World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha még nem vetted volna észre. xD
Nem az a baj, hogy t6-tal betesz t8-ba, hanem az, hogy a 4db top tankunkból 3 sebzés nélkül löveti ki magát... A Löwének konkrétan 1 eff-je volt, és miután kapott egy lövést, nyílegyenesen vízbe hajtott, és belefojtotta magát. De biztos nem bot, ááá dehogyis 😊
Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Már a legelsõ csatám után megkaptam az extra ellátmányokat, pedig összesen nem volt 6 killem, nem hogy minden nemzetbõl 1-1 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csata: Erlenberg 2013. augusztus 21. 9:39:28
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 374 (x2)
Szerzett kredit: 125 244
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Csokoládé (x1), Doboz Cola (x1), Erõs kávé (x1)
nem kezdõdik rosszul 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
- Razer Game Booster a barátod és akkor nem frissít semmi.
Ez jó. <#nyes>#nyes>
Schmittelem.
Itt pld. KV-1-est ragassztanak.
Volt egy másik tankos játék, amivel nagyon sokat nyomtam középiskolás koromban (1992). Ma már ránézni is röhejes. Pedig volt benne team management, meg Tigris tank, meg csúcsgrafika.
Ez akkor csúcsnak számított. Érdemes megnézni az elsõ néhány másodpercet: a showroomban a tankmodelleket :-)
30 év alatt rengeteget fejlõdtek a játékok, néha el se hiszem, hogy a 80-as években az a néhány szürke paca hogy volt képes lekötni.
Most is fejlõdünk: ingyenes MMO FPS vonalon két egész jót is találtam az idén: az egyik a Planetside 2, ahol nem 15-15 játékos ugrik egymásnak hanem 1000-1000. Hátulütõje, hogy pont úgy mint a WoTban itt is mindenki a saját statjával foglalkozik, szarik a csapatmunkára. Van olyan, hogy a saját szakaszomból a másik játékos teljesen más kontinesen tanyázik, és még elmondani se tudod neki, hogy "gyere már ide, a mi feladatunk, hogy bevegyük ezt az objektumot".
A másik ami grafikailag odavert nálam az a Hawken: itt azér a hagyományos DM és TDM mellett vannak még érdekes játékmódok, de itt is elõfordul, hogy egyedül hagynak 3 ellenfél ellen, olyankor már esélytelen a helyzet. Szerintem nagyon jópofa. Unreal Engine 3 mozgatja.
azokkal Extreme nehéz lesz játszani 😊
talán a wot történetében a legnehezebb ág lesz
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mennyire hiteles hogy 8.9ben jön a waffentrager e100 4es autoloader tárral?vagy 9.0 inkább? az még talán sebezni is képes vmit mielött fél évet tölt újra.
kepkezelo.com/]

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Tigris reakciói:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a végeredmény.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
pointer4 ti meg kapjátok be 😛 6kill között én is ott voltam, mondd meg a cimbidnek hogy szívesen a top gunt! 😄 😄
Csak mert már a hatvanadik killnél járok (tier 6-7) és még nem kaptam meg 😄

Ezt már vagy 1 éve is elmondták. Nem tudom miért szajkózza megint a WG. <#idiota>#idiota>
Mûködik már a képfeltöltés?
LINK arra az esetre ha nem jelenítené meg a képet.
Most akkor ez aktuális lesz végre? Mert már vagy egy éve rajta van az AMX M4-en a következõ új tankhoz az xp. Nem örülnék ha fölöslegesen tettem volna rá anno. Vagy van valakinek frissebb infója?
Gondoltam, le is tesztelem, milyen így a tank:
Replay
Magasan kvalifikált csata volt, (kb. harmada 8-as tier, ahhoz képest az IS3 kb. azt se tudta, milyen rendezvényen van), ha enyém volt a legtöbb sebzés (gold nélkül) az egész csatában.
cyka blyat
Vagy amikor a háttérben elkezd frissíteni az oprendszer/vírusölõ/akármi, és a sávszélesség odavan percekig.
De kockulás?
Jó, nem vészhelyzeti szituációkra kell gondolni.
Hanem ez a dolog hogy eszembe jutott hogy beszarok, meg éppen most lett kész a vacsi, de paraszt vagyok és battle gombra nyomok.
Nekem is volt olyan, hogy csata közepén a kutya kiborította a vizes tálját, és fél liter vizet öntött szét a parkettán. Ilyenkor azért nem húzod le a csata maradékát egy legyintéssel.
Nem gyakori, de elõfordul.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Húúú, be sz.rok...ááá 1 csata még bele fér a kis X-es tankommal "klikk csata gombra" ÁÁÁÁÁ MÉGSEEEE!"
...
-"Jenõõõ, kész az ebéééééd"
-"Oké mami, csak még 1 csata a kis Kv-1S-el "klikk csata gomb"
fél percel késõbb
-"Jenõõõ, meg ugattam hogy ebéd van ???"
-"OK mama!!!!"
utálom az ilyeneket.
1x egy type leugatott hogy beszóltam neki hogy afkolós buzi (csata 4. percébe), pedig õ csak vízért ment ki.
ezt a garázsba nem lehetett elintézni gondolom.
- A történelmi harcok nem évekre, hanem a jelentõsebb harcokra lesznek különítve.
- különbözõ oldalak nyerési esélyei nem változtak számottevõen az arty nerf óta
- fõ különbség az új és a régi francia nehéz tank ágban? Az újban nem lesznek revolvertárasak
- a készítõk megpróbálták beépíteni az gombnyomás nélküli voice chatet (mint a Skypeban), de sok interferencia volt, ha ezt kijavítják, akkor érkezhet az állandó voice chat
- a Dragon Ridge valamikor visszakerül
- a komoly AFK-zókat nyomon követik, de a random AFK-sokkal nem foglalkoznak (például kidobni õket a játékból), ugyanis SerB tudja, hogy az emberek olyan mindennapi szituációkba juthatnak, hogy AFK kell lenniük (például elmenni a vécére, az anyukád hív ebédelni, stb...)
- történelmi csatákban, ú.n. koalíciók (US+USSR a németek ellen) valószínûleg nem lesznek beépítve, de Churchill tankok (a történelmi 6pdr-es felszereléssel) megjelenhetnek szovjetek soraiban