418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ránézek majd. -
Plata #405727 Azt meg tudnád nézni hogy a fix festésű tankokat át lehet majd festeni végre? -
Elöbb néztem nálam rendesen ment. -
Megamax #405725 ELC tol nem vették el a nagy ágyut, csak ha a kis ágyut használod akkor korbe forog a torony de ha felrakod a nagy ágyut (minek 175 rol csokkentették az átutését 120 ra) akkor már nem. -
lammaer #405724 Nem gondoltam volna hogy kb hasonló árfekvésben árulják nekik is a tankokat mint nekünk, gazdag nyugateurópaiaknak.... -
lammaer #405723 A pattingatásnak valóban van egy fun faktora. Az a baj hogy az XP viszont nem abból jön.... -
De tonnanyi lepattanot elviseltem szinte mindegyik t4es fr jarmuvel... Neha csak allok, ugyis midegy 5-6tier ellen. A ferdebeallasnal meg fun, amikor a td-m azert idavag, mikozben zeng mint a harang a sok pattanotol. -
Tudom sok peldany szarkasztikus, egy idoben fut a France agrol a light, med es td. De a Churchill 1.es kimaxolasa utan mqr edzett vagyok mazohizmusbol. Angol, frncia vonal.... Kellemes balansz. -
Ivánék már vehetik:-)) -
lammaer #405719 Ne kombinálj semmit, ne törd a fejed. Az AMX40-en az se segitene, ha ingyen rakhatnál bele prémium lőszert és mindig top tank lenne az MMben.
Fog összeszorít és tolni kell amig át nem lépsz rajta.
Életem legrosszabb tankja, a Lee-vel együtt. GYűlöltem minden percét ennek a gumikacsának.
De ahogy tanult kollégám, Plata is írta, ami utána jön az a kánaán. Pöpec francia tankok táras ágyúval mindenféle kombinációban. FINCSIII! -
lammaer #405718 Mi a mostani "meta"?
Amennyire én látom a tűzerő és a mozgékonyság a lényeg, a páncélzat másodlagos/harmadlagos jelentőségű a goldeső óta.
Ezekben a táras franciák verhetetlenek... csikicsukinál (ami ugye a játékmenet nagy része) kimondottan jó hogy egy a görgőbe, a többi meg utána :)
Húzd csak azt az AMX50-100 ágat, jó lesz az. Legalábbis Tier8ig biztosan...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.14. 12:30:00 -
lammaer #405717 Azta de kreatívak a WGnél, hogy tudják kombilálni ezt a táras tank "mechanikát"
Szerintem lesz még olyan is, hogy VÉLETLENSZERŰ lesz mennyi egy lőszer betöltési ideje... -
Alkalomadtan klant keresnek, az aktivitas a fontos. 2x probaltam, de ha 2-3tagot lattam online, akkor lehet tulzok. -
Megpróbáltam megint a tesztet,de nem javították,100% pocihasználat,és kilépni sem lehet csak ctrl+alt+del. 
Pedig kipróbáltam volna az 55A+260 duót,ha már buffolták
-
Plata #405714 Na akkor lehet hogy nem is baj hogy nem játszottam vele azóta.
Én a régi ágyúval szerettem.
Ha M4-től elvennék a troll ágyút azt sem venném elő többet. -
Plata #405713 Ventillátorral 121%-ot is írhat a legénységnek.Most néztem.
Ebben a tankban van venti így 121%.
Bár még nem túl régi banda.Ezt az ágat free xp-ből húztam így nincs túl jó legénységem még bele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezen a tankon nincs venti így a legénységnek 116%-ot ír.De van Mentor a parancsnoknak.
Ezen a tankon részben jutalom női legénység van.Másrészt nagyon sokat játszottam vele tavaly karácsony óta,amikor megvettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
De, már van rendes tornya, cserébe elvették a nagy ágyúját. -
Plata #405711 Legénységnél gondolom azért van 107% mert van rajta szellőzés meg egyebek.
A parancsnok is ad talán bónuszt.
Azért 107%-ot ír mert mutatja a bónuszokat is.De valójában csak 88%-on vannak.
Amx 40 után az Elc Amx kárpótolni fog minden vacak csatáért.
Bár az is fura lesz elsőre,az meg eszetlen gyors és fürge csak nincs rendes tornya.
Nekem a mai napig a garázsban van,pedig már elértem t10-ig azon az ágon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.14. 07:34:08 -
A berobbanás esélyén állítólag változtat. -
Plata #405709 Amx 40 sosem fog gyors lenni,mindegy mennyi lőszert viszel,az a tank nagyon gáz.
Ki kell bírni utána már egy igazi állat jön.
Az Elc Amx már nagyon jó lesz,eszement fürge és egész jó az ágyúja.
Legjobb ha van free xp-d és azzal átléped Amx 40-et.
Amx 40 szakadékba zuhanva sem tud 50-re gyorsulni. -
A szallitott loszer menyisege valtoztat a sebesseg, gyorsulas-nyomatek, illetve a berobbanas eselyen? -
De azert erre a postra volt energia igy reggel. Hmmm, ez a nivo? -
Francia Amx 40.varialok,hogy gyengebb fegyverrel amiatt, hogy ne csak max 20km legyen a sebesseg.Azonban csak akkor jo a speed, ha "lenduletbol" megy. Ezen lehet meg valtoztatni, vagy ennyi, igy kell vegigdocogni 15k xp-t? Aztan legenyseg, kiirja 107%,de a szemelyes fileben csak 88%,es nem engedi a kepessegek valasztasat. At vannak kepezve az aktualis jarmure. A szellozes modosito sem valtoztatott ezen. -
realcsabi #405705 Na jó, átfutva az utóbbi 1-2 oldalt, úgy látom ide értelmes tartalom már nem igazán kerül, azok azok arcok eltűntek innen.
Én is inkább offra teszem magam, egy élmény volt. :) -
Plata #405704 Igen,tudom,azt mondják hogy tiszta gáz. -
asolyom #405703 Nálam ultra gagyi, 16 fps és állandó CTD. -
Plata #405702 Hát ha jól hallottam a mostani teszt szerver nagyon rossz. -
asolyom #405701 Ott a teszt szerver, próbáld ki! :) -
Plata #405700 Nekem a nem táras francia külsőre tetszik,de nem tudom milyen lehet.
Lengyel meg érdekes,E100-al mikor voltam egy 60tp jött velem és együtt harcoltunk akkor tök jónak láttam,nagyokat sebzett és pattant is klasszul.
De ma T10-el rommá lőttem én is egyet szemből míg ő csak láncolt. -
asolyom #405699 Állítólag az M4 51 jobb a saját tierjében, mint az M4 54, úgyhogy vélhetóen T9-ben megállok. -
asolyom #405698 A beállításoknál van olyan, hogy ne tegyen nagy csatába.
Én mindkét francia HT ágat tervezem kihúzni, bár vannak kétségeim, hogy a papír HT-ok mennyit érnek a mostani metában és pályákon.
A lengyel tankokhoz nem volt kedvem, de ott ha kezdenék, akkor csak T7-től. A T6-os az még med, de annak is borzalmas, viszont a 7-essel már láttam több ászos csatát is. -
Plata #405697 Nem akkor sokkal többet írnék,de ma kerestem pénzt azzal hogy T10-el játszottam.
Fura.
Tier 10 vackoktól azt szoktam meg hogy marha nagy minuszt csinálnak.
Most T9 vesztes csatára kaptam 1995 xp-t.
Egyébként T8-al játszani most vacak,be dob vele nagy csatába.
Gondolkoztam új ág kihúzásán,de nem tudom melyik heavy lenne a legjobb.
Francia ágon Amx 50B vagy az Amx M4 54 a jobb?
Svéd esetleg lengyel?
Svéd tetszik a tár miatt,lengyel a nagy alfa miatt,de a páncélja nem valami jó úgy nézem.
Franciáknál meg nem tudom melyik heavy ág lenne jobb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 18:37:41 -
Te most ilyen blogot vezetsz itt?? 
-
Plata #405695 Na T10 is sikerült.
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: T-10
Szerzett tapasztalat: 2 860 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 45 800 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 212)
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
14 lövés 13 találat és átütés 4619 sebzés.
Kedves arty csapattárs megint engem lőtt.
Ha nem lettem volna túl az ellenfél bázisán haza is mentem volna hogy én is adjak neki egyet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 17:40:37 -
Plata #405694 Type 5 is le duplázva,T8-10 csata volt.gleccser,arty nélkül.Át mentem az ellenség bázisára sebződés nékül.30k bevétel.
Type 5 tényleg jó tud lenni ha nem lát arty.Az ellenség top tankjai hozták a formát és meghaltak szinte azonnal így nekem csak T8-9 maradt,azok nem tudtak megsebezni.nagyon sok td volt. -
Plata #405693 Hát Fun is volt ahogy a kedves csapattárs az ütközéstől elszállt.
-
Látod, mások vagyunk, nekem mások lelökése a mélybe nem dühlevezető, hanem fun kategória. :-D -
Plata #405691 Fv td nekem megvan.
De nem fogom ezért elővenni.
Tegnap Is7-el levezettem a dühöm csapatárson,de nem lőttem le csak egy kicsit belöktem a mélybe.
-
Nem, a kritika része az lenne, hogy ahelyett, hogy egy fórumon sírsz mások játéka miatt, fogadd el, hogy más máshogy játszik, mint te.
Ha pedig ez nem tetszik, akkor FV TD kihúz, blacklist beélesít, és leTK-zod egylövésből. -
Plata #405689 T10-et nem tudom le duplázni,ha előveszem valami közbe jön.