418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #405848 Meguntam a régi nicket, kellett valami viccesebb.
-
Plata #405847 Mi a szösz ez az új név?
Szép kis kör.
Ma nekem is egész jól jött xp t49-el.
De azt hiszem bugos a T49 legénysége.
A Parancsnok kapja az xp-t mindig,már hetek óta,már majdnem másfél skill az előnye.
-
asolyom #405846 Jó kis kör volt ez, kár hogy nem nyertünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #405845 Nekem egyedül a csajszi kellene a csomagból. -
Plata #405844 Cseten azt olvastam hogy volt akinek sikerült ingyen,de volt aki megszívta és egy évnyi vagy egy hónapnyi amazon vagy twitch előfizetést leszívott a kártyáról és vissza sem kapta. 
De volt aki szerint működik az is hogy kamu bankkártya adatokat adsz meg.
Nem próbáltam,annyit nem ér. -
asolyom #405843 Látom még mindig van ez a Twitch Prime cucc. Sikerült ezt valakinek úgy belőni, hogy nem került pénzbe? -
Plata #405842 Szerintem Wz132 jó,T54 ltw is jó.
Chaffe is jó volt régen,de az régen volt,akkor még azt hiszem nem is T5 volt.
M41 T49 szintén jó.
A ruszkiknál a T8 az szerintem borzadály rossz.Az a fostalicska képes bármi kis gazon felborulni. -
asolyom #405841 Le is szoktam a lighozásról, nagy néha Type 62, vagy T71DA. -
Plata #405840 Ciki,de Minszk-en úgy hogy én belelőttem M41 Bulldog ellenség kinyírta két light csapattársat.
Sérülten elintézte ezt a két istenverését.nem tudom milyen az új prém ágyúja,de ahogy elnézem sokat nem ér. -
Plata #405839 Egy kép arról mennyit tudnak az új lightok.
Jól tud gyorsulni,megindul mint a marha csak nem néz előre az első gödörbe bele ahol agyon lövik.
Kb mind ezt csinálja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És ami a poén hogy ez zsinórban a harmadik csapattárs amit progettó nyír ki csata indulása után szinte azonnal.Vagy csak sok progettó van most csatában vagy nem tom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 10:31:18 -
Plata #405838 Te,nem He-vel lőttem rá,E100 150 milis ágyújával és ap.
Ez a gyökér felment hegyre az új kínai vagy japán térképen,úgy gondolta felülről le lő e100-ra,aha csak nem csúzlival kéne próbálkozni és még utána nekem jött a domboldalról le.Nem is tudtam eddig hogy oda fel lehet mászni,meg fogom keresni azt a helyet én is.Egyébként eddig T10 tankokkal találkoztam vele,akár ellenség akár csapattárs,az agyhalott kategóriába van mindig.
Az előbb volt kettő is csapatban,sajnos.Semmit nem érnek,se spot se sebzés csak hülyék. -
asolyom #405837 Végre lehet menni a teszt szerveren, úgyhogy ki is vittem egy körre az AMX50B-t. Azt hiszem, hogy még mindig nagyon rendben van ez a tank.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem a lightok között stabilan megtartósnak 5 tierben egyik sem érdemes kategória, az elc volt a legjobb de lenerfelték a többihez, top tierben az orosz light a legkapósabb.
Tier5 körül még az átlagosan rövid látótáv miatt komfortosabbak a lightok, később magasabb tierekben elfogy az előny és kevés lesz a pálya amin megél, ott gyakorlatilag elvérzik az egész light koncepció mivel a spottolás extrém módon csapat és pályafüggő, és nem díjazza túlzottan a játék sem xp vel, izzadós rohangálós vagy dögunalmas kemper játékstílus jár hozzá, medek teljesen kiváltják a funkcióját, jövőre a kerekesekkel biztos jön némi fun faktor az első nerfig...egyébként az orosz meg a német goldammoval géppuskával fun ha saját tierbe kerül, -
Felderitesre t5 ben ajanlott light? A francia nagyon bejott, de huznek mast is. -
Szerintem ezek a tankok frissítő hatással lennének tierX-re. -
Ja T10 tanktest középszar toronnyal, csakhogy elég agilis, kb félig med-félig heavy csak éppen TD löveggel, oroszokhoz képest szokatlanul magas alfával, sztem izgalmas kombináció, másképp látjuk asszem ugyanazt a dolgot
-
Semmi páncélja nincs, szóval kb semmit sem ér. -
Az Obj 268 5 sem kutya azzal a löveggel és toronnyal TD ként...mondjuk ha a távolságmérő a tornyán hitbox lesz akkor annak is reszeltek.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:55:38 -
Engem csak a wtf e100 érdekel
de akkor várunk.
-
A játék kliensben évek óta hevernek kész fullosan modellezett gépek amikkel nem kezdtek eddig semmit, de peccsről-peccsre hurcolják, pl. Object 777 vers 2 Object 268 5 M48T54E2 T95 Chieftain meg a sima változata, sőt a wt e100 is a mai napig benn vann modellként a játékban... ezek potenciális rewardok és még a tier 8 asokról nem is beszéltem...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:44:05 -
Sajna nincs, de továbbra is fennál az a lehetőség hogy bedobnak majd valami unikális bondért vehető járgányt, de erről sem régen sem mostanság semmi konkrét ígéret nem volt, egyébként nem hinném hogy különösebben megérné kuporgatni rá, mivel nem valószínű hogy prémium szorzós lesz, persze attól még lehet hogy valami használhatóbb fajta lesz a VK 7201 mintájára, itt nyílván az is bejátszik hogy kellő mennyiségű játékosnál kell felgyűlnie bizonyos mennyiségű bondnak, biztos belőtték a wg nél hogy mikor válik a bond tulajdonos playerek nyomásától tarhatatlanná a kérdés és akkor majd betolnak valamit, jövőre a kláncsata terén is reform lesz, gondolom a rewardok is átalakulnak..
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:23:03 -
A kötvényes prémium tankokról nincsen semmi infód?
Mert már nagyon szemezek a kötvényeimmel,de amilyen szerencsétlen vagyok elköltöm,azt másnap bedobják a WTF-E100-t 15k kötvényért
-
Tankos PUBG
-
"ennek megfelelően nyúlnak itt-ott hozzá hogy kiegyenlítsék az eltéréseket"...azaz régiónként eltérőek a paraméterek, fingom sincs hogy milyen rejtett értékeken módosítanak a tankok névleges jellemzőihez képest, de ezt jelenti a dolog és ez ugye hivatalosan is elhangzott már kb. 1 évvel ezelőtti Beleckijes interjúban. Ebből fakadóan akármilyen konteohívő fellélegezhet mert minden alapja megvan rá, tudnillik rejtett értékekkel sakkozgatva tologatnak tankparamétereket...
-
Jah, nem tudom mennyire köztudott, de a tankok balanszolása annyira specifikus hogy pl. elemzések kimutatták hogy régiónként eltérő paraméterekkel futnak ugyanazok a tankok, pl. orosz szervereken más staisztikájú ugyanaz a tank mint pl. az eu szerveren, tehát ugyanaz a tank az adott játékos bázis játékstílusa alapján eredményesebb az egyik régióban míg a másikban nem és ennek megfelelően nyúlnak itt-ott hozzá hogy kiegyenlítsék az eltéréseket...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:58:58 -
Ugyanebben a reddites interjúban volt többek között szó arról is hogy a tankok balansza (never ending story) is jövőre lesz élesítve, high leveltől visszafejtve (német top tier nehezek buffja, stb.) valami olyasmit sejtetett az illető a később felvetett imba kontra szar prémtankok kapcsán hogy ez majd megoldja azt a helyzetet hogy mostanság több olyan prémtank is van ami jobb a sima tieres verziójánál, tehát azt kell ebből feltételezni hogy minden tankot felhúznak a jelenleg op-bb nak számító prémekhez. A tank balansz a jelenlegi (kb. 2 éve a cégnél dolhozó Andrej Beleckij kreatív igazgató gyengéje, igaz hogy legalább 1 éve is ugyanezen rugózott már, de az is igaz hogy ahogy fogynak a lehetséges tankok, tankágak és egyre több tank van a játékban, úgy egyre inkább prioritás a ankok balanszolásának rendbeszedése a normálisan működő mm összerakása mellett, ezek még mindig előrébb vannak a prioritásban mint pl. a regnáló legénység lehetetlen és értelmetlen skill-perkjeinek frissítése, stb. ami szintén a játék kezdete óta úgy szar ahogy van...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:42:03 -
Most olvastam egy deves interjúben hogy egy térkép legyártása min. 4 hónap ha már megvan a geometriai terv (topográfia) és a 3ds objektumok fullosan, a térkép tervezése és a 3d objektumok tervezése meg bőven lehet ugyanennyi amennyiben teljesen új elemeket tartalmaz...az új lengyel pálya eddig a legalja szerintem amit képesek voltak összelapátolni, még egy ennyire fantáziatlan és szükségtelen foshalmot nem láttam amióta HD éra van...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:13:45 -
Inkább tegyék vissza a régi SD mapokat.
Ezek a HD mapok palacsinták + jó pár map teljesen el lett baszva az átalakítással. -
Plata #405820 Várhatod,most jobb dógom van. 
Bár holnap tolni akarom Mauer-el megint a küldit.
Azzal biztos jó lesz sok meggymag köpködő ellen játszani.
Az elc even is vicc mit szokott szenvedni.
De most Plata bugra futott és amíg nem javítják ki ki akarja élvezni.
-
Én még hagyján, de annak sem fog örülni senki amikor a pályák 3/4 én a 3 secben a suicid vagy játékos kedvű kerekes miatt, mindenki fel lesz derítve és szanaszét lövik a kezdőkör környékén
-
Ahelyett, hogy örülnél, hogy végre ki fognak az artyk kopni a játékból. :-D -
Fogadni mernék rá hogy ha a jelenlegi mászóképességgel kerülnek be a kerekesek, akkor nagyobb utálatnak fognak örvendeni záros időn belül mint az artyk...az olyan finomságokról nem is beszélve hogy az eddig szigorúan bannlistás auto aim mod egy az egyben implemetálva van a számukra egyenlőre, kíváncsi leszek hogy hogy fogják átnyomni a playereken, mert hogy ha a lightok megkaphatják, akkor miért nem jár ugyanez a többieknek alapon, stb...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 17:30:48 -
Bőven elég lesz rá a tesztszerver kijöttekor elkezdeni gyűjteni. -
Goldammo rulez 
Egyébként a jövő évben jövő kerekesek sem fognak nagyon átütni semmit, de cserébe teljesen szétcseszik az így-úgy meglévő egyensúlyt, gyakorlatilag újra kellene tervezni az összes pályát hogy ne másszanak fel lehetetlen helyekre, de mint tapasztalhattuk eddig is, az ilyesmi elég nagy fáziskéséssel történik, egyébként aki szeretne xp-t gyűjteni kezdheti a sima elc-n gyűjtögetni, mert abból indul majd a francia kerekes ág. -
Shh, ne áruld el az inkák titkát, inkább várjuk meg Plata HE-s szarrálövős posztját. :-D
Mellesleg ahhoz képest azért elég olcsó.
Amúgy a kerekes kocsinak se lesz több pen-je, sőt... 171mm asszem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.16. 17:12:17 -
Nekem érdekes módon működik, pedig nem spam-elek goldot vele. -
Annak aki light vásárláson töri a fejét ajánlom hogy várja meg a francia kerekeseket , ez az LT-432 semmit nem tud, amiért érdemes lenne megvenni (láttam steramen hogy a saját fajtársát sem volt képes beütni 3 ból 3 szor, LTTB szemből 80 méteren belül...), ha már light már az ELC EVEN is sokkal jobb választás.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 17:01:27 -
AP val kell használni, lightal úgy sem a farm a cél mivel arra nemigen alkalmas. -
viper07 #405810 Érzésre még a 176 -os Pen sincs meg az LT-432 -őn, a világon mindenről és minden pattan,sajnos. -
Szerintem megbarkácsolták a témát,mert most mentem 1 teljes csatát és semmi 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!