World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
És tleg ott van cirillül!
Köszi
Neked az ilyen vagy mégtöbb csatás emberke elárulta már,h mit szeret a wot-ban?Vagy itt mi a sikerélmény?Hogy el tud indulni pl,vagy mi?<#alien2>#alien2>
41k ez a példa,de eszébe nem jutott utánaolvasni vagy valami?Replay(s)stb érted..😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De mára ez volt az utolsó gesztusa az irányomban. Befejeztem, boldogítson mást 😄
Most viszont kedvet kaptam ezekhez a tankokhoz, mentem pár kört, de túlnyomó részben minuszba jöttem ki, ha nyertünk, ha vesztettünk. Mennyit kell ezekkel a gépszörnyekkel sebezni ahhoz, hogy plusszos legyen a kör?
Vielen Dank, dass Du an der QR Code Aktion während der Gamescom teilgenommen hast. Der Erfolg der Aktion war so groß, dass wir am Sonntag beim letzten QR Code so viele Teilnehmer hatten, dass wir nicht aussreichend Codes auf der Gamescom zur Verfügung hatten. Wir haben daher nun Deinem Account die fehlenden 200 Gold direkt zukommen lassen!
Viel Spaß weiterhin bei World of Tanks!
Mit freundlichen Grüßen,
Markus 'Invino' Schill"
E-mailben jött. Vagyis a kód bocsi hogy nem jött meg, de rárakták direktben az accountra. A ciki az hogy nem oda szántam...
3-ból 2 jött így is csak meg.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ezt a tank überbrutál 😊
51 csata 102 kill 73% win rate 1 Pool 2 Levaslaiho 1 Radley 4 Top gun <#finom>#finom>
Sajnos nem tudtam lendületbõl rámenni,kapott láncra is de instant visszadobta a kövit benyelte kaptam egy 800-as puszit lànc leszakadt itt már tudtam hogy cumi lesz de legalább lekaptam egylövésesre.
Amúgy ez a vert.stab.szinte csak placebo a bat-en!
Sebaj majd legközelebb...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem ismeri valaki -->ezt a célkereszt mod-ot?
Tetszik, de nem találtam meg...köszi a segítséget
Errõl tán kérdezzük meg azokat is, akik játszanak vele. Ez így egy érvelési hiba. <#wave>#wave>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akkor már csak obj268-t és a 263-t kell elintézni mozgékonyság terén, senkinek nem hiányoznak az 50el rohangáló TD-k...
Azért remélem, hogy az 50B-hez nem nyúlnak, kb. 10 nap múlva veszem meg.
A hiányzó goldot megkaptuk.
Én már nem számítottam rá és 200gold is 200gold.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem mostam össze az adatokat, szépen el vannak különítve.
Én is játszottam a régi MM-mel, én sem élveztem. De végül is mindegy, végre egy hozzászólásod, amelyikben nem személyeskedsz. Peace. 😊
A francia TD ágon T5-nél tartok, remélem, hogy engem elkerül a szopóág; klántársam acc-jával toltam sokat a Foch 155-tel, az elsõ kör után eldöntöttem, hogy ilyen gép nekem is kell!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
béna fasz magyar top tier az enemy és õk nyernek pfffffffff
full piros csapattal nyernek 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Rsetleg ha maradt még az elözõ körökbõl akkor tudsz szerezni..
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
valaki esetleg le tudná írni nekem a KÓDOKAT mert nem tudtam követni az eseményeket
2./ most miért kell összemosni a napi szintû adatokat a globális számokkal, furcsa
3./ A HHR-ben nem sok idõt töltöttem és sajnos nem is értem rá velük játszani egyéb IRL okok miatt. jah és az se zavarjon, hogy elõtte amatõr klánokban voltam valamint volt nagyjából 1 év klánnélküli idõszak is.
4./ jah és azt tegyük hozzá, hogy a 18k csatámból kb 12k még a régi rendszerben volt, ahol még a 6-os tankok is rendszeresen tier10 ellen harcoltak és persze gold ammo sem volt, max ha igazi gold-ért vetted.
5./ nem stagnálok csak volt egy masszív szopóág a t5-t9 francia td-kel, most újra elkezdett nõni a statom, hogy nem kell állandóan stock hulladékokkal bohóckodni -> prémium nélkül nagyon hosszúra tud ám nyúlni a szívatás része a játéknak.
6./ de ha annyira érdekelne a statom akkor meg mindennel goldal lõnék.