World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Glass cannon, úgy játssz vele, mint WT-vel anno vagy az STRV-kkel most, ami a téged való láthatóságot illeti. :-P

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tényleg távol áll tőlem, hogy panaszkodjak, vagy a fejlesztőket csesztessem, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogyan van játékosok döntő többsége a csaták nagy részében +2 tierben. Ez valahogy statisztikailag sem stimmel. Nem hiszem el, hogy tier azonos, vagy +/- 1 tieres meccseket nem lehetne összeállítani. Csak talán változtatni kellene a mostani "sablonon".

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Nem tudom igaz lehet-e,de valahol olvastam,hogy a perma banànt,kis levelezéssel,le lehet cserélni acc reset-re.
Legalábbis mikor elkezdödött ez az egész akkor dicsekedett vele egy ilyen mókus.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Master91
Haverom megszerezte a Progettot, mentem vele 5 kört, marhára tetszett ,2k spot dmg meg 1000-2000 dmg mellé.

Tegnap megszereztem én is, a 10 csatámból 2 win, first blood vagyok majdnem mindig, és ha nem akkor a harmadik percben már 5:1 az állás persze nem a javunkra 😄 fasza
Milyen jó hogy egy mod sincs fent.

"and banned another 666 permanently for habitually breaking the policy." - ÁÁÁ ördög, antikrisztus, soros...<#eplus2>

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az első de hát én csak Jacktor/Aslain stb-t használtam,versenyzö<#banplz><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tudom én, de a japán bálnák T5-től ezt tolják.
Köszi, bár az EU szerveren nem játszom.

Ja. Osztogatnak t3-as TRON skines tankot.
https://thedailybounce.net/2018/04/24/armored-warfare-zbd-86-giveaway-eu-region/#keys
Még van olyan 2650 kulcs.

Látom van aki még FCM et használ . Mekkora jó gép volt az valamikor . Most meg becserélésre vár a CDC vel
ROMOTO
Igen heavy, de nem a pattintott sebzés miatt, hanem azért mert van valami xp szorzó ha a tank az első vonalban harcol és sok ellenséges tank van viszonylag közel hozzá...
joe662
Lt+2 tier<#hehe>
Éppen artikokat gyilkolásutam mikor elkezdtek befoglalni,már nem értem vissza<#falbav>
A gyötér artink meg nem resetelt,de a Wz-nk engemet lőtt seggbe.
Majd üzen,hogy aszongy: play barbie<#hehe>
Lassan meglesz az első Gm,37% wr mellett<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

7. Progetto küldinél tartok.
Mondjuk én nem a 10-es japán bálnára gondoltam. <#awink>

Hogyhogy, van már XP for tanking?
Na ja, csak az érem másik oldalát nézve marha frusztráló, mikor kihúzol egy erősen páncélozott heavyt, sidescrape-elsz, hulldownozol mint állat, aztán jön egy japó bálna, és a fejed tetejére állhatsz, akkor is halálos biztonsággal, célzás nélkül beléd kúr minimum 300-at, miközben te izzadó homlokkal próbálod belőni a weakspotjait.
Kezdek rájönni , hogy hevy igen . Közelharc , és a damage block sokat dob .
Heavy.

Szerintetek melyik osztállyal nagyobb az esély a top 1 XP tankparancsnoknak lenni ? MED , LIGHT ?
Egyébként úgy érzem, hogy számomra egyedül a derp ágyús tankok maradtak élvezhetőek. Azokhoz +2 tier esetén sem kell gold, és így legalább valami minimálisat lehet keresni. Ha meg mégis top tier vagyok, akkor szüret. <#awink>

Én a hatos hetest jobban szerettem.
O-I nagyon mókás.

Először vettem elő az O-I Exp.-et, mióta elvették tőle a 10,5 cm-es ágyút. A rövid 120-as csővel is mókás tud lenni, és ahogy látom elég komolyra sikerült a nerf, mert rögtön az első csata után (mármint a nerf óta első, mert egyébként vele van a legtöbb csatám) befigyelt a második gun mark. <#finom>

Na-na-na..na. Az "Allahu acbar M44"-emet nem vehetik el! <#falbav>
Mivel terrorizálnám akkor a WoT szivárványszínű népét?

A Balance 2.0-val jött be ez. Szerintem a WoT-nak sem ártana az arty mentesítés.

Mi a szösz,mikor én játszottam vele lehetett artyzni pvp-ben is.

Az AW orosz szerverén lehet játszani, de én általában Globalt megyek, vagy PvE-t. Persze retardáltban itt sincs hiány. Annyi pozitívum van, hogy a tüzérek csak PvE-be mehetnek, így nem kell attól félned, hogy fejbe vágnak.

joe662
Anyàdékkal ellentétben,ti majd minőségi óvszert hasznàljatok.

Mutatni ellenség töltésidejét is?<#vigyor1>
Ja az tiltva vagyon... :'( , pedig milyen hasznos volt az anno.

Koszi szepen figyelmetlen voltam...
Az pozitívum és korrekt, hogy az arannyal való vásárlás lehetőségét a drága lőszer (+arany fogyócikkek) esetében kiveszik. Mert a kutya nem fizetett már arannyal a drága lőszerért amióta bevezették az alternatív kredites fizetéses módszert, csak a figyelmetlen szerencsétlen játékos.

Bármit is tesznek majd ezzel a gold/drága lőszer rendszerrel, a lőszerkapacitásosdit is újra kéne gondolniuk. Egyszeri aranyért való bővítés lehetősége, vagy csataközbeni tankolás (mindkettő könnyedén megvalósítható).
Az ilyen 3-5-7-es leosztások bottom tankjai több 2-es lőszert fognak kilőni (/spamelni) úgy, hogy már nem lesz az ár a többszöröse az alap lőszerének, ami miatt hamarabb kiürülhet a lőszertáregység (persze ez is majd csak a végjátékokban merülhet fel, de mindenképp gyakoribb eset lesz majd a lőszerekkel nem telepakolt tankok esetében).

Tényleg az AW Pvp-je még megy? Mert multkorában nemigen akart besorolni.
A PvE tényleg kiherélte azt a játékot, pedig csak korlátozniuk kellett volna a napi limitre a PvE módot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.23. 19:39:58

joe662
Nézd meg a képet amit beraktam,azt a beàllitàst keresd meg te is a kliensben,és ott kapcsold be.
Ennél többet nem tudok segiteni.Ott van minden a képen.

Vagy lehet hogy az amerikai szerveren meg nics a jatekba berakva ez a lehetoseg? mar hogy a jatek kiirja hogy milyen lovedeket hasznalt azellen....
Sherman0070
Régi KV-1S feeling megvan 5 skilles legényekkel.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nekem nem ir ott semmiit bekell kapcsolni vagy esetleg a Jaktor mod amithasznalok abbankell bekapcsolni?
Hogy lassam hogy mivel lonek .
Kapcsold ki hogy bárki rád írhasson és probléma megoldva.

Master91
"Give players free 1000k credits,10 place per day,all in WWW.AOAUE.COM"

Feljövök és állandóan valami bot rám ír ilyen fassággal. WG mikor akar velük kezdeni valamit ??? Vagy ők szponzorálják... ? <#pardon1>
Jut eszembe, az AW-ben sokkal jobban megcsináltak, hogy a nagyobb átütésű lőszert ki kell fejleszeni, és mindenki hozzájut szabadon. És ott azért prémium fiók nélkül is lehet haladni. Legalább is jobban, mint a WoT-ban.

Én is ha éppen kedvem tartja, akkor előveszem a BDR-t, vagy Pz. IVH-t. Ezekkel néha jól esik mókázni, de eszembe nem jutna most valamilyen ágba belefogni, vagy ebbe az olasz maratonba.

A fejlesztett grafikát kb. 3 nap alatt megszokja/észre sem veszi már az ember (a fejlesztett rombolásfizikát és az új zenéket még hamarabb kikapcsoltam), miközben az általd említett dolgokban (+gold ammó balance) nincs előrelépés. Engem az is kicsit zavar, hogy jóval kevesebb pálya van jelenleg (és ebbe sajnos pl. Párizs is benne van😊. Nem tudom mennyi munkaórát öltek ebbe bele, de annak egy kis hányadával valószínűleg lehetne orvosolni a fő gondokat.
Azt nem értem miért nincs akár gyakoribb +/-1 tier MM, ha már ennyire feltorlódtak a tankok magas szinten - miért kell a T8-nak folyton T9/10 ellen menni.

Nekem az a bajom hogy vk168 1.0 óta főleg t6-7 csatába kerül.
Ami szar.Kevés bevétel és lassú.
Na meg folyton hülyék.
Esküszöm frász elkap ha látom top vagyok.
T9-10 jobb neki.

Sherman0070
Én most csak a régi KV-1S feelingért kezdtem el játszogatni.
Tier5-ösök ellen még mindig vicces a KV-85 122milis löveggel. 😄
Amúgy mobilitás nerfet is kapott még anno?
Mert 33 felé sosem gyorsul.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Rápróbáltam az 1.0-ra, és hát.....

A grafika tényleg szép lett, de amúgy minden más jellemző maradt változatlan.

* Szinte állandó +2 tier
* Borzalmasan balanszolt csapatok, rendszeres 15-2, 2-15 eredmények
* Szinte mindig 3 tüzér mindkét oldalon, akiktől gyakorlatilag lehetetlen játszani
* Prémium fiók nélkül szinte lehetetlen nem mínuszos csatát menni

Egyszóval annyira nem csábít vissza a játék.

joe662
Be van építve már,gyárilag<#hehe>

Alapból kijelzi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.23. 14:39:57

Sziasztok van olyan mod ami jelzi hogy mivel lottek a tankom, tehat arannyal vagy sem?
joe662
Nem.
Azé fulladnak meg,mert a vízbü akarjàk kivenni a zoxigént.Teccikérteni??:-DDD

Legalább az az oldal letesz valamit ama asztalra. Világszínvonalú és festménybe(/hez)illő végeredményt.

Látványos . Fejlesztenek szépen.
Evvel az új motorral gondolom azt is megtudják majd csinálni, hogy ha majd behozzák az időjárás effekteket akkor nem csak lentről felfelé fog koszosodni/havasodni/vizesedni a tank, hanem oldalirányokból és felülről is.