World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írd fel magadnak a monitor mellé, hogy "visszaolvasni a tegnapi elsõ hsz-ig", ugyanez volt.
sajnos az agyam hosszú távú memóriájáért felelõs része sült be elõször ezektõl a nyomorultaktól..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kb június eleje óta minden nap a nemzetközi agyhalott nap.. csaxólok.
Ha még nem vetted volna észre. xD

És igenis beteszem a 3 milliomodik retardált csapatos képet is, mert amit ezek mûvelnek, épp ésszel felfogni nem lehet:

Nem az a baj, hogy t6-tal betesz t8-ba, hanem az, hogy a 4db top tankunkból 3 sebzés nélkül löveti ki magát... A Löwének konkrétan 1 eff-je volt, és miután kapott egy lövést, nyílegyenesen vízbe hajtott, és belefojtotta magát. De biztos nem bot, ááá dehogyis 😊

Tényleg... Ezek szerint sikerült félreértenem a mission szövegét, mert nekem abból az jött le, hogy akkor fog járni, miután megvan mindegyik.

ma vany a nemzetközi agyhalott nap.. csxólok..

Kommunisták itt? Milyen meglepõ!

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

mijki
Egyenként adja.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Asszem hibás az "Around the World" mission 😄
Már a legelsõ csatám után megkaptam az extra ellátmányokat, pedig összesen nem volt 6 killem, nem hogy minden nemzetbõl 1-1 😄

mijki
Aki azt mondja, hogy a KV széria gyulladós az bekap***ja...az E-100-am egymás után 2x gyújtották ki, két egymást követõ lövéssel és ez már nem az elsõ alkalom...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2013. augusztus 21. 9:39:28
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 374 (x2)
Szerzett kredit: 125 244

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Csokoládé (x1), Doboz Cola (x1), Erõs kávé (x1)

nem kezdõdik rosszul 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Úgy érzem a su 100-al lehet osztani rendesen.... 😊
No ez érdekes, köszi.

Valóban, eszméletlen nagy game de úgy látom ehhez erõmû kéne 😄 (planetside 2)
Keress vissza, valaki írt tegnap ide.

Trucker39
Nincs véletlenül valakinek egy invite kódja új játékosnak?

"Vagy amikor a háttérben elkezd frissíteni az oprendszer/vírusölõ/akármi, és a sávszélesség odavan percekig."

- Razer Game Booster a barátod és akkor nem frissít semmi.

(ragasztanak)

"Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye."

Ez jó. <#nyes>

Schmittelem.

Persze ha már játék, akkor azzal is elégedett lennék, ha ideadnák azokat a méretarányos papírmodelleket, amivel a német páncéloslegénységet oktatták az ellenséges tankok felépítésérõl, weakspotjairól (mire összerakták ismerték az utolsó kerékig).

Itt pld. KV-1-est ragassztanak.

Sunsetjoy: hát azt hiszem a megjelenés után 1-2 évvel játszhattam vele. Nagyon nehéz volt, de órakra lekötött. Igazából egy BattleZone klón volt Spectrumra.

Volt egy másik tankos játék, amivel nagyon sokat nyomtam középiskolás koromban (1992). Ma már ránézni is röhejes. Pedig volt benne team management, meg Tigris tank, meg csúcsgrafika.

Ez akkor csúcsnak számított. Érdemes megnézni az elsõ néhány másodpercet: a showroomban a tankmodelleket :-)

30 év alatt rengeteget fejlõdtek a játékok, néha el se hiszem, hogy a 80-as években az a néhány szürke paca hogy volt képes lekötni.

Most is fejlõdünk: ingyenes MMO FPS vonalon két egész jót is találtam az idén: az egyik a Planetside 2, ahol nem 15-15 játékos ugrik egymásnak hanem 1000-1000. Hátulütõje, hogy pont úgy mint a WoTban itt is mindenki a saját statjával foglalkozik, szarik a csapatmunkára. Van olyan, hogy a saját szakaszomból a másik játékos teljesen más kontinesen tanyázik, és még elmondani se tudod neki, hogy "gyere már ide, a mi feladatunk, hogy bevegyük ezt az objektumot".

A másik ami grafikailag odavert nálam az a Hawken: itt azér a hagyományos DM és TDM mellett vannak még érdekes játékmódok, de itt is elõfordul, hogy egyedül hagynak 3 ellenfél ellen, olyankor már esélytelen a helyzet. Szerintem nagyon jópofa. Unreal Engine 3 mozgatja.

ja... csak a waffentrager e-100at még az MS-1 is átlövi olyan "páncélzata" lesz <#nevetes1>
ha a jpz e-100-al ilyen béna vagy akkor az új német TD ágat nagyon nem neked találták ki....
azokkal Extreme nehéz lesz játszani 😊
talán a wot történetében a legnehezebb ág lesz
Trucker39
Nem olyan rossz az a TD.

Sajnos nem az én csatám volt: 10483 damage

patchaou
Akivel edig szakaszban mentem és jpe100-al jött majdnem minden csatában kiosztotta a top sebzést. Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

többi td se sokkal jobb mégmielött vki azzal jönne.
mennyire hiteles hogy 8.9ben jön a waffentrager e100 4es autoloader tárral?vagy 9.0 inkább? az még talán sebezni is képes vmit mielött fél évet tölt újra.
jgpze100 egy undoritó vacak sz*r.ezért szenvedtem ennyit.távolról mellé lõ vagy critical hit(magyarán max kiüt egy modult 0hp sérülés).közelrõl meg nevetséges dolgokról pattan le még arannyal lõve is(nálam az is3 a favorit). be kéne tiltani ezt a vacakot. mellesleg mi az már hogy a majd nem 80 csatámból 5-öt!!! nyertem meg és 30% a win ratem vele? zsinórban 5/5 bukta ma is és emelkedett 1%-ot a win rate.undorító a tank is meg ez a wr-es dolog is.több mint 7millát fektettem bele hogy ****** meg.ennyire tank még nem b*****t fel. remélem az új autoloaderes td ág jobb lesz mert vmi kárpótlás jár ezért a sz*rért cserébe.
kepkezelo.com/]http://kepkezelo.com/images/njxyl3snzlgu6i8cvdid.jpg

kepkezelo.com/]http://kepkezelo.com/images/o5zq7pu5m2ro7iwc2dz.jpg

JeffDunham
Elcsesztem. Ez az eredmény.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Mutassak egy ugyan ilyen csatát? Annyit írok hogy a tigris dühöngött! Csak a szofisztikált értetlenkedését teszem közzé.

Tigris reakciói:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És a végeredmény.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Tier7el ilyen torony magasan többet sebeztem mint a Tier9-esek....szánalom

pointer4 ti meg kapjátok be 😛 6kill között én is ott voltam, mondd meg a cimbidnek hogy szívesen a top gunt! 😄 😄
hawken
Meddig tart a 30kill-300000 credit akció?
Csak mert már a hatvanadik killnél járok (tier 6-7) és még nem kaptam meg 😄

Az ám, csak erre T10 artyk fognak lövöldözni😊
Master91
Ezekbe ne nagyon bízz :/
Szép nagy céltábla mint a régi idõkben a KV tornya 😄
Hát ez az AMX 65t egy merõ torony. Ehhez képest a T29-széria, meg az ST-I tornyai apró kis pattanások. Arty szeretni fogja.
JeffDunham
Ezen akadtam ki délután, csak nem jelenítette meg a képet. Persze rohadt nagy bukta lett a vége...

JeffDunham
"- fõ különbség az új és a régi francia nehéz tank ágban? Az újban nem lesznek revolvertárasak"

Ezt már vagy 1 éve is elmondták. Nem tudom miért szajkózza megint a WG. <#idiota>

Mûködik már a képfeltöltés?
LINK arra az esetre ha nem jelenítené meg a képet.

Most akkor ez aktuális lesz végre? Mert már vagy egy éve rajta van az AMX M4-en a következõ új tankhoz az xp. Nem örülnék ha fölöslegesen tettem volna rá anno. Vagy van valakinek frissebb infója?

Antimat
Igen, de abból nem tudok pénzt csinálni, ebbõl meg hátha.

cyka blyat

Nemcsak a felszerelések árai növekednek négyszeresére, hanem a top motorját is elveszti, illetve heavyként az MM súlyozása is változik.

Antimat
Most olvasgatom itt a szombati hozzászólásokat, és látom a felvetést, hogy mennyivel emelkednek majd a felszerelések a VK3601H-hoz, és azt gondoltam, mai 300k-ból beruházok egy venti+rammer kombóra, hátha lehet keresni majd rajta (és nem elveszik, mint a múltkor a goldlõszert.
Gondoltam, le is tesztelem, milyen így a tank:

Replay

Magasan kvalifikált csata volt, (kb. harmada 8-as tier, ahhoz képest az IS3 kb. azt se tudta, milyen rendezvényen van), ha enyém volt a legtöbb sebzés (gold nélkül) az egész csatában.

cyka blyat

A váratlan telefonhívások? Kedvenceim.

Vagy amikor a háttérben elkezd frissíteni az oprendszer/vírusölõ/akármi, és a sávszélesség odavan percekig.

Master91
Meló helyen wotozni... ? :s Netezés még oké.

De kockulás?

Jó, nem vészhelyzeti szituációkra kell gondolni.

Hanem ez a dolog hogy eszembe jutott hogy beszarok, meg éppen most lett kész a vacsi, de paraszt vagyok és battle gombra nyomok.
Pedig bizony vannak szituk, amiket nem tudsz a garázsban elintézni.
Nekem is volt olyan, hogy csata közepén a kutya kiborította a vizes tálját, és fél liter vizet öntött szét a parkettán. Ilyenkor azért nem húzod le a csata maradékát egy legyintéssel.
Nem gyakori, de elõfordul.
Roger6
Melóhelyrõl nyomni pl? Jön a fõnök, a picsbe... - Na ilyenkor is afk valaki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
- a komoly AFK-zókat nyomon követik, de a random AFK-sokkal nem foglalkoznak (például kidobni õket a játékból), ugyanis SerB tudja, hogy az emberek olyan mindennapi szituációkba juthatnak, hogy AFK kell lenniük (például elmenni a vécére, az anyukád hív ebédelni, stb...)

"Húúú, be sz.rok...ááá 1 csata még bele fér a kis X-es tankommal "klikk csata gombra" ÁÁÁÁÁ MÉGSEEEE!"

...

-"Jenõõõ, kész az ebéééééd"
-"Oké mami, csak még 1 csata a kis Kv-1S-el "klikk csata gomb"
fél percel késõbb
-"Jenõõõ, meg ugattam hogy ebéd van ???"
-"OK mama!!!!"

utálom az ilyeneket.

1x egy type leugatott hogy beszóltam neki hogy afkolós buzi (csata 4. percébe), pedig õ csak vízért ment ki.

ezt a garázsba nem lehetett elintézni gondolom.
Még pár érdekesebb hír:

- A történelmi harcok nem évekre, hanem a jelentõsebb harcokra lesznek különítve.

- különbözõ oldalak nyerési esélyei nem változtak számottevõen az arty nerf óta

- fõ különbség az új és a régi francia nehéz tank ágban? Az újban nem lesznek revolvertárasak

- a készítõk megpróbálták beépíteni az gombnyomás nélküli voice chatet (mint a Skypeban), de sok interferencia volt, ha ezt kijavítják, akkor érkezhet az állandó voice chat

- a Dragon Ridge valamikor visszakerül

- a komoly AFK-zókat nyomon követik, de a random AFK-sokkal nem foglalkoznak (például kidobni õket a játékból), ugyanis SerB tudja, hogy az emberek olyan mindennapi szituációkba juthatnak, hogy AFK kell lenniük (például elmenni a vécére, az anyukád hív ebédelni, stb...)

- történelmi csatákban, ú.n. koalíciók (US+USSR a németek ellen) valószínûleg nem lesznek beépítve, de Churchill tankok (a történelmi 6pdr-es felszereléssel) megjelenhetnek szovjetek soraiban
Simán el tudom képzelni, hogy az eddigi akciók alapján készítettek egy statisztikát (mikor játszanak a legtöbben; mikor folyik be több bevétel stb.), és ezalapján csinálják ezeket az akciókat.
mijki
Én azért többet vártam. Például leárazásokat, mondjuk a felszereléseknél.

Elõfordul. A jelenlegi játékmotor nem engedi felborulni a tankot, úgyhogy megesik hogy ez lesz egy rallyzás vége.