World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Legalábbis mikor elkezdödött ez az egész akkor dicsekedett vele egy ilyen mókus.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tegnap megszereztem én is, a 10 csatámból 2 win, first blood vagyok majdnem mindig, és ha nem akkor a harmadik percben már 5:1 az állás persze nem a javunkra 😄 fasza
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
https://thedailybounce.net/2018/04/24/armored-warfare-zbd-86-giveaway-eu-region/#keys
Még van olyan 2650 kulcs.
Éppen artikokat gyilkolásutam mikor elkezdtek befoglalni,már nem értem vissza<#falbav>#falbav>
A gyötér artink meg nem resetelt,de a Wz-nk engemet lőtt seggbe.
Majd üzen,hogy aszongy: play barbie<#hehe>#hehe>
Lassan meglesz az első Gm,37% wr mellett<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
O-I nagyon mókás.
Mivel terrorizálnám akkor a WoT szivárványszínű népét?
Bármit is tesznek majd ezzel a gold/drága lőszer rendszerrel, a lőszerkapacitásosdit is újra kéne gondolniuk. Egyszeri aranyért való bővítés lehetősége, vagy csataközbeni tankolás (mindkettő könnyedén megvalósítható).
Az ilyen 3-5-7-es leosztások bottom tankjai több 2-es lőszert fognak kilőni (/spamelni) úgy, hogy már nem lesz az ár a többszöröse az alap lőszerének, ami miatt hamarabb kiürülhet a lőszertáregység (persze ez is majd csak a végjátékokban merülhet fel, de mindenképp gyakoribb eset lesz majd a lőszerekkel nem telepakolt tankok esetében).
Tényleg az AW Pvp-je még megy? Mert multkorában nemigen akart besorolni.
A PvE tényleg kiherélte azt a játékot, pedig csak korlátozniuk kellett volna a napi limitre a PvE módot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.23. 19:39:58
Ennél többet nem tudok segiteni.Ott van minden a képen.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hogy lassam hogy mivel lonek .
Feljövök és állandóan valami bot rám ír ilyen fassággal. WG mikor akar velük kezdeni valamit ??? Vagy ők szponzorálják... ? <#pardon1>#pardon1>
Azt nem értem miért nincs akár gyakoribb +/-1 tier MM, ha már ennyire feltorlódtak a tankok magas szinten - miért kell a T8-nak folyton T9/10 ellen menni.
Ami szar.Kevés bevétel és lassú.
Na meg folyton hülyék.
Esküszöm frász elkap ha látom top vagyok.
T9-10 jobb neki.
Tier5-ösök ellen még mindig vicces a KV-85 122milis löveggel. 😄
Amúgy mobilitás nerfet is kapott még anno?
Mert 33 felé sosem gyorsul.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A grafika tényleg szép lett, de amúgy minden más jellemző maradt változatlan.
* Szinte állandó +2 tier
* Borzalmasan balanszolt csapatok, rendszeres 15-2, 2-15 eredmények
* Szinte mindig 3 tüzér mindkét oldalon, akiktől gyakorlatilag lehetetlen játszani
* Prémium fiók nélkül szinte lehetetlen nem mínuszos csatát menni
Egyszóval annyira nem csábít vissza a játék.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.23. 14:39:57
Azé fulladnak meg,mert a vízbü akarjàk kivenni a zoxigént.Teccikérteni??:-DDD