World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
okos vagyok szöszi vagyok hülye kérdés jön:
hol a pics@'ban tudom megnézni milyen versenyért kapom a 300000+ pénzeket?
no meg hogy milyen küldetéseket teljesítek amikor mindenféle vackokat kapok ajándékba?
|Származási hely: Degec|
Azt vagy ezer éve nem használtam...sokkal jobb a Jimbo-s a pöttyel a közepén, átláthatóbb és egyszerûbb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én is kaptam már tank ászt 537 xp-re. Mert az adott tanktípussal akkor a kutya se játszott.
Egyébként én ehhez kötném, hogy a következõ tier kinyíljon.
Ha nincs tank ász, nincs következõ tank.
Ha pld. valaki nem tud kiosztani KV-1-gyel annyi sebzést, hogy elérje ezt, akkor nem érdemli meg a KV-1S-t. És így tovább.
- in 8.8, the reload timer in seconds will not be added, problems were discovered with its implementation
Giga LOL! Még az is meghaladja a képességeiket, hogy lemásolják a modderek munkáját, ennyire értenek a saját játékukhoz 😄
- official mod portal will slowly be worked on
Ez is hatalmas munka lenne, hogy a legnépszerûbb modokat összegyûjteni és elérhetõvé tenni egy hozzájuk köthetõ portálon keresztül. De még a végén kénytelenek lennének néhány 100$ dollárt kifizetni a moddereknek, akik eddig ingyen és bérmentve gazdagították tartalmakkal azt a játékot, amivel õk degeszre keresték magukat...
- currently, WG is working on second German TD line
Sok dolgozni való lehet azon, amire már egy éve is azt mondták, hogy kész van, csak a megfelelõ alkalomra várnak a hozzáadással 😄
És végül, de nem utolsó sorban:
Stalin inscriptions will return in 8.8
Még szerencse, hogy az igazán fontos problémák megoldására ezúttal is sikerült idõt szakítaniuk 😄
Ma esti troll-híradónkat látták és hallották, köszönöm a figyelmet 😊
A tank ászt akkor kapod, ha magasabb xp-t érsz el, mint az elõzõ héten az összes JagdTigeres játékos 10%-a. Amikor 1566-t csináltál, akkor ahhoz viszonyítva az elõzõ héten a többi játékos is több xp-t csinált.
A tank ász megszerzéséhez szükséges xp határ minden héten más. Hol magasabb, hol alacsonyabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi alapján számolja ezt, ha a Master Tankert kevesebb xp-re kaptam? <#ijedt>#ijedt>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bár néztem a múltkori gyõzteseket és egyáltalán nem voltak unicum játékosok, egyszerûen rohadt nagy mázlijuk volt 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amugy szokott felaru garazshely-akcio lenni.
de ez az amx m4 mekkora szar
5/5 lose 😞
Nekem ha jól számolom 12 slotom van a garázsban (9ben áll tank +3).
Nálad jóval több, 300goldért vetted darabját vagy arra is volt akció ?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha mégis kihúznád 4 nap alatt az 50 100-at, és sikerülne még az akció ideje alatt eladni is az AMX M4-et, akkor duplán is "spórolnál" 😄
aranyat is basztam el a kiegekre 😞
nam indegy.... mostmar kihúzom a 50 100at és eladom a francba
de nagy szenvedés lesz az tuti
iszonyat hulladék
IS-t nem viszi át szembõl 😞 sõt... 6-os VK-t sem 😞
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😄DDDDDDDDDDD
és tényleg :S:S:S:S:
elnéztem a VII-t VIII-nek 😞
Szóval nem spórolni fogsz, hanem most dobtál ki néhány 100k kreditet azzal, hogy nem holnap vetted meg 😄
Ennyi büdös béna tetüt hetek óta nem láttam mint most.
Gondolom ez fokozódni fog a hétvégére...
de már most hányinger tkaptak az amx m4 tõl
úúúú hogy mekkora szar
elsõ csartában kiszedtem vele egybõl.... h ez mekkora szar tank OMG
Amúgy felesleges.
Még így felbuffolva is.
ha beforgatva nem lõnek át...
múltkor ferdi lõtt HE-vel pedig 128as volt rajta de megunta h nem lõtt át 😄
elég sokat dob ám plusszban... 350k-t megér... 750et nem
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nagyon buffolják ezt a spall liner-t, mondjuk nem is használta senki szerintem 0.8.7 elõtt...
napi 16200exp-t kellene megcsinálnom 4 napon keresztül vele :S:S:S
ahhh bakker az sokk :S