig tetszik ez a nemzetközi agyhalottnap csaxólok 😊