World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
https://wotinfo.hu
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hogy kicsit közönséges legyek, a seggem a földhöz verem örömömben, ha ez így jönne ki élesben is 😄
A Tigrist biztos visszavenném, mert erõsen kötõdök a valós történelmi múlttal rendelkezõ tankokhoz, ezzel a buffal meg öröm lenne vele játszani.
A 9-es VK meg... pofátlanul OP lenne 😄
A jelenlegi leggyengébb t9 tankból egy igazi élmény-vasat varázsolnának. Azt a 200 mm-es frontot nem nagyon lõné be semmi... A jelenlegi fordulása 20°/mp, ha abból csinálnának 30°-ot, az megint csak hatalmas erõsítés lenne neki. Épp most húzom azt a tankot, szóval volt alkalmam megtapasztalni a hátrányait, és ha ezeknek a várt változásoknak akár csak a fele is igaz, én már maximálisan elégedett leszek 😄
Ez több mint 14 milla<#nevetes1>#nevetes1>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Wins/Battles 1/6 16.6%
Maradva a példánál, ha kapsz 1000 xp-t, akkor a tankod kap 1000 xp-t és minden embered is kap 1000 xp-t. Ha négy embered van a tankban, akkor egy ezer xp-s meccs esetén 5000 xp-t kapsz, amibõl 4000 megy az embereknek (fejenként 1000) és 1000 a tanknak.
https://wotinfo.hu
Függetlenül attól, hogy a járgány prém-e, vagy sem.
Artu torony? Hiába a pontosság növelés, hiába gondolnánk azt, manapság már mindenki tudja ott kell lõni, de még se. De aki tudja, az se találja el néha.
Néha, nagyon meglepõ, amikor a KV-5 frontját lövik, ami 180 mm és döntött...nem tudom, az ilyen mire számít, hogy sikerülni fog neki? Annyit ér el, kapok én egy Acélfal kitüntetést.
Köszi .
Az hogy unalmas ahhoz nem tudok hozzászólni de jól hozza a pénzt a tömegéhez képest nem is lassú ha meg pattogós az ellenfél nos...egy kis goldot neki.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
IS8 vétel 3.5 milla credit (reggelre lett meg az xp)
IS vétel 1milla credit(amikor is3at vettem annakidején el kellett adnom de most hoyg 30% akció van a 7es tankokra nem tudtam megállni, imádom az IS -t...)
Equipmentek a tankjaimra : 4 milla (KV-1S, IS, IS3, IS8, T34 (5*3 = 15 equipment * 250000/300000 az 4 milla)
8.5 milla összesen 😊
És még ki akarom farmolni az ISU152mre is a 3 modult (és akkor már nem fogom tudni megállni a SU85 re sem 😊
Szóval még 6*250= 1,5 milla kell a héten aztán mehetek az IS7 irányába az xp vel 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A legjobb prém a tipli után úgy össze lövöldözgetsz 60k hogy észre sem veszed.
Ha gyorsan kell lóvé és nincs kedvem a tiplihez mindig azzal a monstrummal megyek.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Tiger
- 88mm L/71: ROF increased from 6,98 to 8,96
- 88mm L/71: aimtime reduced from 2,9 to 2,7
- removed the HL234 and HL230P45 engines
- increased the second turret hitpoints by 50hp
Tiger II
- increased the stock turret hitpoints by 50hp
- repoved the HL234 and HL230P45 engines
VK 45.02 (P) Ausf. B
- frontal and side armor increased to 200/120/120mm
- increased the turnrate of second suspension to 30 deg/s
- increased the turnrate of second turret to 26 deg/s
Tiger ágyú buffnak örülök! motortól félek
Map: Redshire
Date: 2013. augusztus 22. 15:46:17
Vehicle: SU-100M1
Exp: 1 410 (x5) + Credits: 18 678 (Fine: 60)
Mission completed! Award:
Equipment added: Improved Combat Rations (x1)
Rühellem a foglalást. Volt még vagy 9 ellenfél, simán nyírtunk volna mindenkit. Neeeeem, foglaljunk be !!!!!! Aztán tapsoljunk hogy mindenki 300xp-t kapott!
Figyeli a weakspotokat de mégis sok lõvése pattan, gyengus (szerintem) a penetrationje. Viszont gyors.
A T34nek (szerintem) sokkal jobb az ágyúja viszont lassabb.
Én a T34et preferálom...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"