World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más nem tapasztalt belépési problémákat? Amikor beszeretnék jelentkezni, csak kerreg a kapcsolódás, de nem lép be a játékba.
Edit: Modokat is töröltem úgy sem.
Jópár hete kihagyás után engem is visszacsábított az 1.0. Itt is hagyok egy ilyen pool medálos veretést, bár túl nehéz dolgom nem volt. <#hehe>#hehe>
angelus1991ster.blogspot.hu
Szal még mindig csak a 7es szinten vagyok. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Átlag nettó 40-50 ezer azért összejött vele, még vesztes csatában is viszonylag jól hozott és ez úgy, hogy még első skillben vannak a legények! Azért azt se feledjük el. Ja és Én nem vagyok unicum, szóval aki tud az ezzel nagyon jól fog keresni. Nekem most 1,3 milla jött össze, de nem Én vagyok a fő példa 😊 Maala szerintem kétszer vagy háromszor ennyit kitaposna belőle 😊
Mondom, a mobilitása nagyon tetszik, nekem eddig bejövős tankocska 😊 A T 34-et simán lecseréltem erre. Majd ha lesz megint valami csere akció akkor még nézek még egy premiumot, valami használhatót, de lehet megelégszek ezzel a kettővel is 😊
The Matrix has you...
Tesztszerón próbáltam a 10 es olaszt . Nem volt vele gont . Sőt tetszett is arra a pár körre. ( tárazásra gondolok )
- De tudod mit ! ?
Dodb be ide a mailt / jelszót , lehet meggondolom magam később . Addig meg tuti más fórumos játszadozna <#hehe>#hehe>
Szerk: NVM, megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.26. 19:14:08
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bàr ne tettem volna:-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

De az is lehet,hogy ez egy égi jel,nehogy megvedd azt a f@scsombékot:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Èn szivtam meg màr azzal:-/
<#conf>#conf>
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugyanitt mégtöbb szépség:https://www.instagram.com/girlsdefense/
Már olyat is hallottam hogy török görög spanyol tankok is lesznek.
Bàr én az angol light ágra várok.
Kis tierben mi a szart tesznek be?
Izraeli tankok valahol t54 körül jöttek nem?
Főleg amerikai tankjuk volt ha jól rémlik.
Akkor lesz új m4 sörmi.
Egy klassz m4 prém jó lenne.
De az izraeli nem étdelel.
Kivéve ha táras artyval jönnek oltári magy térsebzéssel.
Csehszlovákokat és svédeket úgy gondolom az egyediségük és a stabilabb lábakon álló típusok miatt hozták be előbb, mint a most érkező 2-őt. Lengyel után vagy a asvájci vagy a magyar ágnak kell érkezni. Ha jugoszláv vagy izraeli jön előbb akkor <#falbav>#falbav>.
Kérdés felvetődik: a játék mennyi nemzetet bír el? 15-öt? 20-at? Mert ha úgy nézzük, akkor lassan csak a legénység nemzetisége miatt vannak különböző nemzetek. Ha Allies-re, Szovjetúnióra, Axis-ra, Neutrals-ra és Others-re oszlana a játék akkor már más lenne a helyzet.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.26. 14:35:43
Másik én igen is szeretem ha a tankom tetszik,de straussz önjáró bilije meg csészealj szerű izéje alapból oylan ronda hogy az életbe nem próbálnám ki.
Ha betesznek egy T10 magyar maus-t az ok,de ilyen sosem létezett röhejes lánctalpas budinak vagy gyerekkádnak álcázott izé nem kéne soha.
Magyar tank még is mi lenne t5 után?Gondolom orosz avagy német tank variánsok.
Még a magyar Maus-nak is nagyobb értelme van mint ezeknek a vackoknak,végül is magyarországon is raktak össze Maus-t,lehetne mondjuk kerekebb tornyú Maus magyar,volna értelme,nem úgy mint straussz MBT-nek,ami sosem volt.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az életbe ki nem próbálnám a magyar ágat ezekkel a sosem létezett wc-n trónolva kitalált vackokkal.
Kacsa farmon jól mutatnának a tóba behajtva.<#vigyor>#vigyor>
Szerintem még el sem süllyednének.Normál tankokkal akarok én játszani nem ufóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.26. 07:27:20
Most láttam a T-34-85 esetében is, hogy mi a különbség egy 1 skilles, és egy 4 skilles BiA legénység esetében. Még T6-ban is óriási különbség, hogy a jobb legénységet visszatettem a tankba, T8-ban pedig még fontosabb. Egy átlag játékosnak ez a tank normális legénység nélkül használhatatlan. Legalább is szerintem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.04.26. 07:20:02
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
- táras, egyedi felfüggesztéses E-25 -höz hasonló szúnyog TD-k.
Másik: ki tudja még, hogy Straussler bácsi miket tervezett még az angoloknak, oroszoknak.
- V-3 szteroid változatáról a PV-T-ről is jó volna tudni.
Viszont a hozzállásukat a két magyar tank esetében meg már megmutatták. MasterBlaster duóból aznal Master hiányzott.
Magyar ág a fantasy cunami után simán megoldható.
Tier 8-ra egy felbuffolt 3000 dpm feletti 88-as löveges mobilis Tas rohamlövegábránd (Korbuly vagy Bíró-féle verzió)
Tier 9-be meg gyengített Straussler MBT.
Prémium tier 8-asnak meg egy mégjobban gyengített Straussler MBT.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.25. 22:03:20
De ami zavar, hogy ezt csak úgy kifingották a nagy archívumból. Legalább egy jellegrajzot előtte egy évvel álnéven adtak volna ki, de erre sem adnak. Lassan a tankállomány fele fantázia tank lesz.
Apokalipszis, Yuri és Mirage tank a Red Alert 2-ből mikor néznek be a WoT-ba egy kis kooperáció keretében?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha T23E3 lövegét (149/190 átütések) kapná a prémium M4-es akkor meg-megérné.
Egyébként meg 10 fok gundep? A videóban még 8-ról beszélnek.
Supertest: Lengyel prémium tank Czołg T WZ51
Tier HT-8
HP: 1550
Motor: 750 LE
Tömeg: 52,345 t
Maximális terhelés: 59,9 t
Sebesség:: 35 / -14 km / h,
Forgási sebesség: 38 ° / mp
Torony forgási sebesség: 29,2 ° / mp
Látótáv: 380 m
Rádiótáv: 525 m
Test páncél: 170/90/80
Torony páncél: 210/150/100
Löveg: 122 mm wz.43 / 50
Sebzés: 440/440/560
Átütés: 218/245/68 mm
DPM: 2 039.4
Töltési idő: 12,945 mp
Pontosság: 0.345
Célzási sebesség: 3,26 mp
Kitéríthetőség: -10 / +20
Ha grafikai és zenei részleg úgy végezné a munkáját, ahogy ezek a balanszolók vagy mi a túrók, akkor garantáltan egy doom 2 grafikát kapnánk, midi zenékkel.
Amúgy az miért van, hogy történelmi tankoknál nem tudnak játékhoz mérten statot írni, kitalált command conqurer szerű tankoknál meg azt amit akarnak.
Lengyel Project 51 t8-as (naná, hogy mindig is létező) heavy tank:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.25. 18:57:26