World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont mostanában agyaltam, hogy vissza kellene venni valamelyik nyolcas medet, mert lassan a végére érek a pörsinek és kellene még egy tank a type mellé. Csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Persze még az is lehet, hogy meghagyom a pörsit.
A panterrel ugye az a baj, hogy csak egyenesben jó, meg nem rejtõzik valami jól. A T-44-re már nem nagyon emlékszem, de ott a gun depressionnel voltak gondok, meg valami más kínom is volt vele, de már nem tudom. Ott van még ugye az indián, annak a célzásától kaptam agybajt, meg hogy cserébe papír a feje. A kínai még nincs meg, ott tier6-nál járok, lehet arra kéne ráfeküdni és megoldódna a probléma. Az angolnál dettó a hatosnál járok, de valahogy azok nem vonzanak. Az új orosz med ág szintén nem nagyon mozgat meg. Szal kicsit tanácstalan vagyok. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T9ben M103/E75/ST1/T54/Foch/JT/T30
Mondjuk a T9 az map függõ. Pl egy sandriveren M103, városi mapra meg E75.
Meg a T54 jól rejtõködik, kellõen mozgékony, tûzerõben is jó, meg ugye jóval több HP-ja van mint egy lightnak. A lényeg az hogy tovább marad életben egy aktív spot után.
Meglátásom szerint azok nooboznak legjobban akik semmit nem csináltak a csatába. Ezeken mindig jókat röhögök, elég csak megkérdezni tõlük, hogy mennyit sebeztél, lõttél ki.
Sok sebzést és killt mindenkinek.
KV mellett szerintem AT2, spotternek meg T49.
Panther szvsz buff után is gyenge, inkább IS-1/2, T29 meg T71.
M103 jó 😊
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tier2: Tetrarch jó, vagy mi volt a sláger? T18at nem fogom megvenni...
tier5: Ha kiesnek a dedikált spotterek szerintetek KV-1 uralom lesz?
tier7: Most vettem vissza panthert szívószállal, ugye buffot is fog kapni, jó lesz szerintetek t7be?
tier9: M103 jó lesz?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Fele-fele arányban viszek goldot és AP-t, majd a hierarchiában elfoglalt helyem alapján eldöntöm, melyikkel érdemesebb kezdenem. Amit nagyon szeretek benne, hogy a csapat teljesítményétõl függetlenül ki tudom osztani a sebzésemet vele.
A grindelést mondjuk még én is szeretném letudni a peccs elõtt, biztos ami biztos alapon 😄
De ha élvezhetõ marad, akkor tuti megtartom, mert nagyon bejön.
Az érdekes világlátású emberek témához meg:
Szintén tegnapi eset: rég halott, 0 killes magyar E5 retardozik, mert stock Centurionnal valami érthetetlen okból kifolyólag nem akartam rárohanni az Obj.263-ra. Így is én lõttem vissza róla a capet többször is, szóval védõ is lettem a 2k sebzésem mellé.
Csata végén látom, a szájhõsünk SEMMIT nem sebzett...
Azért az ilyeneket úgy (.....), hogy nem elég, hogy top tankként abszolút semmit nem csinál, még van bõr a képén ezek után másokat becsmérelni, ahelyett, hogy inkább szégyellné magát a gyökérsége miatt, aztán csöndben maradna.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Am a kínai nekem pont tetszett. Fasza kis brawler med. Próbálj facehuggolni vele. Még T9 tankot is tudtam úgy ölni vele.
Am este nem akarod húzni velem platoonban?
HÜLYÉK VANNAK VOLTAK LESZENK
Komolyan, mindíg rácsodálkozok amikor megállok hogy mekkora a célkör és hogy mennyi idõ amíg eléri a minimumát, ami szintén szép nagy. Csiki csukira használhatatlan, egyszerûen nem bírok leszükülni vele anélkül hogy pofán ne vernének addig. Brrrr...
Megnéztem a csata végén hogy mit csinál, volt neki kemény 800dmg, nekem meg 3700 amivel top dmg voltam a saját csapatban 😄.
T-43 kín, T-44 szuper (de csak azért mert a T-43 után jön), T-54 az orosz med vonal csúcsa.
(természetesen a T62 jobb mint a T-54, de ha figyelembe vesszük a tierjét is, akkor a T-54 az über alles. Ejj ha a T62-n is olyan front lenne mint amilyen a t54 Tier9ben 😊 )
(amúgy meg legyél kicsit reálisabb: sztem te is haltál már meg nemegyszer 1 max 2 lövés leadása után, jó esetben 100-200 sebzéssel. Elõfordul az, nem szégyen. Ugye hogy ugye?)
Biztos õ már a fejlesztett ladder alapú matchmakert élvezi, ahol 1600 eff alatti playereket nem dobott be neki.
Irigylem ezeket az embereket, hogy õket nem zavarja a külvilág, jól elvannak a magük kis belsõ békéjében 😄
3 perccel ezelõtti kép

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Vagy genetikailag tier 7-9 csatákban érzem jól magam? 😊 (Sose mondtam magamról, hogy hûdejó vagyok)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
No de a T-30-ra végre megvan a nagy ágyú. Így már érthetõ, miért akart eddig is boldog boldogtalan kilõni. 800 dam. E-100 oldalába. Ha pattan goldammoval 900 T-95-be szembõl. Már sokkal barátságosabban lehet vele játszani.
Ezeket verik otthon, vagy mi??
Ha nem tudja elviselni, hogy vannak kékek, lilák ( nem csak narancssárga, mint õ ) mi a tökömnek telepít xvm et???
A negyedik nyomorék ma amelyik szándékosan rám lõ vagy kilõ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2. semmit nem tudsz tenni, aki hülye az is marad!
Most húzom a su 152 -öt. Alap ágyúval nagyon fun. a kérdésem az ,hogy az Isu is lesz-e ennyire?
Másik kérdésem. Ti mit szoktatok olyankor tenni ,ha a csapat fele 1 vagy annál kevesebb lövést képes leadni és megpusztul. És ez minden második csatában így van. Tudom Noobkérdés, flamet nem akarok indítani, de hátha van valami jó mótszer. 😊 (tudom kicsi a remény rá)
ááá bm.. xar az élet😊