418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Azon gondolkozom, hogy meg kellene venni a Rudy-t a BiA-s legénysége miatt. Igaz, hogy már megvan, de ha jól emlékszem ilyenkor az van, hogy megkapom a tank árát aranyban, és a legénységet a barakkba, ugye? Mert akkor fel tudnám őket nevelni a T-34-85M-ben, és a végén mehetnének az Objekt 430-ba, az Objekt 430-as fiúk meg az 430U-ba. Mert most azt tervezem, hogy a IX-es 430-at is megtartom. Kezdünk szépen összebarátkozni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.09. 12:04:52
  • lammaer
    Szia,

Nagyon rég volt már amikor ezeket tologattam, szerintem annyit variáltak az egész játékon (nemcsak a tankok, hanem a pályák, a sebzésmodel, az MM, minden...) hogy a tapasztalatom nem igazán releváns.

Alapvetően nincsen egyik tankról se rossz emlékem, mondjuk az ARLen a kuyaház tornyot nem szerettem, de az m4-45 el sok bajom nem volt. Ágyúból mindig a nagyobb átütésűt választom, mert ha nincs átütés nincs sebzés se. (kivéve persze a troll ágyúkat, azokat szeretem, szóval OI meg KV2 az nálam azzal gurul)

Amúgy meg tök mindegy, ha más nem, a napi duplázkkal ki kell tolni őket azt kész. A cél a t8, az odavezető út mindegy :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.09. 09:55:29
  • asolyom
    Most hogy említetted a francia táras nehéz tankokat rápillantottam, hogy hogyan is állok a francia HT ágon. Az ARL-44 kihúzva, és ki is tudnám fullozni free xp-ből, viszont vannak kérdéseim, illetve aggályaim. Mivel te végig húztad már ezeket a tankokat az 50-100-ig talán tudsz rá felelni. Ha jól emlékszem nem is olyan régen a francia HT-ok kaptak egy kis buffot, amikor az új ág bejött. Ahogy látom az ARL pariban van a többi T6-os tankkal páncélzatban, sőt szerintem többségénél még jobb is itt-ott, viszont 6-os szinten a 212-es pen valami iszonyatos, igaz hogy a 90 mm-es ágyú dpm-e ijesztően alacsony, csak a 122-es löveggel szerelt KV-85 múlja ezt alul. Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy melyik ágyúval érdemes használni az ARL-t, 90 mm vagy 105 mm? A másik dolog, a T7-es AMX M4 45 mennyire kínlódós, mert azért abba bele kellene nyomni vagy 200k xp-t, ha mindkét francia HT ágat ki akarom húzni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.09. 07:14:59
  • asolyom
    Ja, mentem már én is jobb kört T10-ben, szóval revideálom a korábbi állításomat. Tanulni kell a játékstílust és menni fog. Egy viszont biztos, ez egy kredit nyomda, már csak ezért is megéri. Prémium lőszer ugyan vagy 3 tárra való, de soha nem használtam.

Mentem egyébként ma Caernarvon AX-szel is, de pl. számomra ez az értelmezhetetlen tank, pedig a sima Caernarvonnal jól ment. Viszont az AX-nél se alfa, se burst, se páncél, egyedül a torony. Tradelni ezzel nyilván nem lehet, és nincs olyan hülye, aki leállna dpm párbajra. A 230-as alfa már T8-ban is nevetséges egy HT-nál, T10-ben meg amolyan csiklandozás. MT-nak meg a sebessége miatt nem jó.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.08. 21:38:02
  • lammaer
    Az álca hiánya frontline tanknál sztem nem egy nagy hátrány, a páncélzat hiánya is kompenzálható fedezék és a csapattársak testének használatával, meg ugye úgyis csak egy lövést kell bekapni, az megoldható HP menedzseléssel. Ha néhanap pattan az annyit jelent hogy lesz esély meg egy kitárazásra később.
  • lammaer
    Héát, én is beaktiváltam a twitch primeot, ez a somua igen... adja... egy kis lóerő hiányzik belőle, de a 3 skilles amx 50-100 legénységemmel szarrákeresem magam T10ben is. Szeretem az autoloadereseket :D Meglepő módon még pattingat is...

T10ben arra kell figyelni, hogy kell egy span aki előtted van, amikor ellővik rá magukat mehet a burst.

Lórit kiveszem majd kupon kóddal, de gyanitom hogy a kicsivel jobb mozgékonyság nem kompenzálja a -1 skulót a tárban.

• Userx2
    A SP megéri az árát.
  • asolyom
    Pontosan, erre jó a bérlés. A részemről nem is kell több prémium tank. Egyrészt van elég, másrészt amíg ilyen a MM, addig felesleges pénzkidobásnak érzem.
  • LSSAHPAUL
    Azért érdemes kipróbálni hogy ne irigyeld azt akinek van :D
  • asolyom
    Páncél még csak csak a testen, de a tornyon semmi, így ha egy marék káposztalepkénél értelmesebb ellenfél lő rád, akkor az a tornyot fogja lőni. Bár az is igaz, hogy hull downban kicsi célpont az a torony, és pontos ágyú kell az ellövéséhez.
  • yossarianHUN
    Én már T8-ban se értem azt a tankot, oké, hogy nagy tár, meg irtózatos burst damage, de se páncélja, se mozgékonysága, se álcája.
  • asolyom
    Nálam az első 3-4 csata volt a beetetés, akkor még láttam 6-os tankokat, azóta csak T10 a Somuával, ott meg mondanom sem kell, hogy kb. használhatatlan.
  • lammaer
    Irásban nehezen megy át a szarkazmus ugye :D

Nyilván nem a tier 6os svéd TD sajátja, hogy akár stock állapotában is találkozhat 8as csatával, hanem MINDEN T6osnál ez van. Szóval kár kipécézni pont őt... ez nem a tank sajátja, ilyen az MM.

Na megyek kiváltom én is azt a somuát... eredetileg a loriet akartam, de most hogy beszéltünk róla megnéztem mi is ez, azt kiderült ez is olyan, csak 1el több skuló van a tárban.
    AMX 50-100 amúgy is all time favorit nálam :) Nemtom miért, de eddig nem sikerült agyilag összekapcsolnom ezt a prém tankot a kedvenc T8 "heavymmel"... miért kapott ilyen különleges nevet, rejtély :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.08. 17:24:08
  • asolyom
    Meg nyilván remek balansz az is, hogy az FV egy lövéssel kiszed egy T8 medet, vagy heavy is. Legnagyobb kicseszés a T8 MM, mert ott farmolna az ember, de így nem nagyon lehet.
  • Userx2
    Nem. A kínai 550 hp-s td is megy t8-ba. Majd nem 3x annyi hp-juk van a páncélról már ne is beszéljnk. Fuck balansz. Ez kicseszés a 8-asokkal is, mert nincs annyi lőhető hp számukra. De ez így biztos jó.
  • joe662
    Aha értem,kösz.
    Probálkozok,de egyelöre csak a b@zerny@kok irtására futja
  • Plata
    Nem tudom,nem emlékszem már mikor húztam Td-t.
    De ez a svéd nagyon pocsék,nagyon nagy.Túl magas,alig lehet elrejteni.
  • lammaer
    Csak a svéd TD ágnál van olyan, hogy T6 stock tank bekerül T8ba?
  • lammaer
    Gugli szerint ez egy W of Warships kód

Personal mission: destroy 5 enemy ships
    Reward: 10 Zulu Hotel flags

Gondolom ha sikerül elsüllyesztened 5 hajót a WOTban akkor kapsz vmi überdrága prémtankot....
  • asolyom
    Egyszerűen én nem vagyok elég jó TD játékos, még így 10k+ csata után sem. Egyértelmű az eddigi statisztikákból, hogy a nehéz tankok fekszenek nekem, és ahogy látom a mostani meta is nekik, vagy a MT-HT hibrideknek kedvez.
  • asolyom
    Én abba is hagytam azt az ágat T6-nál.
  • Plata
    Utálom a svéd Td ágat.
    T6 tetves stock td-vel miért kerülök mindig t8 csatába?
    Semmit nem nagyon tudok csinálni,bármi oneshotol.
    Olasz t7-el meg naná T9.
    Mind a kettő el van átkozva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.08. 11:06:28
  • joe662
    Az 1 nap prémet fog adni,ha Nov 11.én 11.11-11.30 között belépsz a játékba.
  • asolyom
    Ezen még nem gondolkodtam, de ha tudok venni akcióban, akkor lehet, hogy a szellőzést lecserélem arra a SC-on.
  • Plata
    Kövezzetek meg de nekem heavy tankra a repesz páncél alap.
  • Plata
    Van egy 111111 bónusz kód is.
    Nem tom mit ad,a játékban jött fel.
  • joe662
    Bónusz kód: STEELKNOCKOUT
    Nekem elfogadta,de a játékba nem dobta fel mit adott
  • asolyom
    Általában töltésgyorsító, szellőzés, függőleges stabilizátor. Amelyikre stabilizátor nem rakható arra esetleg célzásgyorsító, vagy optika.
  • Ryleh
    Milyen kiegeszito ajanlott heavy tankra? Toltesgyorsito,.. Es meg? Angol t5-6
  • Userx2
    Arról már nem is beszélve, hogy mit művel egy bármilyen 8-as táras egy 6 -os TD-vel. Egy tárból 2 -6ost is kiszednek. Szóval.
  • asolyom
    Így így, mert pl. ha még egyet is beléd lő a IS-3 mire még egyszer betöltene már nem él.
  • joe662
    A Pool,az Pool.Grat!
    Tedd fel a botinfora is,aztán majd jól kielemzik,hogy 8as tankokat könnyű hentelni
  • Plata
    T54ltw és Sügérperzsával megcsináltam.
    Csak T54-el egy T8 heavyt szívattam,perzsával meg T95 td-t.
    Jah de a T95 kill nem lett az enyém,az Is6 híd alatt volt a T95 szikla mögül fordult volna,arty meg mikor low hp-n volt kicsapta.
  • lammaer
    Ha nincs repair kit akkor kb bármelyikkel megcsinálod aminek nem trollágyúja van (tehát 6-8 sec alatt betölt) :P
  • Maala
    Ööö, nem sok T8 tud 2,2 mp különbséggel 2x trackelni, hogy aztán 1500 alfát belédtoljon 8,8mp alatt. :-)
  • seriousthreat
    Ma lőttem streamen:
  • lammaer
    Hát sztem ez nemminősíti egyik tankot se. Kb bármelyik ellen meg lehet csinálni bármelyikkel.... a lényeg hogy az áldozatnak ne legyen repair kitje.
  • asolyom
    Adott esetben kevés g*cibb tank van, mint ez a Somua, egy IS-3-at szedtem ki full hp-ról csak az első görgője látszott ki, így nem is tudott rám lőni.
  • asolyom
    Ên ma is kaptam az ívet, hogy "Camper S, Conqueror delete game", persze top sebző lettem 3770-nel, 3400 pattintás, és 4 kill.
  • Plata
    Az ismerős,nekem tegnap volt 4k spot Vk168-al.
    Süketperzsát tényleg buffolták.
    T55A csak a tornyát dugta ki domb mögül és kicsaptam a tornyán keresztül szemből.
    És Löwe tornyát is beverte.
    Lehet hogy többet kéne vele játszanom.