World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is jobban szeretem a 7-8 tiert, viszont a T-54 sokkal jobban bejött az elõdeinél.

Pont mostanában agyaltam, hogy vissza kellene venni valamelyik nyolcas medet, mert lassan a végére érek a pörsinek és kellene még egy tank a type mellé. Csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Persze még az is lehet, hogy meghagyom a pörsit.

A panterrel ugye az a baj, hogy csak egyenesben jó, meg nem rejtõzik valami jól. A T-44-re már nem nagyon emlékszem, de ott a gun depressionnel voltak gondok, meg valami más kínom is volt vele, de már nem tudom. Ott van még ugye az indián, annak a célzásától kaptam agybajt, meg hogy cserébe papír a feje. A kínai még nincs meg, ott tier6-nál járok, lehet arra kéne ráfeküdni és megoldódna a probléma. Az angolnál dettó a hatosnál járok, de valahogy azok nem vonzanak. Az új orosz med ág szintén nem nagyon mozgat meg. Szal kicsit tanácstalan vagyok. 😊

Most kap nerfet 250 lesz csak a HEAT penje
Az nem jó, lomha, ráadásul a goldos IS2 röhögve agyonveri.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja, meg kimaradt az 50-120 és a T54E1, azokat is intenzíven használtuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor t7re még ki kell találnom valamit! TigerP? 😄 Köszi am!
Én végig tudtam úgy vinni, hogy 5:1-hez arányban táraztam bele AP-t meg HEAT-ot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

T7ben only IS2/T29/T71 esetleg WZ-131.
T9ben M103/E75/ST1/T54/Foch/JT/T30
Mondjuk a T9 az map függõ. Pl egy sandriveren M103, városi mapra meg E75.

A wz-120 kevésbé agilis mint a T54, meg armorban is gyengébb, mondjuk ettõl függetlenül Ensk-re vittünk belõle ha jól emlékszek.
Meg a T54 jól rejtõködik, kellõen mozgékony, tûzerõben is jó, meg ugye jóval több HP-ja van mint egy lightnak. A lényeg az hogy tovább marad életben egy aktív spot után.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Rendkívül kedvesek vagytok 😊
Meglátásom szerint azok nooboznak legjobban akik semmit nem csináltak a csatába. Ezeken mindig jókat röhögök, elég csak megkérdezni tõlük, hogy mennyit sebeztél, lõttél ki.
Sok sebzést és killt mindenkinek.

Tetrarch használható, de inkább BT-2 volt preferálva (a T18 mellett persze, de az meg ördögtõl való 😄 ).
KV mellett szerintem AT2, spotternek meg T49.
Panther szvsz buff után is gyenge, inkább IS-1/2, T29 meg T71.
M103 jó 😊

A demage panelt nem tettem fel külön csak a Jactor csomagot! Azt hittem abban hibás az xvm hitlog ahogy virkir is mondta...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Trucker39
Így elég nehéz tankot fejleszteni.

M103 legyen is jó,mert 300k kredit oszt garázs!Mert miatta lemondtam az E-50 -rõl,legyen is jó!
Amúgy visszatérve erre a küldetéses CW-re lenne egy pár kérdésem.

tier2: Tetrarch jó, vagy mi volt a sláger? T18at nem fogom megvenni...

tier5: Ha kiesnek a dedikált spotterek szerintetek KV-1 uralom lesz?

tier7: Most vettem vissza panthert szívószállal, ugye buffot is fog kapni, jó lesz szerintetek t7be?

tier9: M103 jó lesz?

Mydgard
Melo volt meg program... 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Én is szeretem a T69-t és én is fele-fele arányban viszem benne a lõszert. Sztem jó cucc 😊
Cserébe nehezebb észrevenni és jobban spottol, meg ugye a tár...Amúgy akkor miért nem már wz-120???
Érdekes, mert én kimondottan élvezem vele a játékot 😊
Fele-fele arányban viszek goldot és AP-t, majd a hierarchiában elfoglalt helyem alapján eldöntöm, melyikkel érdemesebb kezdenem. Amit nagyon szeretek benne, hogy a csapat teljesítményétõl függetlenül ki tudom osztani a sebzésemet vele.
A grindelést mondjuk még én is szeretném letudni a peccs elõtt, biztos ami biztos alapon 😄
De ha élvezhetõ marad, akkor tuti megtartom, mert nagyon bejön.

Az érdekes világlátású emberek témához meg:
Szintén tegnapi eset: rég halott, 0 killes magyar E5 retardozik, mert stock Centurionnal valami érthetetlen okból kifolyólag nem akartam rárohanni az Obj.263-ra. Így is én lõttem vissza róla a capet többször is, szóval védõ is lettem a 2k sebzésem mellé.
Csata végén látom, a szájhõsünk SEMMIT nem sebzett...
Azért az ilyeneket úgy (.....), hogy nem elég, hogy top tankként abszolút semmit nem csinál, még van bõr a képén ezek után másokat becsmérelni, ahelyett, hogy inkább szégyellné magát a gyökérsége miatt, aztán csöndben maradna.

Mi T54et használtunk. Az amx túl gyorsan hal ha rálõnek.

Itt volt a hétvége, 4000 goldot lehetett összeharácsolni 😄.

T-54-t??? Hát érdekes. Spotra sztem még mindig jobb t9-ben a 13-90. Bár full golddal azért nem rossz tank a kisebb penes ágyúval. Randomban viszont jobbak az új medek sztem.
Mydgard
Kene szar 30 gold leszerelni a motyot az E-75-rol, de most nem szandekozom venni csak emiatt. 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mondhatjuk 😄.
Am a kínai nekem pont tetszett. Fasza kis brawler med. Próbálj facehuggolni vele. Még T9 tankot is tudtam úgy ölni vele.
Am este nem akarod húzni velem platoonban?

Jó hülye mindíg van!Tegnap T28 prottal foglaltam,egy T20 bujdosott mellettem,erre berongyol ránk egy IS8 meg egy VKa,nekimegyek az IS 8 nak,közbe lövöm a VK-t,Is természetesen bejött mellém,így nekem is õt kellett lõnöm,de az uccsó lövést bevittem azért a VK-nak,az IS8-at is elkezdtem kopasztani azzal a lomha disznóval,meg egyébként se volt több 800 hp-ja köbö,a T20 semmit nem csinált,lövöldözte az IS8-t szembõl mert ügye ment a dörzsi vele,és pont szembe volt a T20,nem jött volna be mellé és csipegetni áhhh,Is8 kinyirt,utánna azt az idióta T20-t is ,erre beír agy ISU ,hogy mekkora giga noob vagyok,ÉÉÉNNNNN,de persze a csapat össznél volt neki 700 sebzése,ami ugye 1 azaz EGY hit kb,nekem meg 4000,de azért a noobozás járt nekem,nem a kis faszfej T20 -nak ááá,nekem
HÜLYÉK VANNAK VOLTAK LESZENK
Hehe, ilyen emlékezetes volt a vergõdésem? 😊

Nincs játékosok közti arany küldés. (tervezték, be is rakták jó régen a menüt ami nem mûködött, aztán a következõ patchben kijavítás helyett ki is vették. Emlékszem, akkor szívtam meg, mert haverral összedobtuk a pénzt hogy veszük 14-16k aranyat és felezünk. Rajtam rohadt mind 😄)

Kérdezd meg Lammaert 😄. Lesz errõl egy sztorija 😄.

Csak az mééég oly messziiiii.... kínai med vonalon még csak a t34-1 vége felé járok, de küszködök vele nagyon. Az ágyúja úgy szûkül mintha egy nerfelt artyban ülnék, és kb annyira pontos is.
Komolyan, mindíg rácsodálkozok amikor megállok hogy mekkora a célkör és hogy mennyi idõ amíg eléri a minimumát, ami szintén szép nagy. Csiki csukira használhatatlan, egyszerûen nem bírok leszükülni vele anélkül hogy pofán ne vernének addig. Brrrr...

Mydgard
Csa, egy olyan kerdesem lenne, hogy jatekosok tudnak egymasnak kuldeni aranyat? Vagy csak klan tud leosztani ill. vasarlas?

Ott a 121, azon olyan front van 😄.

Én tegnap elkövettem azt a bûnt a JT 88ban, hogy 3x átütöttem egy Obj 704 frontját v 200 méterrõl, majd pedig ki is lõtték. Onnantól kezdve egész csata alatt engem szidott hogy gold ammo noob, szidta a klánomat is, majd meg váltogatott a noob és gay kifejezések között. És nem igazán tudtam vele megértetni hogy nem is hordok magammal gold lõszert abban a tanban, nem hogy azzal lõjek rá 😄.
Megnéztem a csata végén hogy mit csinál, volt neki kemény 800dmg, nekem meg 3700 amivel top dmg voltam a saját csapatban 😄.

Egyértelmûen defektes vagy 😊
T-43 kín, T-44 szuper (de csak azért mert a T-43 után jön), T-54 az orosz med vonal csúcsa.

(természetesen a T62 jobb mint a T-54, de ha figyelembe vesszük a tierjét is, akkor a T-54 az über alles. Ejj ha a T62-n is olyan front lenne mint amilyen a t54 Tier9ben 😊 )

Amikor meghalok nyomok egy exit battlét, kiválasztom a következõ tankot és rábökök a battle gombra.

(amúgy meg legyél kicsit reálisabb: sztem te is haltál már meg nemegyszer 1 max 2 lövés leadása után, jó esetben 100-200 sebzéssel. Elõfordul az, nem szégyen. Ugye hogy ugye?)

Istenem, csak jussak át a T69-en még a nerf elõtt... azt én már full golddal viszem csatába, anélkül csak egy rossz vicc.... szóval remélem nem jön hamar a patch.

Hehe.. tegnap én is megkaptam ~6000 spot damagera chaffeeval (tier10 meccsben kispottoltam a csaptomnak a varázserdõben bújkáló védõket) hogy "you are the worst player I ever seen" a meccs után privátban egy IS8-tól, aki ~800 damaget osztott ki.

Biztos õ már a fejlesztett ladder alapú matchmakert élvezi, ahol 1600 eff alatti playereket nem dobott be neki.

Irigylem ezeket az embereket, hogy õket nem zavarja a külvilág, jól elvannak a magük kis belsõ békéjében 😄

JeffDunham
Pe-pe-pe-peeee-do-do-doooooooo <#nyes>

3 perccel ezelõtti kép

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
Most akkor én vagyok rosszul bekötve, hogy a T-43/T-44 párossal jobban élveztem a játékot, mint T-54-el? 😄
Vagy genetikailag tier 7-9 csatákban érzem jól magam? 😊 (Sose mondtam magamról, hogy hûdejó vagyok)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Trucker39
Mennyivel több munka lett újra összeszedni az 50k xp-t. A sok 5x nap elkényelmesített. A T-54-l magam is birkózom. Alap torony és ágyúval nem valami csoda tank. Hála az égnek a T-44-n túl vagyok. Szerintem talán csak az AMX40-t utáltam ennyire mint ezt a ****-t. Ha csak meglátott egy ellenséges tankot, máris ammo rack sérülés. Kijavitás után 1 perccel újra. Legszivesebben eladtam volna a fenébe.

No de a T-30-ra végre megvan a nagy ágyú. Így már érthetõ, miért akart eddig is boldog boldogtalan kilõni. 800 dam. E-100 oldalába. Ha pattan goldammoval 900 T-95-be szembõl. Már sokkal barátságosabban lehet vele játszani.

A T44 éppen nem rossz, de jónak se mondanám. Olyan jellegtelen, unalmas. Semmi kedvem azzal is napokig szenvedni.

Nálunk elõbb egy vérvörös T50 azzal szórakozott, hogy folyamatosan keresztbe állt a KV-4-em elõtt. Akárhogy forogtam, mindig elém gurult blokkolni. A reportos fenyegetésekre ügyet sem vetett. 2 perc után, segítséget kértem, mire egy rendes AMX AC 48 félrelökte elõlem, de utánam jött, és megint elém állt. A végén sikerült kitolnom a nyílt terepre, ahol az ellen szétlõtte, de addigra fél HP-m oda volt. Halála után pedig a csata végéig ott maradt, és folyamatosan pittyegett a térképen.
Ezeket verik otthon, vagy mi??
Helyes. 😊 A T-43, T-44 után minõségi ugrás lesz az a tank. Igazából nem emlékszem, hogy nagyon szoptam volna azokkal, de semmire nem emlékszem belõlük, úgyhogy vagy egyfolytában tudatmódosítva toltam, vagy tényleg semmilyen tankok voltak. <#idiota>

Úgy tervezem hogy meg fogom tartani. Mert pont jó lesz a legközelebbi CW kampányra.

Mennyi paraszt van megint...

Ha nem tudja elviselni, hogy vannak kékek, lilák ( nem csak narancssárga, mint õ ) mi a tökömnek telepít xvm et???

A negyedik nyomorék ma amelyik szándékosan rám lõ vagy kilõ...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem-e? Pedig pont az az a tank, amit bármikor elõ lehet venni, gurulni vele egy kört.

1. ISU is fun stock gunnal, de majd a BL-10el lesz az igazi
2. semmit nem tudsz tenni, aki hülye az is marad!
Sziasztok!

Most húzom a su 152 -öt. Alap ágyúval nagyon fun. a kérdésem az ,hogy az Isu is lesz-e ennyire?
Másik kérdésem. Ti mit szoktatok olyankor tenni ,ha a csapat fele 1 vagy annál kevesebb lövést képes leadni és megpusztul. És ez minden második csatában így van. Tudom Noobkérdés, flamet nem akarok indítani, de hátha van valami jó mótszer. 😊 (tudom kicsi a remény rá)

ráadásul 50 meccs után 40%WR-em van vele, a global 52-höz képest.
Hát ha van hozzá free akkor nyilván beleteszem 😄. Így is vagy 500k xp-t kell majd belehúzni. Biztos jó tank lesz, de annyi idõt azért nem akarok eltölteni vele 😄.

Én a t25/2 átugrásán gondolkozom nagyon erõsen, Hellcat után felér egy segberakással. Ráadásul állandóan T8,T9-be rak be h még minimális esélyem se legyen. Viszont 100k free xp-t nme vagyok hajlandó kiperkálni a t28 prot-ért. (ami a lassusága miatt lehet nme is fog tetszeni)
ááá bm.. xar az élet😊
A T-54-et simán lehet fejleszteni free nélkül. Nem okozott fejfájást, pedig a stock tankoktól agybajt szoktam kapni.