World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csávó eddig nyilván végig artizott, az artynerf után pedig átállt a TD vonalra.

popey8
Az ilyen olvasni sem tud és a dolgok értelmezése, felfogása is problémát okoz neki. Tanulási képessége egyenlõ a nullával.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

toocha
bocs.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Köszi!Még a prém franszia lenne, szintén legénység húzásra, de lehet inkább várok.

Szia
És tleg ott van cirillül!
Köszi
Hi.Ennyi a véleményem: 😊

Neked az ilyen vagy mégtöbb csatás emberke elárulta már,h mit szeret a wot-ban?Vagy itt mi a sikerélmény?Hogy el tud indulni pl,vagy mi?<#alien2>

41k ez a példa,de eszébe nem jutott utánaolvasni vagy valami?Replay(s)stb érted..😊

patchaou
A tier3-as francia td-t ajánlgatni szokták nekem nagyon. Már rég azt várom hogy legyen féláron, mert annyi aranyam még van. Ja, nekem is raktak még 200-at az accomra, szóval 400 gold jött össze a hétvégén.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nos,nekem meg van,igaz olyan fél éve 1 kört nem mentem vele,ebbõl lehet következtetni,hogy nem tartom sokra...<#nevetes1>
Most lesznek nerfelve, ne félj. Prémmel vagy prém nélkül kérdezed? Prém nélkül, tízes tankoknál már nem árt, ha a saját HP-d két-háromszorosát kisebzed, akkor már nagy baj nem lehet. Persze függ attól is, hogy gyõzelem-e a vége, és hogy lõsz-e goldot.
Miután a játék megajándékozott tegnap 33% napi winrate-tel, úgy gondolta, még ma is folytatja a kényeztetésemet, többek között ilyen top tankok formájában:

De mára ez volt az utolsó gesztusa az irányomban. Befejeztem, boldogítson mást 😄

Kipróbáltam a T57 heavyt és a AMX 50 Foch 155 tesztszerón és nagyon állatok. Eddig még nem igazán használtam revolver táras tankokat, inkább német, orosz és amerikai ágakon haladok.
Most viszont kedvet kaptam ezekhez a tankokhoz, mentem pár kört, de túlnyomó részben minuszba jöttem ki, ha nyertünk, ha vesztettünk. Mennyit kell ezekkel a gépszörnyekkel sebezni ahhoz, hogy plusszos legyen a kör?
ha elolvasod a videó leírását megtalálod
toocha
Esetleg 1800 aranyért egyéb alternatívát tud ajánlani valaki prém tankra?

toocha
Gondolkodom rajta, hogy megveszem az orosz Matildát legénységet húzni. akinek van írna róla véleményt.

Nálam megjött minden kód, de én is kaptam! 😊
JeffDunham
" Guten Morgen!

Vielen Dank, dass Du an der QR Code Aktion während der Gamescom teilgenommen hast. Der Erfolg der Aktion war so groß, dass wir am Sonntag beim letzten QR Code so viele Teilnehmer hatten, dass wir nicht aussreichend Codes auf der Gamescom zur Verfügung hatten. Wir haben daher nun Deinem Account die fehlenden 200 Gold direkt zukommen lassen!

Viel Spaß weiterhin bei World of Tanks!

Mit freundlichen Grüßen,

Markus 'Invino' Schill"

E-mailben jött. Vagyis a kód bocsi hogy nem jött meg, de rárakták direktben az accountra. A ciki az hogy nem oda szántam...

3-ból 2 jött így is csak meg.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nah! Elit lett a Cromwell <#szeret>
ezt a tank überbrutál 😊
51 csata 102 kill 73% win rate 1 Pool 2 Levaslaiho 1 Radley 4 Top gun <#finom>
Az a vicces, hogy anno mikor elkezdtem játszani a hetzer volt az elsõ tank, aminél hirtelen leesett, hogy tán nem kéne mindig elõrerohanni, mert abból csak a baj van. Az alap motorjával sehova nem értem oda gyorsan így mindig a már kialakult frontvonalakra tudtam rávetni magam. Ó, régi szép idõk. Mondjuk kb ott adtam fel a TD vonalat. 😄

Tegnap pont sikerült neki a batmobilomat leforognia.
Sajnos nem tudtam lendületbõl rámenni,kapott láncra is de instant visszadobta a kövit benyelte kaptam egy 800-as puszit lànc leszakadt itt már tudtam hogy cumi lesz de legalább lekaptam egylövésesre.
Amúgy ez a vert.stab.szinte csak placebo a bat-en!
Sebaj majd legközelebb...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Látod éppen az elõbb írták, hogy ez nem is nerf, hanem buff, mert legalább nem siet vele elõre 😄
Rengeteg a TD. Mar nem is fenykepezem ha oldalankent 9 van. Azt hiszem 11 volt a rekord.
Sziasztok!
Nem ismeri valaki -->ezt a célkereszt mod-ot?
Tetszik, de nem találtam meg...köszi a segítséget
"Akkor már csak obj268-t és a 263-t kell elintézni mozgékonyság terén, senkinek nem hiányoznak az 50el rohangáló TD-k..."

Errõl tán kérdezzük meg azokat is, akik játszanak vele. Ez így egy érvelési hiba. <#wave>

268 nem olyan mozgékony ám, 50-et inkább csak aszfalton éri el, és ahhoz nem elég fordulékony, hogy lekövessen egy batet vagy t-62-õt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kizárt dolog, hogy a töltési idõhöz ne nyúlnának hozzá, szerintem lehet az ágyúhoz is és a fordulékonysághoz is hozzányúlnak. T57 heavy is kapja a nerfet. 50B állítólag még buffot is kaphat.

Akkor már csak obj268-t és a 263-t kell elintézni mozgékonyság terén, senkinek nem hiányoznak az 50el rohangáló TD-k...
Ilyen az én szerencsém 😞 De ha a tár, a dam, a töltési idõ és a fordulékonyság megmarad, akkor egye fene, gyengítsék a motorját! 😊
Azért remélem, hogy az 50B-hez nem nyúlnak, kb. 10 nap múlva veszem meg.
Megkaptak az effi pajzsot !
Személy szerint, ez buffnak tartom, mivel nem fogok elõrerohangálni vele mint most! 😄
112 Opéé! 😄
DarkHorSe
1500as effi az mit takar?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Akkor igyekezzél, a franciákra -köztük a Fochra- erõs nerf érkezik a köv. pecsben (már ha hinni lehet a FTRnek), köztük egy -20% engine nerf.

Sheltem
És én már megint kellemesen csalódtam...
A hiányzó goldot megkaptuk.
Én már nem számítottam rá és 200gold is 200gold.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Íme, a wotcs.com-ról mazsoláztam:

Nem mostam össze az adatokat, szépen el vannak különítve.
Én is játszottam a régi MM-mel, én sem élveztem. De végül is mindegy, végre egy hozzászólásod, amelyikben nem személyeskedsz. Peace. 😊
A francia TD ágon T5-nél tartok, remélem, hogy engem elkerül a szopóág; klántársam acc-jával toltam sokat a Foch 155-tel, az elsõ kör után eldöntöttem, hogy ilyen gép nekem is kell!
már sehol, csak 100 mp volt arra, hogy beírd a mail címed a qr ban található linken.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a kódokat hol lehet megnézni?
de fura, hogy már elmúlt dél ÉS MÉG CSAK MOST AKADOK KI!!!! <#falbav>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszi és hörr. Akkor ezen nem változtattak. Így eléggé az eget lövi majd. haladgatok szép lassan a kínai ágon, de már a franc kivan, hogy állandóan hegynek felfele kell harcolni, különben mindennek a fejét tudom csak lõni. 😊 Egy -5 fok jól jött vón, akkor még el is gondolkodnék rajta.

A locust mellé nem jár semmi csak a slot ugye?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nekem is elküldték, meg gondolom a másik kettõnek is. Bajnak nem baj, mert nem biztos, hogy végleg befejezték, csak valószínû <#hehe>

nem hiszem el bazdmeg hogy a hülyéknek áll a szerencse!!!
béna fasz magyar top tier az enemy és õk nyernek pfffffffff
full piros csapattal nyernek 😄
Jé, én is megkaptam mindkét accountra a 200 goldot! Erre nem is számítottam. Bár jobb lett volna, ha mailben küldik, akkor az egyiken tudom aktiválni mindkettõt, de sebaj! 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GaBenc
Most komolyan ezen fogtok vitatkozni? Akkor beszállok, az enyém az sokkal jobb. Meg ne kérdezd mi a jobb, de hogy jobb az biztos. <#beka3>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Eagle16
-3 fok.

besti: WoT Tank Viewer programmal tudod megnézni. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Külön acc-hoz rendel kódok vannak mindenkinek.
Rsetleg ha maradt még az elözõ körökbõl akkor tudsz szerezni..

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Elkelt
Sziasztok
valaki esetleg le tudná írni nekem a KÓDOKAT mert nem tudtam követni az eseményeket
1./ 47% wr-em már régóta nem volt. Nem tudom mit és hol nézel de az baromság. Tegnapelõtt volt 40%, de akkor konkrétan az zajlott, hogy megtettem 100 métert és a fél csapat már meghalt... de 47% honnan, mikor, hol?!
2./ most miért kell összemosni a napi szintû adatokat a globális számokkal, furcsa
3./ A HHR-ben nem sok idõt töltöttem és sajnos nem is értem rá velük játszani egyéb IRL okok miatt. jah és az se zavarjon, hogy elõtte amatõr klánokban voltam valamint volt nagyjából 1 év klánnélküli idõszak is.
4./ jah és azt tegyük hozzá, hogy a 18k csatámból kb 12k még a régi rendszerben volt, ahol még a 6-os tankok is rendszeresen tier10 ellen harcoltak és persze gold ammo sem volt, max ha igazi gold-ért vetted.
5./ nem stagnálok csak volt egy masszív szopóág a t5-t9 francia td-kel, most újra elkezdett nõni a statom, hogy nem kell állandóan stock hulladékokkal bohóckodni -> prémium nélkül nagyon hosszúra tud ám nyúlni a szívatás része a játéknak.
6./ de ha annyira érdekelne a statom akkor meg mindennel goldal lõnék.

Ezt meg lehet nézni valahol, mennyi a depression?

Van 1db felesleges Locust kódom, privit küldjön akit érdekel.
Valamint ez megmagyarázza, hogy miért csak 3 kódot osztogattak az utolsó napokban.